LE PETIT COURCELLE

Contactgegevens LE PETIT COURCELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE PETIT COURCELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE PETIT COURCELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU 28 JUIN 1919 113; 6180; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71457326 (+32-71457326) 71457326 (+32-71457326)

Fax (fax): +32 (61) 632-72-29 +32 (61) 632-72-29

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE PETIT COURCELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE PETIT COURCELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE PETIT COURCELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE PETIT COURCELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE PETIT COURCELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE PETIT COURCELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE PETIT COURCELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE PETIT COURCELLE
Products information LE PETIT COURCELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07982635498
Ondernemingsnummer: 7305603027
Hoofdstad (capital): 949,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 734,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Vide Maisons.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE PETIT COURCELLE
(Get full report from official database of BE for LE PETIT COURCELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE PETIT COURCELLE
Addition kinds of activities for LE PETIT COURCELLE

10819902. Overbelasting verwijderen, metalen mijnbouw | Overburden removal, metal mining
13890104. Gradering van olie- en gasfundamenten | Grading oil and gas well foundations
22970000. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
47850203. Landmeters, zeevracht | Surveyors, marine cargo
50490108. Instrumenten van de landmeter | Surveyor's instruments
53999904. Duty-free winkels | Duty-free stores
59990908. Rolstoeltjesliften | Wheelchair lifts
61629901. Obligatie- en hypotheekmaatschappijen | Bond and mortgage companies

Werken bij LE PETIT COURCELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE PETIT COURCELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE PETIT COURCELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE PETIT COURCELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpplanner - transportsector (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als hulpplanner help je mee met de collega's om de planning van de ritten voor de chauffeurs te organiseren in België en Nederland. Hiermee hou je rekening met de plaats van leveringen, het volume van de vrachtwagen, de soort vrachtwagen (want niet alle klanten zijn bereikbaar met een oplegger) en de deadline.

  • Poetsmedewerkers Dienstencheques te RONSE (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ZORGGROEP ECLIPS WOON- en ZORGCENTRUM SINT-VINCENTIUS

    Type: Dienstenchequebaan

    Je zal instaan voor het schoonmaken van woningen in de gemeente Ronse met dienstenchecques.

  • Student Zondagsmarkt Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: LIESENBORGS

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een student verkoop voor de wekeljkse zondagsmarkt te Heverlee. De producten die wij verkopen zijn koffiekoeken en brood.

  • Thuisbegeleid(st)er bij jongeren of volwassenen met een mentale handicap (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: DIENST AMBULANTE BEGELEIDING

    Type: Vaste Job

    De functie van de thuisbegeleid(st)er draagt ertoe bij dat: de persoon met de handicap en zijn leefomgeving meer inzicht hebben in de mogelijkheden en beperkingen van de persoon en weten hoe hier mee om te gaan, zodat de begeleiding (tijdelijk of definitief) overbodig wordt; het functioneren van de betrokken persoon verandert in positieve zin; het traject in functie van onderwijs, wonen, tijdelijke opvang…. voor de betrokken persoon en zijn omgeving wordt mee uitgestippeld.

  • Onderhoudstechnieker / Storingstechnieker (voeding) - 2 ploegen (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FORUM JOBS GEEL

    Type: Vaste Job

    Hoi, ik ben Mario, technisch recruiter. Ik reageer snel, volg je goed op en geef je opties. Als Storingstechnieker / Onderhoudstechnieker : voer je het onderhoud uit aan machines en installaties los je elekrische, mechanische en PLC- storingen op   leid je de operatoren op qua TPM werk je actief mee aan investeringsprojecten documenteer en rapporteer je de uitgevoerde werken Bedrijfsprofiel : Voedingsbedrijf te Tessenderlo met een 30-tal vaste werknemers

  • allround medewerker in de bouw (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: MARTHA BVBA

    Type: Vaste Job

    Allround medewerker in de bouw U wordt ingezet in een team op verschillende werven, zowel in de voorbereidende als in de afwerkfase. U bent van vele markten thuis waardoor uw job zeer gevarieerd is én boeiend blijft. Wij verwachten van U Teamplayer Kennis elektriciteit, schrijnwerk en tegelwerken U genoot een technische opleiding en heeft een passie voor bouwen en renoveren U spreekt Nederlands Wij bieden U Werk in de regio Antwerpen bij een jong en dynamisch bedrijf Zeer afwisselende job Alle dagen bijleren Goede verdienste

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • INGENIEUR-ARCHITECT (BE770492) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ABETEC architecten&ingenieurs

    Type: Vaste Job

    Abetec architecten & ingenieurs is al decennialang de vertrouwde partner voor een waaier aan bouwprojecten in binnen- en buitenland. Abetec begeleidt klanten in de constructie van distributiecentra, kantoorgebouwen of andere projecten, van voorstudie tot definitieve oplevering. Abetec is een sterk groeiend familiebedrijf met een informele cultuur, dat een 80-tal medewerkers telt, gestructureerd in 5 afdelingen: architectuur, stabiliteit, technieken, infrastructuur en veiligheidscoördinatie. De klanten appreciëren Abetec voor zijn multidisciplinaire aanpak, efficiënte communicatie, duidelijke afspraken en zijn team van specialisten dat garant staat voor de onafhankelijkheid en kwaliteit, veiligheid, aandacht voor het milieu en duurzaamheid. Abetec is gevestigd in Dendermonde, en plant begin volgend jaar te verhuizen naar nieuwe kantoren in Zele (op 800m van de afrit van de E17). Momenteel is Abetec op zoek naar een (m/v) INGENIEUR-ARCHITECT Gedreven architecturaal ontwerper met zin voor initiatief en sterke organisatorische vaardigheden Functie Je bent verantwoordelijk voor het ontwerp van gebouwen en inrichtingen: van schets over voorontwerp tot het finale ontwerp. In nauwe samenwerking en afstemming met de projectmanager zorg je ervoor dat het ontwerp functioneel en op maat van de klant voltrokken wordt. Wanneer nodig, stem je rechtstreeks af met de bouwheer. Daarnaast verzorg je de opmaak van het volledige bouwaanvraagdossier en sta je in voor het opstellen van de aanbestedingsdocumenten en meetstaten. Om een gecoördineerd resultaat te garanderen, overleg je op regelmatige basis met de projectingenieurs elektrische technieken en stabiliteit.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

  • Freelance projectverpleegkundige regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als freelance projectmedewerker word je ingeschakeld voor opdrachten binnen verschillende instellingen (kan ziekenhuis zijn, thuiszorg, woon- en zorgcentra...) op verschillende afdelingen, telkens voor een aantal maanden. Je werkt met jouw zelfstandig statuut en kiest zelf welke opdrachten je wenst te doen. Dit kan op voltijdse of deeltijdse basis. Op deze manier kan je proeven van verschillende settings en heel wat bijleren.

  • Stagiair IT afdeling (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Ben je gebeten door IT en ben je op zoek naar een boeiende stageplaats? Dan ben je bij Actief Interim aan het juiste adres. - Installatie en beheer pc's, laptops, printers,… - Beheer computerdatabase - Installatie en beheer telefoontoestellen - Aanmaken HSS users - Beheer Office365 platform - …

Zoek naar antwoorden van LE PETIT COURCELLE in sociale netwerken
Look for responds of LE PETIT COURCELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE PETIT COURCELLE. Laat een reactie achter voor LE PETIT COURCELLE. LE PETIT COURCELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE PETIT COURCELLE. Leave a respond for LE PETIT COURCELLE. LE PETIT COURCELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE PETIT COURCELLE op de google maps. Adres en contacten LE PETIT COURCELLE
Location of LE PETIT COURCELLE on the google maps. Address and contacts of LE PETIT COURCELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LE PETIT COURCELLE LE PETIT COURCELLE: Comptimmo | C. SALHADIN | V.C. FLOREFFE | MARCEL MARAITE | E SD M

Other related companies as LE PETIT COURCELLE: Comptimmo | C. SALHADIN | V.C. FLOREFFE | MARCEL MARAITE | E SD M

LE PETIT COURCELLE is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE PETIT COURCELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07982635498. Het bedrijf LE PETIT COURCELLE bevindt zich op het adres: RUE DU 28 JUIN 1919 113; 6180; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 949,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 734,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Vide Maisons..
De hoofdactiviteit van LE PETIT COURCELLE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE PETIT COURCELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE PETIT COURCELLE, openstaande posities, locatie van LE PETIT COURCELLE op de kaart.

LE PETIT COURCELLE is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE PETIT COURCELLE, company assigned to the tax number BE07982635498. The company LE PETIT COURCELLE is located at the address: RUE DU 28 JUIN 1919 113; 6180; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 949,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 734,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Vide Maisons..
The main activity of LE PETIT COURCELLE is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LE PETIT COURCELLE is not available. You also can look at reviews of LE PETIT COURCELLE, open positions, location of LE PETIT COURCELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE PETIT COURCELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE PETIT COURCELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE PETIT COURCELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE PETIT COURCELLE, employees, financial statistics.