HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA

Contactgegevens HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard Anspach 153; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 511 41 93 (+32-02 511 41 93) 02 511 41 93 (+32-02 511 41 93)

Fax (fax): 02 502 47 28 (+32-02 502 47 28) 02 502 47 28 (+32-02 502 47 28)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA
Products information HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA

BTW identificatienummer (tax): BE01190338134
Ondernemingsnummer: 7674194335
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 232,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Wigs & hairworks; Costumes - Theatrical; Party goods

Product categorie (product category): Make-up and grease paint

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA
(Get full report from official database of BE for HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA
Addition kinds of activities for HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA

322101. Voedsel containers, glas | Food containers, glass
751500. Personenauto leasing | Passenger car leasing
12210201. Steenkoolbereiding, bitumineuze of bruinkool | Coal preparation plant, bituminous or lignite
28210219. Vinylharsen, nec | Vinyl resins, nec
39440200. Elektronische spelletjes en speelgoed | Electronic games and toys
51720204. Smeeroliën en vetten | Lubricating oils and greases
59899900. Brandstofhandelaars, nec, nec | Fuel dealers, nec, nec

Werken bij HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent technieker M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De polyvalent techieker is het eerste aanspreekpunt van de technische dienst om technische werkzaamheden te analyseren en te verhelpen, hoofdzakelijk onderhouds- en controlewerken. Hij/zij staat mee voor het onderhoud in en om de gebouwen. De technieker werkt onder de leiding van het technisch diensthoofd. Er wordt een algemene technische basiskennis verwacht m.b.t elektriciteit, sanitair, verwarming, schrijnwerkerij en tuinonderhoud zodat werkzaamheden snel en efficiënt worden uitgevoerd. De polyvalente technieker zal mee deel uitmaken van de wachtdienst. - De werking van het materiaal, de instrumentengegevens en de kritieke punten controleren - Het preventieve onderhoud van de mechanische uitrustingen uitvoeren. - Defecte mechanische stukken en onderdelen vervangen of herstellen, testen en afregelen. - Mechanische stukken en onderdelen lassen - Domein: elektriciteit en elektrotechniek - Technische ondersteuning verlenen aan de afdelingen productie, kwaliteit, onderhoud, ...

  • Finance & administration manager (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U bent verantwoordelijk voor correcte verwerking van de boekhouding van zowel de Belgische als Franse vennootschappen. U stuurt een team van 2 junior accountants aan en werkt nauw samen met de CFO.Je werkzaamheden: -Je staat in voor de Belgische en Franse boekhouding -Je maakt analyses aangaande kosten-opbrengst en cut-off boekingen -Je maakt de overzichten op van de salariskost en boeking -Je stelt de rapportering van de resultaten op -Je staat in voor de BTW aangiftes -Je maakt de jaarrekeningen en balansen -Je bereidt auditdossiers voor -Je bereidt fiscale aangiftes voor Jobgerelateerde competenties - De fiscale en sociale aangiften van een organisatie opstellen of de boekingen, wettelijke formaliteiten, ... opvolgen - De liquiditeiten opvolgen Financiële staten opmaken Een financiële raming opstellen - Een organisatie boekhoudkundig en administratief beheren - De balans en de resultatenrekening van de organisatie opstellen - Tussentijdse overzichten en boekhoudkundige of financiële bijlagen bij de economische beheerstabellen van de organisatie opstellen - De activiteiten van een team coördineren Een organisatie leiden

  • Huishoudhulp Sint-Michiels - Sint-Andries M/V (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • sprankelende huishoudhulpen (Assebroek en Sint-Kruis) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

    Regio: ZUTENDAAL

    Bedrijf: SDB

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een leuke job als huishoudhulp regio Zutendaal? Dit voor ongeveer 20u. Dit kan later nog altijd aangepast worden aan een voltijdscontract. Ervaring en een eigen wagen is een pluspunt! Neem zeker even contact op met ons op het nummer 0472 03 53 38 voor een sollicitatiegesprek. Je mag je CV versturen via email op [email protected] met je contactgegevens. Je kan ook via onze website solliciteren, https://www.vzw-sdb.be/nl/werken-bij-sdb/solliciteren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Oevel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT 06/09+07/09- OP VERPLAATSING- REGIO KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar 4 sterke studenten om mee te gaan op verplaatsing. Je gaat naar een werf in Zele en staat in voor het opheffen van panelen en terug stapelen.

  • STUDENTEN - ZATERDAG / ZONDAG (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende en mooie slagerij in de buurt zijn we dringend op zoek naar studenten die een centje willen bijverdienen op zaterdag en/of zondag. Je helpt mee in de winkel en springt bij achter de schermen waar nodig (afwassen)

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • Koeltechnieker met interessant salarispakket (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker ben je verantwoordelijk voor het beheer en het preventieve/correctieve onderhoud van koeltechnische installaties (airco, warmtepompen, etc.) bij één van onze klanten. Dit kan op een vaste werf zijn of verschillende werven - naar eigen keuze Een greep uit uw takenpakket: - Interventies en deelname aan wachtdienst - Administratieve workflow (logboeken, registratie uren, klantenbonnen opmaken, etc.) - Opmerken van verbeteringsmogelijkheden van technische installaties - U bent tevens het aanspreekpunt bij de klant omtrent koeltechnische vragen.

  • Verko(o)p(st)er Merkkleding (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Veemarkt

    Type: Vaste Job

    Je adviseert de klanten deskundig over het assortiment Je verzorgt de etalage Je zorgt voor een nette en propere winkel  Bedrijfsprofiel: Voor een multi - merkenwinkel  regio Kuurne zijn wij op zoek naar een commerciële, dynamische voltijdse en/of deeltijdse verko(o)p(st)er

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

Zoek naar antwoorden van HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA in sociale netwerken
Look for responds of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. Laat een reactie achter voor HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. Leave a respond for HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA. HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA op de google maps. Adres en contacten HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA
Location of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA on the google maps. Address and contacts of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA

Andere gerelateerde bedrijven als come HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: Verthe D | PAUL DELELIENNE | LA TABLE D'H?TES BIO | JOHAN POPPE | Criquelions Services ASBL

Other related companies as HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA: Verthe D | PAUL DELELIENNE | LA TABLE D'H?TES BIO | JOHAN POPPE | Criquelions Services ASBL

HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01190338134. Het bedrijf HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA bevindt zich op het adres: Boulevard Anspach 153; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 232,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Make-up and grease paint. Lijst met producten zijn Wigs & hairworks; Costumes - Theatrical; Party goods.
De hoofdactiviteit van HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is Mijnbouw en Steengroeven van Nonmetallic Minerals, met uitzondering van brandstoffen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, openstaande posities, locatie van HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, company assigned to the tax number BE01190338134. The company HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is located at the address: Boulevard Anspach 153; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 232,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Make-up and grease paint. List of products are Wigs & hairworks; Costumes - Theatrical; Party goods.
The main activity of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is Mining and Quarrying of Nonmetallic Minerals, Except Fuels, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA is not available. You also can look at reviews of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, open positions, location of HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAIR CLUB/LA CAVERNE D'ALI BABA, employees, financial statistics.