KRINGLOOPCENTRUM WRAK

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • KRINGLOOPCENTRUM WRAK
Private companiesEducational Services • KRINGLOOPCENTRUM WRAK

Contactgegevens KRINGLOOPCENTRUM WRAK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRINGLOOPCENTRUM WRAK: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRINGLOOPCENTRUM WRAK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DENDERMONDSESTEENWEG 207; 2830; WILLEBROEK, België

Telefoon (phone): 38661707 (+32-38661707) 38661707 (+32-38661707)

Fax (fax): +32 (65) 805-68-15 +32 (65) 805-68-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRINGLOOPCENTRUM WRAK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRINGLOOPCENTRUM WRAK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRINGLOOPCENTRUM WRAK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRINGLOOPCENTRUM WRAK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRINGLOOPCENTRUM WRAK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRINGLOOPCENTRUM WRAK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRINGLOOPCENTRUM WRAK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRINGLOOPCENTRUM WRAK
Products information KRINGLOOPCENTRUM WRAK

BTW identificatienummer (tax): BE02625427246
Ondernemingsnummer: 6579132080
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 144,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Produits: Appareils Electroménagers, Meubles, Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRINGLOOPCENTRUM WRAK
(Get full report from official database of BE for KRINGLOOPCENTRUM WRAK)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRINGLOOPCENTRUM WRAK
Addition kinds of activities for KRINGLOOPCENTRUM WRAK

596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
22960103. Glasbandkoorden en bandkoordstoffen | Glass tire cords and tire cord fabrics
32720319. Drempels, pre-terrazzo | Thresholds, precast terrazzo
35590702. Machines en uitrusting voor het terugtrekken van banden | Tire retreading machinery and equipment
36999903. Generatoren, ultrasone | Generators, ultrasonic
92290400. Openbare orde en veiligheid, niveau van overheid | Public order and safety, level of government

Werken bij KRINGLOOPCENTRUM WRAK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRINGLOOPCENTRUM WRAK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRINGLOOPCENTRUM WRAK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRINGLOOPCENTRUM WRAK. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider (Bed) (m/v) (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Zele, gespecialiseerd in nutsleidingen, databekabeling en gestuurde boringen, zoeken we een werfleider Je zal voornamelijk werken in de regio Leuven, Lubbeek, Tienen, Zichem,.. Je zal instaan voor de coördinatie en opvolging van de verschillende werven. Optie vast. Competitief loon.

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Industrieel elektricien * (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare zijn wij op zoek naar een industrieel elektricien. U staat in voor de bekabeling en aansluiting. U werkt in ploegjes van 2 à 3 personen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • bakkersgast ( weekend , flexijob , jobstudent ) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: SEGERS

    Type: Studentenjob

    Bakkerij Maarten en Dorien te Oud-Turnhout Zoekt een bakkergast die kan werken 1 weekend zaterdag 1 weekend zondag , 1 weekend thuis . Jobstudenten + 18 of Fleximedewerker.

  • Jobstudenten River Woods Knokke weekendwerk (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor River Woods Knokke zijn we dringend op zoek naar studenten die op zaterdag en/of zondag kunnen werken. Ook voor de schoolvakanties o.a. herfstvakantie en kerstvakantie hebben wij studenten nodig. Interesse? Stuur een mail naar [email protected]. Ben je nog niet ingeschreven? Maak dan een profiel aan op www.randstad.be

  • Lijnverantwoordelijke 2-ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde lijnverantwoordelijke 2 ploegen. Je start als operator/inpakker om zo stap voor stap door te groeien tot lijnverantwoordelijke. Als inpakker bestuur je de verpakkingsmachine waarbij iedere rol afzonderlijk in folie wordt verpakt. De verpakte rollen worden in dozen gestopt en vervolgens op paletten gestapeld. Het takenpakket van de lijnverantwoordelijk bestaat uit het voorbereiden van de kleurtest, ploegoverdracht en communicatie met het team. Daarnaast controleer je de verpakking van het eindproduct, stel je de machines correct in en los je storingen op. Kortom een gevarieerde functie met verantwoordelijkheid!

  • 1ste Verkoopmedewerker Bon'Ap Ninove 38 uur (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw gerant regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Onderhoudstechnieker (SPIERE-HELKIJN)

    Regio: SPIERE-HELKIJN

    Bedrijf: AVS SPINNING

    Type: Vaste Job

    Je komt onder de hoede van de Maintenance Manager die alle facetten van de job zal tonen en de nodige ondersteuning zal bieden. Je rapporteert rechtstreeks aan hem Je voert preventieve en curatieve mechanische onderhoudsopdrachten uit Je leert omgaan met het machinepark en op korte termijn kan je interventies uitvoeren Je werkt overdag maar kan de nodige flexibiliteit opbrengen bij dringende interventies Je staat in voor veilig werken en volgt hiervoor de nodige opleidingen (Ba4-Ba5)

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Zaalmedewerker (Flexi-job) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

    Type: Flexijob

    Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

Zoek naar antwoorden van KRINGLOOPCENTRUM WRAK in sociale netwerken
Look for responds of KRINGLOOPCENTRUM WRAK in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRINGLOOPCENTRUM WRAK. Laat een reactie achter voor KRINGLOOPCENTRUM WRAK. KRINGLOOPCENTRUM WRAK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRINGLOOPCENTRUM WRAK. Leave a respond for KRINGLOOPCENTRUM WRAK. KRINGLOOPCENTRUM WRAK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRINGLOOPCENTRUM WRAK op de google maps. Adres en contacten KRINGLOOPCENTRUM WRAK
Location of KRINGLOOPCENTRUM WRAK on the google maps. Address and contacts of KRINGLOOPCENTRUM WRAK

Andere gerelateerde bedrijven als come KRINGLOOPCENTRUM WRAK KRINGLOOPCENTRUM WRAK: MEPACO NV | VAREC NV | Hengelhoef Jaspers Zakenkantoor BVBA | Opti-Tech | JAN CEULEMANS

Other related companies as KRINGLOOPCENTRUM WRAK: MEPACO NV | VAREC NV | Hengelhoef Jaspers Zakenkantoor BVBA | Opti-Tech | JAN CEULEMANS

KRINGLOOPCENTRUM WRAK is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRINGLOOPCENTRUM WRAK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02625427246. Het bedrijf KRINGLOOPCENTRUM WRAK bevindt zich op het adres: DENDERMONDSESTEENWEG 207; 2830; WILLEBROEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 144,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Appareils Electroménagers, Meubles, Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van KRINGLOOPCENTRUM WRAK is Educatieve diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRINGLOOPCENTRUM WRAK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRINGLOOPCENTRUM WRAK, openstaande posities, locatie van KRINGLOOPCENTRUM WRAK op de kaart.

KRINGLOOPCENTRUM WRAK is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRINGLOOPCENTRUM WRAK, company assigned to the tax number BE02625427246. The company KRINGLOOPCENTRUM WRAK is located at the address: DENDERMONDSESTEENWEG 207; 2830; WILLEBROEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 144,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Appareils Electroménagers, Meubles, Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance..
The main activity of KRINGLOOPCENTRUM WRAK is Educational Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KRINGLOOPCENTRUM WRAK is not available. You also can look at reviews of KRINGLOOPCENTRUM WRAK, open positions, location of KRINGLOOPCENTRUM WRAK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRINGLOOPCENTRUM WRAK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRINGLOOPCENTRUM WRAK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRINGLOOPCENTRUM WRAK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRINGLOOPCENTRUM WRAK, employees, financial statistics.