LE RELAIS DU TILLEUL

Contactgegevens LE RELAIS DU TILLEUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LE RELAIS DU TILLEUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

LE RELAIS DU TILLEUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ADRIEN VICTOR 43; 6750; MUSSON, België

Telefoon (phone): 63387830 (+32-63387830) 63387830 (+32-63387830)

Fax (fax): +32 (53) 795-51-62 +32 (53) 795-51-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LE RELAIS DU TILLEUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LE RELAIS DU TILLEUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LE RELAIS DU TILLEUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LE RELAIS DU TILLEUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LE RELAIS DU TILLEUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LE RELAIS DU TILLEUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LE RELAIS DU TILLEUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LE RELAIS DU TILLEUL
Products information LE RELAIS DU TILLEUL

BTW identificatienummer (tax): BE07815093994
Ondernemingsnummer: 9087036132
Hoofdstad (capital): 714,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LE RELAIS DU TILLEUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maisons de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LE RELAIS DU TILLEUL
(Get full report from official database of BE for LE RELAIS DU TILLEUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor LE RELAIS DU TILLEUL
Addition kinds of activities for LE RELAIS DU TILLEUL

738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
22219905. Textile warping, op contract basis | Textile warping, on a contract basis
28190304. Bauxiet, geraffineerd | Bauxite, refined
33419901. Aluminium smelten en raffineren (secundair) | Aluminum smelting and refining (secondary)
33419906. Detinning van blikjes en schroot | Detinning of cans and scrap
59991203. Spa's en bubbelbaden | Spas and hot tubs
91319901. Indiase reservering | Indian reservation

Werken bij LE RELAIS DU TILLEUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LE RELAIS DU TILLEUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LE RELAIS DU TILLEUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LE RELAIS DU TILLEUL. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • Technieker Binnen-/Buitendienst (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker heb je volgend takenpakket: - Je voert herstellingen uit van machines op verschillende locaties - Je staat in voor het nazicht van die machines - Je gaat bij storingen op zoek naar de oorzaak en een passende oplossing

  • Chauffeur C - kiptransport (MEERLE)

    Regio: MEERLE

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het grondtransport in de wegenbouw. Daarnaast kan je ook worden ingeschakeld voor het vervoer van bouwmaterialen zoals bakstenen en stabilise. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je start op tussen en 5 en 6u. Doorgaans heb je gedaan rond 16à18u. Je werkt voornamelijk in de provincie Antwerpen.

  • Werken als huishoudhulp Putte (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Gemotiveerde poetsdames/-heren regio Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetspaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk ! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het Poetspaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar : ENTHOUSIASTE HUISHOUDHULPEN Regio Mol, Balen, Geel, Lommel, Meerhout Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het Poetspaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Poetshulp Balegem 20u (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Beitser (M/V) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Als beitser ben je verantwoordelijk voor het beitsen van tankwagens en de daarbij horende onderdelen

  • Projectleider (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: VIABUILD

    Type: Vaste Job

    Als projectleider ontwikkel en beheer je projecten via de inzet van mensen en middelen en het bewaken van budgetten teneinde het project optimaal te realiseren binnen de gestelde termijnen. Hierbij komen volgende punten zeker aan bod: - Je zorgt voor een efficiënte en evenwichtige bezetting van mensen en middelen - Bij grote projecten volg je de uitvoeringstermijnen en werf nauw op en je stuur werfleiding bij waar nodig - Je bewaakt de processen en procedures in het kader van veiligheid/kwaliteit/milieu - Je volgt de vorderingsstaten op en je stelt je commercieel op - Je hebt goede contacten met klanten, onderaannemers, … met betrekking tot de gemaakte afspraken - Je staat in nauw contact met verschillende diensten zoals aankoop, werkvoorbereiding, calculatie,… - Je rapporteert aan het afdelingshoofd - Je werkt goed samen met werfleiders en het afdelingshoofd om het best mogelijke resultaat te behalen

  • Therapeut (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • enthousiaste kinder - en jongerentherapeut (M/V) (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: PSYWORKS

    Type: Zelfstandige activiteit

    De mogelijkheid om ambulant therapeutisch te werken met kinderen, jongeren en hun ouders in een brede waaier van problemen. Dit is een tijdelijke vacature voor een zwangerschapsvervanging tot eind maart 2019. Er bestaat een mogelijheid tot verlenging of samenwerking van onbepaalde duur afhankelijk van de mogelijkheden binnen het team.

Zoek naar antwoorden van LE RELAIS DU TILLEUL in sociale netwerken
Look for responds of LE RELAIS DU TILLEUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor LE RELAIS DU TILLEUL. Laat een reactie achter voor LE RELAIS DU TILLEUL. LE RELAIS DU TILLEUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LE RELAIS DU TILLEUL. Leave a respond for LE RELAIS DU TILLEUL. LE RELAIS DU TILLEUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LE RELAIS DU TILLEUL op de google maps. Adres en contacten LE RELAIS DU TILLEUL
Location of LE RELAIS DU TILLEUL on the google maps. Address and contacts of LE RELAIS DU TILLEUL

Andere gerelateerde bedrijven als come LE RELAIS DU TILLEUL LE RELAIS DU TILLEUL: FLEIFEL-HOLZ SA | Van Hoeck I | United Invest | J.M. QUAIRIAT | NEYT TRUCKS

Other related companies as LE RELAIS DU TILLEUL: FLEIFEL-HOLZ SA | Van Hoeck I | United Invest | J.M. QUAIRIAT | NEYT TRUCKS

LE RELAIS DU TILLEUL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LE RELAIS DU TILLEUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07815093994. Het bedrijf LE RELAIS DU TILLEUL bevindt zich op het adres: RUE ADRIEN VICTOR 43; 6750; MUSSON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 714,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de vacances. Producten gemaakt in LE RELAIS DU TILLEUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LE RELAIS DU TILLEUL is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LE RELAIS DU TILLEUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LE RELAIS DU TILLEUL, openstaande posities, locatie van LE RELAIS DU TILLEUL op de kaart.

LE RELAIS DU TILLEUL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LE RELAIS DU TILLEUL, company assigned to the tax number BE07815093994. The company LE RELAIS DU TILLEUL is located at the address: RUE ADRIEN VICTOR 43; 6750; MUSSON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 714,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de vacances. Products created in LE RELAIS DU TILLEUL were not found.
The main activity of LE RELAIS DU TILLEUL is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LE RELAIS DU TILLEUL is not available. You also can look at reviews of LE RELAIS DU TILLEUL, open positions, location of LE RELAIS DU TILLEUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LE RELAIS DU TILLEUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LE RELAIS DU TILLEUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LE RELAIS DU TILLEUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LE RELAIS DU TILLEUL, employees, financial statistics.