LAMBERTZ-FINCHEN

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • LAMBERTZ-FINCHEN
Private companiesMiscellaneous Retail • LAMBERTZ-FINCHEN

Contactgegevens LAMBERTZ-FINCHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAMBERTZ-FINCHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAMBERTZ-FINCHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MEDELL 93; 4770; AMEL, België

Telefoon (phone): 80349115 (+32-80349115) 80349115 (+32-80349115)

Fax (fax): +32 (58) 492-16-38 +32 (58) 492-16-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAMBERTZ-FINCHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAMBERTZ-FINCHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAMBERTZ-FINCHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAMBERTZ-FINCHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAMBERTZ-FINCHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAMBERTZ-FINCHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAMBERTZ-FINCHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAMBERTZ-FINCHEN
Products information LAMBERTZ-FINCHEN

BTW identificatienummer (tax): BE04755126953
Ondernemingsnummer: 4413177490
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 500,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in LAMBERTZ-FINCHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maisons de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAMBERTZ-FINCHEN
(Get full report from official database of BE for LAMBERTZ-FINCHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAMBERTZ-FINCHEN
Addition kinds of activities for LAMBERTZ-FINCHEN

799703. Gun en jachtclubs | Gun and hunting clubs
02799900. Dierspecialiteiten, nec, nec | Animal specialties, nec, nec
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
13899919. Onderhoud van olie- en gasputten | Servicing oil and gas wells
23920102. Hassocks, textiel: gemaakt van aangekochte materialen | Hassocks, textile: made from purchased materials
35590304. Verpakkingseenheden, wieloverhaling | Pack-up assemblies, wheel overhaul
38120114. gyrokompassen | Gyrocompasses
45810302. Vliegveld, behalve die welke door clubs worden gehandhaafd | Flying field, except those maintained by clubs
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers

Werken bij LAMBERTZ-FINCHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAMBERTZ-FINCHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAMBERTZ-FINCHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAMBERTZ-FINCHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Aankoper te Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Genk zijn wij op zoek naar een enthousiaste aankoper. Als aankoper vervul je onderstaande taken: Je onderhandelt en sluit contracten af met oa. uitzendkantoren,.. Je doet cost savings (opgelegd target per jaar) Je plaatst bestellingen van oa. PBM's,.. Je zoekt actief naar leveranciers en onderhandelt over de prijzen

  • Technisch- administratief bediende (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken voor een groeiend bedrijf een technisch - administratief bediende. Het bedrijf volgt de evolutie van de hernieuwbare energie in de bouwsector op .Zij plaatsen momenteel installaties in zowel renovaties, particuliere nieuwbouw, appartementen en industriebouw. Uw rol binnen ons team U staat in voor de bestellingen en leveringen van warmtepompen en toebehoren U adviseert onze klanten in hun keuze voor het juiste type warmtepomp en afgifte systeem. U assisteert de projectleider in de werkvoorbereiding van de verschillende werven en verzorgt de werkbonnen, de plannen, de hydraulische schema¿s en de nodige materialen. U verzorgt de opleveringsdossiers en maakt de warmteverliesberekeningen van de gebouwen. U werkt samen met de techniekers voor het magazijnbeheer. U volgt de prijzen op bij de verschillende leveranciers. In drukke periodes assisteert u ook met de opmaak van offertes. U werkt in teamverband met de zaakvoerder, de projectleider en de boekhouding.

  • POETSHULP Regio Zammel en Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Huishoudhulpen met dienstencheques regio Lauwe (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een flexibele job waarbij je het aantal uren zelf kan kiezen? Ben je op zoek naar een tof bedrijf met leuke collega's? Ben je op zoek naar een job met heel veel voordelen? Kies dan nu voor een job als huishoudhulp met dienstencheques bij HULP IN HUIS. Jouw werk wordt gewaardeerd door ons EN door onze klanten. Altijd voldoening om klanten te laten thuis komen/voelen in een proper huis.

  • Enthousiaste Poetshulp/Huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten weekend in Zele gezocht! (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt regio Zele zijn wij op zoek naar studenten die om de 2 weken vrij zijn op zaterdag of zondag voormiddag. Je zal zowel instaan voor kassawerk als voor aanvulwerk in de winkel.

  • Jobstudent Verkoopsmedewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EDISAC

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel zijn we op zoek naar een jobstudent. Je voornaamste taken: bedienen van de kassa artikelen verkopen: klanten verwelkomen, adviseren en verder helpen) stock-onderhoud: helpen bij het ontvangen van leveringen en de artikelen naar de winkel brengen onderhoud van de winkel: dweilen, stofzuigen, vegen, ...

  • Medewerker TOP doe-het-zelfzaak voor afdeling BOUW optie VAST (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Vaste Job

    Voor een TOP doe- het – zelfzaak zijn wij op zoek naar een voltijdse vaste medewerker. Je zal werken op de afdeling BOUW als vaste basis en ook hulp bij de seizoenartikelen. Dat is bijvoorbeeld de campingartikelen in de zomer en de kerstbomen uitzetten in de winter. Taken: Aanvullen van bvb: riolen, cement, gyproc, Hulp bij adviseren van klanten met vragen ivm bouwmaterialen Stock aanvullen Bestellingen plaatsen Kerstbomen uitvouwen en opzetten Ook allerhande artikelen uit de stock halen en deze labelen Basis computerwerk Rijden met de heftruck Je moet niet aan de kassa staan!

  • Elektromechanieker (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic, afdeling Zwijndrecht, is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaren ervaring als elektromechanieker. Met meer dan 500 klantgerichte top-techniekers is Logi-technic bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building; Je zal als elektromechanieker in opdracht van Logi-technic werken op locatie. Je waakt over de kwaliteit van het machinepark en je voert preventief onderhoud uit. Daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis, ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coördinatoren, Account Managers, Techniekers, Safety Managers,…Zij zullen klaar staan om jou in alles te ondersteunen.

  • Bouwkundig Administratief Bediende (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Viavera - Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je draagt de verantwoordelijkheid over de administratieve verwerking van bouwprojecten in zeer brede zin. Je krijgt een divers administratief takenpakket in een ondersteunende functie naar architecten, bouwkundige ingenieurs en projectcoördinatoren toe. Takenpakket: nacalculatie, administratieve verwerking bestekken, offertes, contracten, verzamelen van allerhande informatie, controle van juridische documenten en plannen,... Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterk groeiend, dynamisch, stijlvol en stabiel bedrijf in het centrum van Antwerpen.

Zoek naar antwoorden van LAMBERTZ-FINCHEN in sociale netwerken
Look for responds of LAMBERTZ-FINCHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAMBERTZ-FINCHEN. Laat een reactie achter voor LAMBERTZ-FINCHEN. LAMBERTZ-FINCHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAMBERTZ-FINCHEN. Leave a respond for LAMBERTZ-FINCHEN. LAMBERTZ-FINCHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAMBERTZ-FINCHEN op de google maps. Adres en contacten LAMBERTZ-FINCHEN
Location of LAMBERTZ-FINCHEN on the google maps. Address and contacts of LAMBERTZ-FINCHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LAMBERTZ-FINCHEN LAMBERTZ-FINCHEN: WILLY CLAES | LADBROKES | THIERRY CAVELIER | Van Wiemeersch NV | Axel Dewit

Other related companies as LAMBERTZ-FINCHEN: WILLY CLAES | LADBROKES | THIERRY CAVELIER | Van Wiemeersch NV | Axel Dewit

LAMBERTZ-FINCHEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAMBERTZ-FINCHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04755126953. Het bedrijf LAMBERTZ-FINCHEN bevindt zich op het adres: MEDELL 93; 4770; AMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 500,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de vacances. Producten gemaakt in LAMBERTZ-FINCHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LAMBERTZ-FINCHEN is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAMBERTZ-FINCHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAMBERTZ-FINCHEN, openstaande posities, locatie van LAMBERTZ-FINCHEN op de kaart.

LAMBERTZ-FINCHEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAMBERTZ-FINCHEN, company assigned to the tax number BE04755126953. The company LAMBERTZ-FINCHEN is located at the address: MEDELL 93; 4770; AMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 500,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de vacances. Products created in LAMBERTZ-FINCHEN were not found.
The main activity of LAMBERTZ-FINCHEN is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LAMBERTZ-FINCHEN is not available. You also can look at reviews of LAMBERTZ-FINCHEN, open positions, location of LAMBERTZ-FINCHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAMBERTZ-FINCHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAMBERTZ-FINCHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAMBERTZ-FINCHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAMBERTZ-FINCHEN, employees, financial statistics.