KOOP JEAN-LUC

Particuliere bedrijvenWatervervoer • KOOP JEAN-LUC

Contactgegevens KOOP JEAN-LUC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KOOP JEAN-LUC: address, phone, fax, email, website, opening hours

KOOP JEAN-LUC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND-SART 22; 4990; LIERNEUX, België

Telefoon (phone): 80418529 (+32-80418529) 80418529 (+32-80418529)

Fax (fax): +32 (69) 415-64-40 +32 (69) 415-64-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KOOP JEAN-LUC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KOOP JEAN-LUC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KOOP JEAN-LUC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KOOP JEAN-LUC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KOOP JEAN-LUC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KOOP JEAN-LUC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KOOP JEAN-LUC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KOOP JEAN-LUC
Products information KOOP JEAN-LUC

BTW identificatienummer (tax): BE05660125732
Ondernemingsnummer: 9544616699
Hoofdstad (capital): 731,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 474,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in KOOP JEAN-LUC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Maisons de vacances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KOOP JEAN-LUC
(Get full report from official database of BE for KOOP JEAN-LUC)

Aanvulling soorten activiteiten voor KOOP JEAN-LUC
Addition kinds of activities for KOOP JEAN-LUC

5411. Kruidenierszaken | Grocery stores
335700. Nonferrous wiredrawing en isolatie | Nonferrous wiredrawing and insulating
573199. Radio-, televisie- en elektronische winkels, nec | Radio, television, and electronic stores, nec
30699913. Pontoons, rubber | Pontoons, rubber
34940103. Lijnspoelen, voor gebruik in leidingsystemen | Line strainers, for use in piping systems
95120201. Landbeheerbureau, overheid | Land management agency, government

Werken bij KOOP JEAN-LUC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KOOP JEAN-LUC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KOOP JEAN-LUC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KOOP JEAN-LUC. Looking for open vacancies in other companies

  • Groupleader (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: DAIKIN Europe NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je wordt verantwoordelijk voor een team van operatoren en tot je voornaamste taken Zorgen voor een vlot verloop van de werkzaamheden binnen jouw team. Opleiding geven aan nieuwe medewerkers on the job. De werksfeer in je afdeling goed houden. De werkverdeling en personeelsplanning uitvoeren en communiceren. De kwaliteit en het rendement opvolgen en bijsturen waar nodig. De veiligheid van je mensen en de orde/netheid van de werk zone bewaken. Continu verbeteren (Kaizen) van de werkmethodes en bedrijfsprocessen. Je werkt nauw samen met je eigen team en met de andere groupleaders. Je rapporteert rechtstreeks aan de Production Supervisors.

  • Schrijnwerker (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: TEMPO TEAM CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn momenteel op zoek naar een ervaren schrijnwerker/ Plaatser om deel uit te maken van een bouwbedrijf in regio Deurne. Je zal instaan voor het plaatsen van ramen, deuren en garagepoorten.

  • Bediende dossieradministratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je biedt administratieve ondersteuning aan de dienst Studies Je brengt nieuwe netwerken in de toepassing Geo-synergie in Je voegt overzichtsplannen toe voor het uittekenen door de Teamleider Ontwerp Netten Je staat in voor alle administratieve formaliteiten bij de aanvraag van en na het bekomen van vergunningen en actualiseert nadien de statussen in Wevab Je start het veiligheidsdossier op; het aanvragen van plannen van interne en externe leidingen Je stelt het werfdossier met de werfmappen op Je bereidt de dossiers beheersorganen voor Je stelt het KVU-dossier (Klaar Voor Uitvoering) samen Je volgt fasen van Verkavelingen en Big Connection Works op in de IT-systemen Je archiveert aansluitingscontracten Je kent de KVU-status toe onder verantwoordelijkheid van de teamleider Je zorgt voor de input van allerhande administratieve gegevens (tijdslast, …) in SAP Je verzorgt alle administratie rond meldingen naar de verschillende instanties Je maakt ATB’s (Aanvraag Tot Bestelling) aan op basis van de meetstaten, alsook de éénmalige ATB’s Je verzamelt en controleert terugkomende dossiers en sluit deze technisch af Je voert klachten in Je treedt op als inbelpunt wat betreft klantenbeheer

  • TIJDELIJK BEDIENDE HULPBOEKHOUDING (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij gaan op zoek naar een tijdelijk administratief bediende hulpboekhouding voor een gekend bedrijf regio Waregem. Je takenpakket omvat: – Bestelbonnen opmaken, orderbevestigingen opvolgen, facturatie controleren, stock controleren,.. – Aankoopfacturen inputten – Stock en aankoopfacturen nacalculeren – Contracten onderaannemers opmaken – Rapporteren van aankoop – Allround administratie zoals klassement, telefonie,..

  • Onderhoudstechnieker (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn permanent op zoek naar gedreven technische ‘hands-on’ profielen en hebben plaats voor ervaren en liefst industriële storingstechniekers.  

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Jobstudent magazijn van kledij (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Interim Waregem

    Type: Studentenjob

    Voor een magazijn van kledij te Deerlijk zijn wij op zoek naar jobstudenten om in september te werken. Je staat in voor het labelen van de kledij, voor het opplooien van de kledij en het aan kapstokken hangen. Je staat ook in voor het klaarmaken van de kledij voor verzending.

  • KEUKENPLAATSERS (M/V) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: AUGUSTYNS KEUKENS BVBA

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser bij Augustijns Keukens ben je een ‘ambassadeur’ die vooral graag zijn job goed doet en fier is over zijn afgeleverde projecten. In een team van 2 à 3 personen plaats je keukens, maatkasten en dressings bij zowel particulieren, alsook op projecten. Tevens zorg je mee voor de aansluitingen van de elektrische toestellen en de loodgieterij. Je hebt hierin voldoende ervaring om jonge snaken op te leiden op de werkvloer en je kennis te delen. Werken met hoogstaande kwaliteit uit eigen productie geeft jou een meerwaarde aan je job.

  • Commercieel intern bediende - Credit advisor (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: FSD GROUP

    Type: Vaste Job

    Commercieel intern bediende - Credit advisor Geldlenen.be - FSD group, wij zijn tussenpersoon in persoonlijke leningen en verzekering. We zijn actief in België en Luxemburg. Onze partners zijn Elantis (Belfius), Record bank, Alpha Credit (BNPParibas), Afi-Esca, NN, .... Wij zijn op zoek naar een commercieel adviseur Taken: Het behandelen van nieuwe kredietaanvragen. Een vertrouwensrelatie opbouwen met de klanten. Het analyseren en indienen van dossiers. Het beheren en opvolgen van de lopende dossiers. Het beheren van de inkomende en uitgaande telefoongesprekken. Het behouden van onze goede professionele relatie met de banken. Profiel: U hebt een commerciële instelling om een dossier te analyseren. U hebt een sterk verantwoordelijkheidsgevoel U bent stressbestendig U bent flexibel en houdt van uitdagingen. U bent Nederlandstalig en hebt kennis van het Frans. Ervaring in het behandelen van kredieten bij een bankinstelling of bij een kredietmakelaar is een troef

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van KOOP JEAN-LUC in sociale netwerken
Look for responds of KOOP JEAN-LUC in social networks

Lees alle opmerkingen voor KOOP JEAN-LUC. Laat een reactie achter voor KOOP JEAN-LUC. KOOP JEAN-LUC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KOOP JEAN-LUC. Leave a respond for KOOP JEAN-LUC. KOOP JEAN-LUC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KOOP JEAN-LUC op de google maps. Adres en contacten KOOP JEAN-LUC
Location of KOOP JEAN-LUC on the google maps. Address and contacts of KOOP JEAN-LUC

Andere gerelateerde bedrijven als come KOOP JEAN-LUC KOOP JEAN-LUC: COIFFURE CENSURE | BUREAU CALLAERT | INTER | A. FOULON | MOESEN D.

Other related companies as KOOP JEAN-LUC: COIFFURE CENSURE | BUREAU CALLAERT | INTER | A. FOULON | MOESEN D.

KOOP JEAN-LUC is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KOOP JEAN-LUC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05660125732. Het bedrijf KOOP JEAN-LUC bevindt zich op het adres: GRAND-SART 22; 4990; LIERNEUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 731,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 474,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maisons de vacances. Producten gemaakt in KOOP JEAN-LUC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KOOP JEAN-LUC is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KOOP JEAN-LUC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KOOP JEAN-LUC, openstaande posities, locatie van KOOP JEAN-LUC op de kaart.

KOOP JEAN-LUC is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is KOOP JEAN-LUC, company assigned to the tax number BE05660125732. The company KOOP JEAN-LUC is located at the address: GRAND-SART 22; 4990; LIERNEUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 731,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 474,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maisons de vacances. Products created in KOOP JEAN-LUC were not found.
The main activity of KOOP JEAN-LUC is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KOOP JEAN-LUC is not available. You also can look at reviews of KOOP JEAN-LUC, open positions, location of KOOP JEAN-LUC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KOOP JEAN-LUC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KOOP JEAN-LUC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KOOP JEAN-LUC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KOOP JEAN-LUC, employees, financial statistics.