FLSCOPES DESIGN NV

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLSCOPES DESIGN NV
Private companiesMotion Pictures • FLSCOPES DESIGN NV

Contactgegevens FLSCOPES DESIGN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSCOPES DESIGN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSCOPES DESIGN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oeverstr. 61 9140 Temse - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-71-57-21 32-37-71-57-21

Fax (fax): 32-37-71-57-24 32-37-71-57-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSCOPES DESIGN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSCOPES DESIGN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSCOPES DESIGN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSCOPES DESIGN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSCOPES DESIGN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSCOPES DESIGN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSCOPES DESIGN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSCOPES DESIGN NV
Products information FLSCOPES DESIGN NV

BTW identificatienummer (tax): BE01143920898
Ondernemingsnummer: 9525115966
Hoofdstad (capital): 914,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 418,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLSCOPES DESIGN NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSCOPES DESIGN NV
(Get full report from official database of BE for FLSCOPES DESIGN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSCOPES DESIGN NV
Addition kinds of activities for FLSCOPES DESIGN NV

3274. Limoen | Lime
308399. Gelamineerde kunststofplaat en vel | Laminated plastics plate and sheet, nec
651300. Operators in het appartementencomplex | Apartment building operators
24990503. Isolatiemateriaal, kurk | Insulating material, cork
30520201. Autoslang, kunststof | Automobile hose, plastic
32719915. Riool- en mangat blok, beton | Sewer and manhole block, concrete
35599939. Elektronische componenten maken machines | Electronic component making machinery
63510101. Werknemersbinding | Employee bonding

Werken bij FLSCOPES DESIGN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSCOPES DESIGN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSCOPES DESIGN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSCOPES DESIGN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamcoach - Dienst Wegen, Bruggen en Waterlopen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U leidt een team van een achttal medewerkers (dossierbeheerders, minderhinder-controleurs en toezichter) en stuurt de werkzaamheden van dit team aan, in nauwe samenwerking met de andere teamcoaches en onder eindverantwoordelijkheid van uw afdelingshoofd. U hanteert een coachende leidingstijl en realiseert een goede samenwerking met en tussen uw medewerkers onderling, met ruimte voor overleg en met oog voor verbetering van de bestaande werking. U bewaakt de interne afspraken en werkprocessen, zorgt voor een integere en klantvriendelijke dossierbehandeling, bewerkstelligt zo nodig pragmatische oplossingen, neemt beslissingen wanneer dit vereist is en volgt zelf bepaalde complexe of gevoelige dossiers op. Als lid van de staf van IPR staat u mee in voor de dagelijkse operationele coördinatie van IPR, monitort u een overkoepelend kernproces (eerstelijnswerking, vergunningen of controle en handhaving) en bevordert u de samenwerking tussen IPR en diverse andere diensten en instanties. Bijkomend kan u belast worden met beleidsvoorbereidende taken.

  • Procesoperator die de job wil leren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In deze functie zal je een interne opleiding krijgen om het goede verloop van het productieproces te controleren. Je zorgt ervoor dat de machines efficiënt blijven draaien. Je controleert hierbij de geautomatiseerde processen vanuit het operatorlokaal en grijpt in bij kleine storingen. Je geeft prioriteit aan veilig werken. Naast het instellen en controleren van het besturingspaneel, werk je als operator zelf fysiek mee aan het tot stand komen van het productieresultaat en sta je in voor de kwaliteitscontrole.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR TE ROESELARE VOOR VAST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TEMPO TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma te Roeselare zijn wij op zoek naar een heftruckchauffeur. Je wordt ingezet in de afdeling verzending/magazijn voor het laden van de vrachtwagens met de heftruck en/of de daarbij horende taken in het magazijn. Je werkt 2 ploegen. Aanbod: - Mooie verloning - Optie vast!

  • Laser operator (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als laser operator bestaat je takenpakket uit onderstaande: *programma inladen in de machine * correcte grondstof klaarleggen * correcte parameters, gereedschappen gebruiken * invullen van de kwaliteitsdocumenten * stukken correct verpakken en etiketteren * preventief onderhoud

  • Commercieel Bediende (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij commercieel ingesteld? Spreek je meerdere talen en wil je deze graag gebruiken in je job? Let your light shine! Voor onze klant in Deurne zoeken wij een commercieel bediende. Je werkt ter ondersteuning van de accountmanagers. Wat ga je zoal doen? Je maakt offertes op. Je bereid bezoeken voor. Je volgt contracten op. Je werkt collecties (administratief) uit en volgt deze op. Je werkt aan de planning voor promoties. ... Een zeer diverse job!

  • HR Consultants m/v (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Job Talent is de laatste jaren explosief gegroeid, daarom zijn wij op zoek naar een even dynamische HR Consultant. Wil jij mee jouw schouders onder ons bedrijf zetten en zo Job Talent naar een hoger niveau tillen? Actief op zoek gaan naar de perfecte match tussen kandidaat en klant is één van je belangrijkste taken. Eerst leg je hen telefonisch op de rooster, om hen daarna op een verkennend gesprek uit te nodigen. Zit er iemand met de juiste capaciteiten voor je neus, dan is het aan jou om ook de klant te overtuigen van zijn of haar kwaliteiten. Zo word je een cruciale schakel in het HR-proces van de klant! Je bent een administratieve duizendpoot die ervoor zorgt dat taken zoals contractopmaak, sociale documenten, inschrijvingen, loonsverwerking, ... tip top in orde zijn! Oftewel: variatie en communicatie zijn de keywords in deze functie!

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • Huishoudhulp dienstencheques (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beveren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Projectleider voor Oost- en West-Vlaanderen (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in Aalter, zijn wij op zoek naar een gedreven PROJECTLEIDER ! - Je bent eindverantwoordelijke over één of meerdere werven, hoofdzakelijk in West- en Oost-Vlaanderen. - Je stuurt een 10-tal eigen medewerkers en onderaannemers aan - Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van het materiaal, opmetingen, kwaliteitscontrole en opvolging van schadedossiers - Aministratie maakt deel uit van je takenpakket: opmaak van maandelijkse vorderingsstaten, rapporteringen, controle van facturatie, uitwerking van offertes, nacalculatie, opvolging bestelbonnen. Hierbij kan je terugvallen op de ondersteuning van 2 collega's - Je bent het contactpersoon tegenover de architecten, opdrachtgevers, studiebureaus,... - Je rapporteert rechtstreeks aan de zaakvoerder - Je staat in voor de opvolging van je teams - Je beheert het budget, maakt planningen op, bewaakt deadlines, woont werfvergaderingen bij,.. 

  • Reclame bedeler in Viersel (VIERSEL)

    Regio: VIERSEL

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Kinderboekhandel zoekt zelfstandige medewerkers M/V voor schoolverkoop (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BOOKINVEST

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn een onafhankelijke kinderboekhandel te Mechelen en organiseren ook een 200 tal boekenbeurzen op basisscholen in Vlaanderen. Hiervoor zijn we op zoek naar gemotiveerde zelfstandige medewerkers. Heeft u een zelfstandige activiteit en wenst u deze uit te breiden dan is dit misschien uw kans. We brengen de beurzen aan en zorgen voor alle voorbereidingen. U begeleidt de beurs op de school en ontvangt hiervoor een commissie op de verkoop. Wenst u meer te weten, gelieve ons dan te contacteren. Misschien tot heel binnenkort!

Zoek naar antwoorden van FLSCOPES DESIGN NV in sociale netwerken
Look for responds of FLSCOPES DESIGN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSCOPES DESIGN NV. Laat een reactie achter voor FLSCOPES DESIGN NV. FLSCOPES DESIGN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSCOPES DESIGN NV. Leave a respond for FLSCOPES DESIGN NV. FLSCOPES DESIGN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSCOPES DESIGN NV op de google maps. Adres en contacten FLSCOPES DESIGN NV
Location of FLSCOPES DESIGN NV on the google maps. Address and contacts of FLSCOPES DESIGN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSCOPES DESIGN NV FLSCOPES DESIGN NV: TEHUIS GROENINGHE | OLIVIER DODET | Verdonck & zn BVBA | LIBRAIRIE JOELLE TAETER | KRISTALIGNE

Other related companies as FLSCOPES DESIGN NV: TEHUIS GROENINGHE | OLIVIER DODET | Verdonck & zn BVBA | LIBRAIRIE JOELLE TAETER | KRISTALIGNE

FLSCOPES DESIGN NV is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSCOPES DESIGN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01143920898. Het bedrijf FLSCOPES DESIGN NV bevindt zich op het adres: Oeverstr. 61 9140 Temse - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 914,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 418,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLSCOPES DESIGN NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSCOPES DESIGN NV is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSCOPES DESIGN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSCOPES DESIGN NV, openstaande posities, locatie van FLSCOPES DESIGN NV op de kaart.

FLSCOPES DESIGN NV is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLSCOPES DESIGN NV, company assigned to the tax number BE01143920898. The company FLSCOPES DESIGN NV is located at the address: Oeverstr. 61 9140 Temse - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 914,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 418,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLSCOPES DESIGN NV were not found.
The main activity of FLSCOPES DESIGN NV is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSCOPES DESIGN NV is not available. You also can look at reviews of FLSCOPES DESIGN NV, open positions, location of FLSCOPES DESIGN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSCOPES DESIGN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSCOPES DESIGN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSCOPES DESIGN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSCOPES DESIGN NV, employees, financial statistics.