FLWIBRA BELGIE NV

Contactgegevens FLWIBRA BELGIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLWIBRA BELGIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLWIBRA BELGIE NV

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Regentiestr. 8 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-66-89-26 32-37-66-89-26

Fax (fax): 32-37-66-89-27 32-37-66-89-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLWIBRA BELGIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLWIBRA BELGIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLWIBRA BELGIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLWIBRA BELGIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLWIBRA BELGIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLWIBRA BELGIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLWIBRA BELGIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLWIBRA BELGIE NV
Products information FLWIBRA BELGIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04988037109
Ondernemingsnummer: 8812103271
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 352,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in FLWIBRA BELGIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Textiles & Clothing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLWIBRA BELGIE NV
(Get full report from official database of BE for FLWIBRA BELGIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLWIBRA BELGIE NV
Addition kinds of activities for FLWIBRA BELGIE NV

3264. Porselein elektrische benodigdheden | Porcelain electrical supplies
326100. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
28349912. Water, steriel: voor injecties | Water, sterile: for injections
36510113. platenspelers | Phonographs
38269912. Perimeters (optische instrumenten) | Perimeters (optical instruments)
39310305. Oboes en Engelse horens | Oboes and english horns
50649905. boeien | Irons
50850403. Nietmachines en knijpers | Staplers and tackers

Werken bij FLWIBRA BELGIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLWIBRA BELGIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLWIBRA BELGIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLWIBRA BELGIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Administratief Bediende bij Genzyme in Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Start People Inhouse Genzyme

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant Genzyme is op zoek naar een tijdelijke administratieve kracht (opdracht tot 31 december 2018) die ervoor zorgt dat alles op wieltjes loopt!

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een ervaren metaalarbeider Takenpakket: - Materialen ophangen - Schuren - Stapelen van materialen

  • Kinderbegeleider (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar flexibele kinderverzorg(st)ers om in de brede regio van Gent (straal van 20km) te werken. Je kan je vlot verplaatsen naar Gent, Wondelgem, Evergem, Zwijnaarde, Gentbrugge, Destelbergen... Je geeft zelf aan welke dagen je beschikbaar bent om ingeschakeld te worden en we houden hier rekening mee bij de planning. Als kinderbegeleider sta je in voor de verzorging en begeleiding van kindjes tussen 0 en 3. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen, in communicatie met ouders en dat je goed kan werken in team. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en (spel)activiteiten voor hen organiseren.

  • Shifttechnieker (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou jij van technische uitdagingen met veel afwisseling? Werk jij graag mee in een fantastisch en collegiaal team aan technische projecten in een productieomgeving? Verantwoordelijkheden: Je hoofdtaak bestaat uit het oplossen van technisch urgente storingen. Hierbij zijn storingsanalyses naar de grondoorzaken van de storing cruciaal. Daarnaast breng je technische verbeteringen aan, door preventieve onderhoudstaken uit te voeren. Verder sta je in voor het opstarten, afzetten en veilig schakelen van machines zodat het machinepark tijdig klaarstaat voor de opstart van productie. Tot slot voer je eerstelijnsonderhoud uit voor of op IT toepassingen.

  • Administratief Bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf werkzaam in fleetmanagement, zijn we een op zoek naar een gemotiveerde Administratief bediende M/V: Indiensttreding: zo snel mogelijk! Functie: Dagelijks contact met klanten (telefoon en mailverkeer) zodat elke opdracht nauwgezet wordt opgevolgd en uitgevoerd. Algemeen administratief werk Gegevensverwerking: input van prestaties en gegevens chauffeurs Klassement Post ophalen en verdelen 

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Heb jij ervaring als huishoudhulp? Ben je discreet, eerlijk en goedgehumeurd? Ben je nauwkeurig en hou je er van dat je huis steeds piekfijn in orde is? Dan ben jij de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar mensen zoals jij, naar die flexibiliteit en dat enthousiasme. Bij verschillende particulieren sta je in voor het schoonmaken, opruimen, strijken, ...

  • Poetshulp met dienstencheques regio Kontich/Lint (voltijds) (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Reliability Engineer voor internationale onderneming (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een Reliability Engineer voor een internationale onderneming:  Als Reliability Engineer sta je in voor volgend takenpakket: *Je analyseert en optimaliseert bestaande preventieve onderhoudsplannen  *Je definieert preventieve onderhoudsplannen voor nieuwe uitrusting *Je maakt gebruik van de tools FMEA (Failure Mode Effect Analysis) en RCM (Reliability Centered Maintenance)  *Je identificeert structurele problemen en je bent de drijvende kracht bij het analyseren van problemen *Je bent verantwoordelijk voor de lange termijn asset planning, waarbij je voorstellen formuleert voor vervangingsinvesteringen *Je wordt ook betrokken bij nieuwe projecten on-site, daar krijg je de rol om betrouwbaarheidsstudies op te stellen en reserveonderdelen te beheren voor nieuwe lijnen en service level agreements met leveranciers *Je staat nauw in contact met de technische manager: samen denk je na over verbeteringen voor installaties en beheer je de planning van het preventief onderhoud *Administratie behoort ook tot jouw takenpakket *Je blijft zoeken naar energiebesparende maatregelen   

  • Junior Sales Consultant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SELLSIOR

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een uitdagende job? Weet je hoe je mensen kan overtuigen? Vind je het onbekende spannend? Lees dan vooral verder! Ben jij de startende salesprofessional met een winning attitude die we zoeken? Ben je ondernemend, doelgericht en proactief in het creëren van kansen en mogelijkheden? Overtuig ons dan van je commerciële skills! Wie zijn we? Sellsior helpt bedrijven groeien! Wij nemen het salesproces van een bedrijf onder de loep, gaan op zoek naar de pijnpunten en groeikansen, en rollen zo een doelgericht plan van aanpak uit, volledig op maat van onze klant. Als sales consultant ben jij hierin een belangrijke schakel. Zo kan je worden ingezet om nieuwe business te genereren door het identificeren en ontwikkelen van nieuwe klantrelaties, het beheren en uitbouwen van bestaande klanten, tot het opleiden van het salesteam bij onze klant en de implementatie van het salesoptimalisatieplan. Jouw commercieel talent en ondernemerschap bepalen de volgende stappen in je loopbaan!

  • Jobcoach / Gezondheidscoach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de begeleiding van mensen in een loopbaantraject of heroriëntering in samenwerking met een multidisciplinair team.

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

Zoek naar antwoorden van FLWIBRA BELGIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLWIBRA BELGIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLWIBRA BELGIE NV. Laat een reactie achter voor FLWIBRA BELGIE NV. FLWIBRA BELGIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLWIBRA BELGIE NV. Leave a respond for FLWIBRA BELGIE NV. FLWIBRA BELGIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLWIBRA BELGIE NV op de google maps. Adres en contacten FLWIBRA BELGIE NV
Location of FLWIBRA BELGIE NV on the google maps. Address and contacts of FLWIBRA BELGIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLWIBRA BELGIE NV FLWIBRA BELGIE NV: TENNISSCHOOL POTS E | COUP DE PHIL (LE) | ANDRE DEWANCKELE | GERARD ADRIAENSSENS | GODELIEVE SEBREGHTS

Other related companies as FLWIBRA BELGIE NV: TENNISSCHOOL POTS E | COUP DE PHIL (LE) | ANDRE DEWANCKELE | GERARD ADRIAENSSENS | GODELIEVE SEBREGHTS

FLWIBRA BELGIE NV is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLWIBRA BELGIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04988037109. Het bedrijf FLWIBRA BELGIE NV bevindt zich op het adres: Regentiestr. 8 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 352,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Textiles & Clothing. Producten gemaakt in FLWIBRA BELGIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLWIBRA BELGIE NV is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLWIBRA BELGIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLWIBRA BELGIE NV, openstaande posities, locatie van FLWIBRA BELGIE NV op de kaart.

FLWIBRA BELGIE NV is a company, that was registered 1991 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLWIBRA BELGIE NV, company assigned to the tax number BE04988037109. The company FLWIBRA BELGIE NV is located at the address: Regentiestr. 8 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 352,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Textiles & Clothing. Products created in FLWIBRA BELGIE NV were not found.
The main activity of FLWIBRA BELGIE NV is Administration of Human Resource Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLWIBRA BELGIE NV is not available. You also can look at reviews of FLWIBRA BELGIE NV, open positions, location of FLWIBRA BELGIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLWIBRA BELGIE NV, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLWIBRA BELGIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLWIBRA BELGIE NV, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLWIBRA BELGIE NV, employees, financial statistics.