HUIS ECOTEX

Contactgegevens HUIS ECOTEX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS ECOTEX: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS ECOTEX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-SALVATORSTRAAT 69; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 93296432 (+32-93296432) 93296432 (+32-93296432)

Fax (fax): +32 (69) 526-20-65 +32 (69) 526-20-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS ECOTEX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS ECOTEX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS ECOTEX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS ECOTEX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS ECOTEX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS ECOTEX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS ECOTEX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS ECOTEX
Products information HUIS ECOTEX

BTW identificatienummer (tax): BE01263397216
Ondernemingsnummer: 9287536621
Hoofdstad (capital): 461,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 280,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Vêtements Hommes, Vêtements Dames.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS ECOTEX
(Get full report from official database of BE for HUIS ECOTEX)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS ECOTEX
Addition kinds of activities for HUIS ECOTEX

7533. Auto uitlaatsystemen reparatie winkels | Auto exhaust system repair shops
503201. Plaveiselmaterialen | Paving materials
22690100. Afdrukken van smalle stoffen | Printing of narrow fabrics
25429900. Afdelingen en armaturen, met uitzondering van hout, niet van toepassing | Partitions and fixtures, except wood, nec
32969901. Akoestisch bord en tegel, minerale wol | Acoustical board and tile, mineral wool
37110404. Mobiele lounges (motorvoertuig), montage van | Mobile lounges (motor vehicle), assembly of
50650208. Geluidsapparatuur, elektronisch | Sound equipment, electronic
50849906. Plastic producten machines | Plastic products machinery
73389900. Secretariële en gerechtelijke melding | Secretarial and court reporting, nec
87419904. Hotel of motel management | Hotel or motel management

Werken bij HUIS ECOTEX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS ECOTEX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS ECOTEX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS ECOTEX. Looking for open vacancies in other companies

  • Distributiechauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    rijbewijs C vervoer van groenten en fruit naar supermarkten en winkels meestal palletgoederen, soms eens in bakken zelf laden met electrische transpallet lossen met manuele transpallet maandag tot vrijdag 05.00u - 13.00u (kan 14.00u zijn) 6 à 7 klanten per dag alle ritten worden aangeleerd maar krijgen min of meer vaste rit met steeds dezelfde klanten die terugkomen Zeer goed Nederlands, alles gebeurd via tablet Goede klantgerichtheid optie vast opleiding mogelijk: meerijden met vaste chauffeur

  • Customer service medewerker Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Customer service medewerker bied je administratieve en operationele ondersteuning aan een team van Customer service medewerkers Affiliate Benelux. Jouw gevarieerd takenpakket omvat het verwerken van klantenorders en opvolgen van deze bestellingen t.e.m. de levering bij de klanten. Dagelijkse opvolging en behandeling van e-mailverkeer is cruciaal teneinde een vlotte afhandeling te garanderen van de klantenvragen. Daarnaast onderhoud je contacten (zowel via e-mail als telefonisch) met diverse interne en externe partijen.

  • Showroomverkoper slaapcomfort (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft advies aan de klanten betreffende hun slaapcomfort. Je maakt de bestelbon op en zorgt ervoor dat de klant tevreden naar buiten gaat! Je volgt de voorraad op in het filiaal.

  • Allround medewerker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in de verwerking en productie van lijnzaad, zijn wij op zoek naar een allround medewerker. U staat in voor zowel het reinigen van de machines, als voor het nemen van stalen. Ook wordt u ingezet voor administratieve taken. U wordt ingezet voor kalibratie, metaaldetectie, en ook het invullen van verschillende formulieren.

  • Tijdelijke functie; bijrijder regio Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende poetsfirma zijn wij op zoek naar een tijdelijke poetshulp, je rijdt mee met de mobiele ploeg en poetst waar nodig. Dit regio Tielt - Wingene, dit is een tijdelijke opdracht. Voorlopig enkel week 16 (16/04 - 20/04)

  • Health, Safety, Environment and Improvements manager (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze boeiende functie is je hoofdtaak het coördineren van continuous improvement- en HSE-projecten, zowel in de site van Gent als Eke. Je identificeert waar ruimte voor verbetering is en implementeert effectieve oplossingen, zodat de operationele en strategische doelen van de organisatie kunnen behaald worden, dit alles binnen een veilige werkomgeving. De professionele partners bevinden zich in operations, op groepsniveau, maar kunnen ook externe partijen zijn. Je rapporteert in deze functie aan de kwaliteitsmanager en maakt deel uit van het CPBW. Gezondheid, veiligheid en milieu: Met jouw excellente kennis van de wetgeving en de best practices, ben je de promotor van een sterk beleid op vlak van veiligheid, gezondheid en milieu in de organisatie. Je bouwt mee aan een positieve werkomgeving waarin veiligheid prioritair is en alle werknemers zich hierin betrokken voelen. Je werkt mee aan gezondheidsprogramma's en zorgt ervoor dat werknemers tijdig de juiste HSE-opleidingen volgen. De verantwoordelijkheid voor de audits liggen bij jou en je rapporteert HSE-cijfers naar het bestuur. Bij gebeurde incidenten, start je verder onderzoek naar de oorzaak en ga je op zoek naar een oplossing op lange termijn. Je volgt veranderingen in HSE-wetgeving op en zorgt ervoor dat deze toegepast worden in de organisatie. Continuous improvement: Je neemt de leiding over een team van process-specialisten die je inspireert om te streven naar creatieve, innovatieve en excellente oplossingen. Je bouwt een cultuur uit waarin werknemers proactief verbetervoorstellen doen, die actief beluisterd worden. Verder identificeer je de mogelijkheden om te verbeteren in proces en procedures, gebaseerd op kwantitatieve en kwalitatieve data en vertaal je dit naar oplossingen die leiden tot een verhoogde performantie en daling in kosten. Je verzekert ook de stabiliteit door de implementatie van standaard, consistente productiemethodes. Dit kan alleen maar ...

  • STUDENT BEDIENDE PERSONEELSDIENST (M/V) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Werken met mensen is je passie? Je opvallende communicatieve en administratieve talenten wil je graag inzetten binnen een HR afdeling? Dan ben jij misschien wel de persoon die wij zoeken! De opdrachtgever zoekt een student(e) die verantwoordelijk is voor het uitvoeren, coördineren en opvolgen van een brede waaier aan HR activiteiten. Zo sta je in voor de personeelsadministratie, introductie van nieuwe collega’s, werving & selectie en treedt je op als aanspreekpunt m.b.t. personeelsvragen. Hoe vaak werk ik? Als student(e) bediende personeelsdienst werk je minstens 1 dag binnen dit bedrijf van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Meer werken kan uiteraard!

  • Bijlesgever chemie (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor chemie aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

    Regio: Noord-Brabant

    Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

    Type: Vaste Job

    Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • LERAAR VOOR BIJLES WISKUNDE (regio ASSE/VLAAMS-BRABANT) (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: AS2018

Zoek naar antwoorden van HUIS ECOTEX in sociale netwerken
Look for responds of HUIS ECOTEX in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS ECOTEX. Laat een reactie achter voor HUIS ECOTEX. HUIS ECOTEX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS ECOTEX. Leave a respond for HUIS ECOTEX. HUIS ECOTEX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS ECOTEX op de google maps. Adres en contacten HUIS ECOTEX
Location of HUIS ECOTEX on the google maps. Address and contacts of HUIS ECOTEX

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS ECOTEX HUIS ECOTEX: HUBERT COLLETTE | Herentse Bandencentrale | HAIR AND BEAUTY | GARAGE BEAU SITE SA | MOENS-DE SCHOUWER

Other related companies as HUIS ECOTEX: HUBERT COLLETTE | Herentse Bandencentrale | HAIR AND BEAUTY | GARAGE BEAU SITE SA | MOENS-DE SCHOUWER

HUIS ECOTEX is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS ECOTEX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01263397216. Het bedrijf HUIS ECOTEX bevindt zich op het adres: SINT-SALVATORSTRAAT 69; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 461,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 280,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Vêtements Hommes, Vêtements Dames..
De hoofdactiviteit van HUIS ECOTEX is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS ECOTEX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS ECOTEX, openstaande posities, locatie van HUIS ECOTEX op de kaart.

HUIS ECOTEX is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS ECOTEX, company assigned to the tax number BE01263397216. The company HUIS ECOTEX is located at the address: SINT-SALVATORSTRAAT 69; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 461,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 280,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Vêtements Hommes, Vêtements Dames..
The main activity of HUIS ECOTEX is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS ECOTEX is not available. You also can look at reviews of HUIS ECOTEX, open positions, location of HUIS ECOTEX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS ECOTEX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS ECOTEX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS ECOTEX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS ECOTEX, employees, financial statistics.