RUSTOORD TER LEENEN

Contactgegevens RUSTOORD TER LEENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTOORD TER LEENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTOORD TER LEENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAAF VAN HOORNESTRAAT 26; 9850; NEVELE, België

Telefoon (phone): 93715400 (+32-93715400) 93715400 (+32-93715400)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTOORD TER LEENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTOORD TER LEENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTOORD TER LEENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTOORD TER LEENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTOORD TER LEENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTOORD TER LEENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTOORD TER LEENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTOORD TER LEENEN
Products information RUSTOORD TER LEENEN

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTOORD TER LEENEN
(Get full report from official database of BE for RUSTOORD TER LEENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTOORD TER LEENEN
Addition kinds of activities for RUSTOORD TER LEENEN

32720201. Batterijputten of dozen, beton | Battery wells or boxes, concrete
34230200. Soldeermiddelen | Soldering tools
35799900. Kantoormachines, nec, nec | Office machines, nec, nec
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair
76991603. Kachel reparatie winkel | Stove repair shop

Werken bij RUSTOORD TER LEENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTOORD TER LEENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTOORD TER LEENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTOORD TER LEENEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Grondwerker - manuele assistent (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als handlanger bij deze aannemer, ben je voornamelijk voor het assisteren van de grondwerkers. Zo zal je manuele stukken uitgraven en de veiligheid en de precisie van de graafkraan bijsturen vanop afstand. Aangezien je in de bouwsector aan de slag gaat, ben je bereid het fysieke buitenwerk aan te gaan. Door een eerdere ervaring binnen de bouw, de tuinsector of een hobby, kan je aantonen graag met deze vrijheid door weer en wind aan te slag te gaan.

  • Mechanieker bestelwagens/kranen regio Meerhout voor onmiddellijke opstart (M/V)! (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Meerhout zijn wij op zoek naar een ervaren mechanieker bestelwagens/kranen voor onmiddellijke opstart(M/V)! *Je gaat herstellingen uitvoeren aan bestelwagens en kranen *Je hebt de nodige technische kennis *Je kan zelfstandig werken *Je bent een teamplayer!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20 u Oekene,combineren mogelijk! (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp Poppel (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student beenhouwerij regio Maasmechelen (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoek een student voor de beenhouwerij afdeling in een supermarkt regio Maasmechelen.

  • Jobstudent (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: ARGUS PRODUCTIES

    Type: Studentenjob

    Weet jij alles van voetbal? Verveel jij je vrienden tot in den treure met ‘nutteloze’ sportfeitjes? Ben jij van alle sportevenementen op de hoogte? En heb je de ambitie om te werken in een omgeving waar deze kennis van pas komt? Dat komt goed uit! Want Argus Productions zoekt LSM-redacteuren! Argus Productions is opgericht in 2008 en is een belangrijke partner achter de schermen bij grote (sport)producties. De kernactiviteit van Argus Productions is het opleiden en detacheren van LSM-redacteuren. Een LSM-redacteur is de schakel tussen de regisseur en de redactie. Jij maakt de slowmotions tijdens live-uitzendingen, uitgebreide en minder uitgebreide montages en beheert de instarts tijdens een studioprogramma. Kortom, durf jij het aan om die cruciale herhaling te geven en duizenden mensen te verlossen van die brandende vraag of de goal telt of niet? Solliciteer dan nu! Argus Productions werkt o.a. mee aan: Jupiler Pro League VRT Extra Time Play Sports Veldrijden Champions League Olympische spelen WK Voetbal FOX Sports Eredivisie

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Zelfstandig kinderverzorger/kinderverzorgster (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Omdat we permanent nieuwe kindjes opnemen zijn we op zoek naar een extra hulp voor het verzorgen en begeleiden van baby's en peuters (tot 2.5 jaar). Je staat in voor alle taken die een kinderverzorg(st)er zal uitvoeren: onthaal van de kindjes, verzorging, de kindjes eten geven, ...

  • BIJVERDIENSTE Nachtverpleegkundige (Machelen) - Zelfstandige basis (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor verschillende woonzorgcentra en ziekenhuizen in Gent zoeken wij verpleegkundigen voor nachten. Aan jou om ons door te geven wat je interesseert! Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • webdesigner (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WAY2BE GROUP

    Type: Werfreserve

    ontwerpen van websites en webshops

Zoek naar antwoorden van RUSTOORD TER LEENEN in sociale netwerken
Look for responds of RUSTOORD TER LEENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTOORD TER LEENEN. Laat een reactie achter voor RUSTOORD TER LEENEN. RUSTOORD TER LEENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTOORD TER LEENEN. Leave a respond for RUSTOORD TER LEENEN. RUSTOORD TER LEENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTOORD TER LEENEN op de google maps. Adres en contacten RUSTOORD TER LEENEN
Location of RUSTOORD TER LEENEN on the google maps. Address and contacts of RUSTOORD TER LEENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTOORD TER LEENEN RUSTOORD TER LEENEN: JEAN-LUC DUPONT | DIDIER SIMON | ESCALIERS PREUD?HOMME | F.W. COUTURE | Nathalie (Coiffure)

Other related companies as RUSTOORD TER LEENEN: JEAN-LUC DUPONT | DIDIER SIMON | ESCALIERS PREUD?HOMME | F.W. COUTURE | Nathalie (Coiffure)

RUSTOORD TER LEENEN is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTOORD TER LEENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf RUSTOORD TER LEENEN bevindt zich op het adres: GRAAF VAN HOORNESTRAAT 26; 9850; NEVELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTOORD TER LEENEN is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTOORD TER LEENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTOORD TER LEENEN, openstaande posities, locatie van RUSTOORD TER LEENEN op de kaart.

RUSTOORD TER LEENEN is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTOORD TER LEENEN, company assigned to the tax number BE08770355224. The company RUSTOORD TER LEENEN is located at the address: GRAAF VAN HOORNESTRAAT 26; 9850; NEVELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTOORD TER LEENEN is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTOORD TER LEENEN is not available. You also can look at reviews of RUSTOORD TER LEENEN, open positions, location of RUSTOORD TER LEENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTOORD TER LEENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTOORD TER LEENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTOORD TER LEENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTOORD TER LEENEN, employees, financial statistics.