RUSTHUIS TER HEIDE

Particuliere bedrijvenEducatieve diensten • RUSTHUIS TER HEIDE
Private companiesEducational Services • RUSTHUIS TER HEIDE

Contactgegevens RUSTHUIS TER HEIDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS TER HEIDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS TER HEIDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROTE BAAN 158; 1650; BEERSEL, België

Telefoon (phone): 23310754 (+32-23310754) 23310754 (+32-23310754)

Fax (fax): +32 (68) 906-53-19 +32 (68) 906-53-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS TER HEIDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS TER HEIDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS TER HEIDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS TER HEIDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS TER HEIDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS TER HEIDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS TER HEIDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS TER HEIDE
Products information RUSTHUIS TER HEIDE

BTW identificatienummer (tax): BE05485992431
Ondernemingsnummer: 1097778320
Hoofdstad (capital): 907,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 173,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS TER HEIDE
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS TER HEIDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS TER HEIDE
Addition kinds of activities for RUSTHUIS TER HEIDE

02790301. Alligator boerderij | Alligator farm
23230103. Stropdassen, handsewn: gemaakt van aangekochte materialen | Ties, handsewn: made from purchased materials
23290202. Down-filled kleding: mannen en jongens ' | Down-filled clothing: men's and boys'
27520200. Promotie printen, lithografisch | Promotional printing, lithographic
32720310. Wasbakken, beton | Laundry trays, concrete
34329904. Koperartikelen van loodgieters: afvoerkranen, kranen, spijkers, enz. | Plumbers' brass goods: drain cocks, faucets, spigots, etc.
56990403. Dressmakers, custom | Dressmakers, custom
80110106. nefroloog | Nephrologist
80490403. Psychiatrische maatschappelijk werker | Psychiatric social worker
87449902. Correctionele faciliteit | Correctional facility

Werken bij RUSTHUIS TER HEIDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS TER HEIDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS TER HEIDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS TER HEIDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Halfautomaat Lasser (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: ITZU JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met onze klant in de regio van Grobbendonk zijn we op zoek naar gemotiveerde Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Het bedrijf heeft jarenlange ervaring in prefab beton, waar kwaliteit dan ook altijd belangrijk is. Ze zijn uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf in de sector van de prefab elementen. Ze zijn dan ook op zoek naar gemotiveerde mensen om het team te versterken. Voor deze functie als Lasser, zoekt het bedrijf Halfautomaat Lassers die ook willen speten. Ben jij een Halfautomaat Lasser en wil je ook speten? Dan is deze job ideaal voor jou. Je zal werken in een twee-ploegensysteem en je werkt altijd in een atelier, niet op verplaatsing.

  • Technisch-Commercieel Bediende (NETHEN)

    Regio: NETHEN

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een technisch-commercieel bediende die op zoek is naar een nieuwe uitdaging met veel variatie. Je bent het aanspreekpunt bij inkomende telefoons en communicatief sterk zodat je weet te onderhandelen. Onderhandelen over prijzen bij aankoop van producten schrikt je dan ook zeker niet af. Je zorgt voor de logistieke dossiers en opvolging van aankoopbestellingen en levertermijnen van lopende bestellingen. Je hebt technische achtergrond zodat je plannen kan lezen en beoordelen. Het kan gebeuren dat je op klantenbezoek gaat om kwaliteitscontroles uit te voeren of met klanten/ leveranciers te onderhandelen.

  • Junior Calculator (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Berekenen van addenda aan contracten. Deze contracten hebben als inhoud het onderhoud van technische installaties in gebouwen - Het opstellen van de contractteksten, horende bij deze addenda

  • Enthousiaste huishoudhulp te Sint-Martens-Latem (DEURLE)

    Regio: DEURLE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!

  • Jobstudent technische en administratieve ondersteuning (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: S BILT

    Type: Studentenjob

    S.Bilt is een studiebureau in Klein-Willebroek dat veel te bieden heeft. Het kantoor is vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Je wordt verwelkomd door aangename en behulpzame collega's. Als student zal je instaan voor de technische en administratieve ondersteuning, zowel algemeen als voor projecten. Je helpt je collega's waar nodig. Ervaring en handigheid met de meest courrante Office paketten, waaronder zeker Excel, is een must! Kennis van Autocad is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Jobstudent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Team member OKay Wingene (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: OKAY

    Type: Vaste Job

    OKay is een winkelformule van Colruyt Group. In deze gezellige buurtwinkel doen klanten op een vlotte manier hun dagelijkse boodschappen. Als medewerker bied je hen service en kwaliteit voor de laagste prijzen in de buurt. Bij OKay kom je terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega’s een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • IT Support Engineer (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: O I P

    Type: Vaste Job

    OIP is gevestigd in Oudenaarde, ontwikkelt electro-optische instrumenten voor ruimtevaart en defensie en is op zoek naar een IT Support Engineer. Als IT-support Engineer sta je in voor de goede werking van de IT-infrastructuur zodat de eindgebruikers in de beste omstandigheden hun job kunnen uitvoeren. Je geeft dagdagelijks first en second line ondersteuning en ondersteunt de eindgebruikers bij IT-problemen en dit zowel telefonisch als ter plaatse, je voert installaties uit, helpt mee in het onderhouden van het netwerk en het serverpark. Het up-to-date houden van de documentatie is hierbij ook heel belangrijk. Je rapporteert aan de ICT Coördinator.

  • STIKSTER - 2 PLOEGEN -M/V (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: Abriso

    Type: Vaste Job

    Abriso is een kunststofverwerkend bedrijf in Anzegem, gespecialiseerd in de productie van beschermende verpakkingsmaterialen en isolatiepanelen. In onze twee Anzegemse vestigingen (totale gebouwenoppervlakte van 60.000m²) werken ruim 250 werknemers. We gaan op zoek naar een extra medewerker voor het stikken van hoezen. Je stikt verschillende lagen folie aan elkaar via specifieke stikmachines. Je werkt in 2 ploegen: afwisselend voormiddag (5-13u) en namiddag 13-21u).

  • Vrachtwagenchauffeur CE (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: J. Nelis

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur ben je verantwoordelijk voor het regionaal leveren van diverse materialen aan onze klanten via kiptransport en/of ander transport met trekker oplegger, lasser, containerwagen, ... Je bent fier op je vrachtwagen, houdt deze in goede staat en je kan eventueel klein onderhoud aan je voertuig uitvoeren. Je werkt conform de veiligheidsregels. Bekijk ook eens onze website: http://www.jnelis.be/

  • Bemiddelaar (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Flexijob voor foodcorner Cargo M! (M/V) (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Cargo M!

    Type: Flexijob

    Je bereidt met ons vast team broodjes en salades met zorg. Je zet de puntjes op de "i" van de trendy broodjes en frisse slaatjes. KORTOM een afwisselende, uitdagende en sociale job.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS TER HEIDE in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS TER HEIDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS TER HEIDE. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS TER HEIDE. RUSTHUIS TER HEIDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS TER HEIDE. Leave a respond for RUSTHUIS TER HEIDE. RUSTHUIS TER HEIDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS TER HEIDE op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS TER HEIDE
Location of RUSTHUIS TER HEIDE on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS TER HEIDE

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS TER HEIDE RUSTHUIS TER HEIDE: Coffre (Le) | VANDENBERGHE GUIDO | SYLVIE DEKROM | WAGEMAKERS ET CIE | Minigrip

Other related companies as RUSTHUIS TER HEIDE: Coffre (Le) | VANDENBERGHE GUIDO | SYLVIE DEKROM | WAGEMAKERS ET CIE | Minigrip

RUSTHUIS TER HEIDE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS TER HEIDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05485992431. Het bedrijf RUSTHUIS TER HEIDE bevindt zich op het adres: GROTE BAAN 158; 1650; BEERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 907,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 173,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS TER HEIDE is Educatieve diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS TER HEIDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS TER HEIDE, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS TER HEIDE op de kaart.

RUSTHUIS TER HEIDE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS TER HEIDE, company assigned to the tax number BE05485992431. The company RUSTHUIS TER HEIDE is located at the address: GROTE BAAN 158; 1650; BEERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 907,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 173,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS TER HEIDE is Educational Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS TER HEIDE is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS TER HEIDE, open positions, location of RUSTHUIS TER HEIDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS TER HEIDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS TER HEIDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS TER HEIDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS TER HEIDE, employees, financial statistics.