RUSTHUIS ST.CAROLUS

Contactgegevens RUSTHUIS ST.CAROLUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS ST.CAROLUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS ST.CAROLUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENINGELAAN 7; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56245271 (+32-56245271) 56245271 (+32-56245271)

Fax (fax): +32 (4) 871-99-62 +32 (4) 871-99-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS ST.CAROLUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS ST.CAROLUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS ST.CAROLUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS ST.CAROLUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS ST.CAROLUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS ST.CAROLUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS ST.CAROLUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS ST.CAROLUS
Products information RUSTHUIS ST.CAROLUS

BTW identificatienummer (tax): BE04918548583
Ondernemingsnummer: 6364074707
Hoofdstad (capital): 933,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 228,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS ST.CAROLUS
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS ST.CAROLUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS ST.CAROLUS
Addition kinds of activities for RUSTHUIS ST.CAROLUS

5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
594699. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
22210409. Rayon breedgeweven stoffen | Rayon broadwoven fabrics
22820206. Rayon garen, gemaakt van aangekocht filament: gooien, draaien | Rayon yarn, made from purchased filament: throwing, twisting
57369900. Muziekinstrumenten winkels, nec | Musical instrument stores, nec
73890409. Styling van mode, kleding, meubilair, textiel, enz. | Styling of fashions, apparel, furniture, textiles, etc.
79990100. Tennis diensten en professionals | Tennis services and professionals

Werken bij RUSTHUIS ST.CAROLUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS ST.CAROLUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS ST.CAROLUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS ST.CAROLUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 16-20 ton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Je controleert de losopdrachten en lost vrachtwagens met een 16 ton heftruck;  Je pikt orders en laadt vrachtwagens; Je bespreekt afwijkingen met de planners; Je staat in voor de bediening van de weegbrug. Bediening van de weegbrug en het opvragen van weeglijsten. Inkomende vrachten controleren en doorgeven waar deze moeten gedeponeerd worden. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten zijn we op zoek naar een ervaren heftruckchauffeur met CE rijbewijs. 

  • Vuilnisophaler met VCA-attest regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    SUEZ Antwerpen / Luithagen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling van Suez (PMD, papier & karton, huisvuil) of rolcontainers Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld.

  • INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant regio Antwerpen zijn we op zoek naar een INDUSTRIEEL REINIGER MET RIJBEWIJS C met volgend takenpakket: * Met hogedruk- en ander gespecialiseerd materieel voer je dagelijks reinigingswerken uit op industriële installaties * Je reinigt riolen, kelders, opslagtanks, silo’s, pijpleidingen, enz. en bij heel wat klanten voer je ruimingswerken uit * Je voert deze taken uit op wisselende locaties en je werkt tijdens wisselende uren

  • Terminaltrekker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een terminaltrekker. Je zal voornamelijk in staan voor het aan- en afrijden van een kipwagen)

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Arbeider / Handlanger (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vleesverwerkend bedrijf, zijn wij op zoek naar een productiearbeider regio Herenthout.  Je staat in voor het verpakken van vlees. Je werkt met een dieptrekmachine. Je begint dagelijks om 4 uur 's morgens te werken tot 13 uur. 

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Callcentermedewerker zaterdag (studentenjob) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Jobmatch Gent

    Type: Studentenjob

    Voor een jong en dynamisch bedrijf uit Gent zijn wij op zoek naar jobstudenten die commercieel telefonische contacten uitvoeren. Je verkoopt producten en diensten telefonisch aan particulieren. Ben je bereid om in het weekend bij te verdienen en je commerciële skills te finetunen? Solliciteer dan snel!

  • Proximus Management Trainee (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676534-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Working at Proximus, you get the power to shape your own future and the digital future of our customers. You join a group of empowered entrepreneurs with a true customer focus, who are encouraged to take professional responsibility and self-leadership in an innovative, fast-moving yet reliable environment. We offer you a continuous learning environment, the chance to grow and develop your career and the flexibility and autonomy to live better and work smarter. The Proximus Management Trainee program offers you high quality training and the opportunity to build a strong network within Proximus. You will get the chance to work in very different departments, enabling you to explore the company and jumpstart your career. The program The Proximus Management Trainee Program lasts 24 months and comprises three consecutive assignments of 8 months each (in different domains), including regular training days and field visits. You need to be eager to learn and invest yourself in the program. If you have the right mindset and potential and you are passionate by the new technologies, you will complete the program and successfully launch your career at Proximus.

  • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

    Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Vaste Job

    Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

  • Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Vaste Job

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een Accountant om het team van 3 personen te vervolledigen. Heb je een diploma in de boekhouding en reeds een eerste ervaring? Solliciteer dan snel. Jouw takenpakket als accountant: Inboeken aankoopfacturen Inboeken verkoopfacturen Je helpt met de voorbereiding van de maandafsluit Je bereidt de BTW-aangifte voor Je helpt met het debiteurenbeheer ….

  • Uitbater Bed & Breakfast (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: HUIS VAN DIJCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een nieuwe kleine B&B / vakantiehuis in de westhoek met 5/7 kamers zijn we op zoek naar een uitbater/beheerder. goedlachs, hands on, gastvrij, gevoel voor lekker eten, poetsgraag, interesse in regio toerisme, zin om gasten een warm onthaal te bieden Je staat in voor het geheel van deze uitbating: ontvangen van de gasten, poetsen van de kamers, was en strijk, reservaties, onderhoud kamers en beheer van het gebouw, serveren van ontbijt.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS ST.CAROLUS in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS ST.CAROLUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS ST.CAROLUS. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS ST.CAROLUS. RUSTHUIS ST.CAROLUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS ST.CAROLUS. Leave a respond for RUSTHUIS ST.CAROLUS. RUSTHUIS ST.CAROLUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS ST.CAROLUS op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS ST.CAROLUS
Location of RUSTHUIS ST.CAROLUS on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS ST.CAROLUS

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS ST.CAROLUS RUSTHUIS ST.CAROLUS: Goossens M | Decoratie Delannoye | AUTOHANDEL VAN DESSEL | CLAUDE HENNAUT | MARC CALLEWAERT

Other related companies as RUSTHUIS ST.CAROLUS: Goossens M | Decoratie Delannoye | AUTOHANDEL VAN DESSEL | CLAUDE HENNAUT | MARC CALLEWAERT

RUSTHUIS ST.CAROLUS is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS ST.CAROLUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04918548583. Het bedrijf RUSTHUIS ST.CAROLUS bevindt zich op het adres: GROENINGELAAN 7; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 933,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 228,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS ST.CAROLUS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS ST.CAROLUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS ST.CAROLUS, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS ST.CAROLUS op de kaart.

RUSTHUIS ST.CAROLUS is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS ST.CAROLUS, company assigned to the tax number BE04918548583. The company RUSTHUIS ST.CAROLUS is located at the address: GROENINGELAAN 7; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 933,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 228,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS ST.CAROLUS is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS ST.CAROLUS is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS ST.CAROLUS, open positions, location of RUSTHUIS ST.CAROLUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS ST.CAROLUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS ST.CAROLUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS ST.CAROLUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS ST.CAROLUS, employees, financial statistics.