RUSTHUIS BERKENHOF

Contactgegevens RUSTHUIS BERKENHOF: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUSTHUIS BERKENHOF: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUSTHUIS BERKENHOF

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DAVERLOSTRAAT 170; 8310; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50351109 (+32-50351109) 50351109 (+32-50351109)

Fax (fax): +32 (67) 974-37-60 +32 (67) 974-37-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUSTHUIS BERKENHOF: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUSTHUIS BERKENHOF"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUSTHUIS BERKENHOF"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUSTHUIS BERKENHOF, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUSTHUIS BERKENHOF. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUSTHUIS BERKENHOF, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUSTHUIS BERKENHOF. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUSTHUIS BERKENHOF
Products information RUSTHUIS BERKENHOF

BTW identificatienummer (tax): BE06468719482
Ondernemingsnummer: 1212585449
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 897,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: R茅sidences, Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUSTHUIS BERKENHOF
(Get full report from official database of BE for RUSTHUIS BERKENHOF)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUSTHUIS BERKENHOF
Addition kinds of activities for RUSTHUIS BERKENHOF

2675. Gegoten papier en bord | Die-cut paper and board
5651. Familie kleding winkels | Family clothing stores
26729904. Ooglappen, doek of papier: gemaakt van aangekochte materialen | Eyelets, cloth or paper: made from purchased materials
30691300. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
34430500. Plaatwerk voor de nucleaire industrie | Plate work for the nuclear industry
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate
34490201. Lath, expanded metal | Lath, expanded metal
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper
73899951. Grafsteen graveren | Tombstone engraving

Werken bij RUSTHUIS BERKENHOF: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUSTHUIS BERKENHOF: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUSTHUIS BERKENHOF. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUSTHUIS BERKENHOF. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

  • Supervisor Logistiek (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP BEVEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een logistieke operatie stuurt u rechtstreeks uw Teamleaders aan in functie van workload en personeelsbezetting zodat het operationele proces gestructureerd en efficiënt verloopt. U draagt zorg voor in- en uitgaande goederen, verdeelt de taken, instrueert het magazijnpersoneel en controleert het werk. U functioneert onder de bevoegdheid van de operationeel manager. - Teamleaders en magazijnmedewerkers samensmeden tot een hecht en goed team - Verdere optimalisatie van de operationele en administratieve processen nastreven - U bent verantwoordelijk voor het behalen en verbeteren van de objectieven binnen uw afdeling - Opstellen van de operationele werkplanning in samenwerking met uw teamleaders - Toezien op de naleving van het algemeen beleid, de procedures en richtlijnen - U kunt leiding geven aan een team van min 40 medewerkers

  • Procesoperator 2 ploegen (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je controleert de goeie werking van de mahcines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. Je lost kleine technische storingen op. Bij programmawissels stel je de machine instellingen af waarbij je het volledige proces vanuite en stuurkamer beheerst. je houdt alles net zowel in de stuurkamer als op de werkvloer. Je werkt nauw samen met collega's zodat relevante ervaring correct wordt overgedragen.

  • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

  • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Jobstudent Bon'Ap Tongeren (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je bedient elke klant steeds met een glimlach. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je bedient klanten aan het broodjesmeubel en produceert traiteurproducten zoals salades en kant-en-klare maaltijden. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Key Account Manager (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: INFOHOS SERVICES

    Type: Vaste Job

    Wie zijn wij? Infohos Services is een toonaangevende ICT-speler in de ziekenhuiswereld. Onze verschillende IT-oplossingen ondersteunen meer dan 60 Belgische ziekenhuizen op verschillende vlakken - het administratief en medisch patiëntendossier, - het medicatiegebeuren, - de ziekenhuisadministratie. We begeleiden onze klanten bij het volledige implementatietraject van deze IT-oplossingen. Wat verwachten we van jou? Als Key Accountmanager zoek je samen met de ziekenhuizen die aan jou worden toegewezen hoe de Infohos-oplossingen kunnen bijdragen aan een optimale werking van het ziekenhuis. Je informeert jouw klanten over onze standaard IT-oplossingen voor de verschillende departementen. Daarnaast kijk je hoe we op maat van de ziekenhuizen extra projecten kunnen ontwikkelen. Zo bouw je een lange termijnrelatie uit met je klanten. Jouw sterktes? - Uit gesprekken met ziekenhuisdirecteurs, ICT-directeurs, diensthoofden, … kan je de informatie halen die nodig is om de noden en de pijnpunten van de ziekenhuizen te achterhalen. - Je kan het Infohosverhaal vertalen naar die noden van de klant. - Offertes opmaken en opvolgen, intern en extern terugkoppelen, … door jouw gestructureerde aanpak loopt dit van een leien dakje. - Klantentevredenheid op lange termijn is jouw streefdoel. Daarbij bewaak je steeds het evenwicht tussen de belangen van de klant en van Infohos. Jouw profiel? - Je genoot een hogere opleiding (minimum niveau bachelor) of soortgelijk door ervaring. - Je hebt een sterke affiniteit met IT, technologie en software. Heb je ervaring met het verkopen, implementeren en opzetten van grotere softwarepakketten bij organisaties? Dan is dat zeker een plus. Ook met kennis van de gezondheidssector kan je extra scoren. - Je bent nieuwsgierig, geduldig en ondernemend. - Je bent een teamplayer, maar werkt ook zelfstandig en proactief. Netwerken is je tweede natuur. - Je denkt klantgericht, gepassioneerd door verkoop en voelt je als een vis in het water in een B-2-B omgeving. - Je werkt resultaatgericht met oog op kwaliteit en hebt een oplossingsgerichte houding. - Je hebt sterke communicatieve vaardigheden en hebt een goede kennis van het Frans en Engels. Ons aanbod - Een boeiende en uitdagende rol in het salesteam van Infohos Services. - Afwisselend werk met een grote mate van zelfstandigheid en daarbij horende verantwoordelijkheden. - Een grote waaier van contacten, zowel intern als bij de klanten van Infohos Services. - Een interessant salaris met extralegaal voordelenpakket en bedrijfswagen. Interesse? Stuur je CV en motivatie naar [email protected].

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Schrijnwerker West-Vlaanderen Regio Kortrijk (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Jobcoach (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

Zoek naar antwoorden van RUSTHUIS BERKENHOF in sociale netwerken
Look for responds of RUSTHUIS BERKENHOF in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUSTHUIS BERKENHOF. Laat een reactie achter voor RUSTHUIS BERKENHOF. RUSTHUIS BERKENHOF bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUSTHUIS BERKENHOF. Leave a respond for RUSTHUIS BERKENHOF. RUSTHUIS BERKENHOF on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUSTHUIS BERKENHOF op de google maps. Adres en contacten RUSTHUIS BERKENHOF
Location of RUSTHUIS BERKENHOF on the google maps. Address and contacts of RUSTHUIS BERKENHOF

Andere gerelateerde bedrijven als come RUSTHUIS BERKENHOF RUSTHUIS BERKENHOF: New Esthetica CV | INTERCOMPOST | AERNOUTS GEBRS | GAR VAN TROOS BVBA | TR?SORS DE MELANIE

Other related companies as RUSTHUIS BERKENHOF: New Esthetica CV | INTERCOMPOST | AERNOUTS GEBRS | GAR VAN TROOS BVBA | TR?SORS DE MELANIE

RUSTHUIS BERKENHOF is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUSTHUIS BERKENHOF, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06468719482. Het bedrijf RUSTHUIS BERKENHOF bevindt zich op het adres: DAVERLOSTRAAT 170; 8310; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 897,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: R茅sidences, Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van RUSTHUIS BERKENHOF is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUSTHUIS BERKENHOF is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUSTHUIS BERKENHOF, openstaande posities, locatie van RUSTHUIS BERKENHOF op de kaart.

RUSTHUIS BERKENHOF is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUSTHUIS BERKENHOF, company assigned to the tax number BE06468719482. The company RUSTHUIS BERKENHOF is located at the address: DAVERLOSTRAAT 170; 8310; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 897,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: R茅sidences, Maisons de Repos..
The main activity of RUSTHUIS BERKENHOF is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RUSTHUIS BERKENHOF is not available. You also can look at reviews of RUSTHUIS BERKENHOF, open positions, location of RUSTHUIS BERKENHOF on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUSTHUIS BERKENHOF, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUSTHUIS BERKENHOF, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUSTHUIS BERKENHOF, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUSTHUIS BERKENHOF, employees, financial statistics.