GERARDINA'S ANTIEK

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • GERARDINA'S ANTIEK
Private companiesMembership Organizations • GERARDINA'S ANTIEK

Contactgegevens GERARDINA'S ANTIEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GERARDINA'S ANTIEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GERARDINA'S ANTIEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALLEBAAN 44; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33833124 (+32-33833124) 33833124 (+32-33833124)

Fax (fax): +32 (65) 962-85-85 +32 (65) 962-85-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GERARDINA'S ANTIEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GERARDINA'S ANTIEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GERARDINA'S ANTIEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GERARDINA'S ANTIEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GERARDINA'S ANTIEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GERARDINA'S ANTIEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GERARDINA'S ANTIEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GERARDINA'S ANTIEK
Products information GERARDINA'S ANTIEK

BTW identificatienummer (tax): BE06741729736
Ondernemingsnummer: 1083496093
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 696,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Disques, Articles Ménagers Non Electriques, Meubles, Poêles & Feu Ouverts, Livres, Jeux Automatiques & Jeux d'Argent, Vêtements Dames, Meubles de Bureau, Bijoux, Matériel pour Etalages, Matériel Horeca, Vêtements Hommes, Vélos, Jouets, Equipement Audiovisuel, Vide Maisons. Type de Magasin: Dépôt Vente. Services: Service de Livraison, Accès pour Moins Valides.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GERARDINA'S ANTIEK
(Get full report from official database of BE for GERARDINA'S ANTIEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GERARDINA'S ANTIEK
Addition kinds of activities for GERARDINA'S ANTIEK

16290103. Dam constructie | Dam construction
20460107. Rijstzetmeel | Rice starch
26729905. Geglazuurd papier, behalve fotografisch, koolstof of schuurmiddel | Glazed paper, except photographic, carbon, or abrasive
34639906. Machinale smeedstukken, nonferrous | Machinery forgings, nonferrous
35450318. Headstocks, draaibank (gereedschapsmiddel accessoires) | Headstocks, lathe (machine tool accessories)
63249903. Gezondheids onderhoudsorganisatie (hmo), alleen verzekering | Health maintenance organization (hmo), insurance only
75499903. Hoge prestaties auto reparatie en service | High performance auto repair and service

Werken bij GERARDINA'S ANTIEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GERARDINA'S ANTIEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GERARDINA'S ANTIEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GERARDINA'S ANTIEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige medische beeldvorming (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht op de afdeling radiologie als technoloog medische beeldvorming in een ziekenhuis regio Aalst. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en interpreteren van echografieën (meting, protocol, ...). Je werkt in een fulltime dienstverband met daguren van 08:00-16:30. Bedrijfsprofiel: Ben jij een verpleegkundige met een passie voor echocardio? Ben je bovendien op zoek naar een tijdelijke uitdaging op korte termijn? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt!

  • Chaffeur CE dagdienst - voltijds - regio Turnhout (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Turnhout zijnj wij op zoek naar een ervaren chauffeur met geldig CE-rijbewijs, code 95 en bestuurderskaart. Je zal werken in dagdienst in een vijfdaagse werkweek en dit voor onegveer 10 à 11uur per dag. Je rijdt enkel nationaal en dit meet een vrachtwagen die uitgerust is met een "walking floor". Dit wil zeggen dat je zelf niet de handeling van het laden en lossen moet gaan doen omdat de vloer in de vrachtwagen trilt waardoor de goederen automatisch verschoven kunnen worden.

  • Onderhoudstechnieker (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Start People Herentals

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werk jij graag in een technische omgeving? Klinken termen als mechanica, pneumatica, hydraulica, PLC, ... jou bekend in de oren? Dan ben jij de technieker de wij zoeken! * Je zal instaan voor het onderhoud van de bestaande installaties en gebouwen. Je zoekt hierbij naar de juiste balans tussen preventief en curatief onderhoud. Je bent het aanspreekpunt voor de storingstechniekers/operatoren in verband met technische problemen. Je bent actief betrokken bij de vernieuwing en de uitbreiding van de installaties. Je zoekt naar verbeteringen in het proces. Je komt in aanraking met een brede waaier aan geïnstalleerde technologieën: mechanica, elektriciteit, pneumatica, hydraulica, PLC sturingen, blaasextrusie,...

  • Enthousiaste Thuishulp / Huishoudhulp regio Sint-Niklaas / Belsele / Sinaai (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet!! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Sint-Antonius – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-ANTONIUS-ZOERSEL)

    Regio: SINT-ANTONIUS-ZOERSEL

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Gezocht; Studenten voor een delicatessenzaak te Aalter (M/V) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een delicatessenzaak te Aalter, zijn wij op zoek naar studenten voor de afdeling beenhouwerij. Ben jij beschikbaar het volledig jaar door om in het weekend bij te werken? Zo ja, dan kan deze vacature iets zijn voor jou. Je staat in voor de verkoop, behandelen van klanten, snijden van vlees, maken van broodjes, verpakken van kaas/vlees.

  • Student cinemamedewerker Brugge (m/v) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob waar je wijzer van wordt? Laat van je horen : de Kinepolis-rekruteringen zijn gestart! Als cinemamedewerker kan je op verschillende werkplekken terechtkomen: bij het onthaal van de bezoekers, de verkoop van tickets, snoepgoed en popcorn, het onderhoud van de zalen en de begeleiding van genodigden bij speciale evenementen. Rode draad in de job : een goede sfeer, een professioneel kader en teamwork. We bieden een leerrijke werkervaring in de bruisende filmwereld. Bovendien kan je al je studentenuren werken én zal je ook je volgende academiejaren kunnen meedraaien in het Kinepolis-team. Als je regelmatig beschikbaar bent tijdens de week en het weekend en als beperkt werken tijdens blok- en examenperiode geen hinderpaal vormt, kan je deze job probleemloos combineren met je studies. Ook beschikbaarheden tijdens de vakanties zijn belangrijk!

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Jobstudent (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

  • Verkoper (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HER VAAM GROEP

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat op zelfstandige basis langs bij onze klanten. Je helpt hen met de juist keuzes en geeft hen advies. Jen bent dé schakel tussen ons bedrijf en de klant. Je werkt op commissie en kan steeds rekenen op onze steun en expertise. Bezoeken van de klanten. Situatieschetsen verwerken tot offertes. Opvolging dossiers van A tot Z. Begeleiding van de klant tijdens de gehele werken. Commerciële ingesteldheid. Oplossingsgericht denkend.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Sint-Truiden)

    Regio: Regio Sint-Truiden

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van GERARDINA'S ANTIEK in sociale netwerken
Look for responds of GERARDINA'S ANTIEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GERARDINA'S ANTIEK. Laat een reactie achter voor GERARDINA'S ANTIEK. GERARDINA'S ANTIEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GERARDINA'S ANTIEK. Leave a respond for GERARDINA'S ANTIEK. GERARDINA'S ANTIEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GERARDINA'S ANTIEK op de google maps. Adres en contacten GERARDINA'S ANTIEK
Location of GERARDINA'S ANTIEK on the google maps. Address and contacts of GERARDINA'S ANTIEK

Andere gerelateerde bedrijven als come GERARDINA'S ANTIEK GERARDINA'S ANTIEK: GUSTAVUS DE LINTDECKER | Lechat J-P | LIBRAIRIE HINGOT 4 | Surdiacourt G | Eurobands NV

Other related companies as GERARDINA'S ANTIEK: GUSTAVUS DE LINTDECKER | Lechat J-P | LIBRAIRIE HINGOT 4 | Surdiacourt G | Eurobands NV

GERARDINA'S ANTIEK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GERARDINA'S ANTIEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06741729736. Het bedrijf GERARDINA'S ANTIEK bevindt zich op het adres: HALLEBAAN 44; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 696,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Disques, Articles Ménagers Non Electriques, Meubles, Poêles & Feu Ouverts, Livres, Jeux Automatiques & Jeux d'Argent, Vêtements Dames, Meubles de Bureau, Bijoux, Matériel pour Etalages, Matériel Horeca, Vêtements Hommes, Vélos, Jouets, Equipement Audiovisuel, Vide Maisons. Type de Magasin: Dépôt Vente. Services: Service de Livraison, Accès pour Moins Valides..
De hoofdactiviteit van GERARDINA'S ANTIEK is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GERARDINA'S ANTIEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GERARDINA'S ANTIEK, openstaande posities, locatie van GERARDINA'S ANTIEK op de kaart.

GERARDINA'S ANTIEK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GERARDINA'S ANTIEK, company assigned to the tax number BE06741729736. The company GERARDINA'S ANTIEK is located at the address: HALLEBAAN 44; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 696,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Disques, Articles Ménagers Non Electriques, Meubles, Poêles & Feu Ouverts, Livres, Jeux Automatiques & Jeux d'Argent, Vêtements Dames, Meubles de Bureau, Bijoux, Matériel pour Etalages, Matériel Horeca, Vêtements Hommes, Vélos, Jouets, Equipement Audiovisuel, Vide Maisons. Type de Magasin: Dépôt Vente. Services: Service de Livraison, Accès pour Moins Valides..
The main activity of GERARDINA'S ANTIEK is Membership Organizations, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GERARDINA'S ANTIEK is not available. You also can look at reviews of GERARDINA'S ANTIEK, open positions, location of GERARDINA'S ANTIEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GERARDINA'S ANTIEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GERARDINA'S ANTIEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GERARDINA'S ANTIEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GERARDINA'S ANTIEK, employees, financial statistics.