MAISON REPOS ST-CHARLES

Contactgegevens MAISON REPOS ST-CHARLES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAISON REPOS ST-CHARLES: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAISON REPOS ST-CHARLES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA L?GIA 7; 4000; LI?GE, België

Telefoon (phone): 42250525 (+32-42250525) 42250525 (+32-42250525)

Fax (fax): +32 (50) 784-81-59 +32 (50) 784-81-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAISON REPOS ST-CHARLES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAISON REPOS ST-CHARLES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAISON REPOS ST-CHARLES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAISON REPOS ST-CHARLES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAISON REPOS ST-CHARLES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAISON REPOS ST-CHARLES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAISON REPOS ST-CHARLES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAISON REPOS ST-CHARLES
Products information MAISON REPOS ST-CHARLES

BTW identificatienummer (tax): BE05567565917
Ondernemingsnummer: 2797637939
Hoofdstad (capital): 561,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAISON REPOS ST-CHARLES
(Get full report from official database of BE for MAISON REPOS ST-CHARLES)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAISON REPOS ST-CHARLES
Addition kinds of activities for MAISON REPOS ST-CHARLES

704102. Rooming huizen | Rooming houses
721300. Linnengoed | Linen supply
07510101. Spuitdiensten voor vee | Cattle spraying services
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens
51130205. Handdoeken, papier | Towels, paper
80110516. Kinderarts | Pediatrician

Werken bij MAISON REPOS ST-CHARLES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAISON REPOS ST-CHARLES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAISON REPOS ST-CHARLES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAISON REPOS ST-CHARLES. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Cargovil zijn we opzoek naar tijdelijke, voltijdse administratieve ondersteuning. -Liefst iemand die voltijds kan werken, minstens 32 uur is ook mogelijk. -Je zal werken op de dienst Immo en expansie. -Je staat in voor het telefonisch regelen van herstellingen.

  • Customer service assistant (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zorgt voor een continue input en actualisatie van zowel de opleidings- als klantgegevens in onze programmadatabank. Je verwerkt inschrijvingen, staat klanten te woord en beantwoordt alle vragen op een klantgerichte en efficiënte wijze, zowel telefonisch als per email. Je staat in voor een correcte versturing en verwerking van de facturatie en je verwerkt nauwgezet administratie rond opleidingscheques. Je beantwoordt klantenvragen mbt ons opleidingsaanbod. Je maakt overeenkomsten op en wisselt informatie uit in verband met de praktische organisatie van een training. Op drukke momenten sta je het operations team bij in de uitvoering van de opleidingen. Hiervoor contacteer je klanten of docenten, je bereidt de documentatie voor en verzorgt de praktische uitvoering van opleidingen en congressen.

  • carwashelp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van Gewone wagens SUV lichte vrachtwagens - Camionettes tot maximum 250m washoogte - Oldtimers & exclusieve wagens Je staat in voor de interieurreiniging van de wagen

  • CHAUFFEUR C MET WEEKENDWERK (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • Arbeider metaal - afvoer reachtruck Nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt samen met een collega aan de verpakkingslijn. Om beurt bedien je de verpakkingsmachine of verplaats je de goederen in het buitenmagazijn. Taken verpakkingsmachine: Piepschuim opleggen Machine voorzien van folie Folie op – nieuwe rol voorzien Eenvoudig machine bedienen Zelf horen/zien of de folie gescheurd is of als er iets misloopt Taken reachtruck: Moet de pak buiten zetten Moet zelf redeneren waar hij de pak zal zetten en geeft de locatie dan ook in in het computer (SAP systeem in de reachtruck) Er zijn plaatsen van  6 rijen na elkaar, andere plaatsen waar er maar 2 rijen achter elkaar zijn Is het een bestelling van maar 1 pak, best plaatsen waar er maar 2 rijen zijn, anders moet er bijvoorbeeld eerst 5 rijen verzet worden voor de juiste pak genomen kan worden Er wordt onderling beslist wie wanneer wat doet.

  • Electricien (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het onderhoud en de goede werking van de elektrische installaties. Tevens voert u herstellingen uit aan de installaties, zowel binnen als buiten de gebouwen, om vervolgens de installatie opnieuw in dienst te stellen, rekening houdend met de veiligheidsvoorschriften en huidige reglementering.

  • Metser (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf zijn wij dringend op zoek naar een METSER M/V

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Boortmeerbeek-Hever (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Technical Buyer (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Konvert Office Hasselt

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner in Hasselt zijn we op zoek naar een Technical Buyer. Jouw takenpakket zal bestaan uit: Je bent verantwoordelijke voor de aankoop van technische componenten, hier focus je op koeltechnische installaties, vrachtwagens en hun onderdelen en bouwmaterialen. Je bespeurt opportuniteiten als de beste en kan door middel van tenders leveranciers reduceren en besparingen realiseren. Je werkt KPI's uit en door middel van deze KPI's verhoog je de performantie door verbeterprojecten uit te werken. Je houdt rekening met TCO terwijl je naar een strategisch aankoopbeleid streeft. Je optimaliseert de supply chain en denkt mee over de magazijninrichting. Je ontwikkelt en onderhoudt lange-termijnrelaties met de leveranciers, zorgt voor de nodige evaluaties en bijsturingen om zo een optimale samenwerking te bekomen. Tot slot help je mee aan de professionalisering van de aankoopafdeling. Je stelt de inhoud van de functie in vraag en denkt actief mee naar verbeteringen.

  • SPONTANE LEERKRACHTEN VOOR BIJLES (regio VEURNE/WEST-VLAANDEREN) (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: V2018.

  • Kinderverzorger / Kinderverzorgster op zelfstandige basis (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: BABYHUISJE AAN DE WATERKANT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je staat in voor de dagelijkse verzorging van kinderen tussen 0 en 3 jaar. Je verzorgt, animeert en leert de kinderen allerlei aan, dit in een huiselijke sfeer. Je bent iemand die gemakkelijk structuur kan aanbrengen in de leefwereld van de kinderen. Hiervoor ben ik op zoek naar een gemotiveerd en betrouwbaar persoon, flexibeliteit is een must. Huishoudelijke taken behoren ook tot het takenpakket.

  • Professionele autoschoner (v/m) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: CLEAN POWER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een grote autogroep zijn we op zoek naar een professionele autoschoner. Job U zorgt voor de voorbereiding en reiniging van het voertuig om het onberispelijk te maken vooraleer het aan de klant wordt overhandigd. U kunt zich verplaatsen in Brussel en omgeving (uitzonderlijk ook in de regio Namen).

Zoek naar antwoorden van MAISON REPOS ST-CHARLES in sociale netwerken
Look for responds of MAISON REPOS ST-CHARLES in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAISON REPOS ST-CHARLES. Laat een reactie achter voor MAISON REPOS ST-CHARLES. MAISON REPOS ST-CHARLES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAISON REPOS ST-CHARLES. Leave a respond for MAISON REPOS ST-CHARLES. MAISON REPOS ST-CHARLES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAISON REPOS ST-CHARLES op de google maps. Adres en contacten MAISON REPOS ST-CHARLES
Location of MAISON REPOS ST-CHARLES on the google maps. Address and contacts of MAISON REPOS ST-CHARLES

Andere gerelateerde bedrijven als come MAISON REPOS ST-CHARLES MAISON REPOS ST-CHARLES: ANDRE KERCKAERT | Foto Luc | Werfdrukkerij (De) | Wilfried Martin | ADMIN. DIRECTE BELAST.

Other related companies as MAISON REPOS ST-CHARLES: ANDRE KERCKAERT | Foto Luc | Werfdrukkerij (De) | Wilfried Martin | ADMIN. DIRECTE BELAST.

MAISON REPOS ST-CHARLES is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAISON REPOS ST-CHARLES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05567565917. Het bedrijf MAISON REPOS ST-CHARLES bevindt zich op het adres: RUE DE LA L?GIA 7; 4000; LI?GE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 561,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 841,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van MAISON REPOS ST-CHARLES is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAISON REPOS ST-CHARLES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAISON REPOS ST-CHARLES, openstaande posities, locatie van MAISON REPOS ST-CHARLES op de kaart.

MAISON REPOS ST-CHARLES is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAISON REPOS ST-CHARLES, company assigned to the tax number BE05567565917. The company MAISON REPOS ST-CHARLES is located at the address: RUE DE LA L?GIA 7; 4000; LI?GE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 561,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 841,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of MAISON REPOS ST-CHARLES is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of MAISON REPOS ST-CHARLES is not available. You also can look at reviews of MAISON REPOS ST-CHARLES, open positions, location of MAISON REPOS ST-CHARLES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAISON REPOS ST-CHARLES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAISON REPOS ST-CHARLES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAISON REPOS ST-CHARLES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAISON REPOS ST-CHARLES, employees, financial statistics.