FAC SIMILITER NAZARETH

Contactgegevens FAC SIMILITER NAZARETH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAC SIMILITER NAZARETH: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAC SIMILITER NAZARETH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LANGEVELD 151; 1180; UKKEL/UCCLE, België

Telefoon (phone): 23736411 (+32-23736411) 23736411 (+32-23736411)

Fax (fax): +32 (63) 963-56-52 +32 (63) 963-56-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAC SIMILITER NAZARETH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAC SIMILITER NAZARETH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAC SIMILITER NAZARETH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAC SIMILITER NAZARETH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAC SIMILITER NAZARETH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAC SIMILITER NAZARETH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAC SIMILITER NAZARETH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAC SIMILITER NAZARETH
Products information FAC SIMILITER NAZARETH

BTW identificatienummer (tax): BE08204284667
Ondernemingsnummer: 8106231689
Hoofdstad (capital): 445,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 825,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAC SIMILITER NAZARETH
(Get full report from official database of BE for FAC SIMILITER NAZARETH)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAC SIMILITER NAZARETH
Addition kinds of activities for FAC SIMILITER NAZARETH

203700. Bevroren groenten en fruit | Frozen fruits and vegetables
08319903. Boomzaden extracten | Tree seeds extracting
28190100. Elements | Elements
30520104. Brandslang, rubber | Fire hose, rubber
35969908. Weegmachines en apparaten | Weighing machines and apparatus
82990402. Vrachtwagen rijden training | Truck driving training

Werken bij FAC SIMILITER NAZARETH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAC SIMILITER NAZARETH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAC SIMILITER NAZARETH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAC SIMILITER NAZARETH. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in een volcontinue regime. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud, eerste lijnsonderhoud voor of op IT toepassingen

  • Dakwerker (m/v) (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Keerbergen, gespecialiseerd in houtskeletbouw en dakwerken zijn we op zoek naar een dakwerker. 

  • CNC Draaier Frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Overpelt, zijn wij op zoek naar een CNC Draaier Frezer. Takenpakket: - Je staat in voor de voorbereiding, instelling en bediening van een metaalbewerkingsmachine voor het maken van unieke stukken

  • Poetshulp (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: DCO Werk aan huis vzw

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen, alleenstaanden en senioren in de omgeving van Gavere, zijn we op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van dienstencheques.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: Partena Ziekenfonds & Partners

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Bierbeek, 8 uur per week (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Bierbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, strijk, boodschappen te doen en te koken. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • COMMERCIEEL MEDEWERKER HVAC (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    * Calculator, salesondersteunende functie * Master of bachelor elektromechanica (of gelijkwaardig) * Communicatief, klant- en oplossingsgericht, analytisch, administratief Onze klant is een dynamische en vooruitstrevende middelgrote groothandel met een eigen engineeringafdeling voor koeltechnisch materiaal en warmtepompen. Dankzij een vooruitstrevende aanpak en duidelijke profilering groeit het bedrijf en zoeken we technische versterking voor de commerciële binnendienst. Als Technisch-Commercieel Binnendienstmedewerker kom je in een team met 6 collega's terecht voor een gevarieerd takenpakket. Je biedt ondersteuning aan de interne salesafdeling en klanten met het uitwerken van technisch correcte oplossingen voor (specifieke) klantenvragen en je vertaalt dit naar een offerte voorzien van de nodige technische productinformatie. Met je technische kennis en expertise ben je een aanspreekpunt voor zowel klanten, techniekers en andere collega's voor allerhande technische informatie alsook voor het geven van demonstraties. Zelf volg je nieuwe ontwikkelingen en marktevoluties geïnteresseerd op via leveranciers, beurzen, lectuur, opleidingen en collega's.

  • Verantwoordelijke milieu en omgevingsaangelegenheden (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijke voor milieu- en omgevingsaangelegenheden (m/v) adviseer en faciliteer je de bedrijfsinterne milieuzorg en waak je over de naleving van de relevante wet- en regelgeving. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie. Functiebeschrijving: - Waakt over de naleving van de milieuwetgeving en/of de eisen gesteld in de milieuvergunning. - Neemt initiatief en draagt bij tot de ontwikkeling, de invoering, de toepassing en de evaluatie en audit van de bedrijfsinterne milieuzorg. - Staat in en/of waakt over de uitvoering van de wettelijk voorgeschreven metingen-, registraties en - rapporteringen. - Communiceert en onderhandelt met alle interne en externe belanghebbenden (en overheden) inzake milieu- en omgevingsaangelegenheden. - Neemt het voortouw in het aanvragen, vernieuwen en opvolgen van alle benodigde milieuvergunningen. - Adviseert over de risico's voor mens, milieu en omgeving alsook over de eisen gesteld vanuit wet- en regelgeving bij de behandeling van gevaarlijke stoffen op terminal, de schepen of de werkplaatsen. - Verzorgt als lid van het ‘dangerous goods' team de administratieve formaliteiten met betrekking tot de behandeling en verscheping van gevaarlijke stoffen. - Assisteert en adviseert in geval van problemen met ‘niet IMDG conforme’ laadeenheden. - Adviseert over elke voorgenomen investering die vanuit milieuoogpunt relevant kan zijn. - Stelt een jaarlijks verslag op i.v.m. de gegeven adviezen en het gevolg die daaraan werd gegeven. - In aanvang is de focus van uw functie de terminals in Zeebrugge maar voor de juiste kandidaat kan dit uitgebreid worden naar onze Nederlandse en / of Engelse vestigingen.

  • technieker personenwagens (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: DE GRANDE CARS

    Type: Vaste Job

    Ben jij de TECHNIEKER die het team van VOLVO-AUTOMOBILIA BRUGGE komt versterken ?

  • PROJECTMANAGER ELEKTROMECHANICA / WERKTUIGKUNDE (VAST OF FREELANCE) REGIO ANTWERPSE HAVEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: People 4 Projects

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Projectmanager - Ingenieur Elektromechanica / Werktuigkunde ben je het aanspreekpunt voor klanten en onderhoud nauw contact met klanten en prospecten binnen de industrie, chemie en petrochemie. Tijdens een bedrijfs –en werfbezoek overleg je met engineering en projectleiding en bepaal je de scope. Je analyseert de werf en schat je de werken in. Tijdens de uitvoeringsfase voorzie je opvolging van één of meerdere werven. Je bent aanspreekpunt voor de klant, (onder)aannemers, interne contacten en de werfleiders onsite. Je stuurt de werfvergaderingen en maakt de planning en deelplanning op. Je volgt de uitvoering op. Je leidt meerdere projecten op technisch, administratief en financieel vlak. Je voorziet de nodige projectadministratie tot voorbereiding en opmaak van de facturatie.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

Zoek naar antwoorden van FAC SIMILITER NAZARETH in sociale netwerken
Look for responds of FAC SIMILITER NAZARETH in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAC SIMILITER NAZARETH. Laat een reactie achter voor FAC SIMILITER NAZARETH. FAC SIMILITER NAZARETH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAC SIMILITER NAZARETH. Leave a respond for FAC SIMILITER NAZARETH. FAC SIMILITER NAZARETH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAC SIMILITER NAZARETH op de google maps. Adres en contacten FAC SIMILITER NAZARETH
Location of FAC SIMILITER NAZARETH on the google maps. Address and contacts of FAC SIMILITER NAZARETH

Andere gerelateerde bedrijven als come FAC SIMILITER NAZARETH FAC SIMILITER NAZARETH: LUC SCORY | Lefevere Gebr | SOLD?BELGE | FRITUUR DE CHALET | DK MOVES

Other related companies as FAC SIMILITER NAZARETH: LUC SCORY | Lefevere Gebr | SOLD?BELGE | FRITUUR DE CHALET | DK MOVES

FAC SIMILITER NAZARETH is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAC SIMILITER NAZARETH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204284667. Het bedrijf FAC SIMILITER NAZARETH bevindt zich op het adres: RUE LANGEVELD 151; 1180; UKKEL/UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 445,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 825,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van FAC SIMILITER NAZARETH is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAC SIMILITER NAZARETH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAC SIMILITER NAZARETH, openstaande posities, locatie van FAC SIMILITER NAZARETH op de kaart.

FAC SIMILITER NAZARETH is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAC SIMILITER NAZARETH, company assigned to the tax number BE08204284667. The company FAC SIMILITER NAZARETH is located at the address: RUE LANGEVELD 151; 1180; UKKEL/UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 445,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 825,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of FAC SIMILITER NAZARETH is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FAC SIMILITER NAZARETH is not available. You also can look at reviews of FAC SIMILITER NAZARETH, open positions, location of FAC SIMILITER NAZARETH on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAC SIMILITER NAZARETH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAC SIMILITER NAZARETH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAC SIMILITER NAZARETH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAC SIMILITER NAZARETH, employees, financial statistics.