CENTRE DE SOINS ST.BARBE

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • CENTRE DE SOINS ST.BARBE
Private companiesHealth Services • CENTRE DE SOINS ST.BARBE

Contactgegevens CENTRE DE SOINS ST.BARBE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CENTRE DE SOINS ST.BARBE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CENTRE DE SOINS ST.BARBE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE VILLETTE 432; 5300; ANDENNE, België

Telefoon (phone): 85841801 (+32-85841801) 85841801 (+32-85841801)

Fax (fax): +32 (86) 471-15-48 +32 (86) 471-15-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CENTRE DE SOINS ST.BARBE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CENTRE DE SOINS ST.BARBE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CENTRE DE SOINS ST.BARBE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CENTRE DE SOINS ST.BARBE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CENTRE DE SOINS ST.BARBE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CENTRE DE SOINS ST.BARBE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CENTRE DE SOINS ST.BARBE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CENTRE DE SOINS ST.BARBE
Products information CENTRE DE SOINS ST.BARBE

BTW identificatienummer (tax): BE08302337646
Ondernemingsnummer: 3876770019
Hoofdstad (capital): 874,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CENTRE DE SOINS ST.BARBE
(Get full report from official database of BE for CENTRE DE SOINS ST.BARBE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CENTRE DE SOINS ST.BARBE
Addition kinds of activities for CENTRE DE SOINS ST.BARBE

162904. Grondvoorbereiding constructie | Land preparation construction
175100. Timmerwerk | Carpentry work
356802. Gewrichten en koppelingen | Joints and couplings
841201. Kunstgallerij | Art gallery
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
24490300. Rechthoekige dozen en kratten, hout | Rectangular boxes and crates, wood

Werken bij CENTRE DE SOINS ST.BARBE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CENTRE DE SOINS ST.BARBE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CENTRE DE SOINS ST.BARBE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CENTRE DE SOINS ST.BARBE. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier heb je een gevarieerd takenpakket. Je zal bestellingen moeten klaarzetten voor verzending. Anderzijds zal je instaan voor het picken van paletten en karton, de buffer leegrijden en goederen van en naar de productie brengen. jouw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het leeg rijden van de buffer.

  • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Polyvalente Zaalmedewerker (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS OUDENAARDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    * Je bent vriendelijk en spontaan * Je kan zowel zelfstandig als in teamverband functioneren * Je beheerst de Nederlandstaal perfect. * Je hebt geen probleem met weekendwerk en late avond uren

  • Gemotiveerde medewerker vervoer / strijk met dienstencheqeus (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is een sociale organisatie die diensten aanbiedt in het kader van dienstencheques in de regio Zuid West-Vlaanderen. Het gaat om hulp in het huishouden, boodschappen, strijk en vervoer van personen met een mobiliteitsbeperking. Iedereen kan een beroep doen op onze dienstverlening, maar de focus ligt vooral op het verhogen van de levenskwaliteit van klanten met bijzondere noden. Als chauffeur sta je in voor het vervoer van minder mobielen ouderen naar het dagcentra / ziekenhuizen. Je bent sociaal vaardig en het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en hebt een goede kennis van de wegcode. Je hebt een kleine administratieve verantwoordelijkheid om de vertrek en aankomsturen en aantal kilometers correct bij te houden. Je geeft dit alles door aan de verantwoordelijke voor de planning van het vervoer. Daarnaast biedt het een meerwaarde wanneer je ook zelfstandig kan strijken. De combinatie van beide tewerkstelling kan voorzien worden bij vervanging van zieke werknemers.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Beerse/Vosselaar– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Huishoudhulp Torhout- vanaf 10 tot 38u per week (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hulp in huis is steeds op zoek naar huishoudhulpen die zeer gemotiveerd zijn en aan de slag willen in eigen regio, met gezinsvriendelijke werkuren en mooie loonvoorwaarden. U neemt met de glimlach alle huishoudelijke taakjes over van uw klanten, u houdt van orde en netheid en bent stipt en klantvriendelijk. U kan direct bij ons aan de slag vanaf 10uur tot fulltime 38uur per week, met een werkschema aangepast aan jouw levensstijl. Vaste job, maaltijdcheques, spaarpunten, gezinsvriendelijke uren, gratis rijbewijs, verlof vrij te kiezen,...

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Senior Redacteur Interactieve Media (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: METISELECT

    Type: Vaste Job

    Leidinggeven aan een team van redacteurs binnen de afdeling Interactieve Media. Het digitale bereik en kijkgedrag van de zenders en programma’s verhogen. Mee de inhoudelijke koers bepalen van de verschillende digitale kanalen. Het aanspreekpunt zijn voor andere afdelingen binnen het bedrijf en productiehuizen voor de digitale communicatie over programma’s. Het digitale contentbudget beheren.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige spoed en IZ (Oostende) - Zelfstandige basis (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een ziekenhuis regio Oostende zijn wij op zoek naar verpleegkundigen (met Banaba Spoed/IZ) die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op de afdeling spoed en/of Intensieve Zorgen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk.

  • VERANTWOORDELIJKE KINDERDAGVERBLIJF (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: SNOEZEL XL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als de rechterhand van de organisator. Je staat in voor het personeelsbeleid. Daar hoort natuurlijk wat administratief werk, je houdt het aanwezigheidsrooster in de gaten, etc. Je geeft rondleidingen aan de ouders en je staat hen te woord. Twee dagen per week werk je samen met de begeleidsters in de groepen zelf. Dit om de voeling met de kern van de job niet te verliezen. ...

  • BARISTA (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LEO Pancakes

    Type: Flexijob

    We zijn een nieuwe hippe zaak met een leuk concept met zelf uitgedachte recepten! Veganfriendly kaart Je maakt de warme dranken klaar. Je kan goed met een koffiemachine werken.

Zoek naar antwoorden van CENTRE DE SOINS ST.BARBE in sociale netwerken
Look for responds of CENTRE DE SOINS ST.BARBE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CENTRE DE SOINS ST.BARBE. Laat een reactie achter voor CENTRE DE SOINS ST.BARBE. CENTRE DE SOINS ST.BARBE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CENTRE DE SOINS ST.BARBE. Leave a respond for CENTRE DE SOINS ST.BARBE. CENTRE DE SOINS ST.BARBE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CENTRE DE SOINS ST.BARBE op de google maps. Adres en contacten CENTRE DE SOINS ST.BARBE
Location of CENTRE DE SOINS ST.BARBE on the google maps. Address and contacts of CENTRE DE SOINS ST.BARBE

Andere gerelateerde bedrijven als come CENTRE DE SOINS ST.BARBE CENTRE DE SOINS ST.BARBE: Monsieur Adam SA | Texaco-Aro | Project Lighting | Clinique Saint-Joseph | FINANC.-INVEST. DEVELOP.

Other related companies as CENTRE DE SOINS ST.BARBE: Monsieur Adam SA | Texaco-Aro | Project Lighting | Clinique Saint-Joseph | FINANC.-INVEST. DEVELOP.

CENTRE DE SOINS ST.BARBE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CENTRE DE SOINS ST.BARBE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08302337646. Het bedrijf CENTRE DE SOINS ST.BARBE bevindt zich op het adres: RUE VILLETTE 432; 5300; ANDENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 874,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 342,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van CENTRE DE SOINS ST.BARBE is Gezondheidszorg, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CENTRE DE SOINS ST.BARBE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CENTRE DE SOINS ST.BARBE, openstaande posities, locatie van CENTRE DE SOINS ST.BARBE op de kaart.

CENTRE DE SOINS ST.BARBE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CENTRE DE SOINS ST.BARBE, company assigned to the tax number BE08302337646. The company CENTRE DE SOINS ST.BARBE is located at the address: RUE VILLETTE 432; 5300; ANDENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 874,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 342,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of CENTRE DE SOINS ST.BARBE is Health Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CENTRE DE SOINS ST.BARBE is not available. You also can look at reviews of CENTRE DE SOINS ST.BARBE, open positions, location of CENTRE DE SOINS ST.BARBE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CENTRE DE SOINS ST.BARBE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CENTRE DE SOINS ST.BARBE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CENTRE DE SOINS ST.BARBE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CENTRE DE SOINS ST.BARBE, employees, financial statistics.