AU BORD DE LA LYS

Contactgegevens AU BORD DE LA LYS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU BORD DE LA LYS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU BORD DE LA LYS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE WERVICQ 125; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON, België

Telefoon (phone): 56556914 (+32-56556914) 56556914 (+32-56556914)

Fax (fax): +32 (58) 807-52-88 +32 (58) 807-52-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU BORD DE LA LYS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU BORD DE LA LYS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU BORD DE LA LYS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU BORD DE LA LYS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU BORD DE LA LYS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU BORD DE LA LYS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU BORD DE LA LYS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU BORD DE LA LYS
Products information AU BORD DE LA LYS

BTW identificatienummer (tax): BE03987731933
Ondernemingsnummer: 2421905517
Hoofdstad (capital): 374,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Services: Maisons de Repos.

Product categorie (product category): Maisons de repos and r茅sidences

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU BORD DE LA LYS
(Get full report from official database of BE for AU BORD DE LA LYS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU BORD DE LA LYS
Addition kinds of activities for AU BORD DE LA LYS

2329. Herenkleding, heren | Men's and boy's clothing, nec
326900. Aardappelproducten, nec | Pottery products, nec
24480101. Lading containers, hout | Cargo containers, wood
28419901. Reinigingsmiddelen, synthetische organische of anorganische alkalische | Detergents, synthetic organic or inorganic alkaline
37159900. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
38510108. Montages, bril en bril | Mountings, eyeglass and spectacle
39490300. Oefen materiaal | Exercise equipment
50829900. Bouw- en mijnbouwmachines, nec | Construction and mining machinery, nec
79999916. Ticketverkoopkantoor voor sportevenementen, contract | Ticket sales office for sporting events, contract
80420000. Kantoren en klinieken van optometristen | Offices and clinics of optometrists

Werken bij AU BORD DE LA LYS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU BORD DE LA LYS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU BORD DE LA LYS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU BORD DE LA LYS. Looking for open vacancies in other companies

  • magazijnier - tijdelijk tot 12/2018 - loon €13/u (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een leuke familieonderneming in Kuurne zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste magazijnier die een tijdelijke job zoekt. Ben jij een echte teamplayer? Kwaliteit is belangrijk voor jou? Je zoekt dagwerk en een gevarieerde functie? Solliciteer dan snel! Wat houdt de job concreet in? Je zal voornamelijk instaan voor het klaarmaken van de bestellingen. Je werkt hiervoor met een scanner en zal de gegevens inputten in de computer. Daarnaast sta je in voor de ontvangst van goederen, deze worden gecontroleerd op juistheid. Dit is slechts een klein deel van uw job. Je bestuurt ook regelmatig een heftruck, maar een attest is geen vereiste. De job is tijdelijk tot eind dit jaar. Je zal werken in dagregime van 8u-17u, maar je moet ook bereid zijn om te werken van 5u-13u30. Het loon voor deze functie is €13/u. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een sterkgroeiende speler op vlak van horecamateriaal en HVAC. Het team magazijniers bestaat in totaal uit een dertigtal personen. 

  • Tuinarbeider (BOEZINGE)

    Regio: BOEZINGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze boeiende functie zijn we op zoek naar iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Opkuiswerken schoffelen en wieden behoren tot je takenpakket

  • Ploeg asfaltering (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerd bedrijf actief in beton, asfalt en recyclage zoeken wij een ploeg van 5 personen voor de uitvoering van asfalteringswerken.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Kasterlee/Lichtaart– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • HUISHOUDHULP ZONNEBEKE (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE IEPER

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zonnebeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • HUISHOUDHULP (M/V) REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: MAKKIE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash . Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schooonmaakster, schoonmaker)

  • Student kelner brasserie (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een student om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

  • Student winkelmedewerker (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Wil jij als student (M/V) werken op in een supermarkt? Heb je geen 9 to 5 mentaliteit? Lees dan verder! Je helpt in vakanties en in het weekend met het aanvullen van de bakkerij afdeling in deze supermarkt te Kruibeke. Indien nodig help je ook bij de aanvulling van de rekken en levering van binnenkomende goederen.

  • R&S Advisor voor internationale organisatie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Waregem zijn we op zoek naar een R&S advisor: - Je komt terecht in een zeer dynamisch team van 5 collega's - Je bent verantwoordelijk voor het wervings- en selectieproces - Je selecteert de gepaste rekruteringskanalen - Je plant en realiseert aanwervingscampagnes - Je stelt interne en externe publicaties op voor jouw vacatures - Je neemt deel aan jobbeurzen - Je ondersteunt de HR Business Partner in een aantal administratieve taken Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een internationale organisatie die wereldwijd actief is. Daarnaast zijn ze één van de marktleiders in hetgeen ze doen. Je komt hier terecht in een technische organisatie met familiaal karakter.

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van AU BORD DE LA LYS in sociale netwerken
Look for responds of AU BORD DE LA LYS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU BORD DE LA LYS. Laat een reactie achter voor AU BORD DE LA LYS. AU BORD DE LA LYS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU BORD DE LA LYS. Leave a respond for AU BORD DE LA LYS. AU BORD DE LA LYS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU BORD DE LA LYS op de google maps. Adres en contacten AU BORD DE LA LYS
Location of AU BORD DE LA LYS on the google maps. Address and contacts of AU BORD DE LA LYS

Andere gerelateerde bedrijven als come AU BORD DE LA LYS AU BORD DE LA LYS: ANTW. BONDSSLACHTERIJ | ANDRE SCAILLET | Vieux Ch?teau de la Neuville (Le) SA | GARAGE NATIONAL | SECUREX

Other related companies as AU BORD DE LA LYS: ANTW. BONDSSLACHTERIJ | ANDRE SCAILLET | Vieux Ch?teau de la Neuville (Le) SA | GARAGE NATIONAL | SECUREX

AU BORD DE LA LYS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU BORD DE LA LYS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03987731933. Het bedrijf AU BORD DE LA LYS bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE WERVICQ 125; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 374,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 804,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maisons de repos and r茅sidences. Lijst met producten zijn Services: Maisons de Repos..
De hoofdactiviteit van AU BORD DE LA LYS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU BORD DE LA LYS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU BORD DE LA LYS, openstaande posities, locatie van AU BORD DE LA LYS op de kaart.

AU BORD DE LA LYS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU BORD DE LA LYS, company assigned to the tax number BE03987731933. The company AU BORD DE LA LYS is located at the address: CHAUSS?E DE WERVICQ 125; 7780; KOMEN-WAASTEN/COMINES-WARNETON. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 374,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 804,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maisons de repos and r茅sidences. List of products are Services: Maisons de Repos..
The main activity of AU BORD DE LA LYS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AU BORD DE LA LYS is not available. You also can look at reviews of AU BORD DE LA LYS, open positions, location of AU BORD DE LA LYS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU BORD DE LA LYS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU BORD DE LA LYS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU BORD DE LA LYS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU BORD DE LA LYS, employees, financial statistics.