VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA
Private companiesCoal Mining • VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA

Contactgegevens VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Brugstraat 5; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem), België

Telefoon (phone): 089 79 22 33; 0477 22 50 56 (+32-089 79 22 33; 0477 22 50 56) 089 79 22 33; 0477 22 50 56 (+32-089 79 22 33; 0477 22 50 56)

Fax (fax): 089 65 07 77 (+32-089 65 07 77) 089 65 07 77 (+32-089 65 07 77)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA
Products information VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05208312988
Ondernemingsnummer: 7856842041
Hoofdstad (capital): 394,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 473,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Cleaning - Industrial; Conveyor systems (Internal)

Product categorie (product category): Maintenance works - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA
(Get full report from official database of BE for VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA
Addition kinds of activities for VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA

201301. Bereide rundvleesproducten, uit gekocht rundvlees | Prepared beef products, from purchased beef
228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
34829910. Wads, munitie: 30 mm. | Wads, ammunition: 30 mm. and below
39449901. Banken, speelgoed | Banks, toy
50920207. puzzels | Puzzles
51620102. Harsen, synthetisch | Resins, synthetic

Werken bij VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Lasser | Conventioneel plaatbewerker (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wat is er mooier dan te werken in een familiale omgeving waar het geluid van de metaalbewerkingsmachines je als muziek in de oren klinkt? Hoe tof is dit? Ervoor zorgen dat de vele bestaande klanten zoals steeds tevreden klanten blijven, en het werk van jouw voorganger die binnenkort in pensioen gaat overnemen, dat is waar dit metaalbedrijf jou voor nodig heeft. Met jouw motivatie en jouw talent ben jij de ideale persoon voor deze vacature. Je komt terecht in een echt familiebedrijf met een aangename sfeer dat al meer dan 50 jaar bestaat, en dat een heel goede naam heeft binnen de metaalsector. Je zal er vooral actief zijn als lasser, en dat zowel halfautomaat, TIG als met de baguette, en als plaatbewerker aan een conventionele snij- en plooibank. Hiernaast zal je jouw kennis ook kunnen toepassen bij het monteren van machines in de werkplaats.

  • Facility medewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP BOOM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    • Dagelijkse opvolging van inkomende mails van onze huurders. • Bestellingen van materiaal doorgeven aan de leveranciers. • Offertes aanvragen van toegewezen (kleine) projecten. • Opvolgen van de verschillende wettelijke keuringen, elektriciteit, valbeveiliging, liften ed. Bovendien bent u bereid te assisteren bij onderhoudswerken • Behouden van de goede staat in en rond de kantoorgebouwen en uitvoeren van kleine technische herstellingen op locatie en bijkantoren. • Uitvoeren van controles in de gebouwen en op de parking, met het oog op het eventuele herstellen van kleine defecten. • Uitvoeren van allerhande onderhoudswerken aan sanitair, electriciteit, schrijnwerkerij. • Mede uitvoering geven aan interne verhuizingen van de verschillende eigen bedrijven. • Algemene uitvoerende dagelijkse taken, drank en kopieerpapier aanvullen.

  • Mekanieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als mekanieker sta je onder andere in voor: - Het uitvoeren van het onderhoudswerk aan de installaties - Het oplossen/herstellen van productiestoringen - Het in orde houden van persoonlijk en groepsgereedschap - Het leveren van bijdragen voor het verbeteren of verminderen van het onderhoudswerk

  • Plooier (GULLEGEM)

    Regio: GULLEGEM

    Bedrijf: ASAP

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je werkt als operator plooibank. Je stelt de machines in, start programma's op, bediening, ... doet de nodige aanpassingen waar nodig.

  • Renovatie Arbeider (m/v) (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Nieuwerkerken zijn we op zoek naar en all-round renovatie arbeider.  Renovatieprojecten voor zowel particulieren als bedrijven  Je voert volledige projecten uit van a tot z Grondwerken, funderingswerken, metselwerken, bekistingen, schilderen, dakwerken, betegelen,.. 

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Marketing bediende (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een familiebedrijf gespecialiseerd in truck solutions zijn we op zoek naar iemand die op zoek is naar een eerste vaste functie. Je zal ingezet worden obv je talenten en competenties; dit kan op de afdeling marketing, communicatie of zelfs de technische afdeling.

  • Flexi job horeca Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zijn nog op zoek naar flexi-jobbers die willen bijverdienen in de bediening in een brasserie/tearoom op de Grote Markt Ieper. Je kan in het weekend en tijdens vakantieperiode ingeschakeld worden om op te dienen, af te ruimen Vaardigheden en persoonlijke kenmerken: je bent sociaal en klantvriendelijk je bent hands on je staat graag ten dienste van mensen je bent stipt en betrouwbaar

  • Gepassioneerde junior verkoper NL/FR (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aanleveren van interieur benodigdheden zoals: badkamer- & inloopdouches, parket, natuurstenen,.. Als vaste en betrouwbare partner, mede dankzij volgende steunpunten: jarenlange ervaring, technische knowhow, meerdere showrooms,… Voor de verdere groei zijn wij op zoek naar een geboren verkoper.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Gemotiveerde orderpicker - daguren (m/v) (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: VIO Lier

    Type: Werfreserve

    Voor een bedrijf in volle groei in de regio Mechelen zijn we op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Het gaat om een job met optie vast en met daguren. Takenpakket: - Orderpicken van verse goederen - Besturen van een orderpicktoestel - Klaarzetten van bestellingen - Bestelbons nakijken en correct verwerken

  • Stagiair HR-Diensten (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Leercontract

    Als stagiair word je ingezet voor een variatie aan taken: - Onthaal en telefonie (NL/FR), administratieve ondersteuning: klassement, agenda beheer consultants - Database beheer en update - Templates communicatie (interview reports, mailings etc..) - Advertenties online plaatsen - Job omschrijvingen opstellen en vertalen (NL/FR) - Assistentie bij rekrutering: assistentie selectie interviews en assessment centers - Search en selectie kandidaten: CV search, benaderen interessante kandidaten, CV screen en telefonische screenings van sollicitanten - Assistentie Senior Consultants bij klantenbeheer en vacaturebeheer

Zoek naar antwoorden van VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA in sociale netwerken
Look for responds of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. Laat een reactie achter voor VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. Leave a respond for VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA. VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA op de google maps. Adres en contacten VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA
Location of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA on the google maps. Address and contacts of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: Dufrasne Dulieu SPRL | DE KEULENAER | Aqua System & Service SPRL | C.S.S. DE BOCK V. | DD-PRINT

Other related companies as VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA: Dufrasne Dulieu SPRL | DE KEULENAER | Aqua System & Service SPRL | C.S.S. DE BOCK V. | DD-PRINT

VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05208312988. Het bedrijf VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA bevindt zich op het adres: Brugstraat 5; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 394,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 473,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maintenance works - Industrial. Lijst met producten zijn Cleaning - Industrial; Conveyor systems (Internal).
De hoofdactiviteit van VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is Steenkoolmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, openstaande posities, locatie van VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, company assigned to the tax number BE05208312988. The company VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is located at the address: Brugstraat 5; 3650; Dilsen-Stokkem (Rotem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 394,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 473,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maintenance works - Industrial. List of products are Cleaning - Industrial; Conveyor systems (Internal).
The main activity of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is Coal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA is not available. You also can look at reviews of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, open positions, location of VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VANSTREELS INDUSTRIEEL ONDERHOUD BVBA, employees, financial statistics.