DةPشT-VENTE OKAZ

Contactgegevens DةPشT-VENTE OKAZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DةPشT-VENTE OKAZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

DةPشT-VENTE OKAZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUAI ANDREI SAKHAROV 14; 7500; TOURNAI, België

Telefoon (phone): 69216978 (+32-69216978) 69216978 (+32-69216978)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DةPشT-VENTE OKAZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DةPشT-VENTE OKAZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DةPشT-VENTE OKAZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DةPشT-VENTE OKAZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DةPشT-VENTE OKAZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DةPشT-VENTE OKAZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DةPشT-VENTE OKAZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DةPشT-VENTE OKAZ
Products information DةPشT-VENTE OKAZ

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Produits: Meubles, Equipement Audiovisuel, Ordinateurs, Matériel pour Etalages, Matériel Horeca, Jeux Automatiques & Jeux d'Argent, Vide Maisons, Meubles de Bureau. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Dépôt Vente. Services: Service de Livraison.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DةPشT-VENTE OKAZ
(Get full report from official database of BE for DةPشT-VENTE OKAZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor DةPشT-VENTE OKAZ
Addition kinds of activities for DةPشT-VENTE OKAZ

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
615303. Afbetalingspapier | Installment paper
02599900. Pluimvee en eieren, nec, nec | Poultry and eggs, nec, nec
25150103. Matrassen, innerspring of boxspring | Mattresses, innerspring or box spring
26790201. Bekers, geperste en gegoten pulp: gemaakt van gekochte materialen | Cups, pressed and molded pulp: made from purchased material
28650104. Anthraquinon, kleurstoffen | Anthraquinone, dyes
33640201. Loodgieten | Lead die-castings
36950100. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec

Werken bij DةPشT-VENTE OKAZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DةPشT-VENTE OKAZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DةPشT-VENTE OKAZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DةPشT-VENTE OKAZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in fruit en groenten zijn we op zoek naar een sorteerder. Je staat in voor het sorteren van leeggoed, groenten- en fruitbakken.

  • POETSHULP REGIO MENEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je beschikt over een geldig rijbewijs B dit om naar de verschillende werkplaatsen te rijden. Je hebt minstens 6 maand als professionele poetshulp gewerkt. Je zal voor deze opdracht samenwerken met een Franstalige collega een goede kennis van het Frans is hierbij aangewezen. Je bent bereid om op te starten om 5.30u 's morgens. Je kan je flexibel opstellen op vlak van beschikbaarheid.

  • Calculator laswerken regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar een ervaren calculator laswerken. Jouw taken: De kostprijs van een werf berekenen, de uitgaven controleren en de prijzen actualiseren Het dossier voor de projectuitvoering (technische processen, methodes, plannen, ...) voorbereiden De gedetailleerde lijst, per post, van de uitvoering van het project opstellen De hoeveelheid materialen en het aantal werkuren voor het project inschatten Het bouwdossier analyseren (architectendossier, plannen, bestek, aanbesteding, ...) Leveranciers of dienstverleners selecteren Onderhandelen over contractvoorwaarden De geleverde diensten of producten controleren De eenheidskost van elke uitvoeringsfase berekenen en de prijsraming voor de globale uitvoering van het project opmaken Metingen op de werf uitvoeren (afmetingen, oppervlakten, volumes, locatie, ...)

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, verwerken van gegevens in het computersysteem, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Fulltime kassamedewerker (m/v) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een winkel regio Gent zijn we op zoek naar een voltijdse kassamedewerker die onmiddellijk beschikbaar is. De winkel heeft verschillende afdelingen: Decoratie Badkamer en toilet Papierwaren Creatief Schrijfgerief Electronica Het gaat om een 5-dagen stelsel te werken tussen dinsdag en zondag (afwisselend zaterdag/zondag).

  • Sterk administratief en commercieel hoofdmagazijnier (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De volgende opdrachten behoren tot jouw takenpakket: - Dagelijks beheren van de technische onderdelen en de gemeenschappelijke gereedschappen - Waken over het magazijn: zorgen voor de juiste onderdelen en de juiste hoeveelheden - Ontvangen, ordenen en registreren van de inkomende goederen - Wekelijkse stocktellingen - Opvragen van offertes voor gereedschappen en onderdelen - Uitvoeren van kalibraties - Opvolgen van wettelijke keuringen door externe bedrijven Bedrijfsprofiel: Ben jij sterk administratief ingesteld? Heb jij een commerciële kijk op de wereld? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een toonaangevend bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij momenteel op zoek naar een hoofdmagazijnier. 

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Ontwikkelaar hardware en software voor de automotive sector (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: HORSE POWER IGNITION

    Type: Vaste Job

    Je werkt in een bedrijf dat gespecialiseerd is in motor- en autotuning. Je staat in voor de ontwikkeling van de hard- en software, het opstarten en opvolgen van het productieproces, de aankoop van de elektronische componenten en benodigde materialen,... Je bent verantwoordelijk voor een website onderhouden en vormgeven met behulp van php, CSS, SQL en html.

  • PREVENTIE- EN SECURITY ADVISOR (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Zaventem

    Type: Vaste Job

    * Retail sector * Preventieadviseur niveau 1 * Anderlecht Hays Construction & Property is op zoek naar een preventieadviseur en security-adviseur voor een bekende internationale klant in de retailsector. Als preventieadviseur ben je de persoon die instaat voor het verzekeren van het welzijn van je collega's en de klanten. Je zal bestaande en nieuwe risico's identificeren en tot het minimum beperken. Daarnaast sta je ook in voor het vermijden van diefstal en fraude binnen deze retailomgeving. Je zal hierbij de safety en security strategie implementeren en procedures standaardiseren. Je draagt de verantwoordelijkheid over de EHBO-ploeg en op strategisch vlak zal je samen met de verantwoordelijke de budgetten beheren en opvolgen.

  • Winkelbediende Slagerij (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Q Jobs - erkenningsnr: VG 1555/BUOC

    Type: Vaste Job

    Voor een klant gelegen in Overpelt, gespecialiseerd in vleeswaren en charcuterie, zijn we op zoek naar een winkelbediende met ervaring in een slagerij / kaas- of traiteur afdeling. Uw takenpakket: - Je staat in voor snijden van vlees- en kaaswaren met de juiste snijmachines. - Je verpakt deze vlees- of kaaswaren tot kleine pakketjes om ze vervolgens in de toog te leggen. - Je helpt met bereidingen van salades, broodjes en schotels. - Indien klanten speciale verzoeken hebben, probeer je hen op een vriendelijke en gemotiveerde manier verder te helpen. - Je houdt de winkel proper en netjes.

  • Akros Solutions - Systems Manager (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are looking for a Systems Manager to start working ASAP in Brussels, Leuven or Hasselt.     Mission This means concretely you will do the design, installation, follow-up and daily maintenance of the DataCenter system services within voice communication, data communication, specific contact center hard-and software platforms. The systems Manager is also responsible for the preparation, realization and maintenance of the systems/Data Center Roadmap On daily basis, he/she manages a team of 7 to 10 specialists and takes care of the planning, prioritisation and daily management of these people. The primary focus is the availability of the mission-critical systems and platforms, complemented by a strategic contribution to planning and proactive efforts to optimize and improve the technological architecture. For this purpose, the systems Manager works closely with colleagues and his/her team to ensure maximum availability of all systems. Finally, he/she acts as SPOC to Senior management for all of their system technical issues and provides technical consultancy to internal and external customers regarding decisions, changes, market trends and technological developments. He/she works closely with quality controller, improvement Manager (s) and other IT services in the pursuit of continuous quality and process improvements.   Skills At least 5 years experience with system and/or application At least 5 years experience in leading technology migrations and projects At least 2 years of experience in a leading role/people management Very good verbal and written knowledge of Dutch, French and English Technical conceptual knowledge of and experience with LAN and WAN Technologies (MPLS, IP VPN, Ethernet) Experience with ISO27001 and GDPR are a major asset Experience with cost and quality management in an ICT environment In-depth knowledge and experience in the design and implementation of voice and data technologies in a contact center environment, contact Center technologies and related Hardware and software (dialer platforms, CTI solutions, voice recording and Quality Monitoring systems). Able to take charge of voice and data troubleshooting. Project Management Certification is a plus (ITIL, Prince2, 6-Sigma...)   Please get in touch ASAP with your updated CV.

  • Stagair motion designer video animatie (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: FILMFIRMA

    Type: Leercontract

    Put things in motion, with Flan Caramel! Flan Caramel heeft reeds meerdere jaren ervaring in video animatie. De voorbije jaren werkten we voornamelijk samen met overheden, maar sinds kort mikken we ook op de privé markt. Zo hebben we al enkele mooie referenties opgebouwd bij bedrijven zoals Arcelor Mittal, Vivaldis, Unilever, NMBS,... Met Flan Caramel zijn we op zoek naar een stagair die ons kan bijstaan bij onze animatie producties. Je komt in een jong en dynamisch team terecht, en wordt betrokken bij de productie van verschillende video animaties. Je zet de scenario’s die de Art Director uitschrijft om in leuke, originele animaties. Hierbij zorg je in overleg met de klant voor een leuke look en feel, dat past bij de huisstijl en zorg je voor de verdere uitwerking van de video. Dit houdt onder meer in dat je mee de grafische voorbereiding bepaalt, de motion design en de afwerking. (audio design, ondertitels, correcties,...) Meer info vind je op onze website: http://www.flancaramel.be

Zoek naar antwoorden van DةPشT-VENTE OKAZ in sociale netwerken
Look for responds of DةPشT-VENTE OKAZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor DةPشT-VENTE OKAZ. Laat een reactie achter voor DةPشT-VENTE OKAZ. DةPشT-VENTE OKAZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DةPشT-VENTE OKAZ. Leave a respond for DةPشT-VENTE OKAZ. DةPشT-VENTE OKAZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DةPشT-VENTE OKAZ op de google maps. Adres en contacten DةPشT-VENTE OKAZ
Location of DةPشT-VENTE OKAZ on the google maps. Address and contacts of DةPشT-VENTE OKAZ

Andere gerelateerde bedrijven als come DةPشT-VENTE OKAZ DةPشT-VENTE OKAZ: Vanweert L | Feret D | ALFRED QUAEDVLIEG | BERIGT | C.B.E.M. SA

Other related companies as DةPشT-VENTE OKAZ: Vanweert L | Feret D | ALFRED QUAEDVLIEG | BERIGT | C.B.E.M. SA

DةPشT-VENTE OKAZ is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DةPشT-VENTE OKAZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf DةPشT-VENTE OKAZ bevindt zich op het adres: QUAI ANDREI SAKHAROV 14; 7500; TOURNAI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Meubles, Equipement Audiovisuel, Ordinateurs, Matériel pour Etalages, Matériel Horeca, Jeux Automatiques & Jeux d'Argent, Vide Maisons, Meubles de Bureau. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Dépôt Vente. Services: Service de Livraison..
De hoofdactiviteit van DةPشT-VENTE OKAZ is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DةPشT-VENTE OKAZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DةPشT-VENTE OKAZ, openstaande posities, locatie van DةPشT-VENTE OKAZ op de kaart.

DةPشT-VENTE OKAZ is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is DةPشT-VENTE OKAZ, company assigned to the tax number BE03210449218. The company DةPشT-VENTE OKAZ is located at the address: QUAI ANDREI SAKHAROV 14; 7500; TOURNAI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Meubles, Equipement Audiovisuel, Ordinateurs, Matériel pour Etalages, Matériel Horeca, Jeux Automatiques & Jeux d'Argent, Vide Maisons, Meubles de Bureau. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Dépôt Vente. Services: Service de Livraison..
The main activity of DةPشT-VENTE OKAZ is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DةPشT-VENTE OKAZ is not available. You also can look at reviews of DةPشT-VENTE OKAZ, open positions, location of DةPشT-VENTE OKAZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DةPشT-VENTE OKAZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DةPشT-VENTE OKAZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DةPشT-VENTE OKAZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DةPشT-VENTE OKAZ, employees, financial statistics.