Goddeeris Jan BVBA

Contactgegevens Goddeeris Jan BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Goddeeris Jan BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Goddeeris Jan BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Ardooisesteenweg 356; 8800; Roeselare, België

Telefoon (phone): 051 25 17 13 (+32-051 25 17 13) 051 25 17 13 (+32-051 25 17 13)

Fax (fax): 051 25 30 93 (+32-051 25 30 93) 051 25 30 93 (+32-051 25 30 93)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Goddeeris Jan BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Goddeeris Jan BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Goddeeris Jan BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Goddeeris Jan BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Goddeeris Jan BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Goddeeris Jan BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Goddeeris Jan BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Goddeeris Jan BVBA
Products information Goddeeris Jan BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04823791503
Ondernemingsnummer: 2207672119
Hoofdstad (capital): 299,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 642,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Buildings - Metal

Product categorie (product category): Maintenance works - Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Goddeeris Jan BVBA
(Get full report from official database of BE for Goddeeris Jan BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Goddeeris Jan BVBA
Addition kinds of activities for Goddeeris Jan BVBA

356402. Blowers en fans | Blowers and fans
581201. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
20529904. Kegels, ijs | Cones, ice cream
23920405. Tafelmatten, kunststof en textiel | Table mats, plastic and textile
26730201. Voedselopslag en bevroren voedselzakken, plastic | Food storage and frozen food bags, plastic
28510211. Vernissen, Nec | Varnishes, nec
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec

Werken bij Goddeeris Jan BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Goddeeris Jan BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Goddeeris Jan BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Goddeeris Jan BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent arbeider (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal ingezet worden als operator aan zaagmachine/freesmachine voor het verwerken van aluminium; Je zal ingezet worden als hulparbeider bij controlewerk en aanvullen stock; Je bent flexibel om in te springen waar nodig.

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Medewerker beenhouwerij FT (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In onze supermarkt staat de slagerij met eigen atelier centraal. Alles wordt ter plaatse vers bereid en om ons team hierin te versterken zijn we op zoek naar een nieuwe fulltime medewerker. Elke ochtend maak je samen met de beenhouwer de toonbank terug verkoopsklaar. Alles wordt uit de toonbank gehaald en terug aangevuld. Dit van 6u30 - 7u30 ; daarna sta je in voor het bereiden van de verschillende soorten gehakten en preparés. Eenmaal de winkel open is, maken we in team de verschillende specialiteiten klaar. Diverse soorten hamburgers en panklare producten, brochetten, gyrossen, ... Jouw taak bestaat ook uit het maken van de worsten. Gewonen worsten, chipolata's , merguezen...Mits het aangeleerd worden van deze handeling uiteraard. Tussendoor sta je mee in voor het constant aanvullen van de toonbank en mocht het nodig zijn kun je ook enkele klanten helpen bedienen

  • Monteur bouwliften met rijbewijs C of CE (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een monteur van bouwliften met een rijbewijs C of CE Je taken bestaan uit: - Leveren, plaatsen en monteren van liften. - Je werkt met een kraan op de vrachtwagen. - Je levert en plaats in gans België, het aantal uren dat je werkelijk met de vrachtwagen rijdt is beperkt

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heers (HEERS)

    Regio: HEERS

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp regio Tremelo - Rotselaar (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Brandertechnicus (HAACHT)

    Regio: HAACHT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onderhoud & herstelling van mazout- en gasketels, opstart nieuwe installaties bij particulieren en nieuwbouw. Een diagnose kunnen stellen van defecten en storingen aan een installatie (gas- of waterlek, …) en deze kunnen oplossen. Defecte onderdelen kunnen vervangen of herstellen.

  • Digital Project Manager (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Badenoch & Clark

    Type: Vaste Job

    • Jij beheert de projecten en relaties en zorgt voor hoogste tevredenheid. • Jij kent de business-noden en -objectieven van de merken en bent een volwaardig gesprekspartner voor onze klanten. • Je vertaalt sales en marketing noden in relevante plannen en projecten die je bovendien overtuigend presenteert. • Jij bewaakt de timing, de kwaliteit en de resultaten van de projecten. • Jij beheert het budget en zorgt er voor dat projecten rendabel zijn. • Jij bent de gesprekspartner voor onze interne teams in content creatie, copywriting, analytics, interface & interaction design, front- & back-end development.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van Goddeeris Jan BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Goddeeris Jan BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Goddeeris Jan BVBA. Laat een reactie achter voor Goddeeris Jan BVBA. Goddeeris Jan BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Goddeeris Jan BVBA. Leave a respond for Goddeeris Jan BVBA. Goddeeris Jan BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Goddeeris Jan BVBA op de google maps. Adres en contacten Goddeeris Jan BVBA
Location of Goddeeris Jan BVBA on the google maps. Address and contacts of Goddeeris Jan BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Goddeeris Jan BVBA Goddeeris Jan BVBA: BRUNO MESSIAEN | VIKING TRAVEL | droit de regard | GULLIVER ORGANISATION SKI | VAN DEN WEGHE TAPIJTCONFECTIE

Other related companies as Goddeeris Jan BVBA: BRUNO MESSIAEN | VIKING TRAVEL | droit de regard | GULLIVER ORGANISATION SKI | VAN DEN WEGHE TAPIJTCONFECTIE

Goddeeris Jan BVBA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Goddeeris Jan BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04823791503. Het bedrijf Goddeeris Jan BVBA bevindt zich op het adres: Ardooisesteenweg 356; 8800; Roeselare. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 299,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 642,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Maintenance works - Industrial. Lijst met producten zijn Buildings - Metal.
De hoofdactiviteit van Goddeeris Jan BVBA is Stenen, Klei, Glas en Betonproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Goddeeris Jan BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Goddeeris Jan BVBA, openstaande posities, locatie van Goddeeris Jan BVBA op de kaart.

Goddeeris Jan BVBA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Goddeeris Jan BVBA, company assigned to the tax number BE04823791503. The company Goddeeris Jan BVBA is located at the address: Ardooisesteenweg 356; 8800; Roeselare. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 299,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 642,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Maintenance works - Industrial. List of products are Buildings - Metal.
The main activity of Goddeeris Jan BVBA is Stone, Clay, Glass, and Concrete Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Goddeeris Jan BVBA is not available. You also can look at reviews of Goddeeris Jan BVBA, open positions, location of Goddeeris Jan BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Goddeeris Jan BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Goddeeris Jan BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Goddeeris Jan BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Goddeeris Jan BVBA, employees, financial statistics.