KEW

Contactgegevens KEW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KEW: address, phone, fax, email, website, opening hours

KEW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dijkstraat 22; 9160; Lokeren, België

Telefoon (phone): 09 348 48 53 (+32-09 348 48 53) 09 348 48 53 (+32-09 348 48 53)

Fax (fax): 09 348 92 78 (+32-09 348 92 78) 09 348 92 78 (+32-09 348 92 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KEW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KEW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KEW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KEW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KEW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KEW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KEW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KEW
Products information KEW

BTW identificatienummer (tax): BE08746734619
Ondernemingsnummer: 8682739257
Hoofdstad (capital): 997,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KEW
(Get full report from official database of BE for KEW)

Aanvulling soorten activiteiten voor KEW
Addition kinds of activities for KEW

356500. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
391102. Sigaretten en sigaretten accessoires | Cigar and cigarette accessories
13219906. Isobutane (natuurlijke) productie | Isobutane (natural) production
20150703. Konijn, verwerkt: gekookt | Rabbit, processed: cooked
51310118. Textiel, geweven, nec | Textiles, woven, nec
59991807. Hoge stoelen | High chairs
72159902. Wasserette routes, munten geëxploiteerd | Laundry machine routes, coin-operated

Werken bij KEW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KEW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KEW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KEW. Looking for open vacancies in other companies

  • Bakker / Operator M/V - Dagwerk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Startpeople Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Start People Kortrijk is op zoek naar een bakker / operator voor een kleine koekjesfabriek in Kortrijk: Als bakker help je mee om op een artisanale manier koekjes te maken: zelf kneden, zelf in vormen steken. Echt vakmanschap dus! Daarnaast werk je ook als operator aan bakmachines: deeg maken, machine instellen, kwaliteitscontrole, ... Verder help je op kalmere momenten ook in de inpakafdeling: inpakken van de koekjes in zakjes.

  • Commerciële Bediende Grafishe Sector (BRAINE-L'ALLEUD)

    Regio: BRAINE-L'ALLEUD

    Bedrijf: Talentus Waterloo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Commerciële Bediende bent u de rechterhand van de persoon die verantwoordelijk is voor de plaatsingsservice waarin u actief bent. Dus bent u de contactpersoon tussen de klanten, verkoopers en productie die verantwoordelijke is van administratieve en commerciële klantenbeheer. In deze context:  U bent de contactpersoon voor uw klanten en zorgt voor een kwalitatieve follow-up van hun bestellingen U beheert de aanvragen van uw klanten van A tot Z (van het nemen van de bestelling, door middel van het opstellen van de schattingen, het contact met de productie en tot de levering) U centraliseert alle informatie met betrekking tot uw klanten in een database U staat dagelijks in contact met de verschillende afdelingen van het bedrijf U zorgt voor de administratieve opvolging (voorbereiding van de inschattingen, facturering, enz.) Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een bedrijf die actief is in grafishe en visuele communicatiesector, zijn we op zoek naar een Commercële Bediende. 

  • Onderhoudselektricien (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Doelstelling van de functie : Verzekert de preventieve en curatieve maintenance operaties op de site in Desselgem op het gebied van de electrotechnieken om de continuiteit te vrijwaren. Aanbrengen van verbeteringen aan de bestaande installaties. Voor alle activiteiten die buiten de hierboven vermelde functieomschrijving vallen richt de elektriciën zich tot de maintenance verantwoordelijke. De maintenance verantwoordelijke dient ook op de hoogte gehouden te worden over de realisatie van zijn werk en de mogelijke problemen of moeilijkheden. De firma is een Europese producent van isolatiemateriaal (glaswol, blaaswol en geëxtrudeerd polystyreen). Hun verschillende productiefamilies bieden een uniek en ruim assortiment aan duurzame oplossingen voor alle toepassingen in nieuwbouw en renovatie, zowel voor residentiële als niet-residentiële gebouwen. De firma is een belgische fabrikant en reeds sinds 1968 in België aanwezig.

  • Magazijniers gezocht, twee ploegen, mooie verloning! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een boeiende job, waarbij je nauwkeurig kan werken en snel resultaat kan zien? Voor VOLVO LOGISTICS zoeken wij magazijniers , met name orderpickers én heftruckchauffeurs. Orderpicken bij Volvo Logistics gebeurt op basis van het voicepickingsysteem. Via een headset krijg je orders door die volgens vaste precedures afgehandeld worden. Stockeerders/heftruckchauffeurs bergen goederen op volgens de geldende routines en voeren daarbij horende registraties uit. Zij bufferen goederen uit en vullen de picklocaties optimaal aan. Zij kennen adressen toe aan nieuwe stuknummers en zijn ook inzetbaar binnen de andere processen van goederenbehandelaar.

  • (Junior) Elektricien met pit (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Studentenjob

    Voor de regio Antwerpen zijn wij op zoek naar een gedreven elektricien: - Je vertrekt vanuit de firma of verplaatst je meteen naar de werf - Je voert allerhande elektriciteitswerken uit: leggen van kabels, maken van aansluitingen, installeren van stopcontacten en verlichting,... De projecten zijn overwegend appartementsgebouwen.

  • Student Inpak/algemeen magazijnwerk (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: RUNTIME

    Type: Studentenjob

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde studenten met een goede fysieke conditie voor inpak en algemeen magazijnwerk. Veel mogelijkheden bespreekbaar betreffende uren, dagen, weekends. Ook zaterdagswerk is mogelijk!

  • Technisch Tekenaar (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Afhankelijk van je voorkennis, stel je technische ontwerptekeningen (3D & 2D) op van de producten (Inventor) of van de bijbehorende staalstructuren (Tekla). Deze tekeningen zijn gebaseerd op uitgewerkte datasheets van klanten en specificaties, internationale normen en het voorontwerp van onze rekenafdeling. Met behulp van Inventor en/of Tekla maak je stuklijsten en detailtekeningen die bruikbaar zijn voor onze klant en in onze werkplaatsen. Je controleert de materiaalbestellingen en bestelt de ontbrekende materialen bij.

  • HULPKOK VOOR RESTAURANT EN FEESTZAAL - SALONS DE VREDE ICHTEGEM (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: VALUMAT

    Type: Vaste Job

    U staat in voor de volledige maaltijd van a tot z in teamverband.

  • Reachtruckchauffeur (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een klant in Lommel zijn we op zoek naar een reachtruckchauffeur. Samen met je collega's zorg je voor een stipte voorbereiding van bestellingen voor de levering van de klanten. Je bent een echte teamplayer en samen met je team zorg je dan ook voor een fijne werkplek. Je zet goederen weg in het magazijn, je rijdt ze bij naar de laadplaatsen, je vult pickplaatsen aan,...

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENK (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • pedicure (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BZIO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van KEW in sociale netwerken
Look for responds of KEW in social networks

Lees alle opmerkingen voor KEW. Laat een reactie achter voor KEW. KEW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KEW. Leave a respond for KEW. KEW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KEW op de google maps. Adres en contacten KEW
Location of KEW on the google maps. Address and contacts of KEW

Andere gerelateerde bedrijven als come KEW KEW: STADSBESTUUR | Art's House SPRLU | Ibelya SA | CARREFOUR - MAXITEC | A B B

Other related companies as KEW: STADSBESTUUR | Art's House SPRLU | Ibelya SA | CARREFOUR - MAXITEC | A B B

KEW is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KEW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08746734619. Het bedrijf KEW bevindt zich op het adres: Dijkstraat 22; 9160; Lokeren. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 997,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van KEW is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KEW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KEW, openstaande posities, locatie van KEW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KEW is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KEW, company assigned to the tax number BE08746734619. The company KEW is located at the address: Dijkstraat 22; 9160; Lokeren. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 997,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of KEW is Petroleum Refining and Related Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KEW is not available. You also can look at reviews of KEW, open positions, location of KEW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KEW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KEW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KEW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KEW, employees, financial statistics.