H.S.T./Hermans E

Contactgegevens H.S.T./Hermans E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data H.S.T./Hermans E: address, phone, fax, email, website, opening hours

H.S.T./Hermans E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kastanjelaan 35; 2460; Kasterlee (Lichtaart), België

Telefoon (phone): 014 55 10 23 (+32-014 55 10 23) 014 55 10 23 (+32-014 55 10 23)

Fax (fax): 014 55 37 91 (+32-014 55 37 91) 014 55 37 91 (+32-014 55 37 91)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) H.S.T./Hermans E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "H.S.T./Hermans E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "H.S.T./Hermans E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van H.S.T./Hermans E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen H.S.T./Hermans E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of H.S.T./Hermans E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees H.S.T./Hermans E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti H.S.T./Hermans E
Products information H.S.T./Hermans E

BTW identificatienummer (tax): BE04292602539
Ondernemingsnummer: 5229461669
Hoofdstad (capital): 771,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor H.S.T./Hermans E
(Get full report from official database of BE for H.S.T./Hermans E)

Aanvulling soorten activiteiten voor H.S.T./Hermans E
Addition kinds of activities for H.S.T./Hermans E

361200. Power, distributie en specialiteitstransformatoren | Power, distribution and specialty transformers
14990405. Steengroeven | Rubbing stone quarrying
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
34690305. Tafeltoppen, porselein geëmailleerd | Table tops, porcelain enameled
35699912. Jacks, hydraulisch | Jacks, hydraulic
50650300. Elektronische onderdelen | Electronic parts
72170202. Tapijt- en tapijtreinigingsinstallatie | Carpet and rug cleaning plant

Werken bij H.S.T./Hermans E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in H.S.T./Hermans E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor H.S.T./Hermans E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for H.S.T./Hermans E. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Allround medewerker - DAG - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    U valt in waar het nodig is in de firma, u bent een soort vlinder. Afvullen van zakker met automatische afvulmachine manueel toenaaien met manuele stikmachine stapelen op paletten (zakken kunnen 15 kg wegen) bestellingen klaar zetten met heftruck (attest niet vereist)

  • Strijk(st)er te Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een strijk(st)er voor het strijkatelier te Gent. Taken zijn: strijken, plooien en balie.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Hoegaarden (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Hoegaarden en omgeving

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sleidinge (SLEIDINGE)

    Regio: SLEIDINGE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Bijverdienste/studentenjob - afwasser gezocht tijdens weekdagen! (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Studentenjob

    Bij grote drukte in het restaurant spring je bij aan de afwas. Het gaat om een industriële vaatwas. Eentje met een mand die je er in- en uit kan rollen. We zoeken mensen in de vroege en/of late shift: 8u - 12u en/of 18u - 23u. Af en toe is er ook een shift van 16u tot 23u.

  • WEEKENDSTUDENT VOOR BAKKERIJ IN MERELBEKE FLORA (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij zijn wij op zoek naar een gemotiveerde student die openstaat voor een bijverdienste. U staat in voor het verkopen en versnijden van brood, alsook beheer en onderhoud van de winkel. Je werkt elke zaterdag en/of zondag.

  • (Project)Ingenieur elektriciteit (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    •Voorbereiden van studiewerk op elektrotechnisch vlak ; •Voorbereiden, uitwerken en opvolgen van diverse projecten in teamverband; •Aanstellen en begeleiden van studiebureau's; •Opstellen van lastenboeken en meetstaten; •waarborgen van de technische coherentie met andere disciplines (bouwkunde, HVAC,…). •Ondersteuning verlenen m.b.t. de procedure voor overheidsopdrachten; •Opmaken van plannen in samenwerking met tekenaars, opstellen van kostenramingen en een tijdskader voor studie en uitvoering; •Opmaken van de bestellingen voor uitvoering; •Strikt opvolgen van de uitvoering van de projecten t.e.m. de definitieve oplevering met de opmaak van het as-built dossier; •Instaan voor de veiligheid op de werf en uitvoeren van de noodzakelijke veiligheidsstudies voor het project door het uitvoeren van impactstudies; •Het inplannen en coördineren van de werken met alle stake-holders;

  • Figurant HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: Bellewaerde

    Type: Vaste Job

    FIGURANT HALLOWEEN FIESTA MORTAL 2018 Vanaf halverwege oktober verandert Bellewaerde terug in een fantastische feestcocktail van angstwekkende attracties en schrikwekkende Halloween Specials wanneer Don Eduardo de los Muertos en zijn kompanen het park onveilig maken. Om de bezoekers een griezelig plezante Halloweenbeleving te bezorgen zijn er extra spookhuizen en scarezones in het park. Voor het Halloween Event 2018 rekruteert Bellewaerde scary medewerkers voor de Halloween animatie in het park. Als HALLOWEEN FIGURANT verzorg je de animatie in de spookhuizen en scarezones in het park. Met jouw enthousiasme en inlevingsvermogen kruip je probleemloos in één van de Halloween personages en draag je bij aan de Halloweenbeleving van onze bezoekers. Ben je minimum 17 jaar, flexibel qua uurrooster en beschik je over voldoende inlevingsvermogen? Dan is dit beslist iets voor jou! Animatie- of acteervaring is een pluspunt. Regie en kostuums worden voorzien door Bellewaerde. Je bent flexibel en bereid te werken tijdens het weekend. Je bent beschikbaar tijdens de Halloweenperiode, nl. tijdens de weekends van 13 & 14 oktober, 20 & 21 oktober en van 26 oktober tem 4 november. Op Halloween nocturnes (20, 27 en 31 oktober en op 1, 2 & 3 november) is het park open tot 22u. Halloween KNT gaat door op vrijdag 19 en 26 oktober van 18u tot 23u. Je maakt deel uit van een unieke omgeving en sfeer! Uiteraard word je vergoed voor je prestaties inclusief woon-werkvergoeding. Interesse? Waag je kans en klik op 'solliciteer' om je aan te melden. Voeg een filmpje toe om je sollicitatie extra in de verf te zetten! Wij houden je dan verder op de hoogte van de auditie-data (augustus/september 2018).

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Toonzaalverkoper tegels (M/V) voor vernieuwd filiaal in Belsele! (BELSELE)

    Regio: BELSELE

    Bedrijf: BMB | Van den Broeck

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor een hartelijk ontvangst van onze klanten in onze toonzaal en helpt hen met een correct en vlot advies. Je verwerkt offertes en bestellingen en volgt de leveringen op. Ook telefonische oproepen worden door jou op een professionele manier beantwoord.

  • logopedist (M/V) (zelfstandige basis) regio Vorst (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: KRISTELIJK MEDICO SOCIAAL LEVEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een monodisciplinaire groepspraktijk met verschillende vestigingen in het arrondissement Turnhout. Wij zoeken logopedisten om ons aanbod te versterken in de regio Vorst (15u) met kans op uitbreiding. Ben jij die gemotiveerde logopedist(e) die ons logopedisch aanbod verder wil uitbreiden? En zie jij het zitten om samen een dynamisch en professioneel netwerk rond logopedie uit te bouwen, dan zijn wij op zoek naar jou. Naast het individueel therapeutisch werk, engageren we ons ook in diverse innovatieve projecten. Enerzijds hebben we diverse werkgroepen die de logopedische deskundigheid verbreden. Anderzijds ontwikkelen we innovatieve projecten: dit kan gaan van ondersteunende trajecten voor anderstalige ouders tot het opzetten van taalkampen voor kleuters. Hou je dus van een veelzijdige benadering van de job van logopedist(e), a arzel dan niet om snel te solliciteren!

Zoek naar antwoorden van H.S.T./Hermans E in sociale netwerken
Look for responds of H.S.T./Hermans E in social networks

Lees alle opmerkingen voor H.S.T./Hermans E. Laat een reactie achter voor H.S.T./Hermans E. H.S.T./Hermans E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for H.S.T./Hermans E. Leave a respond for H.S.T./Hermans E. H.S.T./Hermans E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie H.S.T./Hermans E op de google maps. Adres en contacten H.S.T./Hermans E
Location of H.S.T./Hermans E on the google maps. Address and contacts of H.S.T./Hermans E

Andere gerelateerde bedrijven als come H.S.T./Hermans E H.S.T./Hermans E: POESMANS R | Conny | GARAGE L COOX | MONIQUE VANDEPUTTE | Luxor

Other related companies as H.S.T./Hermans E: POESMANS R | Conny | GARAGE L COOX | MONIQUE VANDEPUTTE | Luxor

H.S.T./Hermans E is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is H.S.T./Hermans E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04292602539. Het bedrijf H.S.T./Hermans E bevindt zich op het adres: Kastanjelaan 35; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 771,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van H.S.T./Hermans E is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van H.S.T./Hermans E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van H.S.T./Hermans E, openstaande posities, locatie van H.S.T./Hermans E op de kaart.

H.S.T./Hermans E is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is H.S.T./Hermans E, company assigned to the tax number BE04292602539. The company H.S.T./Hermans E is located at the address: Kastanjelaan 35; 2460; Kasterlee (Lichtaart). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 771,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of H.S.T./Hermans E is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of H.S.T./Hermans E is not available. You also can look at reviews of H.S.T./Hermans E, open positions, location of H.S.T./Hermans E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over H.S.T./Hermans E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf H.S.T./Hermans E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about H.S.T./Hermans E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company H.S.T./Hermans E, employees, financial statistics.