DiBO Antwerpen nv

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • DiBO Antwerpen nv
Private companiesReal Estate • DiBO Antwerpen nv

Contactgegevens DiBO Antwerpen nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DiBO Antwerpen nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

DiBO Antwerpen nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Autolei 315; 2160; Wommelgem, België

Telefoon (phone): 03 354 18 18 (+32-03 354 18 18) 03 354 18 18 (+32-03 354 18 18)

Fax (fax): 03 354 18 19 (+32-03 354 18 19) 03 354 18 19 (+32-03 354 18 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DiBO Antwerpen nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DiBO Antwerpen nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DiBO Antwerpen nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DiBO Antwerpen nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DiBO Antwerpen nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DiBO Antwerpen nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DiBO Antwerpen nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DiBO Antwerpen nv
Products information DiBO Antwerpen nv

BTW identificatienummer (tax): BE06925201416
Ondernemingsnummer: 5270385742
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 799,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Vacuum cleaners (Industrial); Automobiles & trucks - Washing equipment

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DiBO Antwerpen nv
(Get full report from official database of BE for DiBO Antwerpen nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor DiBO Antwerpen nv
Addition kinds of activities for DiBO Antwerpen nv

20330111. Tomatensaus: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato sauce: packaged in cans, jars, etc.
28210106. Polyurethaanharsen | Polyurethane resins
32950214. Gepulverde aarde | Pulverized earth
37140117. Manifolds, motorvoertuig | Manifolds, motor vehicle
48320101. Grote band | Big band
50910403. Vuurwapens, sportief | Firearms, sporting
89990902. Entomologische consultant | Entomological consultant

Werken bij DiBO Antwerpen nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DiBO Antwerpen nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DiBO Antwerpen nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DiBO Antwerpen nv. Looking for open vacancies in other companies

  • HANDLANGER AFBRAAKWERKEN (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: AGO CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant uit Ursel zijn we SUPERDRINGEND op zoek naar een handlanger afbraakwerken. Je zal voornamelijk instaan voor manuele afbraakwerken. Het betreft vooral binnenhuisontmanteling en binnenhuis afbraakwerken.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Reachtruckchauffeur M/V te Olen (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je brengt je werkdag door op de reachtruck Je werkt aan de hand van een scanningsysteem Je kan op verschillende locaties in het distributiecentrum worden ingezet

  • Administratief Medewerker Luchtvracht (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: STEGMANN ZAVENTEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de dagelijkse administratieve taken van het bedrijf, u zorgt mee voor de bookings. U volgt dossiers van de klanten (grote luchtvaartmaatschappijen) volledig zelfstandig op van A-Z, zowel administratief als in contact met de klanten zelf. Hiervoor staat u ook dagelijks in contact met de klanten: per telefoon, e-mail en fax en dit zowel in het Engels, Frans als Nederlands. U werkt in een klein maar zeer dynamisch team dat samen naar streeft naar een snelle en kwalitatieve dienstverlening.

  • Mechanicien - Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in verkoop/herstel/onderhoud van autolaadkranen, is op zoek naar gedreven mechaniekers. Een greep uit je takenpakket: Je zal voornamelijk instaan voor het herstellen en het onderhoud van laadkranen op vrachtwagens Je zal instaan voor het oplossen van verschillende technische vraagstukken: hydraulisch, mechanisch, elektrisch, pneumatisch Draaiende onderdelen waar slijtage op is gekomen, vervangen Slangbreuken behandelen Slijpdelen vervangen

  • Poetshulp Beerse (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) vlinder regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je zal ingeschakeld worden om al de vervangingen op regio Roeselare te doen.Een afwisselende, boeiende job!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Lesgever groepslessen spinning en/of dans- bijverdienste (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Studentenjob

    Voor een sport- en fitnesscomplex in Tongeren zijn we op zoek naar een lesgever voor groepslessen spinning en/of dans. Je bereidt zelf je les voor en zorgt voor voldoende variatie en uitdaging. Verder informeer je de klant correct over lopende acties, tarieven, abonnementen,... Voor spinning gaan de lessen door op dinsdag, woensdag en zondag. Voor dans op woensdag.

  • STUDENT(E) BONGO SHOP KORTRIJK (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: SMARTBOX GROUP BELGIUM NV

    Type: Studentenjob

    Voor onze winkel in centrum Kortrijk (Shopping Center K) zoeken wij een spontane, enthousiaste student(e) die onze klanten het perfecte cadeautje helpt te vinden. Klanten met raad en daad bijstaan, hun vragen met een glimlach beantwoorden, hun aankoop afrekenen, de voorraad in de gaten houden, de winkel op orde houden. Kortom, alles wat met het reilen en zeilen van een winkel te maken heeft, spreekt jou dat aan? Waar wacht je dan nog op? Stuur ons snel een reactie en misschien doe jij binnenkort wel een strik om één van onze mooie Bongo’s!

  • STUDENT Kelner (20u/week) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Camping Campina / BVBA Dageraad 16

    Type: Studentenjob

    In onze brasserie, gelegen op de Dageraadplaats, zijn wij op zoek naar een positief en enthousiast persoon om ons team te versterken. Je neemt de bestellingen op, je staat in voor het serveren van de gerechten en dranken. Je ruimt de tafels af en dekt ze in. Je zorgt voor de bediening zowel aan de bar, in de zaal als op het terras.

  • Verkoopmedewerker - Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: JYSK

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor: De verkoop in de store, je draagt bij aan de algehele prestaties van de store en het team Je eigen productgebied in de store, inclusief het aanvullen en ordenen van producten op zo’n manier dat het gebied er altijd netjes en inspirerend uitziet Het uitpakken van de goederen in het magazijn en het zorgen voor een voldoende voorraad Het overhandigen van producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Het opzetten van nieuwe acties en het maken van productpresentaties Kortom: Als enthousiaste verkoopmedewerker wil je elke dag het beste uit jezelf en uit je collega’s halen.

  • kinesitherapeut (+/- 4/5 FTE) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: WIJKGEZONDHEIDSCENTRUM ZUIDRAND

    Type: Vaste Job

    -De nieuwe discipline van kinesitherapie in het centrum gestalte geven en de plaats ervan binnen het multidisciplinaire team en integrale aanbod uitwerken -Zelfstandig uitvoeren van consultaties zowel in het centrum als op huisbezoek -Patiënten informeren, adviseren en stimuleren over de preventie van motorische problemen -Registreren en rapporteren in het medisch programma -Deelnemen aan interdisciplinaire vergaderingen over de opvolging van patiënten en het zorgbeleid -Deelnemen/vormgeven van projecten rond gezondheidspromotie en preventie

Zoek naar antwoorden van DiBO Antwerpen nv in sociale netwerken
Look for responds of DiBO Antwerpen nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor DiBO Antwerpen nv. Laat een reactie achter voor DiBO Antwerpen nv. DiBO Antwerpen nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DiBO Antwerpen nv. Leave a respond for DiBO Antwerpen nv. DiBO Antwerpen nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DiBO Antwerpen nv op de google maps. Adres en contacten DiBO Antwerpen nv
Location of DiBO Antwerpen nv on the google maps. Address and contacts of DiBO Antwerpen nv

Andere gerelateerde bedrijven als come DiBO Antwerpen nv DiBO Antwerpen nv: FLALFA LAVAL BENELUX SA | IVAN VAN DE MAELE | Talmat A | CRE & COM | Business Bureau NV

Other related companies as DiBO Antwerpen nv: FLALFA LAVAL BENELUX SA | IVAN VAN DE MAELE | Talmat A | CRE & COM | Business Bureau NV

DiBO Antwerpen nv is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DiBO Antwerpen nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06925201416. Het bedrijf DiBO Antwerpen nv bevindt zich op het adres: Autolei 315; 2160; Wommelgem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 799,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Vacuum cleaners (Industrial); Automobiles & trucks - Washing equipment.
De hoofdactiviteit van DiBO Antwerpen nv is Onroerend goed, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DiBO Antwerpen nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DiBO Antwerpen nv, openstaande posities, locatie van DiBO Antwerpen nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

DiBO Antwerpen nv is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is DiBO Antwerpen nv, company assigned to the tax number BE06925201416. The company DiBO Antwerpen nv is located at the address: Autolei 315; 2160; Wommelgem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 799,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Vacuum cleaners (Industrial); Automobiles & trucks - Washing equipment.
The main activity of DiBO Antwerpen nv is Real Estate, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DiBO Antwerpen nv is not available. You also can look at reviews of DiBO Antwerpen nv, open positions, location of DiBO Antwerpen nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over DiBO Antwerpen nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DiBO Antwerpen nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DiBO Antwerpen nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DiBO Antwerpen nv, employees, financial statistics.