DE KRINGLOOPWINKEL

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • DE KRINGLOOPWINKEL
Private companiesCoal Mining • DE KRINGLOOPWINKEL

Contactgegevens DE KRINGLOOPWINKEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KRINGLOOPWINKEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KRINGLOOPWINKEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BALENDIJK 76; 3920; LOMMEL, België

Telefoon (phone): 11553160 (+32-11553160) 11553160 (+32-11553160)

Fax (fax): +32 (12) 661-73-19 +32 (12) 661-73-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KRINGLOOPWINKEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KRINGLOOPWINKEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KRINGLOOPWINKEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KRINGLOOPWINKEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KRINGLOOPWINKEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KRINGLOOPWINKEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KRINGLOOPWINKEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KRINGLOOPWINKEL
Products information DE KRINGLOOPWINKEL

BTW identificatienummer (tax): BE04967987060
Ondernemingsnummer: 6576110839
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 779,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Meubles, Appareils Electroménagers, Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KRINGLOOPWINKEL
(Get full report from official database of BE for DE KRINGLOOPWINKEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KRINGLOOPWINKEL
Addition kinds of activities for DE KRINGLOOPWINKEL

603600. Spaarinstellingen, behalve federale | Savings institutions, except federal
14469902. Blast sand mining | Blast sand mining
20480111. Voorraadfeeds, droog | Stock feeds, dry
42130000. Vrachtvervoer, behalve lokaal | Trucking, except local
97110403. Nationale veiligheid, provincie overheid | National security, county government

Werken bij DE KRINGLOOPWINKEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KRINGLOOPWINKEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KRINGLOOPWINKEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KRINGLOOPWINKEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

  • cnc bediener (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

     Voor onze klant te Olen, die actief zijn in opbouw en montage van trailers en aanhangwagens zoeken wij : een cnc bediener voor plooibank en lasersnijmachine Laden en lossen van lasersnijmachine , instellen machine  storingen oplossen Bedienen van plooibank , monteren en demonteren van plooigereedschap

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Verkoper Winkelbediende - fashion (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een ambitieuze verkoper m/v? Wens jij te werken in Nieuwpoort? Hou je van stijlvolle kledij en volg je de laatste mode op de voet? Dan hebben wij een job voor jou! Als verkoper m/v in een casual, maar klassevolle kledingzaak in Nieuwpoort sta jij in voor de verkoop van kledij. Je benadert de klant op het juiste moment om zijn /haar behoeften te achterhalen. Je informeert en geeft advies aan de klant. Je rekent correct af aan de kassa. Je zorgt dat de winkel netjes ligt.

  • Huishoudhulp regio Hamont (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Jobstudent Selectie en Rekrutering tijdens het schooljaar (Heusden-zolder) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    Je staat de recruiters bij in de werving en selectie van arbeidersprofielen. Je ondersteunt de recruiters in de zoektocht naar jobstudenten voor de schoonmaak. Je selecteert de inkomende CV'S en doet een eerste telefonische screening. Je verzorgt de administratie en opvolging van de dossiers. Je werkt van maandag tot vrijdag van 8u tot 16u.

  • Werkstudenten medewerker snackbar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TAT KEBABZAAK

    Type: Studentenjob

    Opnemen bestelling Klaarmaken van diverse snacks Bestelling aan klant overhandigen Betaling ontvangen Verzorgen van toonbank en de snackbar onderhouden Afwassen Aankopen van producten, de producten ontvangen en opslaan in de frigo

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Account Manager regio Limburg (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: Talentus Tienen

    Type: Vaste Job

    We zoeken een gedreven account manager voor de regio Vlaams-Brabant. Na een gedegenproduct- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei vande klantenportefeuille in regio Vlaams-Brabant. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelteen gepersonaliseerde oplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospecten & klanten enwerkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertisevan de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en hetmeest performante product in je marktsegment. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bekende speler die oplossingen op maat biedt voor horeca zaken om hen te helpen hun omzet te verhogen.

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • kinesitherapeut (NEEROETEREN)

    Regio: NEEROETEREN

    Bedrijf: KAREN LIPKENS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een praktijk met 2 kinesisten, en wegens het steeds drukker worden van de praktijk, zoeken we dringend een 3e collega bij. Te beginnen met een 10 uren per week, liefst in de voormiddag, uitbouwen naar meerdere uren (ook middagen en avonden) is naar de toekomst toe zeker mogelijk.

  • Psycholoog / orthopedagoog /systeemtherapeut (ZOLDER)

    Regio: ZOLDER

    Bedrijf: PSYCHOTHERAPEUTISCH CENTRUM LIGADO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter versterking van ons team zjin we op zoek naar een systeemtherapeut die een hart heeft voor kinderen en jongeren. Er zijn mogelijkheden om, naast de kinderen en jongeren, ook met andere doelgroepen te werken (adolescenten, volwassenen, koppels, gezinnen enz).

Zoek naar antwoorden van DE KRINGLOOPWINKEL in sociale netwerken
Look for responds of DE KRINGLOOPWINKEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KRINGLOOPWINKEL. Laat een reactie achter voor DE KRINGLOOPWINKEL. DE KRINGLOOPWINKEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KRINGLOOPWINKEL. Leave a respond for DE KRINGLOOPWINKEL. DE KRINGLOOPWINKEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KRINGLOOPWINKEL op de google maps. Adres en contacten DE KRINGLOOPWINKEL
Location of DE KRINGLOOPWINKEL on the google maps. Address and contacts of DE KRINGLOOPWINKEL

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KRINGLOOPWINKEL DE KRINGLOOPWINKEL: Babouch | POLYVALENTE ZAAL GEISTINGEN | GERMEAU-CARRIERE SA | JEAN-PIERRE BALTHASAR | GHISLAIN LEKENS

Other related companies as DE KRINGLOOPWINKEL: Babouch | POLYVALENTE ZAAL GEISTINGEN | GERMEAU-CARRIERE SA | JEAN-PIERRE BALTHASAR | GHISLAIN LEKENS

DE KRINGLOOPWINKEL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KRINGLOOPWINKEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04967987060. Het bedrijf DE KRINGLOOPWINKEL bevindt zich op het adres: BALENDIJK 76; 3920; LOMMEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 779,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Meubles, Appareils Electroménagers, Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van DE KRINGLOOPWINKEL is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KRINGLOOPWINKEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KRINGLOOPWINKEL, openstaande posities, locatie van DE KRINGLOOPWINKEL op de kaart.

DE KRINGLOOPWINKEL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KRINGLOOPWINKEL, company assigned to the tax number BE04967987060. The company DE KRINGLOOPWINKEL is located at the address: BALENDIJK 76; 3920; LOMMEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 779,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Meubles, Appareils Electroménagers, Vêtements Dames, Vêtements Hommes. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance..
The main activity of DE KRINGLOOPWINKEL is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KRINGLOOPWINKEL is not available. You also can look at reviews of DE KRINGLOOPWINKEL, open positions, location of DE KRINGLOOPWINKEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KRINGLOOPWINKEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KRINGLOOPWINKEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KRINGLOOPWINKEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KRINGLOOPWINKEL, employees, financial statistics.