Cosysys Ultrasonics

Contactgegevens Cosysys Ultrasonics: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cosysys Ultrasonics: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cosysys Ultrasonics

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Englebert 33; 1331; Rixensart (Rosi猫res), België

Telefoon (phone): 02 653 01 12; 02 654 19 90 (+32-02 653 01 12; 02 654 19 90) 02 653 01 12; 02 654 19 90 (+32-02 653 01 12; 02 654 19 90)

Fax (fax): 02 654 19 90 (+32-02 654 19 90) 02 654 19 90 (+32-02 654 19 90)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cosysys Ultrasonics: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cosysys Ultrasonics"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cosysys Ultrasonics"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cosysys Ultrasonics, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cosysys Ultrasonics. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cosysys Ultrasonics, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cosysys Ultrasonics. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cosysys Ultrasonics
Products information Cosysys Ultrasonics

BTW identificatienummer (tax): BE07556365966
Ondernemingsnummer: 5877380371
Hoofdstad (capital): 148,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Surface treatment of metals - Machines & installations

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cosysys Ultrasonics
(Get full report from official database of BE for Cosysys Ultrasonics)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cosysys Ultrasonics
Addition kinds of activities for Cosysys Ultrasonics

417300. Bus terminal en service faciliteiten | Bus terminal and service facilities
10610300. Molybdeenmalmwinning | Molybdenum ores mining
14999918. Tripoli mijnbouw | Tripoli mining
15419905. Industriële gebouwen, nieuwbouw, nec | Industrial buildings, new construction, nec
34430900. Pijp, staander, en culverts | Pipe, standpipe, and culverts
37430103. Goederenauto's en uitrusting | Freight cars and equipment
52110204. jalousies | Jalousies
75490202. Zonnedakinstallatie, auto | Sun roof installation, automotive

Werken bij Cosysys Ultrasonics: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cosysys Ultrasonics: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cosysys Ultrasonics. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cosysys Ultrasonics. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C/CE kuiken- en broedeieren transport (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het vervoer van broedeieren tussen klant (pluimveebedrijven) en bedrijf alsook voor het leveren van eendagskuikens. Dit voornamelijk in België en Nederland (maar transport naar Noord-Frankrijk en Duitsland is ook mogelijk). Je steekt zelf ook de handen uit de mouwen bij het laden en lossen maar ook bij de dagelijkse reiniging van de vrachtwagen.

  • Deeltijdse magazijnier te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je een vroege vogel die opzoek is naar een bijverdienste? Ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan ben je de juiste persoon die we zoeken. Je zal steeds in een deeltijdse shift werken van 4u tot 7u. Volgende taken zal je moeten uitvoeren: Handmatig lossen en laden van vrachtenwagen Sorteren van paketten Scannen van paketten Interesse? Laat ons dan snel iets weten: 015/44 82 68 of [email protected]

  • Seizoensarbeiders gezocht (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, een firma actief in de tuinbouwsector, zijn wij momenteel op zoek naar tuinbouwmedewerkers, seizoensarbeiders. Dit is om te werken met een plukkaartsysteem / gelegenheidsformulier. Uw hoofdtaak bestaat uit stekjes steken van chrysanten in een stektray op tafelhoogte.

  • Student/e voor broodjeszaak van 11u - 14u (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je een enthousiaste student/e en ben je niet vies van volgende taken?: groentjes schoonmaken broodjes beleggen bereiding van koude pasta's kassawerkDan is dat de geknipte vakantiejob voor jou!

  • Student/flexijob horeca in Wevelgem (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student(e) voor een horecazaak in Wevelgem. Je taak bestaat voornamelijk uit bediening van klanten; opdienen en afruimen van gerechten.

  • Hoger Redder Sportoase Zwem.com Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

  • Douane Declaranten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CEVA LOGISTICS BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Als Douane Declarant lever je assistentie aan onze logistieke organisatie op het gebied van douane aangelegenheden. Met andere woorden je verzorg alle voorkomende douaneaangiften (import/export/transit) en verricht de daarbij behorende administratieve handelingen. Dit zowel voor zowel air, ocean als road zendingen. Bonded Warehouse verrichtingen (inslag/uitslag) zullen eveneens tot het takenpakket kunnen behoren. Je werkt nauw samen met onze expediteurs en warehouses. Je laat documenten aan de juiste instanties bezorgen en je informeert onze klanten. Uiteraard dien je goede contacten met de locale douanediensten te onderhouden Daarnaast verzorg je rapportages op week- en maandbasis en voor douanezaken ben je het aanspreekpunt voor (directe) collega’s en klanten. Je werkt volgens de werkinstructies en helpt bij het continue verbeteren van onze douaneverrichtingen en procedures Waar kom je te werken? Je komt werken in de Customs afdeling van CEVA Freight. Samen werken jullie aan een optimale uitvoering van operationele douaneprocessen voor onze verschillende klanten. Dat is alles behalve saai! Je hebt als standplaats Antwerpen. We leveren logistieke dienstverlening aan diverse industriële klanten en we groeien! Je rapporteert aan de Customs Compliance Coordinator. Wie zijn wij? CEVA Logistics is een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. Wij ontzorgen onze klanten op het gebied van Contract Logistiek, Freight en Transport Management. De kracht van ons bedrijf zit in het talent van onze mensen; samen willen we ons elke dag verbeteren. Je krijgt bij CEVA dan ook veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien. How far do you want to go?

  • CNC-plooier (RUISELEDE)

    Regio: RUISELEDE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

  • metselaars voor renovatie en nieuwbouw (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: VAN GESTEL - VAN PEER

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket: Afbraakwerken; Storten van beton; Metsen van ytong, snelbouw, gevelsteen; Uitzetten van gebouwen; Plaatsen van poutrels.

  • Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: Teamleader (M/V) Expert Cleaning Regio Leuven Gewoon schoonmaken? Care Expert Cleaning helpt mee nieuwe geneesmiddelen ontdekken en produceren. Care Expert Cleaning reinigt en desinfecteert cleanrooms en labo’s in de farmaceutische, medische en technologische industrie. Werken in een cleanroom is niet evident, dit vergt structuur, organisatie en discipline. Procedures moeten strikt gevolgd worden en je maakt schoon wat visueel niet vuil is. Daarom werkt Care Expert Cleaning met perfectionisten, met mensen met een grote drive, die daarenboven leergierig zijn. Functie Als teamleader ben je het eerste aanspreekpunt van onze klanten. Bij de klant ben jij verantwoordelijk voor het georganiseerde verloop van de reinigingswerkzaamheden. Dit doe je door de werkzaamheden te plannen, te inspecteren maar bovenal door de juiste leiding te geven aan onze medewerkers op de werkvloer. Je weet je team te coachen zodat onze cleaning operators probleemloos alle procedures volgen en voldoen aan de veiligheids- en kwaliteitsvereisten van de klanten. Een greep uit je takenpakket: Opstellen van de planning van de cleaning operators Opvolging van de werkzaamheden Controle van de kwaliteit van de werkzaamheden Single point of contact voor de aan jou toegewezen klanten Je geeft leiding aan de cleaning operators die tewerkgesteld zijn bij je klanten Aanwerven van cleaning operators in samenwerking met HR Enkele administratieve taken, zoals het opmaken van rapportages, plaatsen van bestellingen, beheren van gepresteerde uren, voorbereiding van facturatie

  • Consulentes Health & Beauty (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

Zoek naar antwoorden van Cosysys Ultrasonics in sociale netwerken
Look for responds of Cosysys Ultrasonics in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cosysys Ultrasonics. Laat een reactie achter voor Cosysys Ultrasonics. Cosysys Ultrasonics bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cosysys Ultrasonics. Leave a respond for Cosysys Ultrasonics. Cosysys Ultrasonics on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cosysys Ultrasonics op de google maps. Adres en contacten Cosysys Ultrasonics
Location of Cosysys Ultrasonics on the google maps. Address and contacts of Cosysys Ultrasonics

Andere gerelateerde bedrijven als come Cosysys Ultrasonics Cosysys Ultrasonics: MODELS OFFICE | BEYAERT ANDRE & ZONEN | Bel Industries | WALTER BORGHIJS | GLENAT BENELUX

Other related companies as Cosysys Ultrasonics: MODELS OFFICE | BEYAERT ANDRE & ZONEN | Bel Industries | WALTER BORGHIJS | GLENAT BENELUX

Cosysys Ultrasonics is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cosysys Ultrasonics, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07556365966. Het bedrijf Cosysys Ultrasonics bevindt zich op het adres: Avenue Englebert 33; 1331; Rixensart (Rosi猫res). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 148,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Surface treatment of metals - Machines & installations.
De hoofdactiviteit van Cosysys Ultrasonics is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cosysys Ultrasonics is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cosysys Ultrasonics, openstaande posities, locatie van Cosysys Ultrasonics op de kaart.

Cosysys Ultrasonics is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cosysys Ultrasonics, company assigned to the tax number BE07556365966. The company Cosysys Ultrasonics is located at the address: Avenue Englebert 33; 1331; Rixensart (Rosi猫res). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 148,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Surface treatment of metals - Machines & installations.
The main activity of Cosysys Ultrasonics is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cosysys Ultrasonics is not available. You also can look at reviews of Cosysys Ultrasonics, open positions, location of Cosysys Ultrasonics on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cosysys Ultrasonics, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cosysys Ultrasonics, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cosysys Ultrasonics, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cosysys Ultrasonics, employees, financial statistics.