COLAS CLEANING

Contactgegevens COLAS CLEANING: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COLAS CLEANING: address, phone, fax, email, website, opening hours

COLAS CLEANING

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chauss茅e de Mons 61; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 524 18 42 (+32-02 524 18 42) 02 524 18 42 (+32-02 524 18 42)

Fax (fax): 02 524 34 93 (+32-02 524 34 93) 02 524 34 93 (+32-02 524 34 93)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COLAS CLEANING: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COLAS CLEANING"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COLAS CLEANING"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COLAS CLEANING, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COLAS CLEANING. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COLAS CLEANING, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COLAS CLEANING. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COLAS CLEANING
Products information COLAS CLEANING

BTW identificatienummer (tax): BE06477233886
Ondernemingsnummer: 1299102783
Hoofdstad (capital): 710,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 716,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Chair-cleaning; Rugs & carpets - Cleaning; Parquets; Parquets - Repair & Mainten.

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COLAS CLEANING
(Get full report from official database of BE for COLAS CLEANING)

Aanvulling soorten activiteiten voor COLAS CLEANING
Addition kinds of activities for COLAS CLEANING

514299. Verpakt diepvriesproducten, niet inbegrepen | Packaged frozen goods, nec
20870100. Voedselkleurstoffen | Food colorings
35939900. Vloeistofcilinders en aandrijvingen, niet inbegrepen | Fluid power cylinders and actuators, nec
38420409. Elastische slijtage, orthopedische (steun) | Elastic hosiery, orthopedic (support)
39990507. Wedstrijden en wedstrijdboeken | Matches and match books
44990101. Marine redding | Marine salvaging
58120106. Grieks restaurant | Greek restaurant
63519904. Hypotheekgarantieverzekering | Mortgage guarantee insurance
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple
87440000. Faciliteiten ondersteunende diensten | Facilities support services

Werken bij COLAS CLEANING: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COLAS CLEANING: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COLAS CLEANING. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COLAS CLEANING. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnmedewerker/werkplaatsverantwoordelijke (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Lokeren zijn we op zoek naar een polyvalente magazijnmedewerker. Het doel van de functie is voornamelijk de verwerking van de binnenkomende- en uitgaande goederen vast te leggen volgens de vastgelegde instructies.

  • Dossierbeheerder payroll - Personeelsdienst (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Dienst De personeelsdienst staat in voor het beheer van het administratief dossier van alle medewerkers. De dienst zorgt eveneens voor de correcte verwerking van de tijdsregistratie en voor de tijdige betaling van lonen en andere vergoedingen. Bovendien zijn de dossierbeheerders expert in sociaal-juridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, SWT, … Functie Je staat in voor de payroll en personeelsadministratie van de personeelsleden van een aantal toegewezen afdelingen Je bent als dossierbeheerder het aanspreekpunt voor de personeelsleden van de toegewezen afdelingen: je geeft zo nodig toelichting bij hun loonberekening, je geeft informatie over sociaaljuridische thema’s zoals tijdskrediet, ouderschapsverlof, enz…, je verwerkt de personeelsgegevens in het loonpakket en je volgt de verwerking in het tijdsregistratiesysteem mee op Je werkt in een team van dossierbeheerders en je rapporteert aan de hoofdverantwoordelijke payroll en tijdsregistratie Profiel Je beschikt over een bachelor / A1 – diploma, richting personeelsbeheer of bedrijfseconomie Ervaring met PC 330.01 is een pluspunt Je hebt een zeer goede kennis van e-blox Je gaat bij de uitvoering van je taken gestructureerd en planmatig te werk Je werkt zeer accuraat en ordelijk Je hebt een analytische geest en zoekt ook graag minder voor de hand liggende probleemsituaties uit Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Voltijds contract bepaalde duur voor 6 maanden. Indiensttreding 7 januari 2019 Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Brenda Bosschem, hoofdverantwoordelijke op nummer 015/89.12.97

  • STORINGSTECHNIEKER - ANTWERPEN + RIJBEWIJS B (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een service-bedrijf ( oursourcing ) dat instaat voor onderhouds-, montage -en herstellingswerken bij bedrijven, zijn wij op zoek naar een storingstechnieker die wilt functioneren in 3-ploegen. Binnen jouw functie als storingstechnieker zal je o.a. instaan voor het volgende takenpakket: Preventief, curatief en correctief onderhoud

  • SERVICE TECHNIEKER REGIO DILBEEK - AALST (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De vraag naar een optimale dienstverlening wordt groter met de dag. Onze klant streeft er dan ook voortdurend naar om met hun merken een vernieuwende en kwaliteitsvolle service te garanderen. Daarom zijn ze momenteel op zoek naar gemotiveerde, flexibele en klantgerichte collega's die onze afdeling Field Service naar een hoger niveau kunnen brengen en met een op-en-top service onze klanten kan doen verwonderen.   Als Service Technieker herstel je huishoudtoestellen bij de eindconsument aan huis. Je verhelpt storingen bij hun apparaten en je licht het correcte gebruik van onze producten toe. Dankzij jouw technische kennis en jouw positieve en klantgerichte ingesteldheid zorg je dat de klant écht geholpen wordt.   De eerste weken volg je een intensieve opleiding op het hoofdkantoor te Brussel zodat je onze producten beter leert kennen. Daarna werk je zelfstandig vanuit jouw woonplaats. Daarbij krijg je een bestelwagen en het nodige materiaal ter beschikking zodat je zonder zorgen de route kan volgen die de planningsdienst voor jou uitgestippeld heeft. Met hun extra ondersteuning zorg je ervoor dat jouw onderdelenvoorraad steeds in orde is. Indien nodig kan je steeds rekenen op de hulp van collega's uit jouw buurt. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een internationale speler actief in de ontwikkeling & productie van huishoudapparaten. Zij zetten in op innovatie en duurzaamheid van hun gamma om zo grenzen te verleggen binnen de kookbeleving en de huishoudkundige taken. Ben jij de geschikte kandidaat voor deze job? Aarzel niet en stuur je CV naar: [email protected]  

  • Sales Advisor Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    ? Om goed te passen bij ons team van Sales Advisors ben je een topverkoop talent. ? Je bent een positief en vriendelijk iemand die een fantastisch gevoel voor kleur en stijl heeft. Je werkt graag met collega?s die net zo extravert en net zo geïnteresseerd zijn in mode als jij. ? Je bewaakt op elk moment van de dag het lifestyle-fashionconcept met aandacht voor onderscheidende service een top winkelbeeld en lokale verankering in je stad. ? Of het nu in de store in de pashokjes of aan de kassa is je verspreidt op elk moment de fun en de stijl van mode. ? Je zorgt er als geen ander voor dat de winkel er in een mum van tijd aantrekkelijk uitziet en de klanten geprikkeld worden door je visual merchandising talent. ? Je bent op elk moment op de hoogte van al onze campagnes en activiteiten.

  • Schijnwerker plaatser (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in St-truiden zijn we op zoek naar een schrijnwerker plaatser.  

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Waregem - Zulte (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HULP IN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

  • Medewerker technische dienst (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    het preventief en curatief onderhoud van het machinepark interventies in het machinepark Contact met en opvolging van buitenfirma's Beheer wisselstukken ism technisch aankoper Samenwerking met technisch verantwoordelijken ...

  • Servicetechnieker Filialen (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Als servicetechnieker maak je deel uit van het techniekersteam en zorg je ervoor dat onze filialen steeds tip-top in orde zijn. Je bent verantwoordelijk voor de elektriciteit en de sanitaire installaties in onze filialen, verspreid over heel Vlaanderen. Je volgt een planning voor het onderhoud van onze filialen. Dringende herstellingen horen daar ook bij. Je bent ook bereid om de groenzones van onze 24 Bon’Ap-filialen te onderhouden. Je doet alles voor een glimlach en denkt mee aan een oplossing op maat voor elk filiaal.

  • Koetswerkhersteller te Kessel-lo (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: De Lijn

    Type: Vaste Job

    Als koetswerkhersteller sta je voornamelijk in voor het herstellen van de chassis en voor grote herstellingen aan het koetswerk. Volgende taken behoren o.m. tot de functie: Je specialiseert jezelf in chassis richtwerk. Je herstelt en vervangt versleten of beschadigde koetswerkdelen. Je helpt de andere collega’s bij de afwerking van het koetswerk (plaat en polyester): plamuren, schuren, schilderen/spuiten lassen: MIG/MAG, TIG, snijbrander, acetyleenbrander. Je monteert en demonteert koetswerkonderdelen: verlichting, deurmechanismen, geraamten van zetels, mechanisme van bestuurderstoel, … Je staat in voor de montage en demontage van verwarming, ventilatoren, koetswerk van airco.

  • Stagiair architect of architect (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: MOONARCHITECTS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het uitwerken van ontwerpen. Het opstellen van bouwaanvraagdossiers. opstellen van meetstaten en lastenboeken. Lopende dossiers mee opvolgen.

Zoek naar antwoorden van COLAS CLEANING in sociale netwerken
Look for responds of COLAS CLEANING in social networks

Lees alle opmerkingen voor COLAS CLEANING. Laat een reactie achter voor COLAS CLEANING. COLAS CLEANING bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COLAS CLEANING. Leave a respond for COLAS CLEANING. COLAS CLEANING on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COLAS CLEANING op de google maps. Adres en contacten COLAS CLEANING
Location of COLAS CLEANING on the google maps. Address and contacts of COLAS CLEANING

Andere gerelateerde bedrijven als come COLAS CLEANING COLAS CLEANING: KBC | Vandenbulck NV | GUFFENS DIEUDONNE & FRANCIS M. | ELECTRICITEIT GODFROID | LEGENDES PRODUCTIONS

Other related companies as COLAS CLEANING: KBC | Vandenbulck NV | GUFFENS DIEUDONNE & FRANCIS M. | ELECTRICITEIT GODFROID | LEGENDES PRODUCTIONS

COLAS CLEANING is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COLAS CLEANING, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06477233886. Het bedrijf COLAS CLEANING bevindt zich op het adres: Chauss茅e de Mons 61; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 710,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 716,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Chair-cleaning; Rugs & carpets - Cleaning; Parquets; Parquets - Repair & Mainten..
De hoofdactiviteit van COLAS CLEANING is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COLAS CLEANING is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COLAS CLEANING, openstaande posities, locatie van COLAS CLEANING op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COLAS CLEANING is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is COLAS CLEANING, company assigned to the tax number BE06477233886. The company COLAS CLEANING is located at the address: Chauss茅e de Mons 61; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 710,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 716,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Chair-cleaning; Rugs & carpets - Cleaning; Parquets; Parquets - Repair & Mainten..
The main activity of COLAS CLEANING is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COLAS CLEANING is not available. You also can look at reviews of COLAS CLEANING, open positions, location of COLAS CLEANING on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COLAS CLEANING, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COLAS CLEANING, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COLAS CLEANING, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COLAS CLEANING, employees, financial statistics.