ABAC-SABVA

Contactgegevens ABAC-SABVA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABAC-SABVA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABAC-SABVA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Maurice G茅menne 83; 5170; Profondeville, België

Telefoon (phone): 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19) 081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19 (+32-081 41 24 34; 081 41 26 34; 081 41 40 19)

Fax (fax): 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19) 081 41 40 19 (+32-081 41 40 19)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABAC-SABVA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABAC-SABVA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABAC-SABVA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABAC-SABVA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABAC-SABVA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABAC-SABVA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABAC-SABVA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABAC-SABVA
Products information ABAC-SABVA

BTW identificatienummer (tax): BE04510955810
Ondernemingsnummer: 5415954589
Hoofdstad (capital): 471,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 888,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Lubricating compounds; Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial)

Product categorie (product category): Maintenance and cleaning equipment Industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABAC-SABVA
(Get full report from official database of BE for ABAC-SABVA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABAC-SABVA
Addition kinds of activities for ABAC-SABVA

20150904. Luncheon vlees, gevogelte | Luncheon meat, poultry
22110203. Galatea, katoen | Galatea, cotton
25210103. Krukjes, kantoor: hout | Stools, office: wood
86410101. Burgers unie | Citizens union
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government

Werken bij ABAC-SABVA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABAC-SABVA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABAC-SABVA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABAC-SABVA. Looking for open vacancies in other companies

  • Calculator (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiebedrijf in Rijkevorsel zijn wij op zoek naar een calculator. Je hebt in deze functie 2 grote takenpakketten. Enerzijds ben je verantwoordelijk voor calculaties voor dossiers (calculatie van volumes, kostprijs, transport). Je werkt hier nauw samen met de tekenaars en productie. Je hebt veel contact met de klanten en accountmanagers en helpt deze verder. Anderzijds heb je de verantwoordelijkheid over het meer administratieve luik, waarbij je instaat voor het invoeren van orders en offertes in het systeem. Ook hier heb je contact met klanten en accountmanagers om hen zo goed mogelijk verder te helpen voor orders, offertes, calculaties, etc.

  • Chauffeur CE nacht (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Genoeg van de "eeuwige" files maar wel nog graag professioneel op de baan? Dan kan deze vacature als nachtchauffeur zeker iets voor jou zijn! Als nachtchauffeur CE vervoer je levende kippen die je ophaalt bij de boer en naar het slachthuis brengt. Je start rond 19u/20u tot 7u/8u. Je kunt werken met een kooiaap om de containers met kippen op de vrachtwagen te zetten.

  • Huishoudhulpen - Merelbeke - Melle (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Dringend gezocht - gemotiveerde huishoudhulp Het Poetsbureau staat gekend omwille van het uitstekende loon, leuke sfeer en correcte behandeling als werknemer en persoon. Voordelen die het Poetsbureau extra biedt aan haar werknemers (ten opzichte van andere dienstenchequebedrijven): stipte loonsbetaling, volledige inspraak van de huishoudhulp in eigen uurrrooster, leuke gezinnen om bij te gaan poetsen, aangename, ervaren kantoorverantwoordelijken en consulenten waar je met al je vragen en opmerkingen bij terecht kan, enz. Onze focus is, een uitzonderlijk kwalitatief personeelsbeleid en beheer aanbieden, waarin de werknemer centraal staat. We behandelen onze poetsdames met het grootste respect want zij zijn onze sterkste troef!

  • Huishoudhulp regio Hamme (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Lokeren

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job in het huishouden en is poetsen je passie? Een job in jouw onmiddellijke omgeving is belangrijk voor je? Dan ben jij dé kandidaat die wij graag aan het werk zetten want voor enkele gezinnen in Zele zijn wij op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp. Je kan rekenen op een stipte betaling en bent met alles in orde. Eén van onze sterke troeven is de goede communicatie tussen jou en het gezin. We vinden het belangrijk dat jij je goed voelt op het werk. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op! Schoonmaken privéwoning Wassen en strijken

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS DIKSMUIDE (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Diksmuide zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden

  • Poetshulp Torhout voor directe opstart! (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: AMBY TORHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • PAYROLL HR OFFICER (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als Payroll HR  Officer heb jij onder andere de volgende verantwoordelijkheden: Wanneer de collega’s vragen hebben over bijvoorbeeld reiskosten, loonschalen en arbeidsvoorwaarden weten ze jou te vinden. Waarom? Jij bent als medewerker Personeels- en Salarisadministratie altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op HR en Payroll gebied Coördineren en uitvoeren van personeelsadministratie Optimaliseren van werkprocessen Payroll projecten. Je komt als Payroll HR Officer terecht op de personeelsafdeling van onze opdrachtgever. Bedrijfsprofiel: Ondernemend en ambitie zijn twee sterk aanwezige karaktereigenschappen van alle medewerkers van onze opdrachtgever. Als Payroll HR Officer kom je terecht op de personeelsdienst van onze opdrachtgever.

  • Zelfstandige thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Thuisverpleging Margo Thys

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je zal instaan voor de verpleging aan huis in regio Heist-op-den-Berg en Hulshout. Mogelijke taken: inspuitingen wondzorg toiletverzorging ...

Zoek naar antwoorden van ABAC-SABVA in sociale netwerken
Look for responds of ABAC-SABVA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABAC-SABVA. Laat een reactie achter voor ABAC-SABVA. ABAC-SABVA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABAC-SABVA. Leave a respond for ABAC-SABVA. ABAC-SABVA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABAC-SABVA op de google maps. Adres en contacten ABAC-SABVA
Location of ABAC-SABVA on the google maps. Address and contacts of ABAC-SABVA

Andere gerelateerde bedrijven als come ABAC-SABVA ABAC-SABVA: BACOB | GARAGE VANBELLE | MIDDENSTANDSSECRETARIAAT DEWAELE JOS? | LUC NOIRHOMME | VERSTREPEN

Other related companies as ABAC-SABVA: BACOB | GARAGE VANBELLE | MIDDENSTANDSSECRETARIAAT DEWAELE JOS? | LUC NOIRHOMME | VERSTREPEN

ABAC-SABVA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABAC-SABVA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04510955810. Het bedrijf ABAC-SABVA bevindt zich op het adres: Rue Maurice G茅menne 83; 5170; Profondeville. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 471,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 888,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Maintenance and cleaning equipment Industrial. Lijst met producten zijn Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Lubricating compounds; Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial).
De hoofdactiviteit van ABAC-SABVA is Transportuitrusting, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABAC-SABVA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABAC-SABVA, openstaande posities, locatie van ABAC-SABVA op de kaart.

ABAC-SABVA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABAC-SABVA, company assigned to the tax number BE04510955810. The company ABAC-SABVA is located at the address: Rue Maurice G茅menne 83; 5170; Profondeville. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 471,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 888,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Maintenance and cleaning equipment Industrial. List of products are Humidifiers & dehydrating apparatus; Rental - Machines, apparatus & tools (Professional use); Automobiles & trucks - Washing equipment; Lubricating compounds; Hot air generators; Vacuum cleaners (Industrial).
The main activity of ABAC-SABVA is Transportation Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ABAC-SABVA is not available. You also can look at reviews of ABAC-SABVA, open positions, location of ABAC-SABVA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABAC-SABVA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABAC-SABVA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABAC-SABVA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABAC-SABVA, employees, financial statistics.