'T ZEEPAARD

Particuliere bedrijvencommunicatie • 'T ZEEPAARD
Private companiesCommunications • 'T ZEEPAARD

Contactgegevens 'T ZEEPAARD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 'T ZEEPAARD: address, phone, fax, email, website, opening hours

'T ZEEPAARD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MOERDIJKSTRAAT 9; 8470; GISTEL, België

Telefoon (phone): 59279759 (+32-59279759) 59279759 (+32-59279759)

Fax (fax): +32 (60) 870-50-11 +32 (60) 870-50-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 'T ZEEPAARD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "'T ZEEPAARD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "'T ZEEPAARD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 'T ZEEPAARD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 'T ZEEPAARD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 'T ZEEPAARD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 'T ZEEPAARD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 'T ZEEPAARD
Products information 'T ZEEPAARD

BTW identificatienummer (tax): BE08472900390
Ondernemingsnummer: 4158294677
Hoofdstad (capital): 396,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Mat茅riel pour la Fabrication de la Bi猫re & du Vin.. Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 'T ZEEPAARD
(Get full report from official database of BE for 'T ZEEPAARD)

Aanvulling soorten activiteiten voor 'T ZEEPAARD
Addition kinds of activities for 'T ZEEPAARD

10949904. Roscoeliet (vanadium hydromica) mijnbouw | Roscoelite (vanadium hydromica) mining
22110106. percale | Percale
27969906. Lithografische platen, positieven of negatieven | Lithographic plates, positives or negatives
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
51990802. Lijnolie | Linseed oil
75320405. Tops (canvas of plastic), installatie of reparatie: auto | Tops (canvas or plastic), installation or repair: automotive

Werken bij 'T ZEEPAARD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 'T ZEEPAARD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 'T ZEEPAARD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 'T ZEEPAARD. Looking for open vacancies in other companies

  • Kableur M/V (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER O-VL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om als kableur/bordenbouwer aan de slag te gaan in Wetteren? Lees dan zeker verder. De firma, een groothandel in elektrotechniek en HVAC, verwacht hetvolgende van jou: Op basis van een bouwschema ga je mee industriële stuurkasten kableren. Dit zijn grote staankasten, uitgerust met alle componenten. Je gaat elektrische componenten in kasten monteren en deze aansluiten volgens de veiligheidsmaatregelen. Dit volgens een elektrische schema, bedradingsplan of eendraadschema. Kasten onderling gaan verbinden met elkaar behoort eveneens tot je takenpakket alsook controles uitvoeren op componenten, of draden goed vastzitten, kortsluitingen,... Je staat dus m.a.w. een hele dag lang in voor het kableren van borden in het atelier. Dit samen met een tof team van ervaren mensen. Een boeiende job wacht op jou!

  • Office Manager Konvert Interim Diegem m/v (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Studentenjob

    Als Office manager ben jij de schakel tussen het kantoor en de klant. Je bent verantwoordelijk voor: •De commerciële en resultaatgerichte uitbouw van je kantoor en klantenbestand door onder andere actieve prospectie en klantenbezoeken. •De coaching van jouw team en uitbouw van hun commercieel talent. •De interne werking van jouw kantoor (dagelijkse werking en foutloze administratie).

  • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: PRIBON

    Type: Studentenjob

    We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

  • Student job - during the school year - 2 or more days in the week (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Are you a student? Do you have some free time throughout the week? We are looking for students who can work two or more days a week, from Monday tilll Friday! For Katoen Natie, a company located in the port of Gent, we are looking for students who are willing to work in one of the warehouses on site. Jobs include orderpicking, packaging, loading and unloading and quality control. The employment is flexible and based on daily or weekly availability of the students. Working hours can range from 6h00 till 22h00: - Early shift from 6h00 till 14h00 - Day shift from 8h00 till 16h00 - Day shift from 10h00 till 18h00 - Late shift from 14h00 till 22h00 For every shift, there is a possibility to take a bus from Dampoort station to Katoen Natie. Interested? Contact our office by sending your CV to [email protected] or call 09 327 00 13. We will contact you shortl!

  • jobstudent (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een voedingsbedrijf te Oostende zijn wij opzoek naar jobstudenten die instaan voor het verzorgen en het verpakken van de producten die moeten worden afgeleverd. Werken van 7u30 tot 16u00.

  • Verpakker (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Konvert Interim Eeklo

    Type: Vaste Job

    Voor een voedingsfirma te Eeklo zijn we opzoek naar een productiemedewerker die werkt in 2 ploegen. U werkt van 6h tot 14h of van 14h tot 22h. Voert een reeks manuele handelingen uit met betrekking tot het sorteren, assembleren, monteren en verpakken van diverse stukken of producten.Grijpt in al naargelang de productievereisten en de hygiënische en veiligheidsnormen. Kan een machine bevoorraden, producten afwerken, etiketteren en controleren bij levering.

  • MONTEUR CENTRALE VERWARMING EN SANITAIR (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: BERBEN PASCAL CV EN SANITAIR

    Type: Vaste Job

    Als monteur centrale verwarming en sanitair plaats je vloerverwarming, sanitaire leidingen en toestellen, ventilatie,....

  • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: GROEP VAN HOOF

    Type: Vaste Job

    Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

  • Internal Account Manager Senior (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als senior verwachten we dat je specifiek ervaring hebt in de fruitsector en dan liefst binnen het segment "bessen".  Je hebt het verkopersvirus in je, weet je deuren te openen en bijt je je vast in nieuwe uitdagingen. Je hebt veel commerciële contacten via mail en telefoon. Hindernissen op je weg zijn voor jou een opportuniteit en brengen je niet van slag. Korte termijn denken is niet aan jou besteed en je denkt mee met onze klanten op lange termijn. Je analytische skills gebruik je om tendensen in de markt aan te voelen en erop in te spelen nog voor anderen eraan denken. Wellicht word je niet warm van administratie, toch hou je deze op orde. Bedrijfsprofiel: Voor de partner van Sales Talents zoeken wij een Senior Internal Account manager met ambitie!  Wil jij werken voor een internationale speler actief in de FMCG? Ben je commercieel ingesteld en zoek je een nieuwe uitdaging regio Kempen?  Zit er een foodie in je verscholen die in bessen en exoten pure rock ’n roll ziet? Ben je gedreven om te scoren in teamverband? Kick je op topmarges behalen? En ben je gelukkig als je drukke, actieve dagen kan beleven met prijzen die snel heen en weer schuiven? Wat denk je er dan van om terecht te komen bij een groot, internationaal team? Wij oogsten graag ervaren talent dat heel Europa verovert met ons gezond en gewild fruit. Heb je minstens een bachelor diploma op zak en minimaal 5 jaar ervaring in deze sector? Voel je je even goed als een aardbei in de zon bij een commerciële opdracht?

  • CNC programmeur/tekenaar (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een CNC programmeur/tekenaar. U bent verantwoordelijkheid om projecten van a tot z op te volgen, te programmeren, en contact met klanten te onderhouden. Van zodra het order is ingegeven, controleert u de nodige tekeningen of gegevens om zelf een onderdeel te tekenen. Vervolgens maakt u met de specifieke postprocessoren het machinepad aan om het onderdeel te snijden of te frezen. Deze postprocessoren worden u intern aangeleerd. U neemt contact met klanten in geval van vragen en/of opmerkingen. U bereidt de werkfiche verder voor en voorziet voldoende informatie voor de operatoren. U dient ook in de productie te ondersteunen met uitleg en instructies. U volgt uw levertermijnen en de doorloop van een product doorheen de productie op. Hierbij dienen de kwaliteitsregels ten allen tijde gerespecteerd te worden. U bent ook betrokken bij de prijssetting.

  • Vroedvrouw (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Marketing Partner (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt reeds een fulltime of parttime job, maar je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste, een maandelijks extra inkomen. Je bent bereid jouw eigen team uit te bouwen en de mensen in jouw team dan vervolgens te begeleiden en te ondersteunen. EN vooral: Je wil jouw toekomstperspectieven waarmaken en je inkomen veranderen. Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. U werkt van thuis uit en krijgt een op maat geleverde opleiding aangereikt.

Zoek naar antwoorden van 'T ZEEPAARD in sociale netwerken
Look for responds of 'T ZEEPAARD in social networks

Lees alle opmerkingen voor 'T ZEEPAARD. Laat een reactie achter voor 'T ZEEPAARD. 'T ZEEPAARD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 'T ZEEPAARD. Leave a respond for 'T ZEEPAARD. 'T ZEEPAARD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 'T ZEEPAARD op de google maps. Adres en contacten 'T ZEEPAARD
Location of 'T ZEEPAARD on the google maps. Address and contacts of 'T ZEEPAARD

Andere gerelateerde bedrijven als come 'T ZEEPAARD 'T ZEEPAARD: Falla H | Formen | Vervoort Leo | HL TRAVAUX SA | ANDREA MENNENS

Other related companies as 'T ZEEPAARD: Falla H | Formen | Vervoort Leo | HL TRAVAUX SA | ANDREA MENNENS

'T ZEEPAARD is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 'T ZEEPAARD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08472900390. Het bedrijf 'T ZEEPAARD bevindt zich op het adres: MOERDIJKSTRAAT 9; 8470; GISTEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 396,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits: Mat茅riel pour la Fabrication de la Bi猫re & du Vin.. Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van 'T ZEEPAARD is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 'T ZEEPAARD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 'T ZEEPAARD, openstaande posities, locatie van 'T ZEEPAARD op de kaart.

'T ZEEPAARD is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 'T ZEEPAARD, company assigned to the tax number BE08472900390. The company 'T ZEEPAARD is located at the address: MOERDIJKSTRAAT 9; 8470; GISTEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 396,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 719,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits: Mat茅riel pour la Fabrication de la Bi猫re & du Vin.. Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of 'T ZEEPAARD is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of 'T ZEEPAARD is not available. You also can look at reviews of 'T ZEEPAARD, open positions, location of 'T ZEEPAARD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 'T ZEEPAARD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 'T ZEEPAARD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 'T ZEEPAARD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 'T ZEEPAARD, employees, financial statistics.