A MINNOYE

Contactgegevens A MINNOYE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A MINNOYE: address, phone, fax, email, website, opening hours

A MINNOYE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM COOSEMANSSTRAAT 160; 3010; LEUVEN, België

Telefoon (phone): 16258060 (+32-16258060) 16258060 (+32-16258060)

Fax (fax): +32 (55) 337-37-96 +32 (55) 337-37-96

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A MINNOYE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A MINNOYE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A MINNOYE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A MINNOYE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A MINNOYE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A MINNOYE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A MINNOYE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A MINNOYE
Products information A MINNOYE

BTW identificatienummer (tax): BE05455230712
Ondernemingsnummer: 1365844726
Hoofdstad (capital): 719,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Activit茅s: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s. Rev锚tements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A MINNOYE
(Get full report from official database of BE for A MINNOYE)

Aanvulling soorten activiteiten voor A MINNOYE
Addition kinds of activities for A MINNOYE

141199. Dimensie steen, nec | Dimension stone, nec
241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
365101. Huishoudelijke geluidsapparatuur | Household audio equipment
01199901. Popcorn boerderij | Popcorn farm
23260204. Service kleding (bakker, kapper, lab, enz.), Wasbaar: mannen | Service apparel (baker, barber, lab, etc.), washable: men's
35539917. Surfacers, houtbewerkingsmachines | Surfacers, woodworking machines
39990709. Kransen, kunstmatig | Wreaths, artificial
73810100. Wachtdiensten | Guard services
75390200. Reparatie van aandrijflijn onderdelen | Powertrain components repair services
86219901. Accountantsvereniging | Accounting association

Werken bij A MINNOYE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A MINNOYE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A MINNOYE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A MINNOYE. Looking for open vacancies in other companies

  • Job als aflasser regio Bocholt (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor deze job als lasser regio Bocholt werk je in een team dat verantwoordelijk is voor de productie van de containers of zelfpersers of aanhangwagens. De ploegbaas start samen met jou de productie op ondersteunt je en stuurt bij waar nodig. Je werkt op een zelfstandige manier maar werken in teamverband is nooit veraf. Je werkt op een vaste locatie in het atelier. Alle producten ( persen containers transport specials) worden volledig gemaakt in het eigen atelier containers komen bij ons binnen als stalen plaat en gaat naar buiten volledig volgens de wensen van onze klant.

  • Immobilien medewerker M/V (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: ADEQUAT AALST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je neemt de telefoons op - Je bezoekt de panden met de klanten - Je plaatst nieuwe huizen op de site

  • Monteur Sanitair & CV (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als sanitair installateur kan je: sanitaire en verwarmingselementen plaatsen de materialen kiezen en de voorraad grondstoffen en verbruiksgoederen aanleggen defecte onderdelen vervangen of herstellen inbouw- of opbouwleidingen plaatsen en aansluiten op de verwarmings- en sanitaire elementen (staal koper PVC polyethyleen ...) een oude installatie demonteren en verwijderen (verwarming sanitair ?)

  • Gemotiveerde onderhoudstechnicus auto's (m/v) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gerenommeerde garage regio Gent zijn wij op zoek naar een gemotiveerde onderhoudstechnicus voor personenwagens.  je voert onderhoudsbeurten uit aan personenwagens je monteer en demonteert de verschillende onderdelen je stelt een diagnose en stelt de motor af met de meest geschikte apparatuur je herstelt, stelt het onderstel af en controleert je controleert de voorwieluitlijning je reviseert verbrandingsmotoren je houdt rekening met de autotechnische veiligheidsvoorschriften

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Jobstudent promotiemateriaal regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij een vlotte student die op zoek is naar een bijverdienste voor deze zomer? Kan je je makkelijk verplaatsen naar Roeselare? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!Wat zijn jouw taken? Je geeft een degustatie van een drankje in verschillende supermarkten en drankenhandels. Stand opzetten Proevertjes uitschenken Mensen bedienden Mensen voorzien van de nodige uitleg/informatieWat zijn de werkuren? Je werkt op zaterdag van 10u-17u.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Antwerpen! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Huisartsenpraktijk Den Biezerd is op zoek naar een medisch pedicure/ podoloog (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: SOTHO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden ons praktijkgebouw uit, daarom zijn we op zoek naar enthousiaste en gedreven medici met specialisatie en paramedici ( kinesitherapeuten, osteopaten, (diabetes)verpleegkundigen, diëtisten, therapeuten / coaching, logopedisten, podologen / pedicure / medische voetverzorging, … ) om onze multidisciplinaire praktijk te Niel mee uit te bouwen.

  • Bijverdienste weekend / Flexijob HORECA - Het Koetshuys (Torhout) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    “ Het mooie aan in stijl genieten, dat Eccellenza gevoel “ Eccellenza, met ondertussen al méér dan 35 jaar ervaring, laat mensen lekker eten en genieten in stijl. Onze geselecteerde restaurants en feestzalen hebben een uniek en eigen karakter waar u sfeervol en gezellig tafelt. Deze culinaire beleving kunnen we waarmaken dankzij gepassioneerde medewerkers en een neus voor efficiëntie en kwaliteit. Het Koetshuys (Torhout) wil groeien en is daarom op zoek naar enthousiaste medewerkers die zich tijdens het weekend kunnen vrijmaken om te werken ! Taken: Bar, opdienen, afruimen, helpen aan het buffet, afwassen, ... Je werkt op zaterdagavond en/of zondagmiddag.

Zoek naar antwoorden van A MINNOYE in sociale netwerken
Look for responds of A MINNOYE in social networks

Lees alle opmerkingen voor A MINNOYE. Laat een reactie achter voor A MINNOYE. A MINNOYE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A MINNOYE. Leave a respond for A MINNOYE. A MINNOYE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A MINNOYE op de google maps. Adres en contacten A MINNOYE
Location of A MINNOYE on the google maps. Address and contacts of A MINNOYE

Andere gerelateerde bedrijven als come A MINNOYE A MINNOYE: Chico's | PATRICIA BOUVRY | PENDERS EN VANHERLE | FERME CH?TEAU LOUVIGNIES | ALEXANDER WOUTERS

Other related companies as A MINNOYE: Chico's | PATRICIA BOUVRY | PENDERS EN VANHERLE | FERME CH?TEAU LOUVIGNIES | ALEXANDER WOUTERS

A MINNOYE is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A MINNOYE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05455230712. Het bedrijf A MINNOYE bevindt zich op het adres: WILLEM COOSEMANSSTRAAT 160; 3010; LEUVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 719,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 828,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Rev锚tements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts..
De hoofdactiviteit van A MINNOYE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A MINNOYE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A MINNOYE, openstaande posities, locatie van A MINNOYE op de kaart.

A MINNOYE is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is A MINNOYE, company assigned to the tax number BE05455230712. The company A MINNOYE is located at the address: WILLEM COOSEMANSSTRAAT 160; 3010; LEUVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 719,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 828,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. Rev锚tements pour sols and murs. List of products are Activit茅s: Carreleurs.. Produits: Feux Ouverts..
The main activity of A MINNOYE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A MINNOYE is not available. You also can look at reviews of A MINNOYE, open positions, location of A MINNOYE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over A MINNOYE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A MINNOYE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A MINNOYE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A MINNOYE, employees, financial statistics.