GEBROEDERS JANNES

Contactgegevens GEBROEDERS JANNES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEBROEDERS JANNES: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEBROEDERS JANNES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GENEBERG 10BA; 3945; HAM, België

Telefoon (phone): 11341567 (+32-11341567) 11341567 (+32-11341567)

Fax (fax): +32 (61) 401-18-46 +32 (61) 401-18-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEBROEDERS JANNES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEBROEDERS JANNES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEBROEDERS JANNES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEBROEDERS JANNES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEBROEDERS JANNES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEBROEDERS JANNES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEBROEDERS JANNES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEBROEDERS JANNES
Products information GEBROEDERS JANNES

BTW identificatienummer (tax): BE07167449951
Ondernemingsnummer: 5409362792
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Feux Ouverts.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Rev锚tement de Sol en Marbre, Pierres Naturelles.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s. Rev锚tements de sols and murs. Traitement and fa?onnage de la pierre

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEBROEDERS JANNES
(Get full report from official database of BE for GEBROEDERS JANNES)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEBROEDERS JANNES
Addition kinds of activities for GEBROEDERS JANNES

3412. Metalen vaten, trommels en emmers | Metal barrels, drums, and pails
3489. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
349601. Draad en geweven draadproducten | Wire cloth and woven wire products
10410103. Ondergrondse goudwinning | Underground gold mining
28449900. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
34489901. Docks, geprefabriceerde metalen | Docks, prefabricated metal
38429909. Grafieken, kunstmatig: voor operatie | Grafts, artifical: for surgery
51430102. Melkcentrales | Milk cooling stations
75190103. Pop-up camper verhuur | Pop-up camper rental
82110305. Openbare senior middelbare school | Public senior high school

Werken bij GEBROEDERS JANNES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEBROEDERS JANNES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEBROEDERS JANNES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEBROEDERS JANNES. Looking for open vacancies in other companies

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • schrijnwerker (OOSTNIEUWKERKE)

    Regio: OOSTNIEUWKERKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job als schrijnwerker voer je volgende taken uit: plaatsen van dakconstructies plaatsen van trappen plaatsen van maatmeubilair plaatsen van ramen en deuren

  • huishoudhulpen / poetshulpen / schoonmaakster - Regio Linde-Peer / Wauberg / Meeuwen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp/schoonmaakster/poetshulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is actief in Peer, Hechtel-Eksel Bocholt, Bree Meeuwen-Gruitrode, Overpelt en Neerpelt. Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaak, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp regio Izegem/Lendelede 20h/week (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: AMBY IZEGEM

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij particulieren. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken.

  • Jobstudent(e) voor schoonmaak kantoren (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: O.V.D. INVEST

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die instaan voor het poetsen van kantoren en sanitair tijdens de vakanties en/of tijdens het schooljaar.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Technical Writer (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: UNI-Learning Belgium

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsvoorstelling UNI-Learning (www.uni-learning.com), met vestigingen te Gent (hoofdkantoor), Parijs en Eindhoven, is een belangrijke internationale speler en één van de marktleiders in Europa van e-Learningoplossingen op maat. Het bedrijf onderscheidt zich door het ontwikkelen van doeltreffende, krachtige e-learning tools die zorgen voor een ware (online) beleving bij de gebruiker (“ knowledge and skills brought to life”). Hierbij wordt steeds gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën. Klanten bevinden zich zowel in de overheids- als privésector (bvb. Audi, DAF, Johnson & Johnson, …). De cultuur van UNI-Learning kenmerkt zich door een hands-on mentaliteit, sterke teamgerichtheid en no-nonsense werksfeer. Op heden telt dit bedrijf een 100-tal werknemers. Voor de vestiging in Gent is men momenteel op zoek naar een enthousiaste Technical Writer (m/v). Functieomschrijving: Als technical writer zal je ter plaatse ingeschakeld worden bij een klant (regio Gent) actief in de staalverwerkingsindustrie. Bedoeling is dat je digitale, productie gerelateerde opleidingen ontwikkelt voor nieuwe medewerkers op maat van de klant. Hiertoe verzamel en analyseer je veelal technische info (bvb. werking machines, …) door het voeren van gesprekken met de betreffende verantwoordelijken ingenieurs en vanuit verkregen technische documentatie. Je verwerkt deze in een toegankelijke en duidelijke presentatie. Je werkt op zeer zelfstandige manier en kan steeds bij jouw collega’s terecht voor vragen of verdere ondersteuning.

  • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Verantwoordelijke verpakking (WIJTSCHATE)

    Regio: WIJTSCHATE

    Bedrijf: COVAMEAT

    Type: Vaste Job

    Covameat in Wijtschate is een voedingsbedrijf die gespecialiseerd is in het verwerken en het versnijden van varkens. In de afgelopen decennia is Covameat uitgegroeid tot een vleesspecialist van hoog niveau. Covameat is op zoek naar een verantwoordelijke voor de verpakkingsafdeling. In de verpakkingsafdeling worden verschillende stukken vlees verpakt op een productieve en hygiënische manier. Dit gebeurt in diverse verpakkingslijnen, bezet met een 15-tal medewerkers. Als verantwoordelijke werk je mee in de afdeling & zorg je voor een correct en efficiënt verloop van deze werkzaamheden zoals: Controle op de kwaliteit en de afwerking van de verpakking. Motiveren en sturen van de medewerkers op de juiste manier. Dagelijkse bijsturen in de planning en opmaken personeelsplanning. Pannes in goede banen leiden.

  • Elektricien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een electro-onderhoudstechnieker en dit voor een gekende interieurzaak te Deerlijk. Jobinhoud: Verslag uitbrengen van de veiligheid en werking van installaties. Je rapporteert dagelijks aan je rechtstreekse verantwoordelijk.

Zoek naar antwoorden van GEBROEDERS JANNES in sociale netwerken
Look for responds of GEBROEDERS JANNES in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEBROEDERS JANNES. Laat een reactie achter voor GEBROEDERS JANNES. GEBROEDERS JANNES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEBROEDERS JANNES. Leave a respond for GEBROEDERS JANNES. GEBROEDERS JANNES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEBROEDERS JANNES op de google maps. Adres en contacten GEBROEDERS JANNES
Location of GEBROEDERS JANNES on the google maps. Address and contacts of GEBROEDERS JANNES

Andere gerelateerde bedrijven als come GEBROEDERS JANNES GEBROEDERS JANNES: HERREGODS HERMAN-PHILIPPE | JACQUES LEJEUNE | MASTER INTERNATIONAL | KIK-SERVE | CENTRUM DE VRIJE MENS-VAN DE PUTTE JOSE

Other related companies as GEBROEDERS JANNES: HERREGODS HERMAN-PHILIPPE | JACQUES LEJEUNE | MASTER INTERNATIONAL | KIK-SERVE | CENTRUM DE VRIJE MENS-VAN DE PUTTE JOSE

GEBROEDERS JANNES is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEBROEDERS JANNES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07167449951. Het bedrijf GEBROEDERS JANNES bevindt zich op het adres: GENEBERG 10BA; 3945; HAM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 452,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Rev锚tements de sols and murs. Traitement and fa?onnage de la pierre. Lijst met producten zijn Produits: Feux Ouverts.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Rev锚tement de Sol en Marbre, Pierres Naturelles..
De hoofdactiviteit van GEBROEDERS JANNES is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEBROEDERS JANNES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEBROEDERS JANNES, openstaande posities, locatie van GEBROEDERS JANNES op de kaart.

GEBROEDERS JANNES is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEBROEDERS JANNES, company assigned to the tax number BE07167449951. The company GEBROEDERS JANNES is located at the address: GENEBERG 10BA; 3945; HAM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 452,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. Rev锚tements de sols and murs. Traitement and fa?onnage de la pierre. List of products are Produits: Feux Ouverts.. Produits: Pierres Tombales.. Produits: Rev锚tement de Sol en Marbre, Pierres Naturelles..
The main activity of GEBROEDERS JANNES is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GEBROEDERS JANNES is not available. You also can look at reviews of GEBROEDERS JANNES, open positions, location of GEBROEDERS JANNES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEBROEDERS JANNES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEBROEDERS JANNES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEBROEDERS JANNES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEBROEDERS JANNES, employees, financial statistics.