BRIKA

Contactgegevens BRIKA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BRIKA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BRIKA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MARCEL HABETLAAN 9; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89843462 (+32-89843462) 89843462 (+32-89843462)

Fax (fax): +32 (19) 597-28-19 +32 (19) 597-28-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BRIKA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BRIKA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BRIKA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BRIKA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BRIKA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BRIKA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BRIKA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BRIKA
Products information BRIKA

BTW identificatienummer (tax): BE07667602539
Ondernemingsnummer: 4104461669
Hoofdstad (capital): 658,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Cours de Bricolage.. Produits: Cordes & Ficelles.. Produits: Papier 脿 Dessin, Peintures, Fournitures d'Artisanat, Mat茅riaux Artistiques, Papier Couleur, Mat茅riel de Sculpture.. Types d'Activit茅s: Ateliers Cr茅atifs pour Enfants.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s. Formation and enseignement. Art and fournitures artistiques. Activit茅s r茅cr茅atives diverses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BRIKA
(Get full report from official database of BE for BRIKA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BRIKA
Addition kinds of activities for BRIKA

519899. Verf, lak en benodigdheden, niet inbegrepen | Paints, varnishes, and supplies, nec
735904. Verhuur van vliegtuigen en vrachtwagens | Aircraft and industrial truck rental services
20849900. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
33399918. Titaniummetaal, spons en korrels | Titanium metal, sponge and granules
35550402. Photoengraving machines | Photoengraving machines
39990802. Boutiquing: decoratie cadeauartikelen met pailletten, fruit, enz. | Boutiquing: decorating gift items with sequins, fruit, etc.
51690900. Voedingsadditieven en conserveermiddelen | Food additives and preservatives
59849903. Propaangas, gebotteld | Propane gas, bottled
79979900. Lidmaatsport- en recreatieclubs, nec | Membership sports and recreation clubs, nec

Werken bij BRIKA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BRIKA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BRIKA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BRIKA. Looking for open vacancies in other companies

  • Tester / Foutzoeker (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Oostkamp zijn wij opzoek naar testers/foutzoekers Samen met een team van collega's sta je in voor het elektrisch afregelen, testen van en foutzoeken op onderdelen en eindproducten De producten omvatten een combinatie van analoge, digitale en hoogfrequente technologieën Je draagt persoonlijk bij tot het hoge kwaliteitsniveau van de uitgeleverde producten Hiervoor sta je niet alleen in voor het opsporen van de fouten, maar eveneens voor het analyseren van de foutoorzaak en het voorstellen van correctieve acties Je kan goed samenwerken met de testassistenten en testingenieurs Je stelt zelfstandig testrapporten op met de nodige zorg

  • Winkelmedewerker weekendwerk (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen uin het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Monteur (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar monteurs  sanitaire regio Vlaams-Brabant Kranen, ketels, leidingen … Van A tot Z sanitair in de vingers hebben

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • Huishoudhulp met dienstencheques regio Brasschaat (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Gezinszorg Villers

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinszorg Villers is een onafhankelijke vzw die actief is in de gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor onze dienstenchequeafdeling. Je staat in voor het onderhoud bij mensen thuis: - stofzuigen - stof afnemen - bedden opmaken en verschonen - sanitair en keuken onderhouden - vloeren onderhouden - ramen wassen -strijken - enz. Daarnaast heb je ook sociaal contact met de cliënten;zij zijn aanwezig tijdens de uitvoering van jouw taken. Het betreft een tewerkstelling in de regio Schilde.

  • HUISHOUDHULP REGIO Sint-Katelijne-Waver/ Mechelen (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: GF DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij een krak in huishoudelijke taken en zou je dit graag professioneel willen uitvoeren? Begrijp jij dat je als huishoudhulp gezinnen ondersteunt in hun dagdagelijks leven? Reageer snel want dan ben jij de geschikte kandidaat om in ons bedrijf aan de slag te gaan! Zowel voltijds als deeltijds mogelijk, planningen worden opgesteld in samenspraak met de poetsdame alsook de klant. Werk in uw regio ! Eigen vervoer is een pluspunt maar niet noodzakelijk. www.group-f.be

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Verkoopsmedewerker wintersport (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Talentus Roeselare

    Type: Vaste Job

    Als specialist in wintersport geef je professioneel advies aan de klanten en sta je hen met raad en daad bij Bijkomende verantwoordelijkheden zijn merchandising in de winkel en stockbeheer Je werkt fulltime (38 uren) en weekendwerk schrikt jou niet af Als verkoopsmedewerker (m/v) streef je ernaar om de beste service te garanderen aan de klanten Bedrijfsprofiel: Onze klant is een multi-brand winkel met passie voor sport en fashion. Voor de vestiging te Rumbeke zijn wij op zoek naar een gedreven verkoopsmedewerker (m/v) met kennis van wintersportkledij.

  • Officer HR Services Europe met Nederlands en Duits (Berlijn)

    Regio: Berlijn

    Bedrijf: BASF ANTWERPEN

    Type: Vaste Job

    Binnen ons internationaal HR inquiry team ben je de eerste aanspreekpartner voor de medewerkers van de BASF Groep in België en Nederland voor vragen met betrekking tot HR gerelateerde onderwerpen. Ook ben je eerste aanspreekpartner voor Europese BASF sollicitanten tijdens hun sollicitatie proces. Je geeft telefonisch, via email en via chat advies, behandelt aanvragen en verwerkt deze zelfstandig, of waar nodig, ook in samenwerking met de relevante afdelingen (Payroll, Personal Administration, Talent Management, etc.). Hierbij hou je rekening met bedrijfsinterne regels aslook met CAO-overeenkomsten en algemene wetgeving. Je verbetert de kwaliteit van onze service door de knowledge database bij te houden en te aktualiseren en door actief mee te werken aan de uitwisseling van informatie en ervaring onder de collega's. Verder krijg je ook de kans mee te werken aan verschillende projecten en meer verantwoordelijkheid op je te nemen.

  • Arts (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, jongeren- en loopbaancoach en logopedisten. Wij zoeken een arts die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Hippe zaalmedewerker - barman/barvrouw (flexi) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Merl'O

    Type: Flexijob

    Voor een toffe horecazaak in Roeselare zijn wij op zoek naar een flexmedewerkers die zich voornamelijk op vrijdag- en zaterdagavond kunnen vrijmaken. Indien je op weekavonden en/of op zondagmiddag sporadisch kunt inspringen is dit heel mooi meegenomen. Wij zijn op zoek naar ieman die zowel achter de bar als in de zaal kan functioneren. Takenpakket: dranken klaarzetten en aan tafel brengen, eten doordragen, tafels afruimen, inspringen bij de afwas indien nodig,... Wij zijn op zoek naar iemand met minimum een eerste ervaring in de sector of die gemotiveerd is, snel nieuwe zaken aanleert, matuur is, klantvriendelijk is en waarop wij kunnen rekenen. Sollicitaties enkel geldig met motivatie en bijhorend cv.

  • Flexijob SLAGER M/V (OEKENE)

    Regio: OEKENE

    Bedrijf: S.A.M.

    Type: Flexijob

    Het helpen Uitbenen en versneden van een rund. Ongeveer een 4tal uur per week.

Zoek naar antwoorden van BRIKA in sociale netwerken
Look for responds of BRIKA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BRIKA. Laat een reactie achter voor BRIKA. BRIKA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BRIKA. Leave a respond for BRIKA. BRIKA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BRIKA op de google maps. Adres en contacten BRIKA
Location of BRIKA on the google maps. Address and contacts of BRIKA

Andere gerelateerde bedrijven als come BRIKA BRIKA: VITAL VAN ESSER | HOTEL DE LOURDES | ABEE DRUKKERIJ LEFR?RE | J.M.T. CONSTRUCTIES | J.P. BACQUAERT

Other related companies as BRIKA: VITAL VAN ESSER | HOTEL DE LOURDES | ABEE DRUKKERIJ LEFR?RE | J.M.T. CONSTRUCTIES | J.P. BACQUAERT

BRIKA is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BRIKA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07667602539. Het bedrijf BRIKA bevindt zich op het adres: MARCEL HABETLAAN 9; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 658,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 226,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Formation and enseignement. Art and fournitures artistiques. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. Lijst met producten zijn Activit茅s: Cours de Bricolage.. Produits: Cordes & Ficelles.. Produits: Papier 脿 Dessin, Peintures, Fournitures d'Artisanat, Mat茅riaux Artistiques, Papier Couleur, Mat茅riel de Sculpture.. Types d'Activit茅s: Ateliers Cr茅atifs pour Enfants..
De hoofdactiviteit van BRIKA is Transportdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BRIKA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BRIKA, openstaande posities, locatie van BRIKA op de kaart.

BRIKA is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BRIKA, company assigned to the tax number BE07667602539. The company BRIKA is located at the address: MARCEL HABETLAAN 9; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 658,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 226,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. Formation and enseignement. Art and fournitures artistiques. Activit茅s r茅cr茅atives diverses. List of products are Activit茅s: Cours de Bricolage.. Produits: Cordes & Ficelles.. Produits: Papier 脿 Dessin, Peintures, Fournitures d'Artisanat, Mat茅riaux Artistiques, Papier Couleur, Mat茅riel de Sculpture.. Types d'Activit茅s: Ateliers Cr茅atifs pour Enfants..
The main activity of BRIKA is Transportation Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BRIKA is not available. You also can look at reviews of BRIKA, open positions, location of BRIKA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BRIKA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BRIKA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BRIKA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BRIKA, employees, financial statistics.