J.M.T. CONSTRUCTIES

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • J.M.T. CONSTRUCTIES
Private companiesTransportation Services • J.M.T. CONSTRUCTIES

Contactgegevens J.M.T. CONSTRUCTIES: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.M.T. CONSTRUCTIES: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.M.T. CONSTRUCTIES

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HENESTRAAT 40; 3870; HEERS, België

Telefoon (phone): 12746377 (+32-12746377) 12746377 (+32-12746377)

Fax (fax): +32 (51) 739-94-51 +32 (51) 739-94-51

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.M.T. CONSTRUCTIES: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.M.T. CONSTRUCTIES"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.M.T. CONSTRUCTIES"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.M.T. CONSTRUCTIES, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.M.T. CONSTRUCTIES. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.M.T. CONSTRUCTIES, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.M.T. CONSTRUCTIES. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.M.T. CONSTRUCTIES
Products information J.M.T. CONSTRUCTIES

BTW identificatienummer (tax): BE07164428710
Ondernemingsnummer: 3346405029
Hoofdstad (capital): 739,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 516,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in J.M.T. CONSTRUCTIES zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Diverse bouwafwerking and reiniging

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.M.T. CONSTRUCTIES
(Get full report from official database of BE for J.M.T. CONSTRUCTIES)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.M.T. CONSTRUCTIES
Addition kinds of activities for J.M.T. CONSTRUCTIES

3565. Verpakkingsmachines | Packaging machinery
30691010. Urinoirs, rubber | Urinals, rubber
35349900. Liften en bewegende trappen, nec | Elevators and moving stairways, nec
38290209. magnetometers | Magnetometers
83220608. Zelfhulporganisatie, nec | Self-help organization, nec

Werken bij J.M.T. CONSTRUCTIES: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.M.T. CONSTRUCTIES: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.M.T. CONSTRUCTIES. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.M.T. CONSTRUCTIES. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpkok (M/V) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een zeer mooi Spaans restaurant te Knokke zijn wij op zoek naar een gemotiveerde hulpkok. Al de vis- en vleesgerechten worden bereid in een houtskooloven en zijn dagvers. Dankzij de open keuken kunnen klanten ook perfect volgen hoe de chefs hun kunsten bovenhalen om hun unieke gerechten op tafel te brengen.

  • Lasser/monteur (M/V) (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Lassers/monteurs- West-Vlaanderen o Takenpakket Opstellen, plaatsen en definitieve montage van allerhande constructies

  • Verkoopsmedewerker (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In een volledig nieuwe en moderne slagerij sta je in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je verkoopt allerhande verse vleeswaren, charcuterie, salades enz.. en dit alles doe je steeds met een glimlach. Je helpt ook bij het bereiden van de salades, aanvullen van de toog alsook de schoonmaak van de materialen.

  • Operator chemie Balen (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Vio-Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket als operator:  Erop toezien dat alles goed verloopt.  Het instellen van de machines.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een kei in chemie? Dan hebben wij jou nodig!    Voor een groeiend bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar enthousiaste operatoren in de chemie. 

  • Metser (BURST)

    Regio: BURST

    Bedrijf: Konvert Construct Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bouwt muren, gevels en wanden door draagelementen (bindsteen, baksteen, steen, pleistertegels, ...) te metselen volgens de veiligheidsregels. Metselt horizontale structuren (deklagen, platen, ...) en realiseert verschillende bekistingen en betonwapeningen. Zorgt dat de ruimtes waterdicht en geïsoleerd zijn. Kan bijzondere werkstukken, zoals zwembaden, grafmonumenten, ... bouwen. Kan de bevoorrading, het opruimen en het onderhoud van de werf op zich nemen. Kan een klein team leiden.

  • Lesgevers naschoolse sport (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty Sportief vzw zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week naschoolse activiteiten (bouwen met LEGO, veilig leren fietsen, circus...) of sport (omnisport, dansen, ...) te begeleiden aan kinderen van de lagere school of kleuters.

  • Commercieel medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Onze klant is een familiebedrijf in volle expansie en is internationale speler die optreedt als sales & marketing organisatie voor "fast moving" consumentenproducten. ( FMCG ) Functie : • U bent een sterke commerciële duizendpoot. U brengt alle activiteiten op gang met betrekking tot de orderverwerking en facturatie voor de toegewezen klanten en volgt deze nauwlettend op. • In samenwerking met uw collega's van sales & marketing en logistiek verzorgt U de voorbereiding van promotionele acties nauwlettend op. • U werkt nauw samen met de externe logistieke dienstverleners. • Tevens benut U maximaal de opportuniteiten bij de klanten om de interne verkoop extra te stimuleren. • Voor uw klanten fungeert U als rechtstreeks aanspreekpunt en vertrouwenspersoon. • U denkt klantgericht en weet klachten op een vlotte manier op te lossen. Uw doel is onze klanten tevreden stellen. Profiel : • U bent tweetalig N / F en beheerst het Eng. • U beschikt over een hoger diploma (min Bachelor) en kan terugblikken op een “ relevante” ervaring in Customer Service bij voorkeur binnen de distributie/ FMCG, retail of logistiek / transport. • Ervaring in orderverwerking en facturatie is een pluspunt. • U weet van aanpakken en werkt resultaatgericht. • U bent een teamplayer en commercieel ingesteld. • U springt vlot om met MS office ( Word, Excel ) Ervaring met relevante Customer service pakketten zijn een pluspunt. Aanbod Wenst u deel uit te maken van een dynamisch team binnen een onderneming in expansie en bent u op zoek naar een echte uitdaging? Herkent u zich in bovenstaand profiel? Dan bent u de witte raaf naar wie wij op zoek zijn! Aarzel niet langer en stuur onmiddelijk uw CV naar [email protected]

  • Dossierbeheerder Employee Benefits verzekeringen (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Vanbreda Risk & Benefits

    Type: Vaste Job

    Onze afdeling Employee Benefits helpt onze klanten bij het opzetten van sociale zekerheidsplannen die het best aansluiten bij hun HR-beleid. Onze adviseurs ontwikkelen plannen op maat en werken mee aan een goede implementatie en communicatie. Je bent dé gesprekspartner en vertrouwenspersoon voor je toegewezen klantenportefeuille. Je helpt je klanten verder met vragen aangaande Employee Benefits verzekeringen (pensioen, overlijden, bonusplannen, werkonbekwaamheid, hospitalisatie,…) en werkt mee aan een op maat gemaakte oplossing. Je treedt op als adviseur en verlengde van de HR dienst van jouw klanten. Je verzorgt van A tot Z het administratief beheer van de verzekeringsdossiers. Je zorgt ervoor dat polissen op maat uitgewerkt, aangepast en opgevolgd worden. Je controleert nauwkeurig en kritisch de administratieve stukken en dossiers van je klanten. Je bouwt expertise op binnen het domein van Employee Benefits verzekeringen voor zowel zelfstandigen als loontrekkenden. Je ondersteunt de accountmanager door het voorbereiden van klantenbezoeken en opmaken van inventarissen.

  • Stellingbouwer restauratie (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ARTES WOUDENBERG

    Type: Vaste Job

    Als stellingbouwer sta je bij een vaste ploeg stellingbouwers in voor het monteren en demonteren van alle eigen stellingen in de restauratie en renovatiesector bij Artes Woudenberg. Het betreft hoofzakelijk Layher-systeemstelling, al kan bij detailconstructies een uitbouw in buizen en koppelingen de enige oplossing betekenen. Alles begint bij het organiseren en voorbereiden van de werven. De hoofdtaak bestaat uit het monteren en demonteren van eigen stellingen – maar ook onderschoringen en stuttingen zijn u niet vreemd. In overleg met de projektleider en de meestergast wordt de meest optimale inplanting van de stelling in overleg vastgelegd alsook de posities van de trappen en ladderbakken. Dagelijks sta je in voor een ordelijke werkplaats waar u de nodige veiligheidsmaatregelingen stipt na leeft. Je komt terecht in een multifunctioneel restauratieteam, waarbij vakmanschap voorop staat en u een echte teamspeler bent.

  • Verkoper op beurzen en/of in winkelcentra (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: HOOFTMAN CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Is gezondheid en sport voor jou belangrijk? Wil je graag werken met een vlot verkopend, kwalitatief product? Zijn een goede, positieve en eerlijke werksfeer met toffe, jonge (of jongdenkende) collega's voor jou belangrijk? Ben je niet bang om mensen aan te spreken, werk je graag op resultaat en word je daar graag correct en goed voor verloond? Dan is dit misschien wel dé opportuniteit die je zoekt. Wij doen heel veel beurzen (+/- 10 per maand) in Vlaanderen (en Nederland) en zoeken gemotiveerde, zelfstandige verkopers om onze producten te verkopen (in concreto de Vibromix van Münich Spring, krachtig sport- en gezondheidsgerelateerd toestel). Alle verkopers worden betaald op commissiebasis (mooie verdienste!) en alle kosten worden door ons gedragen. Dit kan voltijds of deeltijds gedaan worden, volgens onderlinge afspraken. Ben jij de gemotiveerde verkoper die wij zoeken? Neem dan snel contact met ons op.

  • Zelfstandig kinderpsycholoog (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Kinderen en jongeren begeleiden door kortdurende psychologische consultaties, vanuit een generalistische benadering. Daarnaast neemt de kinderpsycholoog ook intelligentie- en neuropsychologische testen af bij kinderen en jongeren. Doorverwijzen naar collega’s in de regio (zowel eerste- als tweedelijn, eventueel naar privétherapeuten) bij ernstige indicatie.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van J.M.T. CONSTRUCTIES in sociale netwerken
Look for responds of J.M.T. CONSTRUCTIES in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.M.T. CONSTRUCTIES. Laat een reactie achter voor J.M.T. CONSTRUCTIES. J.M.T. CONSTRUCTIES bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.M.T. CONSTRUCTIES. Leave a respond for J.M.T. CONSTRUCTIES. J.M.T. CONSTRUCTIES on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.M.T. CONSTRUCTIES op de google maps. Adres en contacten J.M.T. CONSTRUCTIES
Location of J.M.T. CONSTRUCTIES on the google maps. Address and contacts of J.M.T. CONSTRUCTIES

Andere gerelateerde bedrijven als come J.M.T. CONSTRUCTIES J.M.T. CONSTRUCTIES: Segers T & Zn NV | Jablonski J | FRANS UYTTERHOEVEN | Koninklijk Oost-Vlaams Apothekersgild | Sparrenhof

Other related companies as J.M.T. CONSTRUCTIES: Segers T & Zn NV | Jablonski J | FRANS UYTTERHOEVEN | Koninklijk Oost-Vlaams Apothekersgild | Sparrenhof

J.M.T. CONSTRUCTIES is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.M.T. CONSTRUCTIES, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07164428710. Het bedrijf J.M.T. CONSTRUCTIES bevindt zich op het adres: HENESTRAAT 40; 3870; HEERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 739,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 516,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Diverse bouwafwerking and reiniging. Producten gemaakt in J.M.T. CONSTRUCTIES zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.M.T. CONSTRUCTIES is Transportdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.M.T. CONSTRUCTIES is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.M.T. CONSTRUCTIES, openstaande posities, locatie van J.M.T. CONSTRUCTIES op de kaart.

J.M.T. CONSTRUCTIES is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.M.T. CONSTRUCTIES, company assigned to the tax number BE07164428710. The company J.M.T. CONSTRUCTIES is located at the address: HENESTRAAT 40; 3870; HEERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 739,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 516,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Diverse bouwafwerking and reiniging. Products created in J.M.T. CONSTRUCTIES were not found.
The main activity of J.M.T. CONSTRUCTIES is Transportation Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.M.T. CONSTRUCTIES is not available. You also can look at reviews of J.M.T. CONSTRUCTIES, open positions, location of J.M.T. CONSTRUCTIES on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.M.T. CONSTRUCTIES, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.M.T. CONSTRUCTIES, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.M.T. CONSTRUCTIES, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.M.T. CONSTRUCTIES, employees, financial statistics.