THOMAS AND BETTS EUROPEAN

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • THOMAS AND BETTS EUROPEAN
Private companiesFood and Kindred Products • THOMAS AND BETTS EUROPEAN

Contactgegevens THOMAS AND BETTS EUROPEAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data THOMAS AND BETTS EUROPEAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

THOMAS AND BETTS EUROPEAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERLOOSESTEENWEG 200; 1640; SINT-GENESIUS-RODE, België

Telefoon (phone): 23598200 (+32-23598200) 23598200 (+32-23598200)

Fax (fax): +32 (2) 662-52-17 +32 (2) 662-52-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) THOMAS AND BETTS EUROPEAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "THOMAS AND BETTS EUROPEAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "THOMAS AND BETTS EUROPEAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van THOMAS AND BETTS EUROPEAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen THOMAS AND BETTS EUROPEAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of THOMAS AND BETTS EUROPEAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees THOMAS AND BETTS EUROPEAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti THOMAS AND BETTS EUROPEAN
Products information THOMAS AND BETTS EUROPEAN

BTW identificatienummer (tax): BE07817016601
Ondernemingsnummer: 7945281982
Hoofdstad (capital): 670,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 252,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Produits: Composants Electroniques.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor THOMAS AND BETTS EUROPEAN
(Get full report from official database of BE for THOMAS AND BETTS EUROPEAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor THOMAS AND BETTS EUROPEAN
Addition kinds of activities for THOMAS AND BETTS EUROPEAN

26210808. Inpakpapier | Wrapping paper
26550201. Flessen, papiervezel: gemaakt van gekochte materialen | Bottles, paper fiber: made from purchased material
26720200. Plakpapier, etiketten of tapes: van aangekocht materiaal | Adhesive papers, labels, or tapes: from purchased material
27890303. Tijdschriften, bindend | Magazines, binding
32590300. Architectonische kleiproducten | Architectural clay products
33310101. Blister koper | Blister copper
35550101. Persen, enveloppen, afdrukken | Presses, envelope, printing
50850600. Industriële gereedschappen | Industrial tools

Werken bij THOMAS AND BETTS EUROPEAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in THOMAS AND BETTS EUROPEAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor THOMAS AND BETTS EUROPEAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for THOMAS AND BETTS EUROPEAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Broodbakker te Lanaken (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: ASAP GENK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gloednieuw filiaal van een bakkerij te Lanaken-Veldwezelt zijn we dringend op zoek naar een Bakker. Je werkt van 4u00 tot 12u00 dat voor een 5 of 6 dagen in de week. Afhangelijk van de drukte.

  • onderhoudstechnieker (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    herstellen van machines onderhouden van machines reinigen van toestellen

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Enthousiaste huishoudhulpen / poetshulpen dienstencheques - Regio Peer centrum / Wijchmaal (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Huishoudhulp dienstencheques Hansbeke-Merendree (HANSBEKE)

    Regio: HANSBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstverlening: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij personen thuis met dienstencheques. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • Student Tentenopbouw (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een stevige tentenbouwer. Hij/zij zal instaan voor de opbouw van tenten op verschillende locaties en evenementen.

  • Studenten die graag de handen uit de mouwen steken! (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: NAKAMA PRODUCTIONS BVBA

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een gevarieerde en uitdagende studentenjob? Radarwerk rekruteert en screent jobstudenten die als crew kunnen en willen werken op evenementen, festivals en filmsets over heel Vlaanderen. Het hele jaar door zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om onze werking te versterken. Onze Radars werken onder andere als horeca -, onderhouds-, begeleidings - of hospitalitypersoneel, afhankelijk van hun eigen interesses en ervaringen. Daarnaast bieden we ook realistische doorgroeimogelijkheden tot Teamcoach. Momenteel zoeken we specifiek studenten die interesse hebben in opbouw en afbraak van bijv. Installaties, podia, festivalbenodigdheden. Takenpakket (afhankelijk van de opdracht): - Laden en lossen - Materiaal installeren of verplaatsen - Werken met trussen - Opbouwen en afbreken van podia, standen, Wc’s - Hekken plaatsen - Kabels leggen - …

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Jobstudent (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • MONTEUR LAADKLEPPEN (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: VAN DIJCK

    Type: Vaste Job

    Monteren en inbedrijfstellen van laadkleppen.

  • Hulpkok (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: PAAL 26

    Type: Vaste Job

    Onze brasserie Paal 26 staat bekend als een trendy en gezellige eetgelegenheid. Voor de keuken van onze brasserie zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal instaan voor de mise-en-place, de bereiding van de koude keuken en het dresseren van de borden. Je wast en snijdt de groenten. Ook het op orde houden van de keuken behoort tot je takenpakket.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van THOMAS AND BETTS EUROPEAN in sociale netwerken
Look for responds of THOMAS AND BETTS EUROPEAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor THOMAS AND BETTS EUROPEAN. Laat een reactie achter voor THOMAS AND BETTS EUROPEAN. THOMAS AND BETTS EUROPEAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for THOMAS AND BETTS EUROPEAN. Leave a respond for THOMAS AND BETTS EUROPEAN. THOMAS AND BETTS EUROPEAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie THOMAS AND BETTS EUROPEAN op de google maps. Adres en contacten THOMAS AND BETTS EUROPEAN
Location of THOMAS AND BETTS EUROPEAN on the google maps. Address and contacts of THOMAS AND BETTS EUROPEAN

Andere gerelateerde bedrijven als come THOMAS AND BETTS EUROPEAN THOMAS AND BETTS EUROPEAN: HUBERT HUBRECHTS | d'Ouwe Kerk Zaal Tijl | DE SMET | Lithos B.V.B.A. | HANS-PETER Z?HNER

Other related companies as THOMAS AND BETTS EUROPEAN: HUBERT HUBRECHTS | d'Ouwe Kerk Zaal Tijl | DE SMET | Lithos B.V.B.A. | HANS-PETER Z?HNER

THOMAS AND BETTS EUROPEAN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is THOMAS AND BETTS EUROPEAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07817016601. Het bedrijf THOMAS AND BETTS EUROPEAN bevindt zich op het adres: WATERLOOSESTEENWEG 200; 1640; SINT-GENESIUS-RODE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 670,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 252,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Lijst met producten zijn Produits: Composants Electroniques..
De hoofdactiviteit van THOMAS AND BETTS EUROPEAN is Food and Kindred Products, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van THOMAS AND BETTS EUROPEAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van THOMAS AND BETTS EUROPEAN, openstaande posities, locatie van THOMAS AND BETTS EUROPEAN op de kaart.

THOMAS AND BETTS EUROPEAN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is THOMAS AND BETTS EUROPEAN, company assigned to the tax number BE07817016601. The company THOMAS AND BETTS EUROPEAN is located at the address: WATERLOOSESTEENWEG 200; 1640; SINT-GENESIUS-RODE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 670,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 252,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. List of products are Produits: Composants Electroniques..
The main activity of THOMAS AND BETTS EUROPEAN is Food and Kindred Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of THOMAS AND BETTS EUROPEAN is not available. You also can look at reviews of THOMAS AND BETTS EUROPEAN, open positions, location of THOMAS AND BETTS EUROPEAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over THOMAS AND BETTS EUROPEAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf THOMAS AND BETTS EUROPEAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about THOMAS AND BETTS EUROPEAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company THOMAS AND BETTS EUROPEAN, employees, financial statistics.