STONE AND FIRE

Contactgegevens STONE AND FIRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STONE AND FIRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STONE AND FIRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): NINOOFSESTEENWEG 867; 1703; DILBEEK, België

Telefoon (phone): 93678016 (+32-93678016) 93678016 (+32-93678016)

Fax (fax): +32 (50) 796-13-87 +32 (50) 796-13-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STONE AND FIRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STONE AND FIRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STONE AND FIRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STONE AND FIRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STONE AND FIRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STONE AND FIRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STONE AND FIRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STONE AND FIRE
Products information STONE AND FIRE

BTW identificatienummer (tax): BE07891174316
Ondernemingsnummer: 3763336181
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 277,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Feux Ouverts.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STONE AND FIRE
(Get full report from official database of BE for STONE AND FIRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STONE AND FIRE
Addition kinds of activities for STONE AND FIRE

951200. Land-, minerale- en wildlife conservation | Land, mineral, and wildlife conservation
07239900. Crop voorbereiding diensten voor de markt, nec | Crop preparation services for market, nec
20510102. Biscuits, gebakken; | Biscuits, baked; baking powder and raised
23950400. Pleating en tucking: voor de handel | Pleating and tucking: for the trade
32910603. Schuurpapier | Sandpaper
50310100. Bouwmaterialen, buitenkant | Building materials, exterior
51130201. Bekers, wegwerp plastic en papier | Cups, disposable plastic and paper
82210201. Service academie | Service academy
95120101. Vis en dierenbescherming bureau, overheid | Fish and wildlife conservation agency, government

Werken bij STONE AND FIRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STONE AND FIRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STONE AND FIRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STONE AND FIRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Communicatie en Events Technologiecampus Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: KU Leuven

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als Medewerker Communicatie en Events verzorg je de interne communicatie naar de studenten en het personeel en sta je in voor de externe communicatie en profilering van onze campus en onze opleidingen naar middelbaar onderwijs, bedrijfswereld, alumni en andere betrokkenen. Je werkt hierbij nauw samen met de facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken. Je werkt interne, operationele communicatieplannen uit om de interne en externe communicatie van KU Leuven Technologiecampus Gent vlot en doeltreffend te laten verlopen. Hiervoor is nauwe samenwerking met facultaire en centrale communicatieverantwoordelijken van KU Leuven noodzakelijk. Voor de interne en externe communicatie werk je eveneens samen met de hogeschool Odisee die ook actief is op de campus van Gent. Je staat in voor het inhoudelijk en vormelijk verzorgen van de interne en externe communicatie op de campus, onder andere door het onderhouden van de website en het intranet, optimaal benutten van sociale media, voorbereiden van promotiemateriaal en brochures, beheren van foto- en filmmateriaal, opmaken en verspreiden van nieuwsbrieven, initiëren en opmaken van publicaties etc. Daarnaast coördineer je events, zoals infodagen, jobbeurzen, wetenschapsdagen, studiedagen i.v.m. onderzoek etc. en werk je hiervoor nauw samen met de andere medewerkers op de campus Je onderhoudt contacten met de bedrijfswereld, secundaire scholen en alumni Je staat in voor de analyse en de opvolging van de resultaten van de geleverde inspanningen op vlak van communicatie, specifiek voor de campus Je voedt en onderhoudt CRM databanken met betrekking tot alumni, bedrijven, events Je bent lid van de werkgroep Communicatie, voorgezeten door de facultaire Domeincoördinator Communicatie en zorgt voor de implementatie van de genomen beslissingen op onze campus Je werkt mee aan de communicatie van de faculteit FIIW van de KU Leuven die 6 campussen omvat en neemt de verantwoordelijkheid over één specifiek domein m.b.t. communicatie. Bedrijfsprofiel: De KU Leuven Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen organiseert de opleidingen tot academische bachelor en master industriële wetenschappen (industrieel ingenieur) op zes campussen verspreid over Vlaanderen. Naast onderwijs verricht KU Leuven op de technologiecampus in Gent ook onderzoek en dienstverlening in een aantal domeinen.

  • CNC draaier / montage technieker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Cnc draaien, frezen, vakslijpen en rondslijpen: - Materiaal in de machines plaatsen en nameten van de afgewerkte onderdelen. -Machine aanpassen bij afwijkingen -Machine zelf programmeren en bedienen na opleiding Conventioneel draaien, frezen en slijpen: - Aan de hand van technische tekeningen bepaalde onderdelen aanmaken.

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Magazijnier/heftruckchauffeur te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Zaventem zijn wij dringed op zoek naar ervaren magazijniers die in het bezit zijn van een heftruck-en/of reachtruckattest of hierin enige ervaring hebben. Je zal voor een bedrijf werken die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditinioning.Je zal als allround magazijnier vrachtwagens laden en lossen, de zwaardere stukken vervoeren met de heftruck...

  • Chapper (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Tongeren (regio Hasselt) zijn we op zoek naar een ervaren chapper

  • Student - Bakkerij Merelbeke (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een gekende bakkerij regio Merelbeke, zoeken wij een enthousiaste student(e) die op zoek is naar een leuke weekendjob. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de bakkerij en de opkuis aan het einde van de dag. Je wordt ingeschakeld in het weekend, dit afwisselend op zaterdag en zondag. Je bent flexibel naar uren en vlot in omgang.

  • Teamleader Sales Africa / Mediterranean (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TVH PARTS HOLDING NV

    Type: Vaste Job

    Je geeft leiding aan, motiveert en coacht een 12-tal internal sales advisors in het behalen van hun sales objectieven. Je implementeert de sales strategie: je vertaalt de sales strategie naar operationele doelstellingen voor jouw team/regio en volgt deze nauwgezet op. De dagelijkse planning en organisatie van de activiteiten van de medewerkers van jouw team, neem jij voor jouw rekenning. Je hebt individuele coachings- en functioneringsgesprekken met jouw medewerkers en ondersteunt hun verdere groei en ontwikkeling. Je zorgt voor een correcte analyse van de verkoopsresultaten en komt met initiatieven ter verbetering van de resultaten. Jouw medewerkers vinden bij jou steun en advies bij het het oplossen van specifieke problemen (klachten van grote klanten, kwaliteit,…). Indien nodig ga je zelf de uitdaging aan. Klanten die langskomen krijgen van jou een warm onthaal en rondleiding. Voortdurend verbeteren is jouw motto: je denkt mee met de organisatie en neemt acties op vlak van het verbeteren van de processen en de dagelijkse werking van het team. Je houdt vinger aan de pols via media, actualiteit en volgt jouw markten nauw op.

  • Fietshersteller ('S GRAVENWEZEL)

    Regio: 'S GRAVENWEZEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen regio Schilde zoeken wij een gedreven fietshersteller! De fietsenzaak heeft zich gedurende jaren flink weten te verruimen qua mogelijkheden en breidt daarom zijn team uit. Ben je sportief, handig en rijdt je zelf met een mountainbike of koersfiets? Heb je geen probleem met zaterdagwerk? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! Je taken zijn: - Je monteert alle fietsen met oog voor detail - Je zorgt voor een ordelijk atelier - Je kan allerlei herstellingen zelf afwerken - Je sleutelt waar nodig aan koersfietsen of mountainbikes Ben jij de gepassioneerde fietsenhersteller die wij zoeken? Stuur dan je CV met motivatie door naar [email protected]

  • Quality engineer- experienced in manufacturing processes - Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: LGA Engineering

    Type: Vaste Job

    Onze klant maakt deel uit van een miljardenbedrijf. De vestiging in Gent is net zoals de holding, enorm succesvol. Zij zijn toe aan uitbreiding en verdere professionalisering en daarom dat zij op zoek gaan naar een quality engineer. Wat kan je verwachten van het takenpakket Je streeft kwaliteit na binnen de productie-omgeving en dit in nauw teamverband met jouw collega's die ook instaan voor het gehele kwaliteitsproces Je werkt voornamelijk samen met drie verschillende teams, productie, R&D en het labo Verbetertrajecten zullen door jou opgesteld worden adhv analysetechnieken Problem-solving, procesoptimalisatie en kwaliteit zijn zaken die je niet uit het oog verliest Je verleent ook technische support aan klanten en je doet dit ook sporadisch adhv clientvisits

  • Freelance projectverpleegkundige (A) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je continuïteit in jouw opdrachten als freelance verpleegkundige en wil jouw ervaring in de brede en boeiende gezondheidszorg verder uitbreiden? Kom dan werken bij Talent in Motion en word freelance projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid om opdracht na opdracht te kunnen doen. Je wordt als freelance verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg , en dit zowel voltijds (100%) als deeltijds (4/5de ). Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren en specialiteit (spoed, OK, …) word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

  • Project Engineer (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672951-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als projectingenieur voor de opvolging en coördinatie van uiteenlopende projecten bij diverse bedrijven uit verschillende sectoren? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een all-round technisch Project Engineer en een Project Engineer Bouw. Als Project Engineer voer je uiteenlopende technische projecten uit zoals installatie van nieuwe apparaten, uitbreiding van productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: de detailuitwerking van de projecten de opvolging en coördinatie van de projecten realisatie ervan binnen de planning en het budget opstellen van lastenboeken het voeren van technische bespreking met leveranciers en constructeurs de opvolging van de leveranciers en contractors ingebruikname van de apparatuur met de overdracht aan de gebruiker en de plaatselijke technische dienst het deelnemen aan de procesveiligheidsstudies (HAZOP studies) je werkt hiervoor frequent samen met een brede groep mensen uit de Productieafdelingen, Technische dienst, Veiligheidsdienst en Kwaliteitsdienst De Project Engineer Bouw zal in eerste instantie worden ingezet op een project in Doel voor de ontwikkeling en bouw van een volledig nieuw complex van een havenoverslagbedrijf. Dit gaat om de bouw van een nieuw kantorencomplex met allernieuwste technologieën, wegennetwerk rondom, uitbreiding haven, aanpassen kaaien, … Deze Project Engineer zal mee instaan voor de coördinatie van alle werkzaamheden ter ondersteuning van de verantwoordelijke civiele werken. Dit project zal zowat 5 jaar duren, nadien kan deze Project Engineer op andere projecten ingezet worden.

Zoek naar antwoorden van STONE AND FIRE in sociale netwerken
Look for responds of STONE AND FIRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STONE AND FIRE. Laat een reactie achter voor STONE AND FIRE. STONE AND FIRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STONE AND FIRE. Leave a respond for STONE AND FIRE. STONE AND FIRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STONE AND FIRE op de google maps. Adres en contacten STONE AND FIRE
Location of STONE AND FIRE on the google maps. Address and contacts of STONE AND FIRE

Andere gerelateerde bedrijven als come STONE AND FIRE STONE AND FIRE: De Pauw Roger BVBA | PEKING | MIKADO | Jost F SA | FRITUUR DE LINDEN

Other related companies as STONE AND FIRE: De Pauw Roger BVBA | PEKING | MIKADO | Jost F SA | FRITUUR DE LINDEN

STONE AND FIRE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STONE AND FIRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07891174316. Het bedrijf STONE AND FIRE bevindt zich op het adres: NINOOFSESTEENWEG 867; 1703; DILBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 277,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Lijst met producten zijn Produits: Feux Ouverts..
De hoofdactiviteit van STONE AND FIRE is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STONE AND FIRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STONE AND FIRE, openstaande posities, locatie van STONE AND FIRE op de kaart.

STONE AND FIRE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is STONE AND FIRE, company assigned to the tax number BE07891174316. The company STONE AND FIRE is located at the address: NINOOFSESTEENWEG 867; 1703; DILBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 277,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. List of products are Produits: Feux Ouverts..
The main activity of STONE AND FIRE is Petroleum Refining and Related Industries, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STONE AND FIRE is not available. You also can look at reviews of STONE AND FIRE, open positions, location of STONE AND FIRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STONE AND FIRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STONE AND FIRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STONE AND FIRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STONE AND FIRE, employees, financial statistics.