FAIR & NATURAL

Contactgegevens FAIR & NATURAL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FAIR & NATURAL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FAIR & NATURAL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HUYSMANSLAAN 41B2C; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32163917 32163917

Fax (fax): +32 (16) 969-52-32 +32 (16) 969-52-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FAIR & NATURAL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FAIR & NATURAL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FAIR & NATURAL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FAIR & NATURAL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FAIR & NATURAL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FAIR & NATURAL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FAIR & NATURAL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FAIR & NATURAL
Products information FAIR & NATURAL

BTW identificatienummer (tax): BE09971160888
Ondernemingsnummer: 2834167480
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 889,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits: Perruques & Postiches.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FAIR & NATURAL
(Get full report from official database of BE for FAIR & NATURAL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FAIR & NATURAL
Addition kinds of activities for FAIR & NATURAL

509401. Edelstenen en metalen | Precious stones and metals
20510207. Knishes, behalve bevroren | Knishes, except frozen
23849902. Kledingjurken, mannen en vrouwen: van aangekochte materialen | Dressing gowns, men's and women's: from purchased materials
45819902. Luchthaven controle toren operatie, behalve de overheid | Airport control tower operation, except government
70410200. Rooming huizen | Rooming houses
73890404. Doek snijden, bout of kronkelen | Cloth cutting, bolting, or winding

Werken bij FAIR & NATURAL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FAIR & NATURAL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FAIR & NATURAL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FAIR & NATURAL. Looking for open vacancies in other companies

  • Teamleader Schoonmaak (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je poetst samen met je team. Je stuurt een team van 4 personen aan: werkverdeling en vakantieplanning opstellen, afwezigheden opvangen, enz.... Je ziet toe op het onderhoud en de netheid van de gebouwen. Jouw takenpakket bestaat verder uit licht administratief werk, het klaarzetten van vergaderzalen en lunches.

  • Logistiek medewerker (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal de documenten opstellen die nodig zijn voor de laaddocumenten aan de chauffeur. Zorgt voor administratieve ondersteuning en volgt de procedures en richtlijnen. Je staat administratief maar ook operationeel in contact met de chauffeurs. Het administratief uitvoerend alles vlot laten verlopen is jouw hoofdtaak

  • Productie Operator 2-ploegen of vaste nacht (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: ASAP BREE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant, gevestigd te Hamont, is één van de belangrijkste Europese kaarsenproducenten en is internationaal actief in verschillende marktsegmenten, zoals consumermarkt, horeca en religieuze markten. Voor verdere uitbreiding zoeken wij voor hen naar gemotiveerde productie operatoren en dit voor zowel 2 wisselende ploegen (6-14u en 14-22u) als voor de vaste nacht (22-6u). Als productie operator zorg je voor het instellen en ombouwen van de productiemachines. Je voert ook kleine onderhoudswerken uit.

  • Stikker/Stoffeerder te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Stikker/stoffeerder te Boom ben je dagelijks bezig met het produceren van meubels en zien jouw dagelijkse taken er als volgt uit: Je stoffeert stoelen aan de hand van een stoffeermachine. Je knipt de stoffen met de nodige mallen en patronen. Je stikt en lijmt de stoffen op een zorgvuldige manier. Je levert nauwkeurig en kwalitatief werk. Je rolt de stoffen uit en je tekent de juiste maten af.

  • HVAC / SANITAIR TECHNIEKER (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het onderhoud installaties en afstellen van technische klimaat- en koelsystemen: warmtepompen airconditioning koelen vrieskasten... Je voornaamste taken: Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van koelinstallatie. Installeren en aansluiten van enkel fasige en driefasige motoren en hun startunit. Mechanische en elektrische onderhoud van elektrische machines en hun sturingen. Monteren van leidingen en componenten. Installeren en onderhoud van meet- en regelelementen (thermo- pressostaten... Koperen leidingen bewerken: braseren plooien en flare trekken. Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam. Je plaatst de onderdelen en componenten zoals draadkanalen stroomrails klemmen en elektronische componenten. Je brengt de bedrading en labeling aan. Je test de kast en werkt ze af.

  • Monteur (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Comines

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je monteert mechanische onderdelen en machines ter voorbereiding van de testfase; Dit kan zowel in ons eigen atelier als op locatie bij klant. Naargelang je eigen kennis en voorkeur kan de jobinhoud uitgebreid worden met tekenwerk, programmeren, offertes opmaken,… Dit allen in kader van de sterke groei van het bedrijf!

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Aalst & Vlaamse Ardennen (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • POETSHULP Regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • DevOps Engineer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    We zoeken een ervaren DevOps Engineer met een voorliefde voor automatisering en testing. Je weet dat de lijn tussen development en operations dun is, en maakt deze graag nog wat dunner. Je kan uiteraard vlot overweg met Java, C#, of PHP, en hebt liefst voeling met meer dan één taal. Daarnaast speel je graag met Docker, heb je ervaring met AWS of een gelijkaardige cloud provider en is Linux voor jou een tweede thuis. Bij Foreach ondersteun je al onze developers om custom Java en .NET applicaties uit te rollen, te testen en te onderhouden. Hierbij zet je in op voortdurend stroomlijnen en automatiseren waar mogelijk. Je monitort applicaties end-to-end en zorgt voor een betrouwbaarheid die geen gelijke kent.

  • Technieker - Elektr (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Je bent een technieker op zoek naar een uitdagende job te Roeselare waar je kan meehelpen aan verbeteringen van een geautomatiseerd machinepark? Dan hebben wij de job voor jou! Als technieker sta je samen met je collega in voor het organiseren van het preventief en curatief onderhoud en zet je je schouders onder verschillende verbeterprojecten binnen een zeer sterk geautomatiseerde verpakkingsafdeling. Je ondersteunt je collega-techniekers en assisteert in het opzoeken van fouten, het stellen van diagnoses en het snel en duurzaam oplossen van het probleem. Bij complexe technische storingen spring je bij met jouw kennis en ervaring. Daarnaast fungeer je als technisch aanspreekpunt voor de externe techniekers, je volgt hun werkzaamheden op en overlegt met alle interne betrokkenen. Je houdt van uitdaging en neemt graag mee de verantwoordelijkheid in projecten (aanpassing, verdere automatisering, nieuwe verpakkingslijnen, ...). Aan de hand van verbetervoorstellen en het opzetten van bijhorende acties, slaag je erin om storingen te beperken in de toekomst en te werken aan continue optimalisatie. Je rapporteert aan de coördinator van de technische dienst.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

Zoek naar antwoorden van FAIR & NATURAL in sociale netwerken
Look for responds of FAIR & NATURAL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FAIR & NATURAL. Laat een reactie achter voor FAIR & NATURAL. FAIR & NATURAL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FAIR & NATURAL. Leave a respond for FAIR & NATURAL. FAIR & NATURAL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FAIR & NATURAL op de google maps. Adres en contacten FAIR & NATURAL
Location of FAIR & NATURAL on the google maps. Address and contacts of FAIR & NATURAL

Andere gerelateerde bedrijven als come FAIR & NATURAL FAIR & NATURAL: Di Palma SPRLU | Dublet-Van Bever DVB SPRL | SMETS HENRI | Shoetiek Jacqueline | CARROSSERIE LUMARVEL

Other related companies as FAIR & NATURAL: Di Palma SPRLU | Dublet-Van Bever DVB SPRL | SMETS HENRI | Shoetiek Jacqueline | CARROSSERIE LUMARVEL

FAIR & NATURAL is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FAIR & NATURAL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09971160888. Het bedrijf FAIR & NATURAL bevindt zich op het adres: HUYSMANSLAAN 41B2C; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 889,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Lijst met producten zijn Produits: Perruques & Postiches..
De hoofdactiviteit van FAIR & NATURAL is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FAIR & NATURAL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FAIR & NATURAL, openstaande posities, locatie van FAIR & NATURAL op de kaart.

FAIR & NATURAL is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is FAIR & NATURAL, company assigned to the tax number BE09971160888. The company FAIR & NATURAL is located at the address: HUYSMANSLAAN 41B2C; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 889,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. List of products are Produits: Perruques & Postiches..
The main activity of FAIR & NATURAL is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FAIR & NATURAL is not available. You also can look at reviews of FAIR & NATURAL, open positions, location of FAIR & NATURAL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FAIR & NATURAL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FAIR & NATURAL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FAIR & NATURAL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FAIR & NATURAL, employees, financial statistics.