ANDRUETAN GEORGES ET FILS

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • ANDRUETAN GEORGES ET FILS
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • ANDRUETAN GEORGES ET FILS

Contactgegevens ANDRUETAN GEORGES ET FILS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRUETAN GEORGES ET FILS: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRUETAN GEORGES ET FILS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU CALVAIRE 9; 6470; SIVRY-RANCE, België

Telefoon (phone): 60411098 (+32-60411098) 60411098 (+32-60411098)

Fax (fax): +32 (56) 626-96-87 +32 (56) 626-96-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRUETAN GEORGES ET FILS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRUETAN GEORGES ET FILS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRUETAN GEORGES ET FILS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRUETAN GEORGES ET FILS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRUETAN GEORGES ET FILS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRUETAN GEORGES ET FILS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRUETAN GEORGES ET FILS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRUETAN GEORGES ET FILS
Products information ANDRUETAN GEORGES ET FILS

BTW identificatienummer (tax): BE03619140625
Ondernemingsnummer: 2741058349
Hoofdstad (capital): 938,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 634,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Produits: Feux Ouverts.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRUETAN GEORGES ET FILS
(Get full report from official database of BE for ANDRUETAN GEORGES ET FILS)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRUETAN GEORGES ET FILS
Addition kinds of activities for ANDRUETAN GEORGES ET FILS

35899903. Vuilnisverwerkers en compactors, commercieel | Garbage disposers and compactors, commercial
36259916. reostaten | Rheostats
38250232. Standaarden en kalibratieapparatuur voor elektrische meting | Standards and calibration equipment for electrical measuring
50460304. Food warming apparatuur | Food warming equipment
51130200. Wegwerpplaten, kopjes, servetten en eetgerei | Disposable plates, cups, napkins, and eating utensils
51599900. Farm-product grondstoffen, nec, nec | Farm-product raw materials, nec, nec
83610300. Woonzorg voor gehandicapten | Residential care for the handicapped
86610105. Boeddhistische tempel | Buddhist temple
89990401. Muziek regelen en componeren | Music arranging and composing
96419903. Commodity exchange authority | Commodity exchange authority

Werken bij ANDRUETAN GEORGES ET FILS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRUETAN GEORGES ET FILS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRUETAN GEORGES ET FILS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRUETAN GEORGES ET FILS. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier reachtruck (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een doe-het-zelf zaak regio Halle zijn we op zoek naar een magazijnier die in het bezit is van een reachtruck-attest. Het gaat hierbij om een lange termijnsopdracht met optie vast. Je takenpakket bestaat uit: het laden en lossen van materiaal met reachtruck elektronisch ontvangen van goederen info verlenen aan klanten waar nodig magazijn proper houden

  • Animator Sint/Piet Flex-job m/v (KORBEEK-LO)

    Regio: KORBEEK-LO

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Sinterklaas of Hulppiet ben je de hele dag entertainer in je lokale Fun. Je ontvangt bezoekertjes en luistert naar hun speelgoedwensen. Je bent vriendelijk en hartelijk tegen de mama's en de papa's. Als Hulppiet ben je de sfeermaker van dienst en kan er zeker al eens een knipoog vanaf.

  • Monteur met kennis Hydraulica (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Veurne zijn wij op zoek naar een monteur met goede kennis hydraulica (m/v) Je staat in voor het monteren en aansluiten van hydraulische, elektrische, pneumatische,.. componenten 

  • Rioolinspecteur (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf, actief binnen de bouwsector, zijn wij op zoek naar een industrïele rioolreiniger. Steek jij graag de handen uit de mouwen en heb jij geen schrik van kleine ruimtes? Solliciteer dan nu! Als medewerker industriële rioolreiniging voer je ontstoppings-, ruim- en reinigingswerken uit van industriële rioleringen, leidingen, putten, tanks, enz. Je takenpakket bestaat o.a. uit het onderhouden het zeer grondig reinigen met speciale (ultra) hoge druk reinigingstechnieken het ruimen van vuil ter voorbereiding en ondersteuning van camera-inspectie en/of frees- en renovatiewerken het uitvoeren van inspecties van rioleringsstelsels met gerobotiseerde camera's het opvolgen, verslagen en rapporteren van camerabeelden Je voert deze werkzaamheden zelfstandig uit of samen met collega's op o.a. openbare wegen, parkings en in fabrieken.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Mechelen M/V (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Student inbound regio Gent (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een heel tof bedrijf aan Gent-Dampoort zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde studenten voor de inbound. Je helpt bestaande klanten met vragen over telefonie e.d., je helpt een beetje met de facturatie en probeer de klant tevreden te houden.

  • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Mechelen! (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

  • Stage Recruitment Consultant (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1672891-inline.html?cid=Partner_VDAB Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Wij geloven in ‘growth through the growth of our people’. Ons business model is dan ook volledig opgebouwd rond deze gedachte. Je kan onze organisatie het best beschrijven als een Career Hub die functioneert als een vlakke netwerkorganisatie waarbij kennisdeling en gezamenlijke creativiteit centraal staat en groei versneld wordt.   Als stagair(e) recruitment consultant ben je samen met je team verantwoordelijk voor de interne (Trifinance) en externe (klanten) recruitment opdrachten: Je hebt contact met onze klanten, zoekt pro-actief naar kandidaten, screent hun competenties tijdens interviews en maakt een verslag op over deze kandidaten; Je bent verantwoordelijk voor de A-Z opvolging van onze kandidaten en sollicitaties; Je bouwt een netwerk op van finance professionals en wordt hun trusted partner in hun zoektocht naar nieuwe uitdagingen; Als een business partner onderhoud je contacten met onze klanten; Je wordt betrokken bij de verdere ontwikkeling van onze intake initiatieven: communicatie, interne projecten, events, etc. Ben je sterk in communicatie? Ben je gepassioneerd door het maken van de juiste match tussen kandidaat en klant? Ben je klantgericht en geïnteresseerd in het ontmoeten van mensen? Ben je resultaatgericht, pro-actief en weet je van aanpakken? Heb je zin om een ambitieus en gepassioneerd team te versterken?

  • Storingstechnieker vaste nacht (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Absolute@work

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant zijn we op zoek naar een storingstechnieker Je bent in staat elektrische storingen op te lossen van allerlei productiemachines. Je hebt een kennis om PLC uit te lezen en fouten op te sporen. Daarnaast heb je basis mechanische kennis.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Verpleegkundige in thuisverpleging full time - afdeling Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WIT-GELE KRUIS TIENEN

    Type: Vaste Job

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). Je krijgt ook de mogelijkheid om mee te werken aan specifieke projecten of werkgroepen binnen de afdeling in het kader van onze zelfsturende ‘We Care Teams’. De afdeling Tienen bestaat uit Tienen, Boutersem, Hoegaarden en Landen.

  • commerci(e)le afgevaardigd(en) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    -*******ref 748826 Un consultant actif dans le secteur financier, Willemot, recherche un ou plusieurs délégué commercial (aux) indépendant . Fonction Au sein d'une équipe de professionnels dans le Secteur Financier. Vous êtes responsable du maintien et du développement de votre portefeuille clients. Vous êtes responsable de la réalisation de vos objectifs personnels.

Zoek naar antwoorden van ANDRUETAN GEORGES ET FILS in sociale netwerken
Look for responds of ANDRUETAN GEORGES ET FILS in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRUETAN GEORGES ET FILS. Laat een reactie achter voor ANDRUETAN GEORGES ET FILS. ANDRUETAN GEORGES ET FILS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRUETAN GEORGES ET FILS. Leave a respond for ANDRUETAN GEORGES ET FILS. ANDRUETAN GEORGES ET FILS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRUETAN GEORGES ET FILS op de google maps. Adres en contacten ANDRUETAN GEORGES ET FILS
Location of ANDRUETAN GEORGES ET FILS on the google maps. Address and contacts of ANDRUETAN GEORGES ET FILS

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRUETAN GEORGES ET FILS ANDRUETAN GEORGES ET FILS: Taps & Baths | P C Inform ASBL | Ruche Fleurie (La) | P. EMONTSPOOL | FOYER CULTUREL

Other related companies as ANDRUETAN GEORGES ET FILS: Taps & Baths | P C Inform ASBL | Ruche Fleurie (La) | P. EMONTSPOOL | FOYER CULTUREL

ANDRUETAN GEORGES ET FILS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRUETAN GEORGES ET FILS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03619140625. Het bedrijf ANDRUETAN GEORGES ET FILS bevindt zich op het adres: RUE DU CALVAIRE 9; 6470; SIVRY-RANCE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 938,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 634,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Lijst met producten zijn Produits: Feux Ouverts..
De hoofdactiviteit van ANDRUETAN GEORGES ET FILS is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRUETAN GEORGES ET FILS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRUETAN GEORGES ET FILS, openstaande posities, locatie van ANDRUETAN GEORGES ET FILS op de kaart.

ANDRUETAN GEORGES ET FILS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRUETAN GEORGES ET FILS, company assigned to the tax number BE03619140625. The company ANDRUETAN GEORGES ET FILS is located at the address: RUE DU CALVAIRE 9; 6470; SIVRY-RANCE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 938,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 634,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. List of products are Produits: Feux Ouverts..
The main activity of ANDRUETAN GEORGES ET FILS is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRUETAN GEORGES ET FILS is not available. You also can look at reviews of ANDRUETAN GEORGES ET FILS, open positions, location of ANDRUETAN GEORGES ET FILS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRUETAN GEORGES ET FILS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRUETAN GEORGES ET FILS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRUETAN GEORGES ET FILS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRUETAN GEORGES ET FILS, employees, financial statistics.