4 K_KEMPENAERS

Contactgegevens 4 K_KEMPENAERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data 4 K_KEMPENAERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

4 K_KEMPENAERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CANTECROYLAAN 8; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34496228 (+32-34496228) 34496228 (+32-34496228)

Fax (fax): +32 (82) 504-84-53 +32 (82) 504-84-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) 4 K_KEMPENAERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "4 K_KEMPENAERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "4 K_KEMPENAERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van 4 K_KEMPENAERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen 4 K_KEMPENAERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of 4 K_KEMPENAERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees 4 K_KEMPENAERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti 4 K_KEMPENAERS
Products information 4 K_KEMPENAERS

BTW identificatienummer (tax): BE08893951416
Ondernemingsnummer: 6114135742
Hoofdstad (capital): 545,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 574,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Produits: Composants Electroniques.

Product categorie (product category): Magasins sp茅cialis茅s

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor 4 K_KEMPENAERS
(Get full report from official database of BE for 4 K_KEMPENAERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor 4 K_KEMPENAERS
Addition kinds of activities for 4 K_KEMPENAERS

326102. Loodgieterswerk, glanzend china | Plumbing fixtures, vitreous china
448200. Ferries | Ferries
26110101. Kraft (sulfate) pulp | Kraft (sulfate) pulp
27410501. Zakelijke dienst nieuwsbrieven: uitgeverij en drukwerk | Business service newsletters: publishing and printing
34449903. Koeltorens, plaatmetaal | Cooling towers, sheet metal
37249913. Raketmotoren, vliegtuigen | Rocket motors, aircraft
38420417. Technische hulp voor gehandicapten | Technical aids for the handicapped
49710000. Irrigatie systemen | Irrigation systems
59329904. Pandjeshuis | Pawnshop
79991126. Fotografie instructie | Photography instruction

Werken bij 4 K_KEMPENAERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in 4 K_KEMPENAERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor 4 K_KEMPENAERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for 4 K_KEMPENAERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektromechanieker (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar gemotiveerde medewerkers met een aantal jaar ervaring als elektromechanieker. Je zal als elektromechanieker werken op locatie. We bieden steeds projecten die passen bij jouw kennis,ervaring en verwachtingen. Je zal terechtkomen in een hecht team van HR coordinatoren, account managers, techniekers , safety managers , .. Zij zullen klaart staan om jou in alles te ondersteunen en zullen jouw basis vormen. Kan je je vinden in volgende slogan : " Alles voor en door techniekers". Neem dan snel contact op met ons. We kijken uit naar jouw reactie. Als elektromechanieker waak je over de kwaliteit van het machinepark en voer je preventief onderhoud uit. daarnaast spoor je storingen op en verhelp je zowel mechanische als elektrische storingen aan technische installaties en onderdelen.

  • Elektricien (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Halen zijn we op zoek naar een elektricien voor een onmiddellijke opstart. In deze job neem je het volgende takenpakket voor jouw rekening: je vertrekt iedere ochtend vanuit het bedrijf te Halen naar verschillende werven; je staat in voor de montage van de apparatuur voor camera- en branddetectie op verschillende werven; deze werven bestaan voornamelijk uit spoorwegen luchthavens en de metro; je voert allerlei bekabelingswerken uit; je staat in voor glasvezelwerken; je werkt aan algemene beveiliging (zoals camerabewaking en toegangscontrole); je voert zelfstandig werken uit alsook in ploeg; je helpt andere collega's waar nodig; soms werk je tijdens de weekends; je bent bereid soms ook 's nachts te werken; je bent bereid om op termijn door te groeien tot ploegbaas; je bent bereid om op termijn specialist te worden in bepaalde toepassingen; je waakt over het correct gebruik en het onderhoud van de machines en het materieel dat je ter beschikking krijgt; je past alle veiligheidsregels correct toe.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oordegem/Massemen/Westrem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Jobstudenten - mecanicien vrachtwagens - zaterdag - regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Studentenjob

    - Zelfstandig of met begeleiding uitvoeren van diverse herstellingen van vrachtwagens en of camionetten (motoren, versnellingsbakken...) - Klein en groot onderhoud uitvoeren - Onderhoud van de werkplaats

  • Jobstudent m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Studentenjob

    Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

  • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

  • LESGEVER ZWEMMEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OLUMPIA

    Type: Studentenjob

    De vzw Olumpia (www.olumpia.be) zoekt kandida(a)t(en) lesgevers voor haar zwem(conditie)school voor een deeltijdse medewerking (A.O., studentenjob, verenigingswerker, vrijwilligerswerk met vergoeding). De trainingen/lessen gaan door in het Stedelijk Zwembad Magdalena te Kortrijk tijdens de schoolweken (geen activiteiten tijdens de schoolvakanties).

  • medewerker Frituur DE DIKKE BOULET te Meerbeke, Ninove (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: ILBACO

    Type: Studentenjob

    Bent u op zoek naar een leuke deeltijdse job in de week of in het weekend van tot 17u tot ??? Zoek je een flexi-job (voor wie minstens 4/5 werkt) of ben je student? Ben je gemotiveerd en klantvriendelijk? Lees dan snel verder! Taken • Bestelling opnemen • Vlees klaarleggen • Kassa • Eetzaal, keuken en materiaal reinigen en onderhouden • Afwassen • Burgers bereiden • Vlees bakken en inpakken van de bestelling • De toonbank aanvullen • Frieten halen en voorbakken • Bijspringen waar nodig Persoonsgebonden competenties • Plannen (= ordenen) • Creatief denken (Inventiviteit) • Regels en afspraken nakomen • Contactvaardig zijn • Resultaatgerichtheid • Zin voor nauwkeurigheid hebben • Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) • Commercieel zijn • Omgaan met stress • Klantgerichtheid • Zelfstandig werken • Samenwerken als hecht team • Leervermogen hebben

  • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: t-interim Mortsel

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

  • PRAKTIJKTRAINERS ONDERHOUD TUINMACHINES (WEST- EN OOST-VLAANDEREN) ZELFSTANDIGE BASIS (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: PCLT

    Type: Zelfstandige activiteit

    PROVINCIE WEST- EN OOST-VLAANDEREN Voor onze drukke winterperiode zoekt het PCLT extra praktijktrainers. U geeft praktijkopleiding basisonderhoud tuinmachines (haagschaar, kettingzaag, bosmaaier, ....), defecten analyseren en verhelpen. U wordt aangestuurd door een ervaren opleidingscoördinator. Bij succes jaarlijks herhaalbaar.

Zoek naar antwoorden van 4 K_KEMPENAERS in sociale netwerken
Look for responds of 4 K_KEMPENAERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor 4 K_KEMPENAERS. Laat een reactie achter voor 4 K_KEMPENAERS. 4 K_KEMPENAERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for 4 K_KEMPENAERS. Leave a respond for 4 K_KEMPENAERS. 4 K_KEMPENAERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie 4 K_KEMPENAERS op de google maps. Adres en contacten 4 K_KEMPENAERS
Location of 4 K_KEMPENAERS on the google maps. Address and contacts of 4 K_KEMPENAERS

Andere gerelateerde bedrijven als come 4 K_KEMPENAERS 4 K_KEMPENAERS: GODELIEVE BENOOT | COIFFURE DIVA | COIFFURE MARIE-ROSE | WEVERS S. | DEGRANDE

Other related companies as 4 K_KEMPENAERS: GODELIEVE BENOOT | COIFFURE DIVA | COIFFURE MARIE-ROSE | WEVERS S. | DEGRANDE

4 K_KEMPENAERS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is 4 K_KEMPENAERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08893951416. Het bedrijf 4 K_KEMPENAERS bevindt zich op het adres: CANTECROYLAAN 8; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 545,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 574,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Magasins sp茅cialis茅s. Lijst met producten zijn Produits: Composants Electroniques..
De hoofdactiviteit van 4 K_KEMPENAERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van 4 K_KEMPENAERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van 4 K_KEMPENAERS, openstaande posities, locatie van 4 K_KEMPENAERS op de kaart.

4 K_KEMPENAERS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is 4 K_KEMPENAERS, company assigned to the tax number BE08893951416. The company 4 K_KEMPENAERS is located at the address: CANTECROYLAAN 8; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 545,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 574,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Magasins sp茅cialis茅s. List of products are Produits: Composants Electroniques..
The main activity of 4 K_KEMPENAERS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of 4 K_KEMPENAERS is not available. You also can look at reviews of 4 K_KEMPENAERS, open positions, location of 4 K_KEMPENAERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over 4 K_KEMPENAERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf 4 K_KEMPENAERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about 4 K_KEMPENAERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company 4 K_KEMPENAERS, employees, financial statistics.