GREET VANHOVE

Contactgegevens GREET VANHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREET VANHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREET VANHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STATIELEI 23; 2140; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32710988 32710988

Fax (fax): +32 (53) 771-41-13 +32 (53) 771-41-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREET VANHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREET VANHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREET VANHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREET VANHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREET VANHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREET VANHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREET VANHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREET VANHOVE
Products information GREET VANHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE05335754394
Ondernemingsnummer: 1603424072
Hoofdstad (capital): 272,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

R茅parations: V锚tements.. Services: Tailleurs.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. V锚tements sur mesure Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREET VANHOVE
(Get full report from official database of BE for GREET VANHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREET VANHOVE
Addition kinds of activities for GREET VANHOVE

3914. Zilverwerk en geplateerde waren | Silverware and plated ware
359299. Carburatoren, zuigers, ringen, kleppen, nec | Carburetors, pistons, rings, valves, nec
481200. Radiotelefoon communicatie | Radiotelephone communication
16110204. Weg- en straatbedekking aannemer | Highway and street paving contractor
22530503. Body kousen, breien | Body stockings, knit
39999948. Verwarmingskussens, niet-elektrisch | Heating pads, nonelectric
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij GREET VANHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREET VANHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREET VANHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREET VANHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwasser voor 23/10 (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als afwasser ben je verantwoordelijk voor het afwassen van de borden en machines in de keuken. Daarnaast kan je ook de verschillende afwasmachines gebruiken. Je helpt ook mee in het algemeen onderhoud in de keuken. Je werkt van 11u - 15u30

  • Tijdelijke inpakker (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, de absolute specialist in pralines en truffels, zoeken wij gemotiveerde productiemedewerkers om te helpen bij de productie of inpak van pralines en truffels. Je takenpakket kan onder meer bestaan uit: - afpak: aan het einde van de lijn vellen afgewerkte pralines afnemen van de band, vellen stapelen, pralines in dozen of bakken stapelen - inpakken van pralines en truffels - actieve deelname aan kwaliteitscontrole: gewichtscontrole, visuele controle, uithalen van pralines die niet voldoen, ... - bewaren van orde en netheid

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp regio Opwijk/Buggenhout/Merchtem (OPWIJK)

    Regio: OPWIJK

    Bedrijf: TRIXXO HOME OPWIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een nieuwe gemotiveerde werknemer/werkneemster met een passie voor huishoudelijke taken. Je zal vooral schoonmaken, maar af en toe ook strijken, maaltijden voorbereiden en kleine naaiwerken doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meise – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEISE)

    Regio: MEISE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Beveren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Haaltert (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Poetsen/schoonmaken/onderhoud bij klanten thuis. Aangevuld met koken, wassen, strijken en verstelwerk.  

  • INPAKKER EINDEJAARSGESCHENKEN JOBSTUDENT - ZWEVEZELE - 05/11-09/11 (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in Zwevezele zijn we op zoek naar 2 jobstudenten om eindejaarsschenken in te pakken!

  • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Begeleiden van een kermisattractie.

  • Contract Manager HVAC - Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: VINCI Facilities

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor het beheer van een aantal klanten met een service of onderhoudscontract. Deze verantwoordelijkheid behelst de kwaliteit, het inzetten van de juiste ressources, de relatie, de organisatie en de financiële parameters van zijn portfolio. TAKEN Ondersteunt de Business Unit Manager bij het opstellen van het jaarlijks strategisch plan. Implementeert het HSEQ beleid op de werkvloer : gebruik DIF, incidentmeldingen, melden van onveilige situaties, opstellen en toepassen HSEQ-plan, audits, respect en controle van veiligheidsinstructies op de werkplek. Hij is verantwoordelijk voor de financiële resultaten van zijn portfolio. Hij volgt zijn omzet en Gross Margin op en zorgt voor de nodige groei. Hij bereidt de contractreviews voor en stelt oplossingen voor in geval van problemen. Hij zoekt steeds naar mogelijkheden om voortdurend te verbeteren. Hij implementeert de conclusies. Hij is verantwoordelijk voor de uitvoering van het technisch onderhoud op de installaties van de klanten. Hij is verantwoordelijk voor de opvolging van de wetgeving aangaande koeling, verwarming, elektriciteit, enz... en neemt nodige acties. Tevens moet hij doelstellingen maken i.v.m. trendanalyses en de opvolging ervan. Hij is verantwoordelijk voor een goede ratio aan spin off werkzaamheden t.o.v. zijn contractportfolio. Hij benadert zijn klanten commercieel en biedt voortdurend en proactief oplossingen aan. Is verantwoordelijk voor de goede organisatie en planning van zijn ressources i.f.v. zijn contractportfolio. Is verantwoordelijk voor een goed people-management, en zorgt voor motivatie en teamspirit in zijn ploeg. Is verantwoordelijk voor het onderhouden van goede relaties met zijn klanten : communicatie en rapportering Overzicht behouden : delegeren en analyseren, controleren. Verantwoordelijk voor het veiligheidsonthaal op de eerste werkdag van de nieuwe werknemers en interims. PROFIEL Opleiding : Master in Electromechanica – optie klimatisatie. Ervaring : relevante ervaring van 5 à 10 jaar in een technisch omgeving, liefst in een onderhoudsafdeling Technische vaardigheden : multi technisch en algemeen brede kennis van technologie/nieuwe technologie, Excel – Word – PowerPoint. Feeling voor juridische aspecten., stipt kunnen werken/goede organisatie, stressbestendig zijn. AANBOD VINCI Energies biedt u een professionele omgeving waar u de mogelijkheid krijgt om een heel interessant werk te leveren en verder te bouwen aan uw carrière. Tevens biedt VINCI Energies u een attractief loon met voordelige extralegale voordelen, zoals : Groepsverzekering + overlijdensverzekering en invaliditeitsverzekering. Gratis hospitalisatieverzekering. Arbeidsduurvermindering : 12 dagen bijkomend betaald verlof per jaar (vrij op te nemen – geen sluitingsperiode). Carrièremogelijkheden en opleidingsplan. Maaltijdcheques. Bonusplan. Firmawagen.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • vochtbestrijder / stukadoor (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Vochtbestrijding TIBAS

    Type: Vaste Job

    Uitvoeren van werkbonnen bij onze particuliere klanten gaande van injectiewerken,bezettingswerken, kelderbekuipingen , ventilatie en vloerdrainages Samen met je collega vertrek je dagelijks naar een andere werf in gans Vlaanderen Wij zijn enkel op zoek naar personen met de nodige ervaring in de sector van vochtbestrijding. U beschikt over een stabiel werkverleden en kan de nodige referenties voorleggen.

Zoek naar antwoorden van GREET VANHOVE in sociale netwerken
Look for responds of GREET VANHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREET VANHOVE. Laat een reactie achter voor GREET VANHOVE. GREET VANHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREET VANHOVE. Leave a respond for GREET VANHOVE. GREET VANHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREET VANHOVE op de google maps. Adres en contacten GREET VANHOVE
Location of GREET VANHOVE on the google maps. Address and contacts of GREET VANHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come GREET VANHOVE GREET VANHOVE: Van Bellinghen R | BENELMAT | Evrart Houard Ets | GARAGE LETE | Panier Luc

Other related companies as GREET VANHOVE: Van Bellinghen R | BENELMAT | Evrart Houard Ets | GARAGE LETE | Panier Luc

GREET VANHOVE is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREET VANHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05335754394. Het bedrijf GREET VANHOVE bevindt zich op het adres: STATIELEI 23; 2140; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 272,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. V锚tements sur mesure Fab. Lijst met producten zijn R茅parations: V锚tements.. Services: Tailleurs..
De hoofdactiviteit van GREET VANHOVE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREET VANHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREET VANHOVE, openstaande posities, locatie van GREET VANHOVE op de kaart.

GREET VANHOVE is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREET VANHOVE, company assigned to the tax number BE05335754394. The company GREET VANHOVE is located at the address: STATIELEI 23; 2140; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 272,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. V锚tements sur mesure Fab. List of products are R茅parations: V锚tements.. Services: Tailleurs..
The main activity of GREET VANHOVE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GREET VANHOVE is not available. You also can look at reviews of GREET VANHOVE, open positions, location of GREET VANHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREET VANHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREET VANHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREET VANHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREET VANHOVE, employees, financial statistics.