ASSISTANCE EXPRESS 2000

Contactgegevens ASSISTANCE EXPRESS 2000: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASSISTANCE EXPRESS 2000: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASSISTANCE EXPRESS 2000

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DU FORUM 1; 1020; BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22624113 (+32-22624113) 22624113 (+32-22624113)

Fax (fax): +32 (50) 885-61-24 +32 (50) 885-61-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASSISTANCE EXPRESS 2000: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASSISTANCE EXPRESS 2000"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASSISTANCE EXPRESS 2000"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASSISTANCE EXPRESS 2000, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASSISTANCE EXPRESS 2000. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASSISTANCE EXPRESS 2000, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASSISTANCE EXPRESS 2000. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASSISTANCE EXPRESS 2000
Products information ASSISTANCE EXPRESS 2000

BTW identificatienummer (tax): BE01167266845
Ondernemingsnummer: 3375244140
Hoofdstad (capital): 887,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 723,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Fen锚tres.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Vitrage. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Vitrage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASSISTANCE EXPRESS 2000
(Get full report from official database of BE for ASSISTANCE EXPRESS 2000)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASSISTANCE EXPRESS 2000
Addition kinds of activities for ASSISTANCE EXPRESS 2000

07820203. Graszorg | Lawn care services
20529909. Matzoths | Matzoths
34790217. Parkerizing | Parkerizing
39610201. Compacts, behalve edelmetaal | Compacts, except precious metal
83610202. Jeugdcorrectiehuis | Juvenile correctional home

Werken bij ASSISTANCE EXPRESS 2000: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASSISTANCE EXPRESS 2000: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASSISTANCE EXPRESS 2000. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASSISTANCE EXPRESS 2000. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator Volcontinu (12u shiften) (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASAP MECHELEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    * Je bestuurt een onderdeel van complexe installaties van geïntegreerde apparaten. * Je controleert de parameters en stelt de afwijkingen bij. * Je loopt soms wacht bij de installaties om, met of zonder technische hulpmiddelen, onregelmatigheden op te sporen.

  • Bediende verkoper Colruyt Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Schrijnwerker atelier M/V (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als schrijnwerker PVC op atelier zijn jouw taken: aan elkaar lassen van raamprofielen (4 kops lasmachine) het opkuisen van de profielen met de hoekenpoetsmachine zagen en plaatsen van glaslatten de werkpost organiseren en opruimen

  • Procurement Officer regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als Procurement Officer ? Dan heb je zeker volgende taken uitgevoerd : Doel : Efficiënt en tijdig omzetten van aankoopaanvragen in orders met het in acht nemen van het aankoopbeleid en geldende procedures met support van de verantwoordelijke aankopers. 1. Orderverwerking : Toezien op het gebruik van juiste materiaalgroepen betalingscondities incoterms...bij opmaak van de aanvragen. Leveranciers contacteren ivm forecasts leveringstermijnen prijzen incoterms.. indien van toepassing. Zeker stellen van OTIF levering van materialen/diensten/projecten binnen de verantwoordelijke domeinen en hiervoor de nodige afstemmingen doen met interne klanten en leveranciers. Ondersteuning bij de selectie van de juiste leveranciers. Communiceren van richtlijnen (best practices) aan de interne klanten met betrekking tot prijsafspraken contracten bestelaanvragen... Spot buy voor beperkte spend / voorgedefinieerde zaken De bestellingen verder opvolgen : orderbevestigingen nakijken daar waar er afwijkingen zijn (prijs leveringsdatum..) de interne klanten op de hoogte brengen facturen controleren... 2. drijvende kracht voor het behalen van de vooropgestelde KPI's binnen de aankooporganisatie en hiervoor de nodige acties nemen binnen de dagelijkse verwerking van aanvragen.4 3. Helpdesk functie en support voor de processen en systemen binnen aankoop (Rectiquest P2P proces...) 4. Master databeheer (leveranciers catalogen artikelen inforecords contracten aankoopdatabase...) 5. Operationele rapportering /dataverwerking (analyses volumes opvolgen check/controle van richtlijnen jaarbonus..) 6. Category purchasers support geven en bijdragen tot optimalisatieprojecten.

  • Grondwerker (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zie je een job als grondwerker/klinkerlegger wel zitten? Lees dan zeker verder. Dit zijn de taken die je zal uitvoeren bij onze klant in regio Oudenaarde: > het aanleggen van opritten en parking in klinkers > het uitvoeren van grondwerken en asfaltwerken Aarzel niet te solliciteren!

  • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZOMERGEM (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Poetshulp (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: STEAM TEAM

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetshulp met dienstencheques, werken in regio Duffel Strijken is een pluspunt

  • Intern Trajectbegeleider / Opleidingscoach Bouwsector (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: GROUP SUERICKX

    Type: Vaste Job

    Group Suerickx levert hoogkwalitatieve diensten op vlak van renovatie en bescherming van gebouwen en installaties. Bij Group Suerickx zijn we sterk gericht op attitude. Om de onboarding, opleidingen en evaluaties van onze arbeiders goed te laten verlopen, zijn we op zoek naar een interne trajectbegeleider / opleidingscoach die deze processen kan uitwerken en beheren. Je zal instaan voor het opstellen van een onboarding proces voor arbeiders en schakelt hiervoor de betrokken partijen in (Operations, HR, IT, …) Dit proces zal voor een groot stuk bestaan uit een opleidingstraject dat je zal uitwerken. Je brengt in kaart wat iemand moet kunnen om inzetbaar te zijn op de werf en werkt interne opleidingen uit. Eventueel start je hiervoor samenwerkingen op met externe partners (leverancier, opleidingscentra) Daarnaast sta je in voor het opzetten van een peter- en meterschapstraject onder de arbeiders en volg je de naleving ervan nauw op. Je begeleidt de arbeiders, evalueert hun traject en bepaalt welke opleidingen ze nodig hebben in samenwerking met project coördinatoren, teamleaders, HR, …

  • Verpleegkundige (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Residentie Milsenhof

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige draag je bij tot een optimale zorg voor onze bewoners. Je hebt verantwoordelijkheidszin, past de gestandaardiseerde procedures toe, maar hebt ook de mogelijkheid om je eigen visie en werkmethoden te implementeren. Een groepsgeest is primordiaal.

  • Materiaalmeester (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1669246-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze klant is een autonoom, modern en financieel gezond ziekenhuis die garant staat voor kwaliteitsvolle zorg via een multidisciplinaire en patiëntgerichte benadering. Kwaliteit, patiëntveiligheid, professionalisme en een vriendelijke, respectvolle omgang met patiënten zijn de kernwaarden. Als doel voor 2018 wil onze klant een JCI-accreditering halen, wat het middel bij uitstek is om de zorg voor patiënten continu naar een hoger niveau te tillen waardoor de zorgkwaliteit ook meetbaar en zichtbaar gemaakt wordt. Wij bieden: Salaris overeenkomstig met de ziekenhuisbarema's Overname van relevante anciënniteit Maaltijdcheques 5€/gewerkte dag Hospitalisatieverzekering  Voltijdse tewerkstelling Als materiaalmeester ben jij de aansturing van het secretariaat voor het operatiekwartier. Je voert sensibilisatie over correct gebruik van materiaal. Bij problemen omtrent materiaal -en apparatuur onderneemt je de nodige stappen om snelle alternatieve oplossingen te bieden.  Daarnaast beheer je de kosten inzake materialen zodanig dat men in het operatiekwartier continu over voldoende en goede (prijs/kwaliteit) materialen beschikt. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van testen van nieuwe materialen OK ter voorbereiding van CMM of in kader van openbare aanbesteding. Je zorgt voor controle en opvolging van defecte of verloren materialen en instrumenten

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Hasselt 2018 (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Geel zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • flexijob weekend slagerij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: SLAGERIJ-TRAITEUR CANNAERT

    Type: Flexijob

    Flexijob voor winkel gevraagd tijdens het weekend, dit afwisselend met de andere flexijobs, de zaterdagvoormiddag ,namiddag en zondagvoormiddag

Zoek naar antwoorden van ASSISTANCE EXPRESS 2000 in sociale netwerken
Look for responds of ASSISTANCE EXPRESS 2000 in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASSISTANCE EXPRESS 2000. Laat een reactie achter voor ASSISTANCE EXPRESS 2000. ASSISTANCE EXPRESS 2000 bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASSISTANCE EXPRESS 2000. Leave a respond for ASSISTANCE EXPRESS 2000. ASSISTANCE EXPRESS 2000 on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASSISTANCE EXPRESS 2000 op de google maps. Adres en contacten ASSISTANCE EXPRESS 2000
Location of ASSISTANCE EXPRESS 2000 on the google maps. Address and contacts of ASSISTANCE EXPRESS 2000

Andere gerelateerde bedrijven als come ASSISTANCE EXPRESS 2000 ASSISTANCE EXPRESS 2000: PUGILATO SPORTSWEAR | Franco Belge | MURIELLE LOZET | Winkeltje 't | DE WALQUE, VIVIEN

Other related companies as ASSISTANCE EXPRESS 2000: PUGILATO SPORTSWEAR | Franco Belge | MURIELLE LOZET | Winkeltje 't | DE WALQUE, VIVIEN

ASSISTANCE EXPRESS 2000 is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASSISTANCE EXPRESS 2000, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01167266845. Het bedrijf ASSISTANCE EXPRESS 2000 bevindt zich op het adres: AVENUE DU FORUM 1; 1020; BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 887,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 723,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Vitrage. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Vitrage. Lijst met producten zijn Activit茅s: Fen锚tres..
De hoofdactiviteit van ASSISTANCE EXPRESS 2000 is Nondepository Credit Institutions, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASSISTANCE EXPRESS 2000 is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASSISTANCE EXPRESS 2000, openstaande posities, locatie van ASSISTANCE EXPRESS 2000 op de kaart.

ASSISTANCE EXPRESS 2000 is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASSISTANCE EXPRESS 2000, company assigned to the tax number BE01167266845. The company ASSISTANCE EXPRESS 2000 is located at the address: AVENUE DU FORUM 1; 1020; BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 887,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 723,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Vitrage. Collecte and 茅puration des eaux us茅es. Vitrage. List of products are Activit茅s: Fen锚tres..
The main activity of ASSISTANCE EXPRESS 2000 is Nondepository Credit Institutions, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ASSISTANCE EXPRESS 2000 is not available. You also can look at reviews of ASSISTANCE EXPRESS 2000, open positions, location of ASSISTANCE EXPRESS 2000 on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASSISTANCE EXPRESS 2000, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASSISTANCE EXPRESS 2000, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASSISTANCE EXPRESS 2000, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASSISTANCE EXPRESS 2000, employees, financial statistics.