SLOTENMAKERIJ ROB

Particuliere bedrijvenGezondheidszorg • SLOTENMAKERIJ ROB
Private companiesHealth Services • SLOTENMAKERIJ ROB

Contactgegevens SLOTENMAKERIJ ROB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SLOTENMAKERIJ ROB: address, phone, fax, email, website, opening hours

SLOTENMAKERIJ ROB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LANGE LOZANASTRAAT 237; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM, België

Telefoon (phone): 32486916 32486916

Fax (fax): +32 (10) 295-68-87 +32 (10) 295-68-87

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SLOTENMAKERIJ ROB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SLOTENMAKERIJ ROB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SLOTENMAKERIJ ROB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SLOTENMAKERIJ ROB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SLOTENMAKERIJ ROB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SLOTENMAKERIJ ROB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SLOTENMAKERIJ ROB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SLOTENMAKERIJ ROB
Products information SLOTENMAKERIJ ROB

BTW identificatienummer (tax): BE05465118408
Ondernemingsnummer: 3208251953
Hoofdstad (capital): 104,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 617,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

R茅parations: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. R茅parations de chaussures and articles en cuir

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SLOTENMAKERIJ ROB
(Get full report from official database of BE for SLOTENMAKERIJ ROB)

Aanvulling soorten activiteiten voor SLOTENMAKERIJ ROB
Addition kinds of activities for SLOTENMAKERIJ ROB

355503. Handelsonderdelen en bijlagen afdrukken | Printing trade parts and attachments
506303. Draad en kabel | Wire and cable
33349901. Varkens, aluminium | Pigs, aluminum
35370205. Kranen, vrachtwagen | Cranes, industrial truck
51370503. Slijtage van baby's | Infants' wear

Werken bij SLOTENMAKERIJ ROB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SLOTENMAKERIJ ROB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SLOTENMAKERIJ ROB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SLOTENMAKERIJ ROB. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Operator zaagmachine metaalsector (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onze klant te Gullegem zijn wij op zoek naar een zaagoperator. Dankzij je inzicht kan je de zaagmachines correct instellen volgens de richtlijnen naar vorm, profiel, hoek en lengte Gezaagde profielen ga je per bon stapelen op de voorziene plaatsen Je gaat organisatorisch te werk en plant correct volgens de doorgegeven bonnen Je bent bewust van veiligheidsnormen en kwaliteitsvereisten Je bent flexibel om in te springen waar nodig Werkuren van 8 tot 12 en van 12.30 tot 16.30h, op vrijdag tot 15.30h Aanbod : Je komt terecht in een groeiend bedrijf Aantrekkelijk loon Kans op optie vast

  • Productiemedewerker - avondploeg (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, een modern voedingsbedrijf in de regio Gent, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor in de productie.  Als productiemedewerker zal jouw takenpakket vooral bestaan in: - Je maakt deel uit van het productieteam in de avondploeg (15u30-24u) - Je werkt hoofdzakelijk aan de verpakkingsmachine maar ook op andere werkposten - Je werkt productieorders af - Je staat mee in voor de dagelijkse reinigen en ontsmetten van de installaties - Je volgt werkprocedures en de strikte hygiëneregels op

  • Ploegbaas Metser (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Construct Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

  • Mecaniciens / machinebouwers - West-Vlaanderen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - In elkaar steken landbouwvoertuigen a.d.h.v. een plan - monteren leidingen hydraulica / pneumatica - kableren - bord aansluiten

  • Ramenwasser (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het wassen van ramen voor o.a kantoren, showrooms..

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Mespelare – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MESPELARE)

    Regio: MESPELARE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • 2 gemotiveerde HUISHOUDHULPEN in Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: AKSI THUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als huishoudhulp dan ben je bij AKSI thuis aan het juiste adres! We vertrekken vanuit jou als medewerker en gaan kijken waar jij goed in bent en hoe we jouw talenten bij onze klanten maximaal kunnen inzetten. We matchen jou met de behoeften van deze klant. We houden zowel bij jou als met de klant een nauw contact waardoor we snel kunnen inspelen op je noden. We bieden jou ook de mogelijkheid aan om je bij te scholen en begeleiden je graag om je talenten nog meer te ontwikkelen, maar ook om dingen te leren die niet echt met het werk te maken hebben. (zoals de kans om gratis een cursus zelfverdediging te volgen is zomaar een extraatje) Je collega's voelen zich erg thuis bij ons omdat wij veel persoonlijke aandacht geven en omdat wij het belangrijk vinden dat je je goed voelt bij ons zodat we een fijn team vormen. Bij ons sta je er nooit alleen voor want wij staan altijd voor je klaar. Wij zijn een warme hartelijke organisatie waar het fijn is om te werken.

  • Studentenjob - orderpicker - Beveren-Leie (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf in regio Waregem ben ik op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde studenten die willen werken als orderpicker tijdens de herfstvakantie en/of kerstvakantie. Volgende taken worden door jou uitgevoerd: Je maakt de bestellingen klaar aan de hand van picklijsten met behulp van een scanner. Werkuren: 8u30 tot 16u18!  Loon: 11.3409 Tewerkstelling vindt plaats in Waregem. Interesse? Ik ontvang graag jouw CV en jouw data van beschikbaarheid op het volgende mailadres: [email protected]   Bedrijfsprofiel: Onze klant heeft meer dan 150 jaar ervaring in logistieke opslag en transport. De firma stockeert voornamelijk kledij en toebehoren. In West-Vlaanderen hebben zij twee vestigingen; Beveren-Leie en Kruishoutem. Hun andere vestigingen situeren zich over de hele wereld. 

  • Verkoopster Lingerie Outlet (BEGIJNENDIJK)

    Regio: BEGIJNENDIJK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Begijnendijk zijn wij op zoek naar extra's en studenten voor 19/10 tem 22/10. Uurrooster: Vrijdag en zaterdag 10u - 18u. Zondag 11u - 18u. Maandag 13u - 18u. Er zijn nog andere verkoopsweekenden tijdens het jaar waarop je kan ingezet worden. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ACCUMEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klant, Verrassend Vastgoed, zijn we op zoek naar een nieuwe collega (m/v). Verrassend vastgoed is een nieuw, succesvol, dynamisch en gedreven vastgoedkantoor in Bilzen, gegroeid uit HPlus, een vaste waarde op de vastgoedmarkt. We hebben filialen in Aalst(Oost-Vlaanderen) en Bilzen (Limburg). Ons team combineert dynamiek en enthousiasme met jarenlange ervaring. Of het nu gaat om een huis, appartement, bouwgrond of nieuwbouw, als ervaren vastgoedmakelaar spotten wij als team de mooiste buitenkansen op de regionale woonmarkt. Om onze verdere groei te ondersteunen voor onze kantoren te Aalst en Bilzen zijn wij momenteel op zoek naar versterking (m/v): Vastgoedmakelaar BIV – inkoop & verkoop Ben je gepassioneerd door vastgoed en gedreven om op zoek te gaan naar nieuwe opportuniteiten binnen de markt? Is het tijd voor een nieuwe uitdaging? Dan pas jij in ons team! Functie Als makelaar ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen van de vastgoedportefeuille in de regio Aalst of Bilzen en bouw je ons kantoor mee verder uit. Je beheert met zorg je eigen portefeuille, bouwt een duurzame klantenrelatie op en garandeert een goede opvolging van onze klanten. Je peilt naar de noden van de klant, staat ze professioneel te woord met advies, maakt accurate schattingen en voert onderhandelingen uit. Je gaat actief en zelfstandig op zoek naar nieuwe verkoopsopdrachten en staat in voor een goede verkoop van deze panden.

  • Business Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    _

Zoek naar antwoorden van SLOTENMAKERIJ ROB in sociale netwerken
Look for responds of SLOTENMAKERIJ ROB in social networks

Lees alle opmerkingen voor SLOTENMAKERIJ ROB. Laat een reactie achter voor SLOTENMAKERIJ ROB. SLOTENMAKERIJ ROB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SLOTENMAKERIJ ROB. Leave a respond for SLOTENMAKERIJ ROB. SLOTENMAKERIJ ROB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SLOTENMAKERIJ ROB op de google maps. Adres en contacten SLOTENMAKERIJ ROB
Location of SLOTENMAKERIJ ROB on the google maps. Address and contacts of SLOTENMAKERIJ ROB

Andere gerelateerde bedrijven als come SLOTENMAKERIJ ROB SLOTENMAKERIJ ROB: Hendrickx Fiskaal Kantoor | Tennis Club La Marmotte | PASCAL WINTERS | Y. MERRY | ACE NV

Other related companies as SLOTENMAKERIJ ROB: Hendrickx Fiskaal Kantoor | Tennis Club La Marmotte | PASCAL WINTERS | Y. MERRY | ACE NV

SLOTENMAKERIJ ROB is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SLOTENMAKERIJ ROB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05465118408. Het bedrijf SLOTENMAKERIJ ROB bevindt zich op het adres: LANGE LOZANASTRAAT 237; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 104,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 617,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. R茅parations de chaussures and articles en cuir. Lijst met producten zijn R茅parations: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van SLOTENMAKERIJ ROB is Gezondheidszorg, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SLOTENMAKERIJ ROB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SLOTENMAKERIJ ROB, openstaande posities, locatie van SLOTENMAKERIJ ROB op de kaart.

SLOTENMAKERIJ ROB is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is SLOTENMAKERIJ ROB, company assigned to the tax number BE05465118408. The company SLOTENMAKERIJ ROB is located at the address: LANGE LOZANASTRAAT 237; 2018; ANTWERPEN-CENTRUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 104,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 617,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. R茅parations 脿 domicile d'articles divers. R茅parations de chaussures and articles en cuir. List of products are R茅parations: Cl茅s & Serrures..
The main activity of SLOTENMAKERIJ ROB is Health Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of SLOTENMAKERIJ ROB is not available. You also can look at reviews of SLOTENMAKERIJ ROB, open positions, location of SLOTENMAKERIJ ROB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SLOTENMAKERIJ ROB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SLOTENMAKERIJ ROB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SLOTENMAKERIJ ROB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SLOTENMAKERIJ ROB, employees, financial statistics.