POURCELET JHONNY

Contactgegevens POURCELET JHONNY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data POURCELET JHONNY: address, phone, fax, email, website, opening hours

POURCELET JHONNY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE GRAMMONT 24; 7860; LESSINES, België

Telefoon (phone): 68333126 (+32-68333126) 68333126 (+32-68333126)

Fax (fax): +32 (51) 382-83-61 +32 (51) 382-83-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) POURCELET JHONNY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "POURCELET JHONNY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "POURCELET JHONNY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van POURCELET JHONNY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen POURCELET JHONNY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of POURCELET JHONNY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees POURCELET JHONNY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti POURCELET JHONNY
Products information POURCELET JHONNY

BTW identificatienummer (tax): BE01438079833
Ondernemingsnummer: 5836730957
Hoofdstad (capital): 402,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 569,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Produits & Activit茅s: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. R茅parations: Cl茅s & Serrures.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor POURCELET JHONNY
(Get full report from official database of BE for POURCELET JHONNY)

Aanvulling soorten activiteiten voor POURCELET JHONNY
Addition kinds of activities for POURCELET JHONNY

38120102. Vliegtuigen van vliegtuigen | Aircraft flight instruments
38290207. Vochtigheidsinstrumenten, behalve industriële procestype | Humidity instruments, except industrial process type
38510107. Magnifiers (lezers en simpele magnifiers) | Magnifiers (readers and simple magnifiers)
70210000. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
79220203. Performing Arts Center productie | Performing arts center production
86610106. Katholieke kerk | Catholic church
92290401. Openbare orde en veiligheid, federale overheid | Public order and safety, federal government

Werken bij POURCELET JHONNY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in POURCELET JHONNY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor POURCELET JHONNY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for POURCELET JHONNY. Looking for open vacancies in other companies

  • Persoonlijk assistent (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een man met ALS zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die om de 2 weken tijdens het weekend kan werken. Je start op zaterdag om 13u en blijft daar tem de zondag 20u. Je zal verantwoordelijk zijn om de man hulp te bieden bij : toiletbezoek bereiden maaltijd geven maaltijd wandelen familiebezoek wassen en in bed leggen 's nachts draaien in bed huishoudelijke taken Je krijgt een mooie verloning.

  • Ervaren steenkapper (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bilzen zoekt Trixxo een ervaren steenkapper. We verwachten dat je kan werken met een cnc-gestuurde vijfassige zaagmachine. Daarnaast zal je ook instaan voor het plaatsen van natuursteen. Heb je ervaring? Of heb je een achtergrond als schrijnwerker en zie je deze uitdagende job met optie vast zitten? Stel je dan zeker kandidaat!

  • Onderhoudstechnieker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als onderhoudstechnieker sta je in voor het opsporen, oplossen en herstellen van productiestoringen. Daarnaast voor je preventieve onderhoudstaken uit. Je werkt mee aan vernieuwing van de productie-installaties.

  • Administratief bediende (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de vervanging van een periode van zwangerschaps- en ouderschapsrust, zijn we op zoek naar een administratief medewerker op de afdeling aankoop. Je zal de category manager ondersteunen. Opstart voorzien ten laatste begin oktober en einde voorzien eind mei 2019 Je takenpakket: Je bent verantwoordelijk om het assortiment in de computerbestanden te brengen met ondersteuning van de category manager. Je ondersteunt de category manager inzake analyses, maandelijkse folder voorbereidingen, het bewaken van masterdata en marges. Je biedt ondersteuning bij het kassasysteem en houdt het gamma up-to-date.

  • Hulpoperator dag (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om de operator bij een metaalbedrijf een handje toe te steken? Wij stellen jou graag deze vacature voor met mooie daguren!Waar ga je werken? Je gaat aan de slag bij een firma die topkwaliteit biedt op vlak van metalen dakprofielen en wandbekleding in metaal. Al jaren leveren ze bij klanten actief in de bouwsector, maar ook architecten, landbouwers, kleine en grote ondernemingen, ... Wat ga je doen? instructies volgen voor de verpakking inpakwerk console resetten rollen vastplakken machine bedienen

  • Lasser (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

  • Jobstudent te Hasselt (m/v) (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten tijdens de zomervakantie te Hasselt. Je zal werken tijdens de maand augustus, elke dag van 6u tot 9u30 en van 14u45 tot 18u15. Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • Studenten (bachelor) voor administratief avondwerk op Brucargo (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE KUEHNE EN NAGEL

    Type: Studentenjob

    Voor Kuehne + Nagel op Brucargo zijn wij op zoek naar een gemotiveerde bachelorstudent om op weekavonden te helpen met de administratie. Ben jij één of meerdere avonden tijdens de week vrij om van 18u tot 22u een centje bij te verdienen? Doe je graag administratief werk (input van data in de PC, doorsturen van gegevens via e-mail, nakijken van documenten, enzovoort)? Wil je graag de logistieke wereld (luchtvracht & magazijn) beter leren kennen?

  • Bijlesgever wiskunde (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • zeecontainer chauffeur CE dag (VAC053) (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: 24/7 CHAUFFEURSDIENSTEN

    Type: Vaste Job

    Voor een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in zeecontainertransport zijn we op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE. En dit voor de dagploeg. Transport van zeecontainers. In dehaven wordt de container dmv een stacker erop gezet, vervolgens rij je naar de klant om te laden (je moet niet zelf laden of lossen, dit wordt door de bedrijven gedaan. Je dient enkel de containerdeuren te openen) . Enige ervaring met containertransport is vereist. Kan tot 6h wachttijden zijn. Je vertrekt flexibel tussen 5u - 8u 's morgens. Je werkt ongeveer 12 à 15u/dag.

  • Medewerker zouterij vleesfabriek - Optie vast - Destelbergen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in de voedingssector ben ik op zoek naar een medewerker met ervaring in de zouterijafdeling.  Dit bedrijf is gevestigd in rand van Gent. Je wordt tewerkgesteld in een vaste vroege ploeg, deze loopt van 6u tot 14u15. In drukke periodes wordt er flexibiliteit naar een wisselend 2-ploegensysteem verwacht. Je verdient iets meer dan 13€/u, alsook maaltijdcheques. In ploegen komt hier ook een ploegenpremie bij. Ervaring in de voeding is zeker een must. Bedrijfsprofiel: Een middelgroot bedrijf met lange termijn opties! Familiale werksfeer waar u perfect zal aarden

  • Tijdelijke Technieker Klimaatkamer - Haven van Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SIRRIS

    Type: Flexijob

    Als collectief onderzoeks- en innovatiecentrum van de technologische industrie in België, helpen we, elk jaar, 1500 bedrijven om de juiste technologische keuzes te maken en bij het realiseren van hun innovatieprojecten. Onze 150 gepassioneerde experts werken concreet aan de business, de producten en de fabrieken van morgen, met als doel de succesvolle toekomst van de technologische industrie te verzekeren. Meer info op www.sirris.be. Het Sirris OWI Lab, gesitueerd in de haven van Antwerpen, zoekt een Test Technieker voor de klimaatkamer, op tijdelijke basis, om zo snel mogelijk op te starten. Lees meer over het OWI-lab op onze blog: https://www.sirris.be/wind-industry-today-and-tomorrow Takenpakket: - Aansturen en opvolgen van de klimaatkamer tijdens de testen - Sensoren selecteren, calibreren en aansluiten op de data-acquisitie - Organiseren en uitvoeren van het laden en lossen van de testobjecten - Montage/demontage test van opstellingen - Verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid in het lab - Administratieve taken: Inventaris beheer, aanmelden bezoekers, plaatsen en opvolgen van bestellingen.

Zoek naar antwoorden van POURCELET JHONNY in sociale netwerken
Look for responds of POURCELET JHONNY in social networks

Lees alle opmerkingen voor POURCELET JHONNY. Laat een reactie achter voor POURCELET JHONNY. POURCELET JHONNY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for POURCELET JHONNY. Leave a respond for POURCELET JHONNY. POURCELET JHONNY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie POURCELET JHONNY op de google maps. Adres en contacten POURCELET JHONNY
Location of POURCELET JHONNY on the google maps. Address and contacts of POURCELET JHONNY

Andere gerelateerde bedrijven als come POURCELET JHONNY POURCELET JHONNY: FORTIS | KBC | Van Limberghen J | CERCLE DE TIR WAVRIEN | Champignons Lapierre BVBA

Other related companies as POURCELET JHONNY: FORTIS | KBC | Van Limberghen J | CERCLE DE TIR WAVRIEN | Champignons Lapierre BVBA

POURCELET JHONNY is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is POURCELET JHONNY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01438079833. Het bedrijf POURCELET JHONNY bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE GRAMMONT 24; 7860; LESSINES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 402,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 569,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique. Lijst met producten zijn Produits & Activit茅s: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. R茅parations: Cl茅s & Serrures..
De hoofdactiviteit van POURCELET JHONNY is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van POURCELET JHONNY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van POURCELET JHONNY, openstaande posities, locatie van POURCELET JHONNY op de kaart.

POURCELET JHONNY is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is POURCELET JHONNY, company assigned to the tax number BE01438079833. The company POURCELET JHONNY is located at the address: CHAUSS?E DE GRAMMONT 24; 7860; LESSINES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 402,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 569,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Installation de menuiserie m茅tallique. List of products are Produits & Activit茅s: Equipement pour Coffres-Forts & Chambres Fortes.. R茅parations: Cl茅s & Serrures..
The main activity of POURCELET JHONNY is Social Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of POURCELET JHONNY is not available. You also can look at reviews of POURCELET JHONNY, open positions, location of POURCELET JHONNY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over POURCELET JHONNY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf POURCELET JHONNY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about POURCELET JHONNY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company POURCELET JHONNY, employees, financial statistics.