?T KOPSPELLEKEN

Contactgegevens ?T KOPSPELLEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ?T KOPSPELLEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

?T KOPSPELLEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DRIE KONINGENSTRAAT 179; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37651554 (+32-37651554) 37651554 (+32-37651554)

Fax (fax): +32 (10) 829-49-85 +32 (10) 829-49-85

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ?T KOPSPELLEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "?T KOPSPELLEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "?T KOPSPELLEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ?T KOPSPELLEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ?T KOPSPELLEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ?T KOPSPELLEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ?T KOPSPELLEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ?T KOPSPELLEKEN
Products information ?T KOPSPELLEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE06314910888
Ondernemingsnummer: 2552917480
Hoofdstad (capital): 226,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 163,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

R茅parations: V锚tements.

Product categorie (product category): Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ?T KOPSPELLEKEN
(Get full report from official database of BE for ?T KOPSPELLEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ?T KOPSPELLEKEN
Addition kinds of activities for ?T KOPSPELLEKEN

251106. Houtbanken en kisten, behalve bedstoelen | Wood stands and chests, except bedside stands
15420203. Silo bouw, landbouw | Silo construction, agricultural
34290201. Deursloten, bouten en controles | Door locks, bolts, and checks
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
76990906. Racquet restringing en reparatie van apparatuur | Racquet restringing and equipment repair

Werken bij ?T KOPSPELLEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ?T KOPSPELLEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ?T KOPSPELLEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ?T KOPSPELLEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk deeltijdse administratief bediende (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Oudenaarde, actief in een bouw gerelateerde sector, zijn wij op zoek naar een deeltijdse administratieve kracht ter vervanging van een zwangerschap (M/V). Jouw takenpakket bestaat uit: Opvolging van facturatie en offertes Mailverkeer Eerste telefonie met klanten, leveranciers,.. Offertes die goedgekeurd zijn inplannen

  • Verkoper bij Vanden Borre - regio Brussel (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Is de wereld van Multimedia/Sound/Vision jouw natuurlijke habitat? Dat komt goed uit, want we zoeken iemand die alles in huis heeft om deze producten te verkopen: kennis én passie. Jouw job: je ontvangt onze klanten en geeft hen persoonlijk advies bij het kiezen van het toestel dat perfect bij hen past. Want jij, als specialist, kent er alles over. Ook de services van Vanden Borre ken je en weet je op de juiste momenten aan te brengen. Een verkoper is bovenal ook een ambassadeur. Dat weet je als geen ander. Je doet er dus alles aan om het imago en het professionalisme van Vanden Borre te vertegenwoordigen. Zo heb je een directe impact op de tevredenheid en de trouw van onze klanten. Waar wij voor staan? Het Vertrouwen. Aan jou om deze filosofie toe te passen en te zorgen voor een uitstekende service en een maximum aan blije gezichten bij onze klanten!

  • Televerkoper (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je takenpakket bestaat uit het telefonisch contacteren van bestaande klanten en potentiële klanten. Als televerkoper ga je de personen die je opbelt overtuigen van de voordelen van je product. Je start standaard op het project van Test-Aankoop. Je gaat de mensen overhalen om een abonnement te nemen op Test-Aankoop.

  • HUISHOUDHULP Grobbendonk - Direct VAST contract én Maaltijdcheques (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: 't GERIEF

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken bij 't Gerief is werken bij een werkgever die haar medewerkers belangrijk vindt en dat laten we zien! Bij 't Gerief krijgen huishoudhulpen direct een vast contract. Als huishoudhulp (m/v) werk je bij onze klanten thuis. Afhankelijk van de wensen van de klant, zal je daar poetsen, ramen poetsen, strijken en wassen. De job is erg afwisselend! Beschik je nog niet over alle nodige vaardigheden maar heb je wel goesting om erin te vliegen? Volg dan dit najaar onze gratis opleiding 'Huishoudhulp'. Na het positief afronden van deze opleiding krijg je gegarandeerd een vast contract! Neem contact op voor meer informatie! Je uurrooster is op maat: je stelt dit samen met je coach op. De coach houdt rekening met je privesituatie (zoals kinderopvang, co-ouderschap, zorg voor familieleden). 't Gerief vindt het belangrijk dat je een goed evenwicht vindt tussen werk, gezin en vrije tijd. 't Gerief werkt lokaal: we zoeken mensen uit de eigen regio die poetsen bij onze klanten in Bouwel en Grobbendonk. Woon je niet in Grobbendonk? 't Gerief is actief in de Kempen en we hebben openstaande vacatures in volgende gemeenten: Grobbendonk, Herentals, Herenthout, Lille, Kasterlee, Olen, Vorselaar. Je werkt bij vaste klanten. Deze hoef je niet zelf te zoeken, daar zorgen wij voor. Onze coaches staan voor je klaar: ze gaan bij de start samen met jou op bezoek bij de klant. Samen maken jullie afspraken over bijvoorbeeld de taken en het materiaal dat je ervoor gebruikt. Ook later sta je er nooit alleen voor: met zorgen en vragen kan je bij je coach terecht. (Trefwoorden: dienstencheques, huishoudhulp, huishouden, huishoudster, huishouder, particulier, schoonmaker, schoonmaakster, schoonmaken, schoonmaakhulp, schoonmaakmedewerker, medewerker schoonmaak, poetsvrouw, poetsen, poetshulp, poetsdame, poetsheer, kuishulp, kuisvrouw, strijken, strijkster, huishoudmanager, hygiëne, dienstencheque, dienstencheques, zorg, oudere, onderhoud, onderhoudsman, thuishulp, thuiszorg, verzorgende)

  • Huishoudhulp regio Aarschot (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van poetsen? Werk je graag in het huishouden? Dan ben je bij t-dienstencheques aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp of poetshulp in de regio Nieuwrode. Als poetshulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • JOBSTUDENTEN +18ZOMERVAKANTIE VASTE VROEGE/LATE (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

      Takenpakket:  - Bestellingen klaarmaken voor verzending - De producten picken aan de hand van pickinglijsten Werkuren: - Vroege ploeg: 6u00 tem 13u48 - Late ploeg: 14u00 tem 21u48 Vaste vroege/late ploeg   Bedrijfsprofiel: Wil je graag een centje bijverdienen en ben jij minstens 20 dagen beschikbaar in de zomerperiode? Dan hebben wij een ideale studentenjob voor jou! We zijn op zoek naar gemotiveerde studenten-orderpickers, voor een bedrijf te Desteldonk.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • studenten verkoop (BRUSTEM)

    Regio: BRUSTEM

    Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Sint-Truiden zoeken wij dringend studenten. Je zal tewerkgesteld worden tijdens schoolvakanties en weekends tijdens het schooljaar. Je taken zullen zich afspelen aan de kassa of als aanvuller in één van de afdelingen in de supermarkt.

  • Verkoopsmedewerker (M/V) - student (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lochristi, een bekende kledingketen, zijn wij op zoek naar een verkoopsmedewerker student. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, de winkel op orde te houden, ... Ben jij vaak beschikbaar op zaterdag en/of zondag? Interesse? Reageer snel via [email protected] of 014/14.09.00 Uiteraard is er mogelijkheid om je regelmatig in te schakelen.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • TECHNISCH VERANTWOORDELIJKE (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: VERDONCK PERSONEELSMANAGEMENT

    Type: Vaste Job

    Na een grondige interne opleiding word je verantwoordelijk voor de technische productieinstallaties: - opstarten en instellen van productielijnen - uitvoeren van het technisch onderhoud - aansturen van operatoren - technische diagnoses bij problemen - nauwe samenwerking met de productieleiding i.v.m. supervisie, planning, veiligheid, ... - rapportering aan het management

  • Adviseur/verkoper/consultent M/V (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: JULIE AND HER JEWELS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij opzoek naar een bijkomend lucratief inkomen ? Je hebt al een fulltime / parttime job en zoekt naar een extra ? Een extra die rekening houd met uw agenda en zonder investering? Dit is mogelijk! Wij zijn op zoek naar een adviseur/verkoper/consultentM/V, die een bijkomend lucratief inkomen wenst te verdienen! Wij zijn een gerenommeerde en prestigieuze juweelfabrikant van kwaliteitsjuwelen aan scherpe prijzen. Om ons team te versterken zijn wij op zoek naar een vertegenwoordiger/consultent in jouw regio. Als vertegenwoordiger/consultent bestaat uw takenpakket uit : -Onthaal en advies van klanten. -De klanten adviseren en inspireren. -De bestellingen opnemen bij verkoop. -Het imago vertegenwoordigen bij het cliënteel. -Een kwaliteitsvolle dienst na verkoop te bieden. -U werkt mee aan commerciële acties conform de vooropgestelde organisatie. -Het leuke aan het werk is dat je zelf je doelstellingen bepaalt (je bent je eigen baas) -Administratieve opvolging van A tot Z en rapportering aan de zaakvoerder. -Beurzen en happeningskunnen, indien gewenst, deel uitmaken van de functie. -Doel klanten te fideliseren

Zoek naar antwoorden van ?T KOPSPELLEKEN in sociale netwerken
Look for responds of ?T KOPSPELLEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ?T KOPSPELLEKEN. Laat een reactie achter voor ?T KOPSPELLEKEN. ?T KOPSPELLEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ?T KOPSPELLEKEN. Leave a respond for ?T KOPSPELLEKEN. ?T KOPSPELLEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ?T KOPSPELLEKEN op de google maps. Adres en contacten ?T KOPSPELLEKEN
Location of ?T KOPSPELLEKEN on the google maps. Address and contacts of ?T KOPSPELLEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ?T KOPSPELLEKEN ?T KOPSPELLEKEN: Lehnen R | VANHENGEL MARLEEN | LIEVEN VERHEYE | D. HARMEL | Van Speybroeck BVBA

Other related companies as ?T KOPSPELLEKEN: Lehnen R | VANHENGEL MARLEEN | LIEVEN VERHEYE | D. HARMEL | Van Speybroeck BVBA

?T KOPSPELLEKEN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ?T KOPSPELLEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06314910888. Het bedrijf ?T KOPSPELLEKEN bevindt zich op het adres: DRIE KONINGENSTRAAT 179; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 226,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 163,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. Lijst met producten zijn R茅parations: V锚tements..
De hoofdactiviteit van ?T KOPSPELLEKEN is Holding and Other Investment Offices, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ?T KOPSPELLEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ?T KOPSPELLEKEN, openstaande posities, locatie van ?T KOPSPELLEKEN op de kaart.

?T KOPSPELLEKEN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is ?T KOPSPELLEKEN, company assigned to the tax number BE06314910888. The company ?T KOPSPELLEKEN is located at the address: DRIE KONINGENSTRAAT 179; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 226,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 163,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Magasins de r茅parations d'articles personnels et m茅nagers divers. List of products are R茅parations: V锚tements..
The main activity of ?T KOPSPELLEKEN is Holding and Other Investment Offices, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of ?T KOPSPELLEKEN is not available. You also can look at reviews of ?T KOPSPELLEKEN, open positions, location of ?T KOPSPELLEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ?T KOPSPELLEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ?T KOPSPELLEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ?T KOPSPELLEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ?T KOPSPELLEKEN, employees, financial statistics.