IMPERIAL TRANS EUROPE

Contactgegevens IMPERIAL TRANS EUROPE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPERIAL TRANS EUROPE: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPERIAL TRANS EUROPE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTEENWEG 383; 1730; ASSE, België

Telefoon (phone): 24662050 (+32-24662050) 24662050 (+32-24662050)

Fax (fax): +32 (64) 360-42-15 +32 (64) 360-42-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPERIAL TRANS EUROPE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPERIAL TRANS EUROPE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPERIAL TRANS EUROPE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPERIAL TRANS EUROPE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPERIAL TRANS EUROPE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPERIAL TRANS EUROPE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPERIAL TRANS EUROPE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPERIAL TRANS EUROPE
Products information IMPERIAL TRANS EUROPE

BTW identificatienummer (tax): BE09673706054
Ondernemingsnummer: 5908416748
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 808,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Produits: Robinets & Fili猫res.

Product categorie (product category): Machines-outils Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPERIAL TRANS EUROPE
(Get full report from official database of BE for IMPERIAL TRANS EUROPE)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPERIAL TRANS EUROPE
Addition kinds of activities for IMPERIAL TRANS EUROPE

148101. Nonmetallic mineralen ontwikkeling en test boring | Nonmetallic minerals development and test boring
20130205. Ham, geroosterd: Uit gekocht vlees | Ham, roasted: from purchased meat
26720201. Adhesieve backed films, schuimen en folies | Adhesive backed films, foams and foils
27410100. Kunstkopie en posteruitgeverij | Art copy and poster publishing
33150303. Kabel, staal: geïsoleerd of gepantserd | Cable, steel: insulated or armored
33419912. Selenmelting en raffinage (secundair) | Selenium smelting and refining (secondary)
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal

Werken bij IMPERIAL TRANS EUROPE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPERIAL TRANS EUROPE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPERIAL TRANS EUROPE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPERIAL TRANS EUROPE. Looking for open vacancies in other companies

  • Documentation Agent (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP MARITIEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen deze functie sta je in voor : * Opvragen en verwerken van B/L instructies. * Opmaken en versturen van draft B/L, finaliseren en uitstellen van B/L. * Consolideren en verder afhandelen van gegevens van verscheepte containers rekening houdend met de geldende voorschriften. * Nazorg op het vlak van documentatie (manifestcorrectors), in overleg met Principaal en lokale agenten op bestemming.

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Plaatser buitenschrijnwerk | Tongeren (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je plaats aluminium ramen, deuren en gevels voor zowel de particuliere als de projectmarkt. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het plaatsen van terrasoverkappingen en zonnepanelen. Je volgt de planning strikt op en staat in voor de kwaliteit van het gemonteerde buitenschrijnwerk. Je communiceert met je collega's over de vooruitgang van werven, problemen en oplossingen. Respect voor materiaal en je werk en het volgen van de veiligheidsvoorschriften zijn vanzelfsprekend.

  • Ploeg Wegenwerkers. (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    DRINGEND GEZOCHT ! Gemotiveerde ploeg wegenwerkers.... Heb jij kennis van rioleringen, werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet vies van fysiek zwaar werk? Dan zoeken wij jou! Na een positieve interimperiode zal er een vast contract aangeboden worden onder het paritair comité van de bouwsector. Er zijn verschillende opstapplaatsen voorzien in de kempen... Wenst u meer info? contacteer ons dan snel !

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJK ZIEKENFONDS VLAANDERE PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • JOBSTUDENT Verkoper/verkoopster kerststal op kerstmark te Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: PICK'S

    Type: Studentenjob

    Op de kerstmarkt van Oostende bemant u een kerststal waarin u diverse artikelen verkoopt. De aangeboden artikelen bestaan in hoofdzaak uit kwalitatieve musten, handschoenen, sjaals, kerstdecoratie ( theelichthouders, kerstmannen,.. ) en diverse andere souvenirs. Als persoon opent u 's morgens het kerststal en etaleert de aangeboden producten op een ordentelijke manier. Na het afsluiten van het kerststal rapporteert u dagelijks, met het oog op het continue aanbod van alle artikelen, aan de zaakvoerder inzake de verkochte artikelen. U denkt tevens proactief mee aan de opstelling van de aangeboden artikelen. U komt terecht in een familiaal bedrijf met meerdere tijdelijke- en vaste vestigingen. U wordt dan ook persoonlijk begeleid.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Jobstudent Keuken (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: MOLENHEIDE

    Type: Studentenjob

    Wij zijn aan het uitkijken naar een gedreven jobstudent voor onze keuken. Samen met onze koks sta je mee in voor de bereiding en mis-en place van onze gerechten.

  • brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    De brandertechniekers staan in voor het herstellen en opstarten van cv-ketels, stoom en thermische oliesystemen. Op basis van een beurtenrolsysteem ben je als brandertechnieker ook van wacht. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een Belgische familiebedrijf met een ambitie om te groeien en steeds beter te worden. We spreken hier over een KMO die groot genoeg is om  het werk perfect af te leveren maar daarnaast net nog klein genoeg is om alles heel kwaliteitsvol af te handelen. Elke werknemer moet in dit bedrijf zichzelf kunnen zijn en zich kunnen ontplooien. Er heerst een open communicatie.

  • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: Belfius West-Brabant

    Type: Vaste Job

    Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

  • Zelfstandig Psychiatrisch arts - kinder- en jeugdpsychiatrie (M/V) (TILDONK)

    Regio: TILDONK

    Bedrijf: OOKJG

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een kinder- en jeugdpsychiater, die op zelfstandige basis ons team wil aanvullen en versterken. Wij wensen zo ons aanbod diagnostiek en testafname verder optimaliseren. Volgende zaken zullen alvast tot een onderdeel van het op te nemen takenpakket behoren Diagnostiek i.s.m. ons diagnostisch onderzoeksteam. Multidisciplinair overleg met het therapeutenteam i.k.v. lopende casussen. Het vaststellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen. Ons behandelteam begeleiden op inhoudelijk niveau. Zorg verlenen op academisch, topklinisch niveau.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

Zoek naar antwoorden van IMPERIAL TRANS EUROPE in sociale netwerken
Look for responds of IMPERIAL TRANS EUROPE in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPERIAL TRANS EUROPE. Laat een reactie achter voor IMPERIAL TRANS EUROPE. IMPERIAL TRANS EUROPE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPERIAL TRANS EUROPE. Leave a respond for IMPERIAL TRANS EUROPE. IMPERIAL TRANS EUROPE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPERIAL TRANS EUROPE op de google maps. Adres en contacten IMPERIAL TRANS EUROPE
Location of IMPERIAL TRANS EUROPE on the google maps. Address and contacts of IMPERIAL TRANS EUROPE

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPERIAL TRANS EUROPE IMPERIAL TRANS EUROPE: PARTENA | HOLZHANDEL HUBERT NIESSEN SA | Barrat Y | Bastenier Vincent | WOOD APPLETON OLIVER SA

Other related companies as IMPERIAL TRANS EUROPE: PARTENA | HOLZHANDEL HUBERT NIESSEN SA | Barrat Y | Bastenier Vincent | WOOD APPLETON OLIVER SA

IMPERIAL TRANS EUROPE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPERIAL TRANS EUROPE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09673706054. Het bedrijf IMPERIAL TRANS EUROPE bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTEENWEG 383; 1730; ASSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 808,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines-outils Gr. Lijst met producten zijn Produits: Robinets & Fili猫res..
De hoofdactiviteit van IMPERIAL TRANS EUROPE is Bouwmaterialen, Hardware, Tuinbenodigdheden, en Mobiele Home Dealers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPERIAL TRANS EUROPE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPERIAL TRANS EUROPE, openstaande posities, locatie van IMPERIAL TRANS EUROPE op de kaart.

IMPERIAL TRANS EUROPE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPERIAL TRANS EUROPE, company assigned to the tax number BE09673706054. The company IMPERIAL TRANS EUROPE is located at the address: BRUSSELSESTEENWEG 383; 1730; ASSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 808,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines-outils Gr. List of products are Produits: Robinets & Fili猫res..
The main activity of IMPERIAL TRANS EUROPE is Building Materials, Hardware, Garden Supply, and Mobile Home Dealers, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPERIAL TRANS EUROPE is not available. You also can look at reviews of IMPERIAL TRANS EUROPE, open positions, location of IMPERIAL TRANS EUROPE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPERIAL TRANS EUROPE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPERIAL TRANS EUROPE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPERIAL TRANS EUROPE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPERIAL TRANS EUROPE, employees, financial statistics.