HUIS NICOLE

Contactgegevens HUIS NICOLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS NICOLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS NICOLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLOOSTERSTRAAT 17; 9240; ZELE, België

Telefoon (phone): 52447525 (+32-52447525) 52447525 (+32-52447525)

Fax (fax): +32 (86) 452-43-72 +32 (86) 452-43-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS NICOLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS NICOLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS NICOLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS NICOLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS NICOLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS NICOLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS NICOLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS NICOLE
Products information HUIS NICOLE

BTW identificatienummer (tax): BE01891815185
Ondernemingsnummer: 6382751464
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 530,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter.. Types d'Articles: Artisanat.

Product categorie (product category): Machines 脿 coudre and tricoter. Souvenirs and objets artisanaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS NICOLE
(Get full report from official database of BE for HUIS NICOLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS NICOLE
Addition kinds of activities for HUIS NICOLE

20449903. bruine rijst | Brown rice
32550000. Klei vuurvaste materialen | Clay refractories
35540102. Box making machines, papier | Box making machines, paper
50650400. Radio- en televisieapparatuur en onderdelen | Radio and television equipment and parts
54510000. Zuivelproducten winkels | Dairy products stores
73740000. Gegevensverwerking en voorbereiding | Data processing and preparation
82310102. Medische bibliotheek | Medical library

Werken bij HUIS NICOLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS NICOLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS NICOLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS NICOLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • industrieel allround electricien (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een electriciteitsbedrijf regio Oostkamp zijn wij op zoek naar een industrieel/residentieel electricien om te werken bij een bedrijf in Brugge. Taken : preventief onderhoud van het machinepark allround technieker van het bedrijfsgebouw voornamelijk elektrische werkzaamheden plaatsen van stopcontacten kastenbouw

  • Gemotiveerde Verpakker in vaste shift (HOREBEKE)

    Regio: HOREBEKE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stuurt de verpakkingslijn aan: je stelt de printers en de wegers in en zorgt ervoor dat het correcte programma wordt gebruikt. Je pakt de producten in volgens de doorgekregen bestelling en stapelt ze nadien op de pallet (tussen de 5 en de 10kg per zak). Je houdt doorheen het productieproces alles proper zodat er geen contaminatie ontstaat. Je doet ook aan kwaliteitscontrole: Op geregelde tijdstippen voer je onderwater testen uit, je doet aan metaaldetectie, je meet de restwaarde van zuurstof en de sulfietwaarden. Vooraleer je alles naar expeditie stuurt, voer je ook nog een goede visuele controle uit.

  • Chauffeur CE (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, dagelijks actief in het vervoer van ADR goederen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE. Naast het vervoeren van ADR goederen vervoeren ze ook diverse goederen in opdracht van vaste klanten. Het gaat betreffende compleetvrachten, alsook deelvrachten. ADR transport colli en tank, met als voornaamste bestemmingen : België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Overnachtingen mogen geen uitdaging zijn voor u, zelfs af en toe een weekend van huis moet kunnen. Zelf laden en lossen van de goederen, dit met heftruck of meeneemheftruck.

  • Projectleider elektrische installaties (PLOEGSTEERT)

    Regio: PLOEGSTEERT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert Olsene en Doornik ?Je ontwerpt berekent en begroot elektrotechnische installaties. ?Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen het kostenbudget en de werfopvolging. ?Je adviseert en overlegt met klanten en onderhoudt contact met leveranciers onderaannemers en de werkvloer.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • STUDENT DECEMBER - Hulp opdienen tentoonstelling (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Interim Brugge

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar hulp voor de catering (M/V). We zijn hiervoor op zoek naar een student die vrij is op 14/12-15/12-16/12! Functie: - Je helpt mee bij het opnemen van de bestellingen - Je zal instaan om de mensen te bedienen van een natje en een droogje

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Brugge.  Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Onderhoudstechnieker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een beton bedrijf gelegen te Lommel zoeken wij een onderhoudstechnieker. Je zal instaan voor het algemeen onderhoud van de machines in dit bedrijf. Indien er iets stuk is zal je dit ook zo snel mogelijk proberen te maken. Je bent een flexibel persoon aangezien je ook stand-by zal staan.

  • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Als Management Assistant zal je een belangrijke rol spelen in de dagelijkse organisatie en ondersteuning van je Partners. Je kan terechtkomen op de Consulting, Risk Advisory of Tax afdeling volgens je competenties en voorkeur. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de klanten, collega’s en leveranciers. Je takenpakket ziet er als volgt uit: - Je staat in voor het agendabeheer van de partner; - Je plant vergaderingen in; - Je organiseert team events en meetings (locatie, catering, parking,...); - Je staat in voor het boeken van vluchten, hotels, wagens en regelt de essentiële reisdocumenten; - Je bent verantwoordelijk voor een feilloze administratieve opvolging; - Je behandelt inkomende en uitgaande e-mails en correspondentie; - Je maakt documenten en presentaties op; - Je staat in voor het klasseren van documenten; - Je kijkt de lay-out en de spelling na van dossiers, bereidt het administratieve deel van proposals voor en zorgt dat deze op tijd worden ingediend.

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van HUIS NICOLE in sociale netwerken
Look for responds of HUIS NICOLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS NICOLE. Laat een reactie achter voor HUIS NICOLE. HUIS NICOLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS NICOLE. Leave a respond for HUIS NICOLE. HUIS NICOLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS NICOLE op de google maps. Adres en contacten HUIS NICOLE
Location of HUIS NICOLE on the google maps. Address and contacts of HUIS NICOLE

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS NICOLE HUIS NICOLE: Legaye P | BERPAX SPRL | CHRISTIAN LURKIN | CHRISTIANE FOREST | Sasco

Other related companies as HUIS NICOLE: Legaye P | BERPAX SPRL | CHRISTIAN LURKIN | CHRISTIANE FOREST | Sasco

HUIS NICOLE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS NICOLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01891815185. Het bedrijf HUIS NICOLE bevindt zich op het adres: KLOOSTERSTRAAT 17; 9240; ZELE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 530,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Machines 脿 coudre and tricoter. Souvenirs and objets artisanaux. Lijst met producten zijn Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter.. Types d'Articles: Artisanat..
De hoofdactiviteit van HUIS NICOLE is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS NICOLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS NICOLE, openstaande posities, locatie van HUIS NICOLE op de kaart.

HUIS NICOLE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS NICOLE, company assigned to the tax number BE01891815185. The company HUIS NICOLE is located at the address: KLOOSTERSTRAAT 17; 9240; ZELE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 530,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Machines 脿 coudre and tricoter. Souvenirs and objets artisanaux. List of products are Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter.. Types d'Articles: Artisanat..
The main activity of HUIS NICOLE is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS NICOLE is not available. You also can look at reviews of HUIS NICOLE, open positions, location of HUIS NICOLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS NICOLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS NICOLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS NICOLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS NICOLE, employees, financial statistics.