R VAN DEN EYNDE

Particuliere bedrijvenBosbouw • R VAN DEN EYNDE
Private companiesForestry • R VAN DEN EYNDE

Contactgegevens R VAN DEN EYNDE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data R VAN DEN EYNDE: address, phone, fax, email, website, opening hours

R VAN DEN EYNDE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN FABIOLAPARK 14; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37760846 (+32-37760846) 37760846 (+32-37760846)

Fax (fax): +32 (55) 549-25-75 +32 (55) 549-25-75

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) R VAN DEN EYNDE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "R VAN DEN EYNDE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "R VAN DEN EYNDE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van R VAN DEN EYNDE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen R VAN DEN EYNDE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of R VAN DEN EYNDE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees R VAN DEN EYNDE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti R VAN DEN EYNDE
Products information R VAN DEN EYNDE

BTW identificatienummer (tax): BE05481872558
Ondernemingsnummer: 4830108642
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 261,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Produits & Services: Machines 脿 Tricoter, Machines 脿 Coudre.

Product categorie (product category): Machines 脿 coudre and tricoter

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor R VAN DEN EYNDE
(Get full report from official database of BE for R VAN DEN EYNDE)

Aanvulling soorten activiteiten voor R VAN DEN EYNDE
Addition kinds of activities for R VAN DEN EYNDE

344308. Ruiten en troggen | Chutes and troughs
14749903. Potash mijnbouw | Potash mining
24319902. Schaafmolen, millwork | Planing mill, millwork
25140101. Bedden, inclusief vouw en kast, huishouden: metaal | Beds, including folding and cabinet, household: metal
35480000. Lasapparatuur | Welding apparatus
50820302. Aannemers materialen | Contractor's materials
67989901. Hypothecaire beleggingsfondsen | Mortgage investment trusts

Werken bij R VAN DEN EYNDE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in R VAN DEN EYNDE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor R VAN DEN EYNDE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for R VAN DEN EYNDE. Looking for open vacancies in other companies

  • Metserdiender (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: MOONEN JAN

    Type: Vervanging brugpensioen

    Ter vervanging van een bruggepensioneerde zijn we op zoek naar een metserdiender. Jouw taken zijn: Dienen van de metsers Algemene metselwerken Bedienen torenkraan

  • Metser (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT BEVEREN-WAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor in de regio van Beveren zijn we op zoek naar ervaren Metser (m/v) Ben je een buitenmens? Heb je de nodige ervaring als metser? kan je een bouwkundig plan lezen? Dan zijn wij op zoek naar jou!!! Taken: - Je voert het metselwerk uit bij de constructie van het bouwproces, de grond- of funderingswerken de constructie in betonblokken, gevelsteen, baksteen, in geprefabriceerde bouwelementen of in elk ander bouwmateriaal. - Chappen - Eenvoudige kolommen en balken bekisten en betonneren.

  • Productie medewerker 2 ploegen - FT of PT (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Oostkamp, zijn we momenteel op zoek naar productie medewerkers! We hebben mogelijkheden in: 2 ploegen (6u-14u en 14u-22u) PT (8u30-12u15 of 17u-20u48)

  • Deeltijdse Orderpicker in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    H.Essers zoekt een deeltijdse orderpicker die beschikbaar is op maandag, donderdag en vrijdag en kan werken in 2 ploegen. Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van bestellingen met behulp van de elektronische transpallet en de scanner en het inwikkelen van palletten met folie.

  • Application Analyst m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ACTIEF IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je denkt mee over hoe IT een bijdrage kan leveren tot onze bedrijfsdoelstellingen. - Je werkt mee aan software implementaties. Je analyseert hierbij de behoeften van de eindgebruikers en zet dit om in een functionele oplossing, rekening houdend met de mogelijkheden en beperkingen van de standaard software oplossingen. - Je assisteert, adviseert en werkt zeer nauw samen met collega’s, eindgebruikers en externe partijen om tot een goed projectresultaat te komen. - Je installeert, configureert en integreert de diverse applicaties, zodat deze voldoen aan de functionele vereisten en waar nodig voer je ook aanpassingen uit door programmatie op maat. - Je test de geïmplementeerde oplossing zowel technisch als functioneel. - Je documenteert de implementatie en verzorgt de opleiding van de eindgebruikers. - Je rapporteert over de status en vooruitgang van het project, zodat de vooropgestelde doelstellingen (scope, budget en timing) op een kwalitatieve manier bereikt kunnen worden. - Je wordt ingeschakeld in de support van eindgebruikers met betrekking tot hun operationele systemen. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van software ontwikkeling en je deelt die kennis met je collega’s.

  • Customer Service Executive (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: STEGMANN Temse

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van de grootste 'port-infrastructure' bedrijven van Europa, zijn wij op zoek naar een Customer Service Executive! Als Customer Service Executive ben je het eerste aanspreekpunt in het bedrijf voor de klant. Je beheert het communicatie- en informatiekanaal, voor de klant naar Euroports toe evenals voor de interne diensten naar de klant toe. Je zorgt voor een efficiënte en effectieve doorstroming van informatie inzake uitvoering van operationele en commerciële samenwerking met de klant. Je bent alert voor commerciële uitdagingen. Je coördineert en voert ontvangen expeditie-rapporten uit.

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: De VoorZorg directie Zorg en Comfort

    Type: Dienstenchequebaan

    Je functie : Je biedt huishoudelijke hulp : stofzuigen, dweilen, sanitair onderhouden, stof afnemen, bedden opmaken en ramen lappen. Eventueel aangevuld met wassen en strijken, eten klaarmaken en kleine boodschappen doen .

  • TECHNIEKER - MECHANIEKER - MEDEWERKER ONDERHOUD VAN MACHINES EN VOERTUIGEN (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Signco

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en het herstellen van onze stroomgroepen (zowel benzine en diesel) machines en voertuigen, dit zowel in onze garage/magazijn als op de werven. Je hebt kennis van diesel- en bezinemotoren, auto-electro, e.d Je houdt de werkplaats netjes op orde en je zorgt ervoor dat alle geleverde materialen netjes gestockeerd zijn.

  • Operator - Lijn Verantwoordelijke (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen de voedingsnijverheid, kijken we uit naar een gemotiveerde en dynamische operator / lijn verantwoordelijke. Je werkt binnen een wisselend ploegensysteem, voor- en/of namiddag. Als lijnverantwoordelijke sta je in voor het vlotte verloop van het productieproces, daarbij bewaak je de volledige lijn en geef je sturing aan je lijnmedewerker. Men kijkt uit naar iemand die kan terugblikken op een stabiel werkverleden en zelfstandig kan werken als operator.

  • Relatietherapeut / Seksuoloog (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: GEZONDHEIDSPRAKTIJK WONDELGEM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gezonheidspraktijk Wondelgem is op zoek naar een collega die ons team wil versterken. De praktijk werkt rond 3 pijlers (voeding, psychologie en beweging) en dit moet dan ook bij onze teamleden centraal staan. Bachelor Klinische Psychologie met extra ervaring en opleiding binnen relatietherapie en seksuologie (met voorkeur Masteropleiding) Zelfstandige basis met mogelijkheid tot het uitbouwen van een eigen patiëntenbestand. Therapie geven aan koppels of (jong)volwassenen met de focus op relationele-/gezins- problemen Een goede portie enthousiasme, professionaliteit en de bereidheid om je als zelfstandige te profileren en positioneren, contacten met doorverwijzers te onderhouden en uit te bouwen. Nauw samenwerken met de andere teamleden ifv overleg, doorverwijzen, collegiale zorg Bereidheid tot zelfreflectie en groei door blijvende intervisie, supervisie, opleiding Bereidheid tot het gebruiken van sociale media (facebook, instagram,...) Beschikbaarheid van de ruimte is te bepreken met een collega waar je de ruimte mee zal delen.

  • Mystery Shopper (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • zaalmedewerker flexi (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Vjeu Djeu

    Type: Flexijob

    Wij zijn DRINGEND' op zoek naar zaalmedewerker. ( m/v) U bent gedreven, collegiaal en loyaal t.o.v. uw collega 's . U hebt de wil en de passie om het vak te leren en bent bereid hard te werken ... ? Dan bent u de m/ v die wij zoeken. Wij bieden u een flexi contract en interne opleiding.. Niet te vergeten ... u werkt in een ploeg met superfijne en gedreven collega's!! Neem contact en weet ons te overtuigen! Enige ervaring is een pluspunt . voorwaarden flexi: uw werkt 4/5e of voltijds bij een andere werkgever

Zoek naar antwoorden van R VAN DEN EYNDE in sociale netwerken
Look for responds of R VAN DEN EYNDE in social networks

Lees alle opmerkingen voor R VAN DEN EYNDE. Laat een reactie achter voor R VAN DEN EYNDE. R VAN DEN EYNDE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for R VAN DEN EYNDE. Leave a respond for R VAN DEN EYNDE. R VAN DEN EYNDE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie R VAN DEN EYNDE op de google maps. Adres en contacten R VAN DEN EYNDE
Location of R VAN DEN EYNDE on the google maps. Address and contacts of R VAN DEN EYNDE

Andere gerelateerde bedrijven als come R VAN DEN EYNDE R VAN DEN EYNDE: PETROS LE P?LICAN | Lemmens Services NV | Bourguignon S | Uhoda Emmanuelle | J. BOURNONVILLE

Other related companies as R VAN DEN EYNDE: PETROS LE P?LICAN | Lemmens Services NV | Bourguignon S | Uhoda Emmanuelle | J. BOURNONVILLE

R VAN DEN EYNDE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is R VAN DEN EYNDE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05481872558. Het bedrijf R VAN DEN EYNDE bevindt zich op het adres: KONINGIN FABIOLAPARK 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 261,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Machines 脿 coudre and tricoter. Lijst met producten zijn Produits & Services: Machines 脿 Tricoter, Machines 脿 Coudre..
De hoofdactiviteit van R VAN DEN EYNDE is Bosbouw, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van R VAN DEN EYNDE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van R VAN DEN EYNDE, openstaande posities, locatie van R VAN DEN EYNDE op de kaart.

R VAN DEN EYNDE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is R VAN DEN EYNDE, company assigned to the tax number BE05481872558. The company R VAN DEN EYNDE is located at the address: KONINGIN FABIOLAPARK 14; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 261,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Machines 脿 coudre and tricoter. List of products are Produits & Services: Machines 脿 Tricoter, Machines 脿 Coudre..
The main activity of R VAN DEN EYNDE is Forestry, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of R VAN DEN EYNDE is not available. You also can look at reviews of R VAN DEN EYNDE, open positions, location of R VAN DEN EYNDE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over R VAN DEN EYNDE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf R VAN DEN EYNDE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about R VAN DEN EYNDE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company R VAN DEN EYNDE, employees, financial statistics.