MACHINEHANDEL GRIETEN

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • MACHINEHANDEL GRIETEN
Private companiesTransportation Equipment • MACHINEHANDEL GRIETEN

Contactgegevens MACHINEHANDEL GRIETEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MACHINEHANDEL GRIETEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MACHINEHANDEL GRIETEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KATTESTRAAT 22; 3940; HECHTEL-EKSEL, België

Telefoon (phone): 11732671 (+32-11732671) 11732671 (+32-11732671)

Fax (fax): +32 (19) 125-79-95 +32 (19) 125-79-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MACHINEHANDEL GRIETEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MACHINEHANDEL GRIETEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MACHINEHANDEL GRIETEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MACHINEHANDEL GRIETEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MACHINEHANDEL GRIETEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MACHINEHANDEL GRIETEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MACHINEHANDEL GRIETEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MACHINEHANDEL GRIETEN
Products information MACHINEHANDEL GRIETEN

BTW identificatienummer (tax): BE04218444824
Ondernemingsnummer: 9411407470
Hoofdstad (capital): 431,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 702,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter.

Product categorie (product category): Machines 脿 coudre and tricoter

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MACHINEHANDEL GRIETEN
(Get full report from official database of BE for MACHINEHANDEL GRIETEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MACHINEHANDEL GRIETEN
Addition kinds of activities for MACHINEHANDEL GRIETEN

1099. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
25110100. Houten slaapkamer meubels | Wood bedroom furniture
32750200. Gips pleister | Gypsum plaster
34790218. Retinning van blikjes of keukengerei | Retinning of cans or utensils
39110000. Sieraden, edelmetaal | Jewelry, precious metal
73730100. Systemen software ontwikkeling diensten | Systems software development services

Werken bij MACHINEHANDEL GRIETEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MACHINEHANDEL GRIETEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MACHINEHANDEL GRIETEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MACHINEHANDEL GRIETEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker labeling VASTE LATE SHIFT (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers voor de afdeling labeling. Je werkt elke dag in de late shift, namelijk van 14.12u tot 22.00u. De labeling afdeling is een enthousiast team dat instaat voor: Het etikketeren van prijskaartjes aan kledij Het aanbrengen van wasvoorschriften Uitvoeren van extra controles Op orde houden van het magazijn

  • Technisch bediende te Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Dilsen zijn we op zoek naar een bediende voor technical sales support. Je taken: Maken van warmteverliesberekeningen. Maken van vloerverwarmingsberekeningen en ventilatieberekeningen (hiervoor is een software programma voorhanden.  Een opleiding wordt voorzien). Technisch begeleiden en ondersteunen van medewerkers, klanten en sales-team i.v.m. vloerverwarming en ventilatie. Maken van offertes vloerverwarming en ventilatie.

  • Tijdelijke inpakoperator (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je staat in voor de inpak van verschillende onderdelen of van de afgewerkte stukken. - Bij het inpakken sta je ook in voor een snelle kwaliteitscontrole. - Je verpakt de goederen in zakken en/of dozen en voorziet deze van de nodige etiketten. - Je zet de verpakkingen klaar om opgehaald te worden.   - Je houdt jouw werkplaats netjes en houdt je aan de voorgeschreven hygiëneregels.

  • Customer Service Medewerker. (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als assistent van de Customer Serivce Manager, speelt u een sleutelrol in de administratieve en logistieke organisatie van de dienst naverkoop van uw klantenportefeuille. Wat verwachten we van u? -Je brengt de klant op de hoogte van commerciële acties. -Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van uw zone vanaf het opstellen van de facturen, tot hun opvolging in het facturatiesysteem en de inning van de onbetaalde facturen. -Je zorgt voor een goede communicatie in je team om een goede werkorganisatie- en sfeer te verzekeren. -Je bereidt, op administratief vlak, de leveringsronde van je team voor. -Je zorgt voor het perfect inbrengen van alle gegevens in het informaticasysteem om een zorgeloze levering te verzekeren.

  • Input bediende (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: Go4Jobs Londerzeel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - inputten van gegevens - telefonisch klantencontact

  • Huishoudhulp Neerpelt (NEERPELT)

    Regio: NEERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • zaalhulp (jobstudent weekends en vakanties) (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: De Zandbank

    Type: Studentenjob

    Als zaal hulp onthaal je de klanten, neem je bestellingen op en bedien je de klanten. Je ruimt de tafels af en zet de zaal terug op orde.

  • Helpdeskmedewerker NACHT 4 x per week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Vaste Job

    Konvert Office Roeselare is voor een klant gelegen in de regio Roeselare op zoek naar een bediende Helpdesk in de nacht. Je zal instaan voor de telehelpdesk, waarbij je telefonisch in contact staat met de verschillende parkings. Hierbij zal je problemen van klanten op een rustige manier snel en efficiënt moeten behandelen.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • STORINGSTECHNIEKER (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: NV TerBeke Pluma

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het uitvoeren van mechanische en elektrische onderhoudswerkzaamheden aan machines teneinde de werkzekerheid van deze machines mee te kunnen verzekeren. Uitvoeren van preventief en curatief onderhoud. Uitvoeren van werkbons volgens planning teneinde technische storingen op een adequate en vlotte wijze te kunnen verhelpen. Voorbereiden van en meehelpen aan een groot periodiek onderhoud teneinde de operationele werkzekerheid van de machines mee te kunnen verzekeren.

  • CHAUFFEUR CE VOOR (INTER)NATIONAAL UITZONDERLIJK TRANSPORT (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ALTEAD DEVRIENDT

    Type: Werfreserve

    U bent gefascineerd door onze zware trucks en u kunt daarmee op veilige en proffessionele wijze rijden U bent behoudens een goed chauffeur iemand die doorzicht heeft hoe zijn wagen te laden en te lossen U denkt eerst na en handelt dan pas bij laden, lossen en manoeuvreren met zware en/of buitenmaatse afmetingen van ladingen Dan bent u de chauffeur, die wij als de bedrijfs-vertegenwoordiger bij onze klanten, wensen aan te werven.

Zoek naar antwoorden van MACHINEHANDEL GRIETEN in sociale netwerken
Look for responds of MACHINEHANDEL GRIETEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MACHINEHANDEL GRIETEN. Laat een reactie achter voor MACHINEHANDEL GRIETEN. MACHINEHANDEL GRIETEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MACHINEHANDEL GRIETEN. Leave a respond for MACHINEHANDEL GRIETEN. MACHINEHANDEL GRIETEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MACHINEHANDEL GRIETEN op de google maps. Adres en contacten MACHINEHANDEL GRIETEN
Location of MACHINEHANDEL GRIETEN on the google maps. Address and contacts of MACHINEHANDEL GRIETEN

Andere gerelateerde bedrijven als come MACHINEHANDEL GRIETEN MACHINEHANDEL GRIETEN: FLRAEPERS NV | FA. FAUTEUIL | SOMATI | T. DE COCK | EDUARDUS EYLENBOSCH

Other related companies as MACHINEHANDEL GRIETEN: FLRAEPERS NV | FA. FAUTEUIL | SOMATI | T. DE COCK | EDUARDUS EYLENBOSCH

MACHINEHANDEL GRIETEN is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MACHINEHANDEL GRIETEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04218444824. Het bedrijf MACHINEHANDEL GRIETEN bevindt zich op het adres: KATTESTRAAT 22; 3940; HECHTEL-EKSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 431,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 702,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines 脿 coudre and tricoter. Lijst met producten zijn Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter..
De hoofdactiviteit van MACHINEHANDEL GRIETEN is Transportuitrusting, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MACHINEHANDEL GRIETEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MACHINEHANDEL GRIETEN, openstaande posities, locatie van MACHINEHANDEL GRIETEN op de kaart.

MACHINEHANDEL GRIETEN is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MACHINEHANDEL GRIETEN, company assigned to the tax number BE04218444824. The company MACHINEHANDEL GRIETEN is located at the address: KATTESTRAAT 22; 3940; HECHTEL-EKSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 431,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 702,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines 脿 coudre and tricoter. List of products are Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter..
The main activity of MACHINEHANDEL GRIETEN is Transportation Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MACHINEHANDEL GRIETEN is not available. You also can look at reviews of MACHINEHANDEL GRIETEN, open positions, location of MACHINEHANDEL GRIETEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MACHINEHANDEL GRIETEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MACHINEHANDEL GRIETEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MACHINEHANDEL GRIETEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MACHINEHANDEL GRIETEN, employees, financial statistics.