ANNIE DEPREZ

Contactgegevens ANNIE DEPREZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANNIE DEPREZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANNIE DEPREZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 40; 9660; BRAKEL, België

Telefoon (phone): 55425224 (+32-55425224) 55425224 (+32-55425224)

Fax (fax): +32 (87) 247-73-30 +32 (87) 247-73-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANNIE DEPREZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANNIE DEPREZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANNIE DEPREZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANNIE DEPREZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANNIE DEPREZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANNIE DEPREZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANNIE DEPREZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANNIE DEPREZ
Products information ANNIE DEPREZ

BTW identificatienummer (tax): BE04918273925
Ondernemingsnummer: 7812896728
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 234,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter.

Product categorie (product category): Machines 脿 coudre and tricoter

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANNIE DEPREZ
(Get full report from official database of BE for ANNIE DEPREZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANNIE DEPREZ
Addition kinds of activities for ANNIE DEPREZ

01390105. Timothy boerderij | Timothy farm
20350205. Uien, gepekeld | Onions, pickled
23260100. Uniformen voor werk | Work uniforms
39140503. Ecclesiastische ware, roestvrij staal | Ecclesiastical ware, stainless steel
39520302. Potloodleiding: zwart, onuitwisbaar of gekleurd: artiesten ' | Pencil lead: black, indelible, or colored: artists'
79991510. Skiverhuur concessie | Ski rental concession

Werken bij ANNIE DEPREZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANNIE DEPREZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANNIE DEPREZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANNIE DEPREZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener afvulafdeling 2 ploegen (SINT-ELOOIS-VIJVE)

    Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een machinebediener. je bent verantwoordelijk voor het afvullen in kokers. Je taak bestaat uit het opzetten van de kuip onder de pers, het instellen van verschillende parameters op de afvulmachine en de uitvoering van de eindcontrole op het product. Je volgt nauwkeurig de productspecificaties op en houdt de machine proper. Je hecht belang aan het afleveren van een kwaliteitsvol eindproduct.

  • Metsers/bekisters (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Restaureren en renoveren met zin voor perfectie Perfectie staat centraal als metser want u werkt voor een gespecialiseerde firma in restauraties met meer dan 35jaar ervaring. Particulieren, projectleiders en overheden doen beroep op jullie metselwerken, dakwerken, pleisterwerken, vloeren, faïence en schilderwerken.

  • afwasser 05/11 - 18/11 Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een horecazaak in kortrijk gaan op zoek naar een afwasser. Dit is voor een verlofvervanging van 05 tem 18 november 2018. Ervaring in de horeca is een pluspunt! Interesse? 056 21 94 22 [email protected]

  • Machine operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als machine-operator behoren volgende zaken tot jouw takenpakket: Afhankelijk van jouw tewerkstellingsplaats sta je in voor de opstart en opvolging van de productiemachine Je zorgt voor de controle van de kwaliteit en optimale vooruitgang van het productie/inpakproces Je zorgt voor de grondstofbevoorrading aan de machine – je verwittigt tijdig de verantwoordelijke grondstofbevoorrading of steller voor deze zwaardere zaken Verpakken van afgewerkte producten volgens bepaalde richtlijnen Opgelegde kwaliteitscontroles uitvoeren Invullen van de machine productiebon Verwittigen van steller bij technische problemen. Verwittigen van verantwoordelijke planning / productiemanager bij langere stilstanden = alternatief werk Orde en netheid van en rond de machine.Voorkomen van machine stilstanden door zelf kleine interventies uit te voeren

  • Projectleider platte daken (HOBOKEN)

    Regio: HOBOKEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een grote speler in daken is Impact op zoek naar een ervaren en gedreven projectleider. Je hebt de volgende verantwoordelijkheden: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie, de coördinatie en de opvolging van verschillende projecten. - Je wordt betrokken bij de prijsbespreking, controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten. - Je staat in voor het projectbeheer van A tot Z: projectvoorbereiding, uitvoering, aankoop en projectadministratie. - Je zorgt voor een stipte planning en een superieure kwaliteit zonder daarbij de veiligheid en de rendabiliteit uit het oog te verliezen. - Je bent het aanspreekpunt voor de klant, je waakt over de tevredenheid, goedkeuring en waardering van de opdrachtgever en over de uitvoeringstermijn. - Je coördineert het overleg en de werfvergaderingen met de ploegbazen, arbeiders, onderaannemers, de architect, de klant en de leveranciers. - Je volgt de vorderingen ter plaatse continu op. - Je beheert projecten in het westen van Vlaanderen t.e.m. Antwerpen en Brussel. Je opereert vanuit Melle. - Je stuurt de ploegbazen en onderaannemers aan, alsook de arbeiders in de vestiging. Je bemiddelt in geval van conflicten en zoekt samen naar een constructieve oplossing. - Je rapporteert aan de regiomanager

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Londerzeel (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • HUISHOUDHULP deeltijds of voltijds (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DORIFRAN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zoeken dringend een gemotiveerde medewerker voor het poetsen van privé woningen in Waregem/Anzegem/Avelgem/Vichte/Deerlijk.

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v regio Kuurne halftijds (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • Nachtsorteerder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: t-interim Dendermonde

    Type: Vaste Job

    Als nachtsorteerder sta je in voor de orderpicking van pakketten. Je werkt van maandag tot vrijdag en sporadisch ook op zaterdag. Uurrooster: 1u-9u30

  • MONTEURS-HULPMONTEURS industriële bekledingen (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: DAS

    Type: Vaste Job

    Plaatsen van dak- en wandbekleding op werven gelegen over gans België. Werken in teamverband van 3 à 4 mensen met een meewerkende ploegbaas. Enige ervaring in de sector is een pluspunt maar geen must. Een interne opleiding is voorzien. Ook schoolverlaters komen in aanmerking.

  • ZELFSTANDIG UITBATER ELDI - TIELT-WINGE (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: ELDI

    Type: Zelfstandige activiteit

    U onthaalt de klant met de glimlach. U informeert en geeft de klant een professioneel advies. U bent bekwaam om de winkel goed te onderhouden en de produkten mooi uit te stallen. U bent accuraat en kunt de kunt de dagelijkse kassahandelingen goed uitvoeren.

  • Winkelbediende (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: D-VERSMARKT

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een winkelbediende voor onze slagerij/ traiteurszaak. Je staat in voor de bediening van onze klanten. Daarnaast help je indien nodig ook in de keuken.

Zoek naar antwoorden van ANNIE DEPREZ in sociale netwerken
Look for responds of ANNIE DEPREZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANNIE DEPREZ. Laat een reactie achter voor ANNIE DEPREZ. ANNIE DEPREZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANNIE DEPREZ. Leave a respond for ANNIE DEPREZ. ANNIE DEPREZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANNIE DEPREZ op de google maps. Adres en contacten ANNIE DEPREZ
Location of ANNIE DEPREZ on the google maps. Address and contacts of ANNIE DEPREZ

Andere gerelateerde bedrijven als come ANNIE DEPREZ ANNIE DEPREZ: Maréchal A | Hubrecht P | PS LI?GE CATH?DRALE | SABINE TUFFREAU | JOZEF SWOLFS

Other related companies as ANNIE DEPREZ: Maréchal A | Hubrecht P | PS LI?GE CATH?DRALE | SABINE TUFFREAU | JOZEF SWOLFS

ANNIE DEPREZ is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANNIE DEPREZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04918273925. Het bedrijf ANNIE DEPREZ bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 40; 9660; BRAKEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 234,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines 脿 coudre and tricoter. Lijst met producten zijn Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter..
De hoofdactiviteit van ANNIE DEPREZ is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANNIE DEPREZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANNIE DEPREZ, openstaande posities, locatie van ANNIE DEPREZ op de kaart.

ANNIE DEPREZ is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANNIE DEPREZ, company assigned to the tax number BE04918273925. The company ANNIE DEPREZ is located at the address: KASTEELSTRAAT 40; 9660; BRAKEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 234,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines 脿 coudre and tricoter. List of products are Produits & Services: Machines 脿 Coudre, Machines 脿 Tricoter..
The main activity of ANNIE DEPREZ is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ANNIE DEPREZ is not available. You also can look at reviews of ANNIE DEPREZ, open positions, location of ANNIE DEPREZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANNIE DEPREZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANNIE DEPREZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANNIE DEPREZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANNIE DEPREZ, employees, financial statistics.