M.B.M.

Contactgegevens M.B.M.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data M.B.M.: address, phone, fax, email, website, opening hours

M.B.M.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE EINSTEIN 3; 1300; WAVRE, België

Telefoon (phone): 10222060 (+32-10222060) 10222060 (+32-10222060)

Fax (fax): +32 (4) 794-98-13 +32 (4) 794-98-13

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) M.B.M.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "M.B.M."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "M.B.M."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van M.B.M., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen M.B.M.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of M.B.M., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees M.B.M.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti M.B.M.
Products information M.B.M.

BTW identificatienummer (tax): BE09377899169
Ondernemingsnummer: 9289733886
Hoofdstad (capital): 910,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 693,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Photocopieurs.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Syst猫mes de t茅l茅communications. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Fournitures de bureau

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor M.B.M.
(Get full report from official database of BE for M.B.M.)

Aanvulling soorten activiteiten voor M.B.M.
Addition kinds of activities for M.B.M.

22529901. Verven en afwerken slijtage | Dyeing and finishing hosiery
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
38269916. Oppervlakteanalysatoren | Surface area analyzers
38429903. Autoclaven, ziekenhuis en chirurgisch | Autoclaves, hospital and surgical
38610205. Hangers, fotografische film, plaat en papier | Hangers, photographic film, plate, and paper
50859918. Plastic pallets | Plastic pallets
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
79990200. Golfdiensten en professionals | Golf services and professionals

Werken bij M.B.M.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in M.B.M.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor M.B.M.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for M.B.M.. Looking for open vacancies in other companies

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Productiemedewerker M/V te Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Geel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder zoek productiemedewerkers Je staat in voor: Het etiketteren van dozen De controle van het eindproduct op etiket Het inpakken van huidverzorgingsproducten, make-ups en haarverzorgingsproducten in dozen Het stapelen van dozen op paletten Het schoonhouden van jouw werkplek De eindcontrole van het product

  • HUISHOUDHULP BIJ FAMILIES IN WETTEREN EN OOSTERZELE (voltijds) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: NET VOOR U

    Type: Dienstenchequebaan

    NET voor U bvba, een jong kleinschalig dienstenchequebedrijf met een hart voor mensen, is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen: Je staat in voor de uitvoering van diverse huishoudelijke taken zoals poetsen, wassen, strijken,... bij verschillende gezinnen in Wetteren en omgeving.

  • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • JOBSTUDENTEN VOOR MCDONALD'S WIJNEGEM (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: DESIREST

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen na de schooluren, in het weekend, tijdens de schoolvakanties en de zomervakantie. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Verder staan onze kassapersonen ook in voor het goede verloop in het restaurant zelf: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de stock, het controleren van de voorraden,...

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Technisch Tekenaar Distributienetten (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: FREESTONE

    Type: Vaste Job

    Referentie: 2018-258-P-0 In het kader van een project bij onze klant, actief in het aanbieden van toekomstgerichte netwerkoplossingen, zijn wij op zoek naar een Technisch Tekenaar Distributienetten. Als tekenaar sta je in voor het controleren en inbrengen van data in de technische databanken (GIS-omgeving) alsook voor het uitwerken van technische plannen en schema’s.

  • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

  • Brandertechnieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhoud, depannages en herstellingen aan verwarmings-, koel -en luchttechnische installaties van gebouwen en industriën. Je stelt duidelijke rapporten op en bespreekt deze met de klant. Je bent verantwoordelijk voor de administratie zoals het up to date houden van logboeken en technische plannen. Je rapporteert commerciele opportuniteiten aan je leidinggevende. Je neemt deel aan een beurtrol voor het verzekeren van de 24/24 permanentie.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van M.B.M. in sociale netwerken
Look for responds of M.B.M. in social networks

Lees alle opmerkingen voor M.B.M.. Laat een reactie achter voor M.B.M.. M.B.M. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for M.B.M.. Leave a respond for M.B.M.. M.B.M. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie M.B.M. op de google maps. Adres en contacten M.B.M.
Location of M.B.M. on the google maps. Address and contacts of M.B.M.

Andere gerelateerde bedrijven als come M.B.M. M.B.M.: FRANCOIS PIROTON | THIERRY DEBOOSERE | Schoeters W bvba | Van Den Eynde Autostock Heusden | CUISINES CUISILOOK

Other related companies as M.B.M.: FRANCOIS PIROTON | THIERRY DEBOOSERE | Schoeters W bvba | Van Den Eynde Autostock Heusden | CUISINES CUISILOOK

M.B.M. is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is M.B.M., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09377899169. Het bedrijf M.B.M. bevindt zich op het adres: AVENUE EINSTEIN 3; 1300; WAVRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 910,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 693,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Syst猫mes de t茅l茅communications. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Fournitures de bureau. Lijst met producten zijn Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Photocopieurs.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques..
De hoofdactiviteit van M.B.M. is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van M.B.M. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van M.B.M., openstaande posities, locatie van M.B.M. op de kaart.

M.B.M. is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is M.B.M., company assigned to the tax number BE09377899169. The company M.B.M. is located at the address: AVENUE EINSTEIN 3; 1300; WAVRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 910,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 693,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Syst猫mes de t茅l茅communications. Ordinateurs and 茅quipement informatique. Fournitures de bureau. List of products are Produits: CD-ROM Vierges.. Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Photocopieurs.. Produits: R茅seaux T茅l茅phoniques..
The main activity of M.B.M. is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of M.B.M. is not available. You also can look at reviews of M.B.M., open positions, location of M.B.M. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over M.B.M., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf M.B.M., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about M.B.M., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company M.B.M., employees, financial statistics.