AC & T

Contactgegevens AC & T: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AC & T: address, phone, fax, email, website, opening hours

AC & T

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OUDE BAREELLEI 89; 2170; MERKSEM, België

Telefoon (phone): 36452092 (+32-36452092) 36452092 (+32-36452092)

Fax (fax): +32 (60) 879-42-69 +32 (60) 879-42-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AC & T: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AC & T"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AC & T"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AC & T, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AC & T. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AC & T, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AC & T. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AC & T
Products information AC & T

BTW identificatienummer (tax): BE07618988037
Ondernemingsnummer: 8545959472
Hoofdstad (capital): 755,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 459,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques, Mini-Ordinateurs, Traceurs, El茅ments Informatiques, Imprimantes, Photocopieurs.. Produits: P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs, Imprimantes, Traitements de Texte, CD-ROM Vierges, Ordinateurs Portables, Abonnements Internet, Micro-Ordinateurs, Mini-Ordinateurs, Accessoires Informatiques, Consommables Informatiques, Fournisseurs D'Acc猫s Internet, Logiciels de CAO. Services: Service de R茅parations, Service de Livraison, Ventes aux Professionnels.

Product categorie (product category): Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AC & T
(Get full report from official database of BE for AC & T)

Aanvulling soorten activiteiten voor AC & T
Addition kinds of activities for AC & T

14420202. Kiezelmijn | Pebble mining
16110200. Surfacing en bestrating | Surfacing and paving
23690402. Coat en legging sets: meisjes en kinderen | Coat and legging sets: girls' and children's
34630102. Pomp- en compressor smeedstukken, nonferrous | Pump and compressor forgings, nonferrous
35470210. Rechte machines (machines voor walsbouwmachines) | Straightening machinery (rolling mill equipment)
35520303. Droogmachines, textiel: voor voorraad, garens en doek | Drying machines, textile: for stock, yarn, and cloth
35629903. Rollers en onderdelen | Roller bearings and parts
36410101. Elektrische lamp (lamp) onderdelen | Electric lamp (bulb) parts

Werken bij AC & T: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AC & T: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AC & T. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AC & T. Looking for open vacancies in other companies

  • Bekister (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Dendermonde zijn we op zoek naar een ervaren bekister.

  • Orderpicker - tijdelijke opdracht (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een voedingsgroothandelaar gespecialiseerd in delicatessen en eindejaarsproducten, zijn we op zoek naar twee orderpickers voor een mooie tijdelijke opdracht. Eén orderpicker zal de verantwoordelijkheid dragen over de bestellingen en de andere persoon voor het laden, lossen en afhalen. Bestellingen: Op basis van de bestelbonnen pick je goederen, zet je alles klaar en controleer je de inhoud van de bestelling.   Je plaats alle producten volgens de gekende Fifo regel. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Lader-losser: Je zorgt dat alles klaarstaat om afgehaald te worden en voert de nodige controles uit. Je helpt mee bij het laden en lossen van de goederen en stuurt het nodige aan. Hierbij maak je gebruik van een stapelaar. Voor beide functies, ben je tewerkgesteld in dag-uren waarbij je opstart om 7u30 of 8u. Dit van maandag tot vrijdag. Opstart: Zo snel mogelijk Duur: Tot januari

  • Onderhoudstechnieker werfapparatuur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Onderhoudstechnieker zal je verantwoordelijk zijn voor het nakijken en herstellen van alle werfapparatuur. Dit zijn o.a. Boormachines, breekhamers, slijpmolens, injectiepompen. Je kijkt deze na en maakt deze klaar voor de volgende werf. - Je besteld de defecte onderdelen (indien niet op voorraad) - Indien deze onder garantie vallen, contacteer je de leveranciers - Interventies verzorg je indien er pannes zijn op de werven

  • Technisch Binnendienst Medewerker (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Technisch Binnendienst Medewerker ben je het aanspreekpunt van de klanten. Takenpakket bevat: Het opmaken van offertes. Het beantwoorden van vragen met betrekking tot de geleverde producten. Het opvolgen van de bestellingen. De budgetoffertes controleren.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Destelbergen 8u/week (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken is hier de hoofdtaak. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Destelbergen .U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, strijken en huishoudelijke taken vervullen. U poetst graag, details zijn voor u belangrijk en op dinsdag kan je 8 uur werken, dan is dit het gastgezin, waar we u willen voorstellen. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS IN ZULTE (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZULTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zulte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Veurne)

    Regio: Regio Veurne

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Studentenjob Polyvalent verkoopsmedewerker - TOTAL Kalken (richting Gent) (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een afwisselende job en weet je van aanpakken? Dan is een job als verkoper bij TOTAL misschien wel iets voor jou. Voor TOTAL Kalken (E17 Antwerpen-Gent, richting Gent) zijn we op zoek naar polyvalente verkoopsmedewerkers. Je zal zowel in de shop als aan de kassa kunnen werken. Of je wordt afwisselend ingezet in de broodjeszaak van het station, waar je de klanten kan verder helpen. Het gaat om een deeltijdse functie in een 2/5de regime. (tijdens de weekends)

  • Werfleider openbare verlichting en laagspanning (Herentals) (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is marktleider in de bouw en het onderhoud van elektrische installaties, openbare verlichting, telecom en hoogspanning. Als steeds verder groeiende familiale onderneming dragen we kwaliteit, veiligheid en teamwerk hoog in het vaandel. Taken: - Je ontvang en analyseert werkopdrachten en plant ze in. Je maakt de nodige afspraken en onderhoudt goede contacten met de klant - Je reserveert het nodige materiaal en de nodige mankracht. Je motiveert en informeert de ploeg en stuurt bij waar nodig - Als spilfiguur woon je werkvergaderingen bij, voer je werkplekinspecties uit en volg je de werfadministratie op. Ook het opvolgen van de kosten en een efficiënte rendementscontrole behoren tot jouw takenpakket - Incidenten, onveilige handelingen en situaties, ongevallen en schadegevallen meld je meteen aan de preventieadviseur. Je onderneemt eveneens preventieve acties - Je ziet toe op het gebruik van PBM'S en het correct gebruik van het juiste en gekeurde gereedschap

  • Grafische vormgever/Allround medewerker (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: LOOK AT ME

    Type: Vaste Job

    Samen met je collega's sta je binnen ons bedrijf in voor de creatie, opmaak, afwerking en plaatsing van alle visuele communicatie voor onze klanten.

  • Financieel adviseur( Hoofd - of bijberoep ) Regio Maaseik- Bree (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: GILS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij ons geloven we in medewerkers die graag hun eigen professioneel pad willen uitstippelen. Zo krijgen onze medewerkers alle vrijheid en vertrouwen om hun eigen talenten maximaal in te zetten. Als zelfstandige adviseur bestaat uw takenpakket vooral uit het uitbouwen en behouden van de verzekeringsportefeuille. Enerzijds doet u aan prospectie van nieuwe klanten, onderhoudt u de diverse klantencontacten en kijkt u uit naar mogelijkheden voor uitbreidingen. Anderzijds biedt u oplossingen op maat van de klant aan. Toekomstgewijs kan u bij ons ook heel makkelijk doorgroeien en is er voor elke persoon wel een mooie carriëre weggelegd. Bij ons kan u starten in bijberoep en doorgroeien tot hoofdberoep.

  • Kok : Flexijob - vast halftijds (MERKSPLAS)

    Regio: MERKSPLAS

    Bedrijf: BRASSERIE T HOFEIND

    Type: Flexijob

    Je zal de chef kok bijstaan tijdens de mis en place en tijdens de service

Zoek naar antwoorden van AC & T in sociale netwerken
Look for responds of AC & T in social networks

Lees alle opmerkingen voor AC & T. Laat een reactie achter voor AC & T. AC & T bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AC & T. Leave a respond for AC & T. AC & T on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AC & T op de google maps. Adres en contacten AC & T
Location of AC & T on the google maps. Address and contacts of AC & T

Andere gerelateerde bedrijven als come AC & T AC & T: REGINALD DRAMAIX | GIMA BVBA | D.A.S. | Lancia-Classics | FLORENCE DEGROOT

Other related companies as AC & T: REGINALD DRAMAIX | GIMA BVBA | D.A.S. | Lancia-Classics | FLORENCE DEGROOT

AC & T is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AC & T, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07618988037. Het bedrijf AC & T bevindt zich op het adres: OUDE BAREELLEI 89; 2170; MERKSEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 755,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 459,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques, Mini-Ordinateurs, Traceurs, El茅ments Informatiques, Imprimantes, Photocopieurs.. Produits: P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs, Imprimantes, Traitements de Texte, CD-ROM Vierges, Ordinateurs Portables, Abonnements Internet, Micro-Ordinateurs, Mini-Ordinateurs, Accessoires Informatiques, Consommables Informatiques, Fournisseurs D'Acc猫s Internet, Logiciels de CAO. Services: Service de R茅parations, Service de Livraison, Ventes aux Professionnels..
De hoofdactiviteit van AC & T is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AC & T is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AC & T, openstaande posities, locatie van AC & T op de kaart.

AC & T is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is AC & T, company assigned to the tax number BE07618988037. The company AC & T is located at the address: OUDE BAREELLEI 89; 2170; MERKSEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 755,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 459,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits: Ordinateurs & P茅riph茅riques, Mini-Ordinateurs, Traceurs, El茅ments Informatiques, Imprimantes, Photocopieurs.. Produits: P茅riph茅riques, Logiciels, Ordinateurs, Imprimantes, Traitements de Texte, CD-ROM Vierges, Ordinateurs Portables, Abonnements Internet, Micro-Ordinateurs, Mini-Ordinateurs, Accessoires Informatiques, Consommables Informatiques, Fournisseurs D'Acc猫s Internet, Logiciels de CAO. Services: Service de R茅parations, Service de Livraison, Ventes aux Professionnels..
The main activity of AC & T is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of AC & T is not available. You also can look at reviews of AC & T, open positions, location of AC & T on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AC & T, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AC & T, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AC & T, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AC & T, employees, financial statistics.